درود بر شما .
قضیه از این قراره که من یه هارد 750 سیگیت از یکی از دوستام خریدم ( اکبند ) منتها این هارد فوق العاده صدای زیادی از توش میومد از 1 ساعت بعد از اینکه زدم به سیستم هم سر و صدا میداد هم به سختی تونستم روش ویندوز نصب کنم خلاصه رفتم پسش دادم و یه هارد اکبند دیگه با همون حجم و مارک گرفتم . این هارد چون گارانتی متفرقه داشت ( از اینا که میگند هر وقت سوخت بیار یه دونه نو بگیر ببر ! ) و وزنش تقریبا زیاد بود منو توی شک فرو برد که نکنه تقلبیه واسه همین هارد اول رو زود پس دادم تا قبل از اینکه بپوکه !
خلاصه یه هارد دوم گرفتم که اونم از لحظه ای که زدم به سیستم همون دردسرها رو باهاش داشتم . از سر و صدای و قرچ و قرچ زیادی که از داخل هارد میاد بگیر تا اینکه روش ویندوز نصب میکنم ویندوز بعضی وقتا میاد بالا بعضی وقتا نمیاد ! الانم فقط به عنوان ارشیو اطلاعات ازش استفاده میکنم ولی مشکل دارم باهاش ، همینجوری سیستم روشنه و در حالت کار عادی یهو پیغام میده که هارد موجود نیست ! میرم میبینم بعععععععله اصلا کل درایوهای این هاردم پریده ! باید یه دور سیستم رو از پشت کیس ! خاموش کنم و سیستم ری استارت بشه و بعد از رفع ارورها شاید هارد بیاد بالا !
نکته قابل توجه اینه که دوستم 10 تا 10 تا از این هاردها فروخته و میگه تنها موردی که شاکیه منم ! حالا اصلا گیج شدم واقعا از جنس بد هارد ممکنه این مشکلات به وجود اومده باشه یا ممکنه سیستم من به هارد اسیب میزنه . واسه همین از ولتاژهای خروجی پاورم هم اسکرین میزارم بلکه کمکی کنه . اینم بگم که سرعت خواندن اطلاعات روی این هارد فوق العاده پایینه . واسه اسکن کامل سکتورها فک کنم یه 10-20 ساعتی باید علاف بشم ( سرعت اسکن 3 مگ/ثانیه !!!!!!!!! ). نکته دیگه هم اینکه با اینکه اصلا ویندوزم روی این هارد نیست دماش اصلا از 45-46 پایینتر نمیاد در حالی که دمای اون هاردم که ویندوز روشه و کار زیادی هم ازش میکشم همیشه زیر 40 هست .
مشاهده پیوست 513415
مشاهده پیوست 513416
مشاهده پیوست 513417