• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
اگر این همه پست ندی که بگی: جواب بدین، زود تر به جواب میرسی!!! مثله بقیه!
جواب: میری تو نود پد. متنی که میخوای رو توش پیست میکنی. از تب File روی Save As... کلیک می کنی.
بعد اسم فایل رو به این صورت می نویسی: .htaccess
(در حقیقت هیچ اسمی نداره و فقط پسوند htaccess داره)
بعد آپلود میکنی تو روت هاست. (روت هاست = پوشه ی public_html که تمام فایل ها اونجاست)

متاتگ رو از توی قالب اضافه میکنن.
ولی منظور شما متاتگ Keyword هست.:)
که میتونید از قالب مشخص کنید. ولی اینطوری فقط واسه ی صفحه اصلیتون Keyword تعیین کردین.

پس سایتتون داینامیک هست.
من با این فروشگاه ساز آشنا نیستم.
شما باید ببینین که پلاگین، افزونه یا ... برای این فروشگاه ساز وجود داره تا این کار رو در بازه های زمانی مشخص انجام بده یا نه!
اگر وجود نداره، باید خودتون سایت مپ رو بسازید و روی هاست آپلود کنید.

دمت گرم مشتی بالاخره یکی جواب منو داد :)

اگه کسی میتونه اون چند تا سوال صفحه قبلم هم جواب بده ممنون میشم

یه عمر دعاتون میکنم ;)

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
من تو سایت مپ رفتم سایتم رو ادد کردم و تو صفحه ای Verify ownership من از این قسمت رفتم Recommended method

یه فایل بود که دانلود کردم و تو روت سایت آپلود کردم و در آخر گزینه verify رو کلیک کردم .

حالا که اومدم تو قسمت
site configuration
رفتم تو قسمت تنظیمات و تو قسمت
preferd domain

میخوام به گوگل بگم که آدرس سایت منو فقط با wwwنشون بده وقتی میذارم رو گزینه دوم و گزینه save رو میزنم این پیغام رو میده:

Part of the process of setting a preferred domain is to verify that you own http://your site.com/. Please verify http://yoursite.com/.

یعنی چی؟

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
پس سایتتون داینامیک هست.
من با این فروشگاه ساز آشنا نیستم.
شما باید ببینین که پلاگین، افزونه یا ... برای این فروشگاه ساز وجود داره تا این کار رو در بازه های زمانی مشخص انجام بده یا نه!
اگر وجود نداره، باید خودتون سایت مپ رو بسازید و روی هاست آپلود کنید.

بازم مرسي.متشكرم

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
متاتگ رو از توی قالب اضافه میکنن.
ولی منظور شما متاتگ Keyword هست.:)
که میتونید از قالب مشخص کنید. ولی اینطوری فقط واسه ی صفحه اصلیتون Keyword تعیین کردین.

خب دوست عزیز روش کارش چیه؟ کداش چیه؟ چجوری باید اضافه کنم؟ :rolleyes:
سایت من داینامیک هست .امکان نصب پلاگین اینا روش نیست

ممنون میشم توضیح بدین کداش چیه و کجا باید بذارم :wacko:

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
خب دوست عزیز روش کارش چیه؟ کداش چیه؟ چجوری باید اضافه کنم؟ :rolleyes:
سایت من داینامیک هست .امکان نصب پلاگین اینا روش نیست

ممنون میشم توضیح بدین کداش چیه و کجا باید بذارم :wacko:

بهش کد نمیگن:D این یه تگ هست. تگ متا (یا همون متا تگ).
تگش به این صورت هستش:
HTML:
<meta name="keywords" content="A,B,C,D,E">

به جای A و B و C و D و E کلمات کلیدی رو قرار بدین. بعد این تگ رو باید تو Head قالب بذارید.
یعنی این تگ باید بین 2 تگ <head> و </head> باشه.

این تگ ها هم مربوط به قالب میشن. باید تو فایل های مربوط به قالب تگ <head> رو پیدا کنین و ...

این هم یه توضیح درباره وب سایت های داینامیک و استاتیک:
استاتیک: استاتیک به معنی ثابت و بدون حرکت هست. این نوع وب سایت های فقط از HTML و CSS و در بعضی موارد از JavaScript (و زیر مجموعه های جاوا اسکریپت) ساخته شده اند. (نام فارسی وب سایت های استاتیک: وب سایت های ایستا )

داینامیک: داینامیک به معنی متحرک و پویا هست. این نوع وب سایت های از زبان های برنامه نویسی ای مثل PHP , ASP.net , JSP و ... ساخته شده اند. برای مثال سایت هایی که با وردپرس ساخته میشن ، داینامیک هستن.

یه تفاوت خیلی واضح ازشون مثال میزنم تا یکم بهتر متوجه بشین: تو بیشتر وب سایت های داینامیک، صفحه مدیریت وجود داره یا تو وب سایت های داینامیک شما توسط یک ویرایشگر تو صفحه مدیریت میتونین مطالب و پست هاتون رو ویراش کنید ولی تو استاتیک باید فایل سورس رو ویرایش کنید!

(این یه توضیح مختصر و بسیار ابتدایی. برای اطلاعات بیشتر به گوگل مراجعه کنید:دی )

راستی سایت شما هم داینامیک میحسوب میشه!

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام
ميخواستم بگم نميدونم چرا اين حدودا 10 تا مطلب آخرم ايندكس نشدن !!
من هيچ كاري هم نكردم و هيچ تغييري تو تنظيمات افزونه ها و .. ندادم ولي يه دفعه از ديشب اينطوري شده در صورتي كه قبلا مطالب بعد 1 دقيقه تو گوگل بود البته الآن هم برچسب هاي مطالبم ايندكس ميشه ولي از خودشون خبري نيست.
مثلا اينو تو گوگل بزنيد : باشگاه پاس ۲۰ میلیون جریمه نقدی شد !
اين خبر تو سايت ديگه اي نيست پس مطلب من بايد اولين نتيجه باشه ولي اصلا ايندكس نشده.
بايد چيكار كنم ؟ البته من مطالب اين تايپيك رو خوندم و مشكل احتمالا از جاي ديگه ايه چون يه دفعه اينطوري شده...
اينم آدرس : www.reledownload.com
با تشكر

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
اگر من یه سایتی با سئوی خوب داشته باشم و بخوام یه دامین جدید (بدون رنک و...) که به یادسپاری بهتری داره رو بزارم روی سایتم باید چیکار کنم که به سئو ضربه نخوره ؟
پارک کنم یا ریدایرکت یا کار دیگه ؟

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
اگر من یه سایتی با سئوی خوب داشته باشم و بخوام یه دامین جدید (بدون رنک و...) که به یادسپاری بهتری داره رو بزارم روی سایتم باید چیکار کنم که به سئو ضربه نخوره ؟
پارک کنم یا ریدایرکت یا کار دیگه ؟

حتما ریدارکت کنید . در حالت پارک دامین گوگل محتوای شما رو توسط اون دامنه هم ایندکس میکنه و این به سئو سایت شما ضربه میزنه .

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
حتما ریدارکت کنید . در حالت پارک دامین گوگل محتوای شما رو توسط اون دامنه هم ایندکس میکنه و این به سئو سایت شما ضربه میزنه .

ممنون از پاسخی که دادید .
منظورتون اینه که دامین جدید روی دامین قبلی ریدایرکت بشه ؟ من می خوام به مرور سئوی دامین قدیمی به دامین جدید منتقل بشه .

دوستان دیگه نظری دارند ؟

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از پاسخی که دادید .
منظورتون اینه که دامین جدید روی دامین قبلی ریدایرکت بشه ؟ من می خوام به مرور سئوی دامین قدیمی به دامین جدید منتقل بشه .

دوستان دیگه نظری دارند ؟
میتونید کلا دامنه جدید رو جایگزین دامنه قدیمی کنید .
توی وبمستر تولز چنین امکانی هست . ( سعی میکنم مقالشو آماده کنم میزارم توی فروم )

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
میتونید کلا دامنه جدید رو جایگزین دامنه قدیمی کنید .
توی وبمستر تولز چنین امکانی هست . ( سعی میکنم مقالشو آماده کنم میزارم توی فروم )

اگر بتونید این کار رو بکنید خیلی عالیه .

danial_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یک فروشگاه تازه تاسیس دارم که در زمینه تله شاپینگ و .. فعالیت داره حالا می خوام از همین اول واسش یه وبلاگ هم درست کنم ..این وبلاگ توی چه موضوع هایی باشه بهتره تا سایت من بیشتر امتیاز بگیره؟؟؟ باید حتما مربوط به محصولات باشه ؟؟یا مثلا آموزش آشپزی و آرایش باشه هم میشه؟؟؟ رنک فروشگاهو چطوری میشه بالا برد؟؟؟

danial_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب منو بده دوستان؟؟؟......

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
اگر بتونید این کار رو بکنید خیلی عالیه .

{{{
تو این مثال a.com دومین اول و b.com دومین دوم هست.
شما میخوای دومین b.com رو جایگزین a.com بکنی.
}}}

آدرس جدید رو تو گوگل وبمستر اضافه کنید. (یعنی b.com)

بعد به Change of address برید و جلوی New URL for a.com یه جعبه هست. از توی جعبه b.com رو انتخاب کنید و Submit رو بزنین...

سلام دوستان من یک فروشگاه تازه تاسیس دارم که در زمینه تله شاپینگ و .. فعالیت داره حالا می خوام از همین اول واسش یه وبلاگ هم درست کنم ..این وبلاگ توی چه موضوع هایی باشه بهتره تا سایت من بیشتر امتیاز بگیره؟؟؟ باید حتما مربوط به محصولات باشه ؟؟یا مثلا آموزش آشپزی و آرایش باشه هم میشه؟؟؟ رنک فروشگاهو چطوری میشه بالا برد؟؟؟

در هر موضوعی میتونه باشه !
روی ساب دامین هست دیگه؟

یعنی چی: رنک فروشگاهو بالا برد؟

منظورتون چیش هست؟
رنک آلکسا؟ پیج رنک گوگل؟
بازدهی گوگل؟

چی میخواین؟

danial_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
{{{
تو این مثال a.com دومین اول و b.com دومین دوم هست.
شما میخوای دومین b.com رو جایگزین a.com بکنی.
}}}

آدرس جدید رو تو گوگل وبمستر اضافه کنید. (یعنی b.com)

بعد به Change of address برید و جلوی New URL for a.com یه جعبه هست. از توی جعبه b.com رو انتخاب کنید و Submit رو بزنین...

در هر موضوعی میتونه باشه !
روی ساب دامین هست دیگه؟

یعنی چی: رنک فروشگاهو بالا برد؟

منظورتون چیش هست؟
رنک آلکسا؟ پیج رنک گوگل؟
بازدهی گوگل؟

چی میخواین؟

یعنی اینکه چطوری محصولاتمو بیارم صفحه اول گوگل؟؟؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اگر مربوط به محصولات فروشگاه باشه خیلی بهتره . keyword ها اگر یکسان باشه و در پایان مطالب وبلاگ به محصولات فروشگاه لینک بدی خیلی خوبه . ولی اگر هم مرتبط نبود معنیش این نیست که کارت بی تاثیره !

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان.من يه سوال دارم.تعداد صفحات ايندكس شده ي من تو گوگل روز به روز كمتر ميشه :( علتش چيه ؟

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
علت میتونه این باشه که مطالبتون کپی هست !

والا سايتم تفريحي و ... نيست و فروشگاهي هست.يعني من 1 محصولي بفروشم و يه سايت ديگه هم بفروشه باز من ايندكسم رو از دست ميدم ؟ متن توضيحات محصولاتم رو هم از اينجا اونجا كپي نميكنم و خودم يه شرح مينويسم و اكثرا افراد ميان از من كپي ميكنن !

ضمنا من از يه سيستم بازديد انبوه براي مدتي استفاده كردم.اين نكنه ايراد داده باشه ؟ اگه از اينه چطور رفعش كنم ؟ و كلا چي ميشه كه بازديدي انبود باعث از بين رفتن ايندكس ميشه ؟

Last edited:
بالا