AMD.POWER
مدیر بازنشسته
با hdtune بنچمارک بگیرسلام و درود
دوتا هارد رو کیس بستست. از کجا بفهمم سرعت کدوم بیشتره؟ (برای نصب ویندوز)
1-سامسونگ یک ترا
2- وسترن گرین 2 ترا
توی مثلا HD TUNE سرعت رو مینویسه؟
با hdtune بنچمارک بگیرسلام و درود
دوتا هارد رو کیس بستست. از کجا بفهمم سرعت کدوم بیشتره؟ (برای نصب ویندوز)
1-سامسونگ یک ترا
2- وسترن گرین 2 ترا
توی مثلا HD TUNE سرعت رو مینویسه؟
سامسونگ وضعیت بهتری داره . اکسس تایم بهتر - سرعت متوسط بهترسامسونگه بهتره؟
وسترنه شبیه نوار قلب شده
این کار را کردم. شناساییاش نکرد. و مثل همیشه، با اتصالش ماوس دستی رو از کار انداخت.برنامه minitool را بگیرید و اعلام کنید تو اون برنامه هاردتون شناسایی میشه یا نه . هاردتون سری التراست یا المنت
باید هارد رو به تعمیرکار هارد نشون بدید . نوین هارد جناب نورمحمدی براتون بررسی کنند .این کار را کردم. شناساییاش نکرد. و مثل همیشه، با اتصالش ماوس دستی رو از کار انداخت.
راستش نمیدونم چه سریای هست. اکسترنال هست و پاسپورتی نیست. باید به برق وصل بشه.
این مورد عجیبه . توصیه میکنم روی لپتاپ خودتون دوباره ویندوز نصب کنید و اخرین درایورها را از سایت سازنده دریافت و نصب کنید .ممنون از جوابتان. چیزی که برام عجیبه اینه که چرا این هارد با لبتاپهای دیگه مشکلی نداره و فقط با لبتاپ من مشکل داره؟ اگر ایراد از هارده، که نباید جای دیگه کار بکنه.
و اگر ایراد از لبتاپمه، چرا با هاردهای دیگه مشکلی نداره؟
سوادم کمه. و برای همین گیج شدم
شات OVERVIEW HD SENITEL رو بگذارید تا بتونم نظر بدم .سلام.
هارد من وسترن بلو 500Gهست. حین کار گاها یه صدای خیلی ضعیفی میده و مثل اینکه از کار می افته. کامپیوترم هنگ میکنه بعد 30 تا 40 ثانیه دوباره درست می شه. مشکل از چی می تونه باشه. دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم. با برنامه harddisksentinel تست کردم سلامتی هارد و 81% نشون می ده.
بردش باید عوض بشه .دوستان کسی میدونه هاردی که به محض وصل شدنش به سیستم ؛ سیستم خاموش میشه چشه ؟ تعمیرکار هست کسی راهنمایی کنه ؟
شات OVERVIEW HD SENITEL رو بگذارید تا بتونم نظر بدم .
سلام خدمت استاد گرامی.شات OVERVIEW HD SENITEL رو بگذارید تا بتونم نظر بدم .
از اطلاعات بکاپ بگیرید و low level format کنید .سلام خدمت استاد گرامی.
اینم شاتی که فرمودید
بردش باید عوض بشه .
بستگی به وضعیت هارد بعد از تعویض برد داره . تا برد عوض نشه نمیشه گفت نیاز به ریکاوری داره یا نداره /بردش عوض شه پارتیشن میپره ؟ میشه باز به دیتا بدون ریکاوری دسترسی پیدا کرد ؟
صدا به تنهایی علت خرابی نیست . باید از هاردتون اسکرین شات از قسمت Overview برنامه hd senitel بگذارید .درود يه سوال داشتم علت سروصداي هارد ديسك موقع خوندن چيه طبيعيه؟
مشکلی به خاطر روشن بودن نیست . اگر پاورتون مناسب باشه و کیستون گردش هوای خوبی داشته باشه .از راهنمایی شما خیلی ممنونم. یه سوال داشتم . برا سیستمی که روزی ۱۴الی ۱۵ ساعت روشنه چه نوع هاردی مناسبه؟وسترن قرمز بکارم میاد؟