اگر فقط pcb مشکل پیدا کرده امکان تعویضش باید باشهدوستانی که در سخت افزار اطلاعات دارید یه راهنمایی کنید منو
یه هارد مکستور 1ترا از نوع اینترنال ساتا دارم کلا بالا نمیاد و راهی هست که بدون اینکه ببرم جایی خودم بتونم دیتارو ازش بیرون بکشم ؟
یکی گفت بردش سوخته
سلام دوستان
خوبین
یه هارد یک ترا سیگیت 7200 دارم که رو دستگاه dvr بود و تازگیا ضبط نمیکرد
سلامتیش رو 60 درصده
میخواستم بدونم تعمیر میشه کردش؟
تست نیاز بود بگین با کدوم نرم افزار باید تستش کنم تا عکس بفرستم
ممنون این برنامه رو تا حالا نداشتم نصبش کردم اطلاعات زیادی نمیدادHDD Observer Pro
خب من کار بدرد بخوری از این نرم افزار نمیبینم دیسک فرمت شده خالیه هیچ بد سکتوری هم تو حالت فست توش نیست
دوستان لطف میکنین بگین که میشه این هاردو تعمییر کرد؟ممنون این برنامه رو تا حالا نداشتم نصبش کردم اطلاعات زیادی نمیداد
میشه بگین از کجاش عکس بدم
ارور هاش با برنامه hd tune
https://prnt.sc/pg14os
سلامسلام دوستان
خوبین
یه هارد یک ترا سیگیت 7200 دارم که رو دستگاه dvr بود و تازگیا ضبط نمیکرد
سلامتیش رو 60 درصده
میخواستم بدونم تعمیر میشه کردش؟
تست نیاز بود بگین با کدوم نرم افزار باید تستش کنم تا عکس بفرستم
بله احتمالا 10 تا بدستکتور داره ممکنه این بدسکتورها هم بیشتر شدهسلام خدمت اساتید
از فروم همسایه یک عدد هارد اکسترنال خریدم حالا بعد از تست هارد این خطاها را میدهد البته اسکن هارد را هم شروع کردم که تا الآن دو جا خطا داده یعنی قرمز رنگ شده خواستم بپرسم هارد مشکل داره ؟؟ یعنی باید بهشون پس بدم ؟؟؟ :
مشاهده پیوست 1152683
سلام دوست عزیز متاسفانه وضعیت هاردتون اصلا جالب نیست و تعداد زیادی بدسکتور پیدا کردهمشاهده پیوست 1163454مشاهده پیوست 1163455
دوستان هارد اسکترنالمو به سیستم مشتری وصل کرده بودم تا اطلاعاتشو که ریکاوری شده بود بریزم ازبخت بد من سیستمش مشکل نوسان برق داشته وسط انتقال ریست میشه و هارد بنده به صورت raw در میاد تو این یک هفته هر روشی که تو سایتها ، فروم ها و یوتیوب بود دیدم ولی اصلا فرمت نمیشه فقط ریکاوری شد.
حالا به توجه به این عکسها قابل تعمیر هست یا کلا بیخیالش بشم؟
دوست عزیز صدایی که قرار دادین مربوط به هد هارد هست که احتمالا بر اثر ضربه و یا تکان شدید و یا نوسان برق آسیب دیده و نمیتونه اطلاعات را از روی سطح دیسک بخونههارد دوستم عجیب صدا میده .هارد اصلا دیتکت نمیشه
باید برد تعمیر
مرکز معتبر تعمیر تو تهران میشناسید؟(معتبر برای حفظ حریم شخصی و محتویات هارد و نیز کاربلدی)
عکس هارد و مدلش و صدای ناهنجارش
هارد 250 گیگ ide هست.وسترین دیجیتال قدیمیه
مشاهده پیوست 1155608مشاهده پیوست 1155609
http://s6.picofile.com/file/8379972626/VID_۲۰۱۹۱۱۲۶_۲۰۱۴۴۰.mp3.html
سلام دوست عزیز متاسفانه وضعیت هاردتون اصلا جالب نیست و تعداد زیادی بدسکتور پیدا کرده
یه عکس از تب Overview نرم افزار Hard Disk Sentinel قرار بدین تا بهتر بشه بررسی کرد
متاسفانه تو این نرم افزار بیشتر از این مرحله نشون نمیده و هنگ میکنه وقتی هارد وصل میکنمسلام دوست عزیز متاسفانه وضعیت هاردتون اصلا جالب نیست و تعداد زیادی بدسکتور پیدا کرده
یه عکس از تب Overview نرم افزار Hard Disk Sentinel قرار بدین تا بهتر بشه بررسی کرد
دوست عزیز نرم افزار نشون میده هاردتون 16376 عدد بدسکتور داره