AMD.POWER
مدیر بازنشسته
سلام
اگه اشتباه نکنم میزد pata و حجم هم میزد که گمونم حجم درست نبود..با برنامه تست هارد hd tune هم که نگاه کردم یچیزی شناسایی شده اما اصلا مشخصات و وضعیت و حجم رو نمیاره
دقیق چک کنید اطلاع بدید .
سلام
اگه اشتباه نکنم میزد pata و حجم هم میزد که گمونم حجم درست نبود..با برنامه تست هارد hd tune هم که نگاه کردم یچیزی شناسایی شده اما اصلا مشخصات و وضعیت و حجم رو نمیاره
باشه..ممنوندقیق چک کنید اطلاع بدید .
تو صفحه اول.بوت منو.و دیوایس منیجردقیق چک کنید اطلاع بدید .
دوستان راه حل یا تجربه ای برای احیای این هارد ندارین؟..بخاطر برگردونون یسری دیتا میخوام و الا خود هارد که ارزش چندانی ندارهتو صفحه اول.بوت منو.و دیوایس منیجر
تو صفحه اول.بوت منو.و دیوایس منیجر
خودم نمیتونم؟..ابزار خاصی میخواد فریمور زدن هارد؟مشکل فریم ویر یا بدسکتور باعث عدم تشخصیص صحیح میشه باید اول به تعمیرکار هارد برای بازسازی فریم ویر ارجاع بدید .
سلامیه سوال دیگه..
دوستان یه رم میکرو اس دی 16 دارم میخوام بدونم قابل احیا شدن هست و راهی سراغ دارین:
یه سری فایل روشه و نه فرمت میشه و نه میشه از فضای ازادش استفاده کرد.با برنامه پارتیشن و لو فرمتر و اون دستور داس هم فایده نداشت.عجیبه که فایلها سالم و سرحال لود میشن
گاهی اوقات دستگاه های ساده یی مثل تلوزیون و گیرنده..مثل کامپیوتر قفل و این چیزا رو نمیفهمن و راحت فرمت میکنن..سلام
یه ssd هست روش پسورد گذاشته شده ولی فراموش شده
با چه نرم افزاری میشه پسورد رو برداشت. اطلاعاتش مهم نیست پاک هم بشه.
برند adata
یه بررسی بکنیدسلام عزیز
یدونه هارد exos 14 tb دارم که ویندوز 7 کاملا اسم و حجمشو شناسایی میکنه ولی نمیشه پارتیشن بسازم
داخل ویندوز 10 کلا چیزی نشون نمیده که عکسشو پیوست میزارم
فریم ور جدید هم زدم فایده نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنید
لپ تاپ دل قدیمی هست؟سلام ی هارد اکسترنال adata. دارم روی لب تاپ hp بالا میاد سریع ولی لب تاپ دل اصلا بالا نمیاره و هیچ اتفاقی نمی افته! مشکل چیه؟
فرستاده شده از motorola edge 20 proِ من با Tapatalk
با نرم افزار Partition Bad Disk اسکن و پارتیشن بندی کنید به طوری که سکتور های بد در پارتیشن نباشد.یه هارد 500 2.5 سیگیت دارم . بعضی از سکتور هاش وقتی فایل میریزنم فایل ها رو خراب می کنه . با چه نرم افزاری اون سکتور ها رو خارج کنم یا درست کنم ؟