احسانبزرگي
Registered User
الان یه پاور دیگه با هارد قبلی تست زدم بلو اسکرین داد اما یه 160 قدیمی دارم باهمان ارور ابی از دیروز نداده بلو اسکرین و ریستپیش بینی نمیشه کرد.
الان یه پاور دیگه با هارد قبلی تست زدم بلو اسکرین داد اما یه 160 قدیمی دارم باهمان ارور ابی از دیروز نداده بلو اسکرین و ریستپیش بینی نمیشه کرد.
پاور باعث خرابی هارد شده .الان یه پاور دیگه با هارد قبلی تست زدم بلو اسکرین داد اما یه 160 قدیمی دارم باهمان ارور ابی از دیروز نداده بلو اسکرین و ریست
بله احتمالش هست چون قبلا این 535 وات گرین یه 380 وات داشتم یه مشکلی داشت باعث میشد سیستم تصویر نده یا حین کار خاموش میشد بعد یه 535 وات گرین گرفتم تعجبم این 160 هم ارور ابی مثل همان قبلی داره ولی کار میده بدون بلو اسکرین یه مشکل دیگه هم میتونه باشه رم من هست فقط تو اسلات 1کار میده تو 3تا اسلات دیگه کار نمیده درصورتی که یه رم از یکی گرفتم اسلات 4کار میداد دمای پردازنده گرافیک هم حین بازی بالا میره موندم والا حالا اگه هارد یه ترا باشه امکان تعمیرش هست یانهپاور باعث خرابی هارد شده .
این سوال مثل اینکه بپرسید یک لاستیک چقدر عمر میکنه . پس شرایط استفاده و استفاده از پاور مناسب روی عمر دستگاه موثر است .عمر مفید هارد معمولی تقریبا چند ماه هست؟
سلام
از تب Health برنامه HD Tune تصویر بگذارید
5 سال؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
نمیدونستم دیجی کالا جنس کارکرده هم میفروشه
هارد شما بیشتر از 5 سال روشن بوده
از تب Health برنامه HD Tune تصویر بگذارید
این هارد آی دی ای بود ک خود ب خود سوختاز تب Health برنامه HD Tune تصویر بگذارید
Power On Hours Count5 سال؟؟؟؟؟؟؟؟
پس آخرای عمرشه ک دست من رسیده درسته؟
آخه هارد 320 خیلی وقته تولید نمیشهPower On Hours Count
45415 ساعت روشن بوده ، تقسیم بر 24 = 1892 روز ( 5 سال و 67 روز )
نمیشه گفت آخر عمرش ، قابل پیش بینی نیست ولی خیلی کارکرده
دوست داشتی مرجوع کن شاید یه کمتر کارکرده بفرستن واست و یا پولشو برگشت بدن
دیجی کالا هیچ اشاره ای به کارکرده بودن هارد نکرده !
با اجازه مدیر ارشددوستان چی کار کنیم این خرخر هارد از بین بره راهی هستش؟
حتی وقتی سیستم روش و بدون فعالییت هست هر چند ثانیه خرخر می کنه