• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
عزیز یه هارد سیگیتی هست به این شکل
راهی واسه زنده کردنش هست یا تعطیله
مشاهده پیوست 871326 مشاهده پیوست 871327
این هارد رو فکر کنم چند صفحه قبل هم سوال کرده بودید . این مشکل به خاطر کابل یا کثیف شدن کانکتور بوجود میاد . ابتدا باید کانکتور هارد تمیز بشه و کابل عوض بشه بعد تست بگیرید دوباره .

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
این هارد رو فکر کنم چند صفحه قبل هم سوال کرده بودید . این مشکل به خاطر کابل یا کثیف شدن کانکتور بوجود میاد . ابتدا باید کانکتور هارد تمیز بشه و کابل عوض بشه بعد تست بگیرید دوباره .
اره این هاردو اون موقع ک سوال کردم مشکلش 98 درصد بود
ک گفتین کانکتور رو عوض کنم
یه رفیقی دارم مثلا تعمیر کار گفت بیا برات کابلو لحیم می کنم به برد مث بنز برات کار می کنه
خلاصه زد ترکوند هاردو

حالا به نظرتون برد عوض کنم مشکلش حل میشه یا اوضاعش وخیم تر از این حرفاس
پ ن : نیازی به هارده ندارم اگه می بینید مث روز اولش نمیشه برم بفروشمش یه قرون گیرم بیاد

پ ن : سپاس از اینکه پاسخگو هستی

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام .
من لپ تاپ ایسوس دارم که یه مدت شده بود یه دفعه موس و صفحه اسکرین قفل می شد....دیشب لپ تاپ رو که روشن کردم صفحه خاموش شده بود و هیچی بالا نمیومد...فکر کنم سی پی یو یا قطعه ای سوخته... میخوام بدم لپ تاپ رو بیرون تعمیر کنن ولی یه مشکلی که هست اینه که من تمام عکسای خانوادگیم بعلاوه تمام اطلاعات تجارتی که می کنم داخل لپ تاپم هستن...شماره ی حسابای بانکیم رمزاشون و هزارتا اطلاعات دیگه که اگه دست کسی بیفته به دردسر میفتم...زنگ زدم به یکی دو نفر تعمیر کار موضوعو براشون توضیح دادم و گفتن مشکلی نیست و می تونن قبل تعمیر هارد رو در بیارن و به من بدن و اینجوری تمام اطلاعات شخصیم در امان هستش....ولی من چون سر رشته ای ندارم نمی دونم که واقعا با این کار دیگه اطلاعاتم محفوظ می مونه یا نه! از شما اساتید محترم راهنمایی می خوام...اگه هاردو در بیارن قبل تعمیر بهم بدن اطلاعات و عکسای خانوادگیم در امان هستن یا نه؟مثلا ممکن هست که توی رم لپ تاپ اطلاعات رو بتونن بازیابی بکنن؟ چون من شنیدم که توی رم اطلاعات به صورت موقتی ذخیره می مونن....اگه راهی هست که به ذهنتون می رسه قبل تعمیر برای حفظ اطلاعاتم انجام بدم راهنمایی بفرمایید...تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام .
من لپ تاپ ایسوس دارم که یه مدت شده بود یه دفعه موس و صفحه اسکرین قفل می شد....دیشب لپ تاپ رو که روشن کردم صفحه خاموش شده بود و هیچی بالا نمیومد...فکر کنم سی پی یو یا قطعه ای سوخته... میخوام بدم لپ تاپ رو بیرون تعمیر کنن ولی یه مشکلی که هست اینه که من تمام عکسای خانوادگیم بعلاوه تمام اطلاعات تجارتی که می کنم داخل لپ تاپم هستن...شماره ی حسابای بانکیم رمزاشون و هزارتا اطلاعات دیگه که اگه دست کسی بیفته به دردسر میفتم...زنگ زدم به یکی دو نفر تعمیر کار موضوعو براشون توضیح دادم و گفتن مشکلی نیست و می تونن قبل تعمیر هارد رو در بیارن و به من بدن و اینجوری تمام اطلاعات شخصیم در امان هستش....ولی من چون سر رشته ای ندارم نمی دونم که واقعا با این کار دیگه اطلاعاتم محفوظ می مونه یا نه! از شما اساتید محترم راهنمایی می خوام...اگه هاردو در بیارن قبل تعمیر بهم بدن اطلاعات و عکسای خانوادگیم در امان هستن یا نه؟مثلا ممکن هست که توی رم لپ تاپ اطلاعات رو بتونن بازیابی بکنن؟ چون من شنیدم که توی رم اطلاعات به صورت موقتی ذخیره می مونن....اگه راهی هست که به ذهنتون می رسه قبل تعمیر برای حفظ اطلاعاتم انجام بدم راهنمایی بفرمایید...تشکر
مدل لپتاپ رو اعلام کنید . همونجا موقع تحویل لپتاپ ازشون بخواهید که هارد رو به خودتون تحویل بدن .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اره این هاردو اون موقع ک سوال کردم مشکلش 98 درصد بود
ک گفتین کانکتور رو عوض کنم
یه رفیقی دارم مثلا تعمیر کار گفت بیا برات کابلو لحیم می کنم به برد مث بنز برات کار می کنه
خلاصه زد ترکوند هاردو

حالا به نظرتون برد عوض کنم مشکلش حل میشه یا اوضاعش وخیم تر از این حرفاس
پ ن : نیازی به هارده ندارم اگه می بینید مث روز اولش نمیشه برم بفروشمش یه قرون گیرم بیاد

پ ن : سپاس از اینکه پاسخگو هستی
با تعویض برد مشکلش حل میشه .

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
مدل لپتاپ رو اعلام کنید . همونجا موقع تحویل لپتاپ ازشون بخواهید که هارد رو به خودتون تحویل بدن .
مدل لپ تاپ asus k52d هستش....یعنی اگه هاردو در بیارن برام دیگه اطلاعت داخل سیستم رو نمی تونن داشته باشن حتی اگه توی درایو ویندوز باشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مدل لپ تاپ asus k52d هستش....یعنی اگه هاردو در بیارن برام دیگه اطلاعت داخل سیستم رو نمی تونن داشته باشن حتی اگه توی درایو ویندوز باشه؟
تمام اطلاعات روی هارد سیستم . اطلاعات شما جایی دیگه ذخیره نمیشه .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام
راهی هست این ارور ها برطرف بشه ؟ مخصوصا تمپرچر ارور
هارد سیگیت 320 لپ تاپی
190 روز هم کارکرده

فایل های ضمیمه

• 24-______-2015_08-08.png
    24-______-2015_08-08.png
    88.1 KB · نمایش ها: 9
  • 24-______-2015_08-ggg.png
    24-______-2015_08-ggg.png
    87.9 KB · نمایش ها: 8

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
راهی هست این ارور ها برطرف بشه ؟ مخصوصا تمپرچر ارور
هارد سیگیت 320 لپ تاپی
190 روز هم کارکرده
شات hd senitel بگذارید . ایراد airflow فقط در نرم افزار hdtune هست . اون ایراد هم احتمالا با یک لو لول فرمت کامل دیده نمیشه

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
با سلام
استاد ما یک هارد 3 ترا اکسترنال داشتیم از روی کنجکاوی پارتیشنش را پاک کردیم الان / تبدیل شد به دو قسمت
746 گیگش را هرکاری میکنم توی مای کامپیوتر نشون نمیده مثل عکس زیر شده
http://8pic.ir/images/85vx26cqh0kyt6m1o21c.jpg
اطلاعاتش برام مهم نیست و میخواهم همون یک پارچه باشه چیکار باید کرد؟؟
دوباره پارتیشن را پاک و هرکاری کردم نشد اون قسمت 746 گیگ هم همه گزینه هاش بسته است توی راست کلیک
باتشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام
استاد ما یک هارد 3 ترا اکسترنال داشتیم از روی کنجکاوی پارتیشنش را پاک کردیم الان / تبدیل شد به دو قسمت
746 گیگش را هرکاری میکنم توی مای کامپیوتر نشون نمیده مثل عکس زیر شده
http://8pic.ir/images/85vx26cqh0kyt6m1o21c.jpg
اطلاعاتش برام مهم نیست و میخواهم همون یک پارچه باشه چیکار باید کرد؟؟
دوباره پارتیشن را پاک و هرکاری کردم نشد اون قسمت 746 گیگ هم همه گزینه هاش بسته است توی راست کلیک
باتشکر
هاردتون چه برندی هست . اگر سیگیت هست از diswizard استفاده کنید . اگر وسترن هست از easus استفاده کنید .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
شات hd senitel بگذارید . ایراد airflow فقط در نرم افزار hdtune هست . اون ایراد هم احتمالا با یک لو لول فرمت کامل دیده نمیشه
این هم شات hd senitel
در کل پیشنهادتون چیه برای این هارد ؟

فایل های ضمیمه

• 9999.PNG
    9999.PNG
    171.4 KB · نمایش ها: 13
Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
هاردتون چه برندی هست . اگر سیگیت هست از diswizard استفاده کنید . اگر وسترن هست از easus استفاده کنید .

با سلام
من با یه نرم افزار دیگه درست کردم منتها از mbr به gpt تبدیل شده از 2794.49 گیگ به 2794.36 گیگ کاهش یافته با اینم امتحان میکنم
این فرمت gpt مشکل ساز نمیشه؟
باتشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام
من با یه نرم افزار دیگه درست کردم منتها از mbr به gpt تبدیل شده از 2794.49 گیگ به 2794.36 گیگ کاهش یافته با اینم امتحان میکنم
این فرمت gpt مشکل ساز نمیشه؟
باتشکر
نه مشکل ساز نمیشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
کانکتورش رو تمیز کن . حتی قسمتی که برد به خود هارد وصل میشه .ایراد دیتا ترنسفر حل میشه . بعد هم low level format کنید .
همه کانکتور هاش رو با تینر 20000 و سنباده نرم تمیز کردم ولی درصد سلامت و ارور ها تو اچ دی تیون تغییری نکرد .
چطوریه ؟
الانم گذاشتمش لو لول فرمت بدون تیک کوییک
ولی چشمم اب نمیخوره

بالا