• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بچه ها لینک redirect تو سئو تاثیر میذاره؟! یعنی یکی با رنک بالاتر لینک redirect بده به سایتی با رنکی پایین تر،برای سایت پایین تر از لحاظ سئو تاثیر داره یا نه؟

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
موضوع کپی بودن مطالب خیلی هم مهم نیست ، اینو من نمی گم تجربه م میگه...
تاييد ميشه
من خودم يا 150 تا مطلب كپي پيست ( حتي عكساش كپي پيست بود تونستم رنك 2 و بازديد 2 3 هزار آي پي رو مدت كوتاهي بگيرم )
مهم نحوه قرار دادن همون پست كپي پيست هست

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
تاييد ميشه
من خودم يا 150 تا مطلب كپي پيست ( حتي عكساش كپي پيست بود تونستم رنك 2 و بازديد 2 3 هزار آي پي رو مدت كوتاهي بگيرم )
مهم نحوه قرار دادن همون پست كپي پيست هست

پیج رنک به کپی بودن پست ربط نداره! بک-لینک مهم هست.

کپی بودن باعث میشه مطالب اسپم حساب بشن و در گوگل ایندکس بشن!!!
(البته این بیشتر در حد حرف هست!
لینک اثبات حرفم: http://1o2.ir/8q7x )

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
سلام خدمت دوستان گل
من یه مشکل دارم که ممنون میشم کمکم کنید.

تو گوگل وبمسترم قسمت اروررها برای فایل robots.txt و site map سایت کلی خطا داده ولی دلیلش رو نمیدونم .
عکس صفحه ی گوگل وبمستر(عکس 1 - http://shadaneh.com/wp-content/uploads/2011/09/untitled.jpg) (عکس 2-http://shadaneh.com/wp-content/uploads/2011/09/untitled2.jpg)

اینم لینک مربوط به فایل robots.txt سایتم:
http://shadaneh.com/robots.txt

ممنون

فایل های ضمیمه

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    129.7 KB · نمایش ها: 83

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام دوستان

من یه سایت تفریحی دارم که حدود 3 ماه از تاسیسش میگذره . . و مرتبا هرروز با 30 تا پست بروز میشه

سئوی قالب و همه چیزش ردیفه. . از سایت های رنک بالا هم بک لینک داره اما احساس میکنم توی گوگل دیر ایندکس میشم یا نمیشم چون با 1440 تا پست و 7000 تگ فقط 12000 ایندکس دارم . .

داخل وبمستر تولز بخش سایتمپ نشون میده که از 17000 تا لینک داخل سایتمپ 16500 تاش ایندکس شده اما توی نتایج معلوم نیست . . بعلاوه پست هایی که میزنم در عرض چند دقیقه توی گوگل ایندکس میشن و بهم از گوگل ورودی میدن

ولی نمیدونم چرا تعداد اینکس ها از 12000 تا بالا نمیره . .

میخواستم بدونم ممکنه مشکل از هاست باشه؟ احتمال داره آی پی هاست توی بلک لیست گوگل باشه؟

هاستینگم معتبر هست (مهرهاست) ولی اگر مشکل از هاست باشه صد در صد عوضش میکنم . . چون نسبت به سایت های مشابه با وضعیت مشابه که با هم تاسیس کردیم ولی روی هاستینگ های مختلفی قرار داریم وضعیت من خیلی توی ایندکس بدتره . .

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام دوستان

من یه سایت تفریحی دارم که حدود 3 ماه از تاسیسش میگذره . . و مرتبا هرروز با 30 تا پست بروز میشه

سئوی قالب و همه چیزش ردیفه. . از سایت های رنک بالا هم بک لینک داره اما احساس میکنم توی گوگل دیر ایندکس میشم یا نمیشم چون با 1440 تا پست و 7000 تگ فقط 12000 ایندکس دارم . .

داخل وبمستر تولز بخش سایتمپ نشون میده که از 17000 تا لینک داخل سایتمپ 16500 تاش ایندکس شده اما توی نتایج معلوم نیست . . بعلاوه پست هایی که میزنم در عرض چند دقیقه توی گوگل ایندکس میشن و بهم از گوگل ورودی میدن

ولی نمیدونم چرا تعداد اینکس ها از 12000 تا بالا نمیره . .

میخواستم بدونم ممکنه مشکل از هاست باشه؟ احتمال داره آی پی هاست توی بلک لیست گوگل باشه؟

هاستینگم معتبر هست (مهرهاست) ولی اگر مشکل از هاست باشه صد در صد عوضش میکنم . . چون نسبت به سایت های مشابه با وضعیت مشابه که با هم تاسیس کردیم ولی روی هاستینگ های مختلفی قرار داریم وضعیت من خیلی توی ایندکس بدتره . .

کسی نبود؟؟!؟؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
یک مدت سایت مپ رو از وبمستر حذف کنید .
تجربه خودم نشون داده سایت های جدید وقتی سایت مپ رو اد میکنن سرعت ایندکس میاد پایین.

آخه مشکل سایتمپ نیست . . لینکای سایتمپ همه ایندکس شدن . . بعدشم نسبت به سایت های مشابهی که دوستان دارن و باهم افتتاح کردیم ولی روی هاست های مختلفیه وصعیت من فرق داره ..

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام دوستان،من یه ساب دامین داشتم روش یه 1000 صفحه مطلب بود،الان سابدامین رو حذف کردم،حدود همون 1000 تا هم not found تو گوگل وبمستر زده،میخوام بدونم بهترین راه واسه اینکه این not found ها از بین بره اینه که صبر کنم یا اینکه ریدایرکت کنم به صفحه ی اصلی یا کلا سابدامین رو delete کنم؟

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان،من یه ساب دامین داشتم روش یه 1000 صفحه مطلب بود،الان سابدامین رو حذف کردم،حدود همون 1000 تا هم not found تو گوگل وبمستر زده،میخوام بدونم بهترین راه واسه اینکه این not found ها از بین بره اینه که صبر کنم یا اینکه ریدایرکت کنم به صفحه ی اصلی یا کلا سابدامین رو delete کنم؟
بهترین راه اینه که ریدایرکت 301 بکنی به صفحه اصلی تا بعدا درست بشه همه لینکها هم اینطوری یواش یواش پاک میشه در اصل خودش

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
3- از special character استفاده نكنيد
منظور چه کارکترهایی هست؟

6- براي robots meta tag هم هميشه index,follow رو بذاريد
اگه از noarchive استفاده کنیم چی میشه؟

9- براي هر صفحه حتما meta descriptions بزاريد تا وقتي كاربر سرچ ميكنه كلمه شما هم توي گوگل بيادش
حداکثر چند کاراکتر؟

21- تايتل صفحه رو در كي ورد هاتون اضافه كنيد
متوجه نشدم، کجا اضافه کنم؟

22- توي سايت مپي كه مي سازيد change ferequncy را براي صفحه اصلي هميشه always و براي گروه ها يي كه دير آپديت ميشن monthly و براي زير گوه ها weekly قرار دهيد
برای صفحات single چی قرار بدیم؟ یه مطلبی نوشته میشه و هیچ وقت تغییر نمیکنه.

39- از آمارگيرهايي مانند وبگذر و پرشين استت و غيره استفاده نكنيد و براي بررسي دقيق آمار ها از Google Analytics استفاده كنيد
چرا استفاده نکنیم؟

hossein_89wave

Registered User
لایک‌ها
31
سلام من یه وبلاگ برای مشارکت در فروش زدم ولی نمیدونم چه کار باید انجام بدم تا بازدیدکنندهام زیاد بشن.
این وبلاگمه:فروشگاه سیتی استار

من از سایت تک رنک استفاده می کنم نمیدونم خوبه یا بد.

بعضی وبلاگ ها هستند مثل وبلاگ زیر که رنکشون تو گوگل 0 هست و بازدید کننده ای هم ندارن نقریبا روزی 15 تا ولی تو صفحه ی اول جستجو گوگل قرار دارن.
مثل:خرید عطر درمی مردانه dare me perfume

متن جستوجوم اینه:عطر درمی مردانه dare me perfume

من شنیدم بعضی ها با همین بازاریابی ها حقوق میلیونی دارن.

کلا برا این که بازدید وبلاگم رو بالا ببرم و تو فروش هام تاثیر چشم گیری داشته باشه چی کار کنم؟

هم پیشنهاد های بدون هزینه بکنید هم هزینه دار.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بهترین راه اینه که ریدایرکت 301 بکنی به صفحه اصلی تا بعدا درست بشه همه لینکها هم اینطوری یواش یواش پاک میشه در اصل خودش

منم این مشکلو دارم چجوری و از کجا باید ریدایرکت کنم به صفحه اصلی صفحه هایی که not found میده؟

rw280s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دنبال سوال دیگر دوستان منم این مشکلات رو دارم ضمنا زیاد وارد نیستم
In Sitemaps 17
Not followed 114
Not found 3
Restricted by robots.txt 8
Unreachable 29

این ارورها واسه چیه و چجوری برطرف میشه؟
ریدایرکت 301 و ... چیه و باید چکار کرد؟ یه توضیح کلی بدید به احتمال زیاد میرید به بهشت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
17 لینک در سایت مپ
لینک بدون بایگانی در موتور جستجو 114
لینک پاک شده 404 3 تا
محدودیت در robots.txt 8 پوشه یا فولدر
لینک های قبل دسترسی 29 تا

توی وبمستر گوگل روی هر کدوم کلیک کنی جزیات بیشتر را بهت میده

به دنبال سوال دیگر دوستان منم این مشکلات رو دارم ضمنا زیاد وارد نیستم
In Sitemaps 17
Not followed 114
Not found 3
Restricted by robots.txt 8
Unreachable 29

این ارورها واسه چیه و چجوری برطرف میشه؟
ریدایرکت 301 و ... چیه و باید چکار کرد؟ یه توضیح کلی بدید به احتمال زیاد میرید به بهشت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب پیشنهاد اول من این هست در فروم در بخش معرفی سایت وبلاگ را معرفی کنی + لینک

مرحله در سایت های نیازمندی رایگان با همون عنوان مورد نظر ثبت کن.

سلام من یه وبلاگ برای مشارکت در فروش زدم ولی نمیدونم چه کار باید انجام بدم تا بازدیدکنندهام زیاد بشن.
این وبلاگمه:فروشگاه سیتی استار

من از سایت تک رنک استفاده می کنم نمیدونم خوبه یا بد.

بعضی وبلاگ ها هستند مثل وبلاگ زیر که رنکشون تو گوگل 0 هست و بازدید کننده ای هم ندارن نقریبا روزی 15 تا ولی تو صفحه ی اول جستجو گوگل قرار دارن.
مثل:خرید عطر درمی مردانه dare me perfume

متن جستوجوم اینه:عطر درمی مردانه dare me perfume

من شنیدم بعضی ها با همین بازاریابی ها حقوق میلیونی دارن.

کلا برا این که بازدید وبلاگم رو بالا ببرم و تو فروش هام تاثیر چشم گیری داشته باشه چی کار کنم؟

هم پیشنهاد های بدون هزینه بکنید هم هزینه دار.

بالا