Javacl
Registered User
بچه ها لینک redirect تو سئو تاثیر میذاره؟! یعنی یکی با رنک بالاتر لینک redirect بده به سایتی با رنکی پایین تر،برای سایت پایین تر از لحاظ سئو تاثیر داره یا نه؟
تاييد ميشهموضوع کپی بودن مطالب خیلی هم مهم نیست ، اینو من نمی گم تجربه م میگه...
تاييد ميشه
من خودم يا 150 تا مطلب كپي پيست ( حتي عكساش كپي پيست بود تونستم رنك 2 و بازديد 2 3 هزار آي پي رو مدت كوتاهي بگيرم )
مهم نحوه قرار دادن همون پست كپي پيست هست
سلام دوستان
من یه سایت تفریحی دارم که حدود 3 ماه از تاسیسش میگذره . . و مرتبا هرروز با 30 تا پست بروز میشه
سئوی قالب و همه چیزش ردیفه. . از سایت های رنک بالا هم بک لینک داره اما احساس میکنم توی گوگل دیر ایندکس میشم یا نمیشم چون با 1440 تا پست و 7000 تگ فقط 12000 ایندکس دارم . .
داخل وبمستر تولز بخش سایتمپ نشون میده که از 17000 تا لینک داخل سایتمپ 16500 تاش ایندکس شده اما توی نتایج معلوم نیست . . بعلاوه پست هایی که میزنم در عرض چند دقیقه توی گوگل ایندکس میشن و بهم از گوگل ورودی میدن
ولی نمیدونم چرا تعداد اینکس ها از 12000 تا بالا نمیره . .
میخواستم بدونم ممکنه مشکل از هاست باشه؟ احتمال داره آی پی هاست توی بلک لیست گوگل باشه؟
هاستینگم معتبر هست (مهرهاست) ولی اگر مشکل از هاست باشه صد در صد عوضش میکنم . . چون نسبت به سایت های مشابه با وضعیت مشابه که با هم تاسیس کردیم ولی روی هاستینگ های مختلفی قرار داریم وضعیت من خیلی توی ایندکس بدتره . .
یک مدت سایت مپ رو از وبمستر حذف کنید .کسی نبود؟؟!؟؟
یک مدت سایت مپ رو از وبمستر حذف کنید .
تجربه خودم نشون داده سایت های جدید وقتی سایت مپ رو اد میکنن سرعت ایندکس میاد پایین.
بهترین راه اینه که ریدایرکت 301 بکنی به صفحه اصلی تا بعدا درست بشه همه لینکها هم اینطوری یواش یواش پاک میشه در اصل خودشسلام دوستان،من یه ساب دامین داشتم روش یه 1000 صفحه مطلب بود،الان سابدامین رو حذف کردم،حدود همون 1000 تا هم not found تو گوگل وبمستر زده،میخوام بدونم بهترین راه واسه اینکه این not found ها از بین بره اینه که صبر کنم یا اینکه ریدایرکت کنم به صفحه ی اصلی یا کلا سابدامین رو delete کنم؟
منظور چه کارکترهایی هست؟3- از special character استفاده نكنيد
اگه از noarchive استفاده کنیم چی میشه؟6- براي robots meta tag هم هميشه index,follow رو بذاريد
حداکثر چند کاراکتر؟9- براي هر صفحه حتما meta descriptions بزاريد تا وقتي كاربر سرچ ميكنه كلمه شما هم توي گوگل بيادش
متوجه نشدم، کجا اضافه کنم؟21- تايتل صفحه رو در كي ورد هاتون اضافه كنيد
برای صفحات single چی قرار بدیم؟ یه مطلبی نوشته میشه و هیچ وقت تغییر نمیکنه.22- توي سايت مپي كه مي سازيد change ferequncy را براي صفحه اصلي هميشه always و براي گروه ها يي كه دير آپديت ميشن monthly و براي زير گوه ها weekly قرار دهيد
چرا استفاده نکنیم؟39- از آمارگيرهايي مانند وبگذر و پرشين استت و غيره استفاده نكنيد و براي بررسي دقيق آمار ها از Google Analytics استفاده كنيد
بهترین راه اینه که ریدایرکت 301 بکنی به صفحه اصلی تا بعدا درست بشه همه لینکها هم اینطوری یواش یواش پاک میشه در اصل خودش
به دنبال سوال دیگر دوستان منم این مشکلات رو دارم ضمنا زیاد وارد نیستم
In Sitemaps 17
Not followed 114
Not found 3
Restricted by robots.txt 8
Unreachable 29
این ارورها واسه چیه و چجوری برطرف میشه؟
ریدایرکت 301 و ... چیه و باید چکار کرد؟ یه توضیح کلی بدید به احتمال زیاد میرید به بهشت
کسی نبود؟؟!؟؟
سلام من یه وبلاگ برای مشارکت در فروش زدم ولی نمیدونم چه کار باید انجام بدم تا بازدیدکنندهام زیاد بشن.
این وبلاگمه:فروشگاه سیتی استار
من از سایت تک رنک استفاده می کنم نمیدونم خوبه یا بد.
بعضی وبلاگ ها هستند مثل وبلاگ زیر که رنکشون تو گوگل 0 هست و بازدید کننده ای هم ندارن نقریبا روزی 15 تا ولی تو صفحه ی اول جستجو گوگل قرار دارن.
مثل:خرید عطر درمی مردانه dare me perfume
متن جستوجوم اینه:عطر درمی مردانه dare me perfume
من شنیدم بعضی ها با همین بازاریابی ها حقوق میلیونی دارن.
کلا برا این که بازدید وبلاگم رو بالا ببرم و تو فروش هام تاثیر چشم گیری داشته باشه چی کار کنم؟
هم پیشنهاد های بدون هزینه بکنید هم هزینه دار.