• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
مرسي از لطفت

منظورت از 3 بخش بودن كلمه كليدي چيه ؟ ضمنا من از كجا بدونم آي پي سرورم براي گوگل اسپم هست يا نه ؟

منظورشون 3 بخشی بودن کلمه کلیدی اینه که مثلا اینجوری نباشه :

فروشگاه اینترنتی خروس نشان :D

کلمات کلیدی ترجیحا تک کلمه ای باشن . مثلا : فروشگاه,اینترنتی,فیلم,دی وی دی,محصولات,بهداشتی,ج*سی :p

اینجا سر بزنید هرچند فکر نکنم کمک خاصی بکنه :

http://www.selfseo.com/google_ban_tool.php

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام به دوستان
من يه سايت جديد 2 روز پيش زدم كه مي خواستم چند تا سول كنم ازتون :
1. من اونو تو وبمستر گوگل ثبت و ورفاي كردم و 6 برگه از سايت نيز تو كمتر از 8 ساعت ايندكس شد ولي مشكل اينه كه من در قالب قسمتي به نام تاپ داشتم كه در اون متني بود كه مال سايت قبلي بود و اون مطلب نيز ايدنكس شده من اون مطلب رو به كل دلت كردم و ديگ هم مطلبي اونجا نذاشتم ولي هنوز ايندكسا درست نشده ؟
2.مي تونم تو اون قسمت يه متن بزارم كه تو قالب ظاهر نشه ولي تو گوگل بياد ؟
3.اگه اين سايتم تمامس مطالبش از خودش باشه ( كه از خودشه همه ترجمه هست ) و روزي حول و حوش 5 تا مطلب بزارم به نطرتون موفق مي شم تا قبل از پاييز سايت رو به يه بازديد بالا برسونم ؟
4.به نظرتون از سايتايي مثل پي سي رنك و اينا هم استفاده كنم ؟ (مشكل پهناي باند ندارم دست خودمه دي : )
5.راستي اگه ميشه چندتا سايت بدين تا كد صفحات رو توش بررسي كنم و ارور هر صغحه رو بده بهم
ممنون

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
1. من اونو تو وبمستر گوگل ثبت و ورفاي كردم و 6 برگه از سايت نيز تو كمتر از 8 ساعت ايندكس شد ولي مشكل اينه كه من در قالب قسمتي به نام تاپ داشتم كه در اون متني بود كه مال سايت قبلي بود و اون مطلب نيز ايدنكس شده من اون مطلب رو به كل دلت كردم و ديگ هم مطلبي اونجا نذاشتم ولي هنوز ايندكسا درست نشده ؟

یک مقدار طول میکشه .
.مي تونم تو اون قسمت يه متن بزارم كه تو قالب ظاهر نشه ولي تو گوگل بياد ؟

از نظر گوگل این خلاف قوانینه . اما اگر فکر میکنید روبات جستجور گر گوگل نمیفهمه انجام بدید .
3.اگه اين سايتم تمامس مطالبش از خودش باشه ( كه از خودشه همه ترجمه هست ) و روزي حول و حوش 5 تا مطلب بزارم به نطرتون موفق مي شم تا قبل از پاييز سايت رو به يه بازديد بالا برسونم ؟

تا قبل از پاییز شاید یکم زود باشه . تا پایان پاییز اگر بک لینک خوب هم بگیرید حتما میتونید ! ( بازدید بالا منظورتون چقدره ؟ )

4.به نظرتون از سايتايي مثل پي سي رنك و اينا هم استفاده كنم ؟ (مشكل پهناي باند ندارم دست خودمه دي : )

نه . اصلا

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
یک مقدار طول میکشه .

از نظر گوگل این خلاف قوانینه . اما اگر فکر میکنید روبات جستجور گر گوگل نمیفهمه انجام بدید .

تا قبل از پاییز شاید یکم زود باشه . تا پایان پاییز اگر بک لینک خوب هم بگیرید حتما میتونید ! ( بازدید بالا منظورتون چقدره ؟ )

نه . اصلا
منظورم حداقل 2 هزار آي پي هستش
من سال پيش يه سايت با مطالب كپي پست رو در عرض 4 ماه به بالاتر از اين رسوندم البته فيلترشد:D
به نظرتون اگه چندتا پست زن خوب بگيرم چي ؟ تند تر ميشه ؟
در مورد سيو به نظرتون پول خرج كنم يا نه همين مطالب چندتا فروم رو بخونم و اعمالشون كنم ؟
راستي آيا تبادل لينك با سياهاي رنك بالا تاثير داره وبه وقت گذاشتنش مي ارزه ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
منظورم حداقل 2 هزار آي پي هستش
من سال پيش يه سايت با مطالب كپي پست رو در عرض 4 ماه به بالاتر از اين رسوندم البته فيلترشد:D
به نظرتون اگه چندتا پست زن خوب بگيرم چي ؟ تند تر ميشه ؟
در مورد سيو به نظرتون پول خرج كنم يا نه همين مطالب چندتا فروم رو بخونم و اعمالشون كنم ؟
راستي آيا تبادل لينك با سياهاي رنك بالا تاثير داره وبه وقت گذاشتنش مي ارزه ؟

آره من فکر میکنم به 2000 تا آی پی راحت میرسید .

پیشنهاد من بهتون اینه که اول کار تا همون 4 - 5 ماه اول به 5 پست در روز بسنده کنید . اما همیشه آپدیت کنید . نه اینکه یک هفته پست ندید آخر هفته 40 تا پست یهو اضافه بشه ! :eek:

تبادل لینک ؟ رنک های بالا که رایگان با سایت رنک پایین تبادل نمیکنن . با این حال اگر بتونید پیدا کنید که خوبه . اگر بعد از یک مدت ( مثلا 2 ماه ) بک لینک هم بخرید خوبه .

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
سایتی دارم که نیازمند سئو کاری حرفه ای هست . از دوستان کسی یا شرکتی رو سراغ دارن که این کار رو به صورت حرفه ای انجام بدن؟

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
آره من فکر میکنم به 2000 تا آی پی راحت میرسید .

پیشنهاد من بهتون اینه که اول کار تا همون 4 - 5 ماه اول به 5 پست در روز بسنده کنید . اما همیشه آپدیت کنید . نه اینکه یک هفته پست ندید آخر هفته 40 تا پست یهو اضافه بشه ! :eek:

تبادل لینک ؟ رنک های بالا که رایگان با سایت رنک پایین تبادل نمیکنن . با این حال اگر بتونید پیدا کنید که خوبه . اگر بعد از یک مدت ( مثلا 2 ماه ) بک لینک هم بخرید خوبه .
ممنون من دارم رو مخ اين وبلاگ دارا كار ميكنم كه رنك 2 به بالا دارن راستي بك لينك رو ميشه توضيح بدين ؟
بعد من واستون آدرس رو پخ مي كنم اگه ميشه يه نگاهي بندازين ممنون

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
بك لينك رو ميشه توضيح بدين ؟

سایت هایی هستن که بک-لینک میفروشن ...

هم فارسی هست و انگلیسی ...

البته اگه قصد خرید دارید باید حتما به چندین نکته توجه کنید....
- nofollow نبودن لینک ها
- تعداد لینک هایی که در صفحه ای قرار دارند که لینک شما هم قرار داره !
و 1-2 مورد دیگه !

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام
من سايتم رو دو زبانه بالا آوردم فارسي و انگليسي(در يك سابدامين) حال پس از آنكه من 15 مطلب در سايت فارسي گذاشتم ولي هنوز تنها 8 صفحه كه اكثزن از صفحات قسمت برگه ها مي باشند ايندكس شده اند در حالي كه از آن طرف در سايت انگليسي كه هيچ مطلبي نگذاشتم و تنها دسته بندي كرده ام تمامي دسته ها ايندكس شده اند .
چرا دسته ها در سايت اصلي ايندكس نشده است ؟ و اينكه آيا مي تونه اين نحو ايندكس شدن تقصير گوگل سايت مپ يا آل اين وان ... باشه ؟
آدرس سايت : pctarh . com و en.pctarh .com

Mehdi969

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در اینجا یه لیست از سایتها و انجمن های دارای رنک بالا را براتون ضمیمه کردم .دوستان تا میتوانید در این انجمن ها ثبتنام کنید و آدرس سایتتون و به همراه امضاتون که لینک شده به سایتتون را قرار بدید و تاجایی که میتونید فعالیت کنید تا بتونید بک لینک جمع آوری کنید.امیدوارم مثمر ثمر واقع بشه:)

فایل های ضمیمه

• BackLink Collection Websites.zip
    4.4 KB · نمایش ها: 22

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من سايتم رو دو زبانه بالا آوردم فارسي و انگليسي(در يك سابدامين) حال پس از آنكه من 15 مطلب در سايت فارسي گذاشتم ولي هنوز تنها 8 صفحه كه اكثزن از صفحات قسمت برگه ها مي باشند ايندكس شده اند در حالي كه از آن طرف در سايت انگليسي كه هيچ مطلبي نگذاشتم و تنها دسته بندي كرده ام تمامي دسته ها ايندكس شده اند .
چرا دسته ها در سايت اصلي ايندكس نشده است ؟ و اينكه آيا مي تونه اين نحو ايندكس شدن تقصير گوگل سايت مپ يا آل اين وان ... باشه ؟
آدرس سايت : pctarh . com و en.pctarh .com

سلام،
در بخش فارسی وقت وارد یک Category میشی view source رو بزن، تگ متای زیر رو می تونی ببینی:

کد:
<meta name="robots" content="noindex,follow" />

باید به خاطر همین noindex باشه. تنظیمات SEO All in one رو چک کن دوباره.

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
منظورشون 3 بخشی بودن کلمه کلیدی اینه که مثلا اینجوری نباشه :

فروشگاه اینترنتی خروس نشان :D

کلمات کلیدی ترجیحا تک کلمه ای باشن . مثلا : فروشگاه,اینترنتی,فیلم,دی وی دی,محصولات,بهداشتی,ج*سی :p

اینجا سر بزنید هرچند فکر نکنم کمک خاصی بکنه :

http://www.selfseo.com/google_ban_tool.php

ميسي دوست عزيز

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ميفرمايين كه مطالب رو كپي نكنيم چون گوگل ميفهمه خوب ؟ حالا من سوالم اينه كه مثلا محصول ايكس تعريفش تو كل دنيا يكي هست و نميشه از اون تعريف خاصي ارائه كرد ! پس ما در موردش چي بنويسيم كه كپي نباشه ؟ ضمنا آيا كپي مطالب از سايت هاي مختلف و ميكس كردن اونها با هم باز مجاز نيست و گوگل ميدونه ؟ :(

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ميفرمايين كه مطالب رو كپي نكنيم چون گوگل ميفهمه خوب ؟ حالا من سوالم اينه كه مثلا محصول ايكس تعريفش تو كل دنيا يكي هست و نميشه از اون تعريف خاصي ارائه كرد ! پس ما در موردش چي بنويسيم كه كپي نباشه ؟ ضمنا آيا كپي مطالب از سايت هاي مختلف و ميكس كردن اونها با هم باز مجاز نيست و گوگل ميدونه ؟ :(

نبود كسي جواب بده ؟ :(

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
نبود كسي جواب بده ؟ :(

شما میتونید اون توضیحات رو عوض کنی.

یعنی اصل کلام یه چیزه ولی جمله بندی ها، کلمات و ... فرق داره.

مثلاً از هم معنی های کلمات استفاده کن و یه توضیحات کوچیک اضافه کن.

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
شما میتونید اون توضیحات رو عوض کنی.

یعنی اصل کلام یه چیزه ولی جمله بندی ها، کلمات و ... فرق داره.

مثلاً از هم معنی های کلمات استفاده کن و یه توضیحات کوچیک اضافه کن.

مرسي دوست عزيز

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان ميفرمايين كه مطالب رو كپي نكنيم چون گوگل ميفهمه خوب ؟ حالا من سوالم اينه كه مثلا محصول ايكس تعريفش تو كل دنيا يكي هست و نميشه از اون تعريف خاصي ارائه كرد ! پس ما در موردش چي بنويسيم كه كپي نباشه ؟ ضمنا آيا كپي مطالب از سايت هاي مختلف و ميكس كردن اونها با هم باز مجاز نيست و گوگل ميدونه ؟
موضوع کپی بودن مطالب خیلی هم مهم نیست ، اینو من نمی گم تجربه م میگه...

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
یک مقاله در مورد با عنوان مناسب در سئو توی فروم تهیه و تنطیم کردم دوستان می تونن مطالعه کنند

بالا