• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
@AMD.POWER

داداش یه برنامه ای معرفی می کنی که بتونم باهاش اطلاعات یه هارد رو سکتور به سکتور به یکی دیگه منتقل کنم؟
می خوام هاردمو عوض کنم حوصله ندارم از اول ویندوز نصب کنم!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
@AMD.POWER

داداش یه برنامه ای معرفی می کنی که بتونم باهاش اطلاعات یه هارد رو سکتور به سکتور به یکی دیگه منتقل کنم؟
می خوام هاردمو عوض کنم حوصله ندارم از اول ویندوز نصب کنم!

acronis true image راحت اين كار رو ميكنه و هارد رو كلون ميكنه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شروع کردم به اسکن یه جایی قفل کرد ، قبلا با hdat2 هم شروع به اسکن کردم که وقتی به اواخر رسید اینقدر کند شد بیخیالش شدم ، راهی هست که از سکتور های باقیمانده حداقل یک پارتیشن سالم در بیاد؟:(
مشاهده پیوست 511815

بدسكتور فيزيكي داري . اين هارد به نظر نمياد بشه كار خاصي كرد .

light67

Registered User
لایک‌ها
282
ممنون میشم بگید هاردم مشکلش چیه
36246290764338368113.png

http://8pic.ir/images/36246290764338368113.png
http://www.xum.ir/images/2013/12/30/hard.png

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
درود بر شما .
قضیه از این قراره که من یه هارد 750 سیگیت از یکی از دوستام خریدم ( اکبند ) منتها این هارد فوق العاده صدای زیادی از توش میومد از 1 ساعت بعد از اینکه زدم به سیستم هم سر و صدا میداد هم به سختی تونستم روش ویندوز نصب کنم خلاصه رفتم پسش دادم و یه هارد اکبند دیگه با همون حجم و مارک گرفتم . این هارد چون گارانتی متفرقه داشت ( از اینا که میگند هر وقت سوخت بیار یه دونه نو بگیر ببر ! ) و وزنش تقریبا زیاد بود منو توی شک فرو برد که نکنه تقلبیه واسه همین هارد اول رو زود پس دادم تا قبل از اینکه بپوکه !

خلاصه یه هارد دوم گرفتم که اونم از لحظه ای که زدم به سیستم همون دردسرها رو باهاش داشتم . از سر و صدای و قرچ و قرچ زیادی که از داخل هارد میاد بگیر تا اینکه روش ویندوز نصب میکنم ویندوز بعضی وقتا میاد بالا بعضی وقتا نمیاد ! الانم فقط به عنوان ارشیو اطلاعات ازش استفاده میکنم ولی مشکل دارم باهاش ، همینجوری سیستم روشنه و در حالت کار عادی یهو پیغام میده که هارد موجود نیست ! میرم میبینم بعععععععله اصلا کل درایوهای این هاردم پریده ! باید یه دور سیستم رو از پشت کیس ! خاموش کنم و سیستم ری استارت بشه و بعد از رفع ارورها شاید هارد بیاد بالا !

نکته قابل توجه اینه که دوستم 10 تا 10 تا از این هاردها فروخته و میگه تنها موردی که شاکیه منم ! حالا اصلا گیج شدم واقعا از جنس بد هارد ممکنه این مشکلات به وجود اومده باشه یا ممکنه سیستم من به هارد اسیب میزنه . واسه همین از ولتاژهای خروجی پاورم هم اسکرین میزارم بلکه کمکی کنه . اینم بگم که سرعت خواندن اطلاعات روی این هارد فوق العاده پایینه . واسه اسکن کامل سکتورها فک کنم یه 10-20 ساعتی باید علاف بشم ( سرعت اسکن 3 مگ/ثانیه !!!!!!!!! ). نکته دیگه هم اینکه با اینکه اصلا ویندوزم روی این هارد نیست دماش اصلا از 45-46 پایینتر نمیاد در حالی که دمای اون هاردم که ویندوز روشه و کار زیادی هم ازش میکشم همیشه زیر 40 هست .

333.JPG
30-December-2013_20-47.png
30-December-2013_21-04(2).png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود بر شما .
قضیه از این قراره که من یه هارد 750 سیگیت از یکی از دوستام خریدم ( اکبند ) منتها این هارد فوق العاده صدای زیادی از توش میومد از 1 ساعت بعد از اینکه زدم به سیستم هم سر و صدا میداد هم به سختی تونستم روش ویندوز نصب کنم خلاصه رفتم پسش دادم و یه هارد اکبند دیگه با همون حجم و مارک گرفتم . این هارد چون گارانتی متفرقه داشت ( از اینا که میگند هر وقت سوخت بیار یه دونه نو بگیر ببر ! ) و وزنش تقریبا زیاد بود منو توی شک فرو برد که نکنه تقلبیه واسه همین هارد اول رو زود پس دادم تا قبل از اینکه بپوکه !

خلاصه یه هارد دوم گرفتم که اونم از لحظه ای که زدم به سیستم همون دردسرها رو باهاش داشتم . از سر و صدای و قرچ و قرچ زیادی که از داخل هارد میاد بگیر تا اینکه روش ویندوز نصب میکنم ویندوز بعضی وقتا میاد بالا بعضی وقتا نمیاد ! الانم فقط به عنوان ارشیو اطلاعات ازش استفاده میکنم ولی مشکل دارم باهاش ، همینجوری سیستم روشنه و در حالت کار عادی یهو پیغام میده که هارد موجود نیست ! میرم میبینم بعععععععله اصلا کل درایوهای این هاردم پریده ! باید یه دور سیستم رو از پشت کیس ! خاموش کنم و سیستم ری استارت بشه و بعد از رفع ارورها شاید هارد بیاد بالا !

نکته قابل توجه اینه که دوستم 10 تا 10 تا از این هاردها فروخته و میگه تنها موردی که شاکیه منم ! حالا اصلا گیج شدم واقعا از جنس بد هارد ممکنه این مشکلات به وجود اومده باشه یا ممکنه سیستم من به هارد اسیب میزنه . واسه همین از ولتاژهای خروجی پاورم هم اسکرین میزارم بلکه کمکی کنه . اینم بگم که سرعت خواندن اطلاعات روی این هارد فوق العاده پایینه . واسه اسکن کامل سکتورها فک کنم یه 10-20 ساعتی باید علاف بشم ( سرعت اسکن 3 مگ/ثانیه !!!!!!!!! ). نکته دیگه هم اینکه با اینکه اصلا ویندوزم روی این هارد نیست دماش اصلا از 45-46 پایینتر نمیاد در حالی که دمای اون هاردم که ویندوز روشه و کار زیادی هم ازش میکشم همیشه زیر 40 هست .

مشاهده پیوست 513415
مشاهده پیوست 513416
مشاهده پیوست 513417

ولتاژ شاخه 12 پائينه و ميتونه اين دليلش باشه . با برنامه hd senitel تب overview شات بگذارد

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اوووووووووووووه مای گاد :eek::eek::eek:
Power On Time : 1607 days, 6 hours

hard.JPG

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
زماني كه هارد روشن بوده .

خوب پس حدث خودم و دوستان درست بوده . این هارد مثلا اکبند بود ! یک هفته هم نیست گرفتم ..... همونطور که یکی از رفقا گفت هارد از مواد بازیافتیه . اون هارد دیگم رو 8 ساله دارمش زده 911 روز دیگه خودت ببین این چند سال کارکرده که زده 1607 روز !

هر چقدر هم بد سکتورش کم باشه ولی این هارد نه تنها عمر خودش بلکه عمر 3-4 تا دیگه رو هم کرده :eek:

در مورد پاور هم ممنون میشم بگید چه پاوری بگیرم ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خوب پس حدث خودم و دوستان درست بوده . این هارد مثلا اکبند بود ! یک هفته هم نیست گرفتم ..... همونطور که یکی از رفقا گفت هارد از مواد بازیافتیه . اون هارد دیگم رو 8 ساله دارمش زده 911 روز دیگه خودت ببین این چند سال کارکرده که زده 1607 روز !

هر چقدر هم بد سکتورش کم باشه ولی این هارد نه تنها عمر خودش بلکه عمر 3-4 تا دیگه رو هم کرده :eek:

در مورد پاور هم ممنون میشم بگید چه پاوری بگیرم ؟

مادربردت و ما بقي قطعات رو بگو تا بهت پيشنهاد پاور بدم
احتمالا هارده ريفربيش هست

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

فایل های ضمیمه

• 99999999999999999999.JPG
    99999999999999999999.JPG
    146.2 KB · نمایش ها: 8

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
هارد من چند وقتیه صدا میده. صداشو ضبط کردم براتون گذاشتم. تست HD-Tune رو هم گذاشتم.
فقط یه توضیح: تو فایل صوتی یه صدای دیگه ای شنیده میشه که مربوط به یه هارد 80 قدیمی هست. صدای این هارد مشکل دار اونیه که کمه و زیاد میشه.

فایل صوتی

bring me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
جناب شرمنده تو برنامه hd tune قسمتی که واسه بد سکتور اسکن میکنه...اون اسکن اسپید که اخرش عدد میده...اون هرچی بیشتر باشه بهتره یا کمتز؟ واسه یه ساتا2 یک ترا حدودا چقدر باید باشه....ممنون

بالا