باید پارتشین بندیش کنید و فرمت کنید از طریق دیسک منیجمنت
آقا خیلی ممنون.مشکل حل شد
باید پارتشین بندیش کنید و فرمت کنید از طریق دیسک منیجمنت
خواهش میکنم . موفق باشیدآقا خیلی ممنون.مشکل حل شد
نمیشه گفت خرابی سیگیت بیشتره یا وسترن . ولی با توجه به تجربه شخصی خودم خرابی سیگیت رو بیشتر دیدم . البته اگر با دقت در کیف مخصوص هارد نگه داری بشند . به میزان بالایی امکان خرابی هارد کم میشه .سلام
وسترن الترا پریمیوم و سیگیت بکاپ پلاس، 2ترا هاشون کدوم کیفیت بهتر، سرعت بالاتر ( تو سایتای خارجی سیگیت برتره ) ، و درصد خرابی کمتر دارن.
چند روزه درگیر انتخابم و هرکسی نظری داره. گفتم از شما که حرفه ایه این کارید بپرسم.
AMD.POWER
نمیشه گفت خرابی سیگیت بیشتره یا وسترن . ولی با توجه به تجربه شخصی خودم خرابی سیگیت رو بیشتر دیدم . البته اگر با دقت در کیف مخصوص هارد نگه داری بشند . به میزان بالایی امکان خرابی هارد کم میشه .
سیگیت فقط به دلیل یکپارچه نبودن برد هارد با مبدل کمی دردسر کمتری تو ریکاوری دارد .
من سه تا هارد وسترن الترا دارم . توی کیف هستند و حمل و نقل هم زیاد میکنم . نزدیک 4 سال دارمشون . مشکلی نداشتم . خود هارد را تو کیف میگذارم و کابلش همیشه وصله به هارد . کابل را جدا نمیکنم از هارد .پس پیشنهاد شما وسترن هست؟
از نظر لرزش هم چیزایی که دیدم سیگیت خیلی آرومه ولی وسترن این مدلش لرزش داره.
من برای نگه داریش از کیف استفاده میکنم و سعی میکنم حملش نکنم
در کل نظر شما خیلی تاثیر گذار هست
من سه تا هارد وسترن الترا دارم . توی کیف هستند و حمل و نقل هم زیاد میکنم . نزدیک 4 سال دارمشون . مشکلی نداشتم . خود هارد را تو کیف میگذارم و کابلش همیشه وصله به هارد . کابل را جدا نمیکنم از هارد .
این دو محصول خیلی متفاوت نیستند و نمیشه کامنتی داد که کدومشون بهترن . تنها ایراد وسترن یکدست بودن تبدیل و برد هارد هست .
سیلیکون پاور و adata که حرفشون رو نزنید . که قابل قیاس با وسترن و سیگیت نیستند .هارد سیلیکون پاور آ80 ارزش داره که 100 تومن بیشتر هزینه کنم؟
سیلیکون پاور و adata که حرفشون رو نزنید . که قابل قیاس با وسترن و سیگیت نیستند .
میزان خرابیشون زیاده . چون از هاردهای هیتاچی و سامسونگ قدیمی استفاده میکنند . تکنولوژی روز هارد دست وسترن و سیگیت هست .جدا؟؟!!
من A80 دارم 1 ترابایتشو و راضی ام ازش
چن ساله استفاده میکنم
من a65 خریدم دوماه قبل هاردش سیگیته.میزان خرابیشون زیاده . چون از هاردهای هیتاچی و سامسونگ قدیمی استفاده میکنند . تکنولوژی روز هارد دست وسترن و سیگیت هست .
ps متفرقه هست .سلام
آیا هارد با گارانتی ps (پرواز سیستم)معتبره؟
استاتیک بگش باز شده و دوباره خود گارانتی پلمپ کرده
پس باید با بودنش کنار بیام و برای درست کردنش قید ویندوز رو بزنم؟اون سیستم رزو هست . دست بزنی بهش . ویندوزت بالا نمیاد
اون سیستم رزو هست . دست بزنی بهش . ویندوزت بالا نمیاد
اینطوری مشخحص نمیشه . با این توضیحات فقط میشه حدس زد برد دستگاه صدمه دیده .سلام اقا من ی هارد 80 ساتا دارم صرفا جهت بک اپ گرفتن اطلاعات که ماهی یک بار ازش استفاده میکنم امروز میخواستم یه سری فایل بریزم توش موتور هارد کار نمیکنه یه بوی سوختگی هم به مشامم هم رسید به نظرتون مشکل از کجاست
سلام اقا من ی هارد 80 ساتا دارم صرفا جهت بک اپ گرفتن اطلاعات که ماهی یک بار ازش استفاده میکنم امروز میخواستم یه سری فایل بریزم توش موتور هارد کار نمیکنه یه بوی سوختگی هم به مشامم هم رسید به نظرتون مشکل از کجاست
با سلام
دوستان هارد اکسترنال 2 ترا وسترن آداپتوری دارم متاسفانه داشت فایل پخش میکرد سیستم هنگ کرد و مجبور شدم لپ تاپ رو خاموش کنم بعدش دیگه هارد رو نمیشناسه چراغش روشن میشه اما تو مای کامپیوتر نمیاد
یه اشتباه کردم هارد رو از داخل قابش درآوردم با پورت ساتا به سیستم وصل کردم که تصویر زیر رو نشون داد در دیسک منیجر
البته متوجه شدم هاردهایی که با پورت یو اس بی کار میکنند قابل شناخت توسط ساتا نیستن ( این موضوع رو از ایران هارد کلینیک پرسیدم )
مشاهده پیوست 924427
ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم
اطلاعاتش زیاد مهم نیست الان خودش برام مهمه
با سلام خدمت دوست عزیز از ایران هارد کلنیکاین تصویر مورد نظرهمشاهده پیوست 924651
اصلا خبری از هارد اکسترنال نیستمشاهده پیوست 924651
این عکسها رو توی فاروم های خارجی (https://community.wd.com/t/device-driver-not-successfully-installed-wd-my-passport-3-0/10933/10) (لینک رو نتونستم اضافه کنم) دیدم و مطالبش رو خوندم اما راهکارشون بدردم نخورد
دقیقا همین مشکلو دارم
مشاهده پیوست 924652
مشاهده پیوست 924653