• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.
بعد از سالها ما یه بازی نصب کردیم.حالا که بازش میکنم بشدت هارد درگیر میشه و سروصدا میده و هر چند ثانیه یبار بازی می ایسته و دوباره روون میشه.جدیدترین نرم افزارا و راه اندازا هم نصبه.از دایرکت ایکس تا نت فریم وورک و درایور گرافیک و ...
یه شات از hd tune گرفتم الان. این شات چیو داره میگه به زبون ساده ؟:general208:

مشاهده پیوست 687342
شات از قسمت OVERVIEW برنامه HD SENITEL

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
کابل ساتا متصل به هارد رو عوض کن . از کابلی استفاده کن خم نشده باشه .

این کار رو چند بار انجام دادم .از استفاده هارد روی یه مادربرد دیگه گرفته تا استفاده از کابل نو و یا سرو ته کردن کابل :general503:
ممکنه مشکل از سوکت خود هارد باشه؟
بعد اینکه من چنتا مورد رو توی اون عکس میبینم که در مورد خراب بودن سکتور و چنتا مشکل دیگه گفته.اونا جدی نیستن؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این کار رو چند بار انجام دادم .از استفاده هارد روی یه مادربرد دیگه گرفته تا استفاده از کابل نو و یا سرو ته کردن کابل :general503:
ممکنه مشکل از سوکت خود هارد باشه؟
بعد اینکه من چنتا مورد رو توی اون عکس میبینم که در مورد خراب بودن سکتور و چنتا مشکل دیگه گفته.اونا جدی نیستن؟
مشکل انتقال دیتا به مادربرد دارید . از سوکت بعید میدونم باشه . اون WEAK سکتور مسئله ای نیست .

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
من یه مشکلی دارم هر فایل rar که از اینترنت میگیرم میخواستم unrar کنم ارور crc میداد
بعد یه سرچ که زدم فهمیدم مشکل از هارد و من هم تست کردم هارد رو که دیدم بد سکتور نیست ولی این ارور رو میده دلیلش چیه؟
هارد مشکل داره؟
قابل حل شدنه؟
19-______-2014_12-06.png 19-______-2014_12-x06.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من یه مشکلی دارم هر فایل rar که از اینترنت میگیرم میخواستم unrar کنم ارور crc میداد
بعد یه سرچ که زدم فهمیدم مشکل از هارد و من هم تست کردم هارد رو که دیدم بد سکتور نیست ولی این ارور رو میده دلیلش چیه؟
هارد مشکل داره؟
قابل حل شدنه؟
مشاهده پیوست 689457 مشاهده پیوست 689458
کابل ساتا رو عوض کن . کابل ساتا نباید پیچ خوردگی یا خم شده باشه .

naeem_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من یه هارد 2ترابایت وسترن دیجیتال پاسپورتی دارم که تا مدتی پیش خیلی خوب کار میکرد و الان یه مشکلی پیدا کرده وقتی میزنم به کامپیوتر و میرم داخلش یه ذره خٍر خٍر میکنه و اولش کتده و بهد درست میشه و متوجه شدم فایل میتونم از هارد کپی کنم ولی چیزی کپی نمیشه تو هارد واسه همین گفتم فرمتش کنم که وقتی فرمت میکردم ارور داد و اینکه هارد اصلا تو my camputer نیست ولی تو قسمت disk management انلاین است و از تو اون قسمت هم فرمت نمیشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من یه هارد 2ترابایت وسترن دیجیتال پاسپورتی دارم که تا مدتی پیش خیلی خوب کار میکرد و الان یه مشکلی پیدا کرده وقتی میزنم به کامپیوتر و میرم داخلش یه ذره خٍر خٍر میکنه و اولش کتده و بهد درست میشه و متوجه شدم فایل میتونم از هارد کپی کنم ولی چیزی کپی نمیشه تو هارد واسه همین گفتم فرمتش کنم که وقتی فرمت میکردم ارور داد و اینکه هارد اصلا تو my camputer نیست ولی تو قسمت disk management انلاین است و از تو اون قسمت هم فرمت نمیشه

با این برنامه یکبار low level format کن بعد دوباره پارتشین بساز
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

naeem_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این تیک quick wipe بزنم یا خیر بعد اگه درست شد از تو disk manadement ویندوز پارتیشن بسازم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این تیک quick wipe بزنم یا خیر بعد اگه درست شد از تو disk manadement ویندوز پارتیشن بسازم
بله فقط دقت کنید . هارد اکسترنال رو از لیست انتخاب کنید . تیک رو هم نزدی مشکلی نیست .

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
سلام خدمت دوستای عزیز و اساتید محترم
چرا ارور Airflow Temperature با اینکه دمای فعلی هارد پائین و نرمال هست در HD Tune هنوز باقی مونده ؟؟؟
چطوری میشه این ارور رو رفعش کرد ؟؟؟
VRYxm.png

HD Tune میگه هارد رو جایگزین کنین :(
ممنون میشم راهنمائی کنین ...

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت دوستای عزیز و اساتید محترم
چرا ارور Airflow Temperature با اینکه دمای فعلی هارد پائین و نرمال هست هنوز باقی مونده ؟؟؟
چطوری میشه این ارور رو رفعش کرد ؟؟؟
VRYxm.png
این کد خطا در واقع یک باگ هست که برنامه hdtune برای هاردهای اکسترنال سیگیت اعلام میکند .

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
این کد خطا در واقع یک باگ هست که برنامه hdtune برای هاردهای اکسترنال سیگیت اعلام میکند .
بله هارد من هم سیگیت اکسترنال هست
یعنی مشکلی نیست و به خطا توجهی نکنم ؟؟؟

بالا