• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.دوستان من از طريق سايت زير يك سايت مپ براي سايتم ساختم و اونو در سايت آپلود كردم و به گوگل هم معرفي كردم.

براي رفتن به سايت كليك كنيد

اول ميخوام بدونم در قسمت هاي Change Frequency و Priority چيرو بزنم ؟ و اين كه اگه مثلا Change Frequency روي ماهانه يا هفته اي باشه تاثيري بر رتبه ي گوگل و ... داره يا نه ؟

ضمنا ميخوام بدونم نقشه ي سايت چه تاثيري در گوگل خواهد داشت و چطوري ميتونم بدونم چند صفحه از سايتم در گوگل ايندكس شده ؟ با تشكر

كسي نبود جواب مارو هم بده :( ؟

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
سلام.دوستان من از طريق سايت زير يك سايت مپ براي سايتم ساختم و اونو در سايت آپلود كردم و به گوگل هم معرفي كردم.

براي رفتن به سايت كليك كنيد

اول ميخوام بدونم در قسمت هاي Change Frequency و Priority چيرو بزنم ؟ و اين كه اگه مثلا Change Frequency روي ماهانه يا هفته اي باشه تاثيري بر رتبه ي گوگل و ... داره يا نه ؟

ضمنا ميخوام بدونم نقشه ي سايت چه تاثيري در گوگل خواهد داشت و چطوري ميتونم بدونم چند صفحه از سايتم در گوگل ايندكس شده ؟ با تشكر

سلام.
Change Frequency : تعیین میکنه که این لینک آیا ممکنه تغییر کنه؟ (منظورت محتواش) اگر آره، در چه زمانی؟
بهترین حالت Monthly هست. (برای سایت هایی که روزانه پست ارسال می کنند.)

Priority : اهمیت لینک نسبت به سایر لینک های سایت رو مشخص میکنه. ولی تأثیری تو نتایج جستجو نداره!

تأثیر وجود سایت مپ : در کوتاه ترین توضیح: آگاه سازی موتور جستجو از آپدیت سایت شما
خوب حالا خودتون حدس بزنید و کوتور جستجو بفهمه سایت شما بروز شده، چی میشه!
لینک تمام مطالبی که در سایت مپتون هست، ایندکس میشه. بعد Crawler اسپایدر هارو میفرسته به سایت شما تا اگر لینک دیگه ای هست، ایندکس کنه.

برید تو www.google.com و اینو سرچ کنید:
site:MYSITE.COM
البته به جای MYSITE.com آدرس سایت خودتون رو وارد کنید.
مثال: site:yahoo.com

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
Change Frequency : تعیین میکنه که این لینک آیا ممکنه تغییر کنه؟ (منظورت محتواش) اگر آره، در چه زمانی؟
بهترین حالت Monthly هست. (برای سایت هایی که روزانه پست ارسال می کنند.)

Priority : اهمیت لینک نسبت به سایر لینک های سایت رو مشخص میکنه. ولی تأثیری تو نتایج جستجو نداره!

تأثیر وجود سایت مپ : در کوتاه ترین توضیح: آگاه سازی موتور جستجو از آپدیت سایت شما
خوب حالا خودتون حدس بزنید و کوتور جستجو بفهمه سایت شما بروز شده، چی میشه!
لینک تمام مطالبی که در سایت مپتون هست، ایندکس میشه. بعد Crawler اسپایدر هارو میفرسته به سایت شما تا اگر لینک دیگه ای هست، ایندکس کنه.

برید تو www.google.com و اینو سرچ کنید:
site:MYSITE.COM
البته به جای MYSITE.com آدرس سایت خودتون رو وارد کنید.
مثال: site:yahoo.com

سلام دوست عزيز

خيلي متشكرم كه جواب داديد.اين سايت مپ رو بايد با هر تغييري كه در سايت ايجاد شد آپديت كنم و دوباره در هاست آپلود كنم ؟ منظور وقتي مطلبي اضافه ميشه بايد بروز رساني كنم تا لينك اون هم در مپ موجود باشه ؟ ضمنا جستجوي عبارت site:MYSITE.COM رو انجام دادم و اين همه صفحه اي كه آورد يعني در گوگل ايندكس شده است ؟

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با سلام

میخواستم بدونم این سایت های نیازمندی که به ازای هر آگهی که در اون میدین لینک سایتتون هم تو سایت ثبت میکنید که بازدید کننده از آگهی با کلیک روی اون بتونه به محل آگهی بره

خوب سوال اینجاست که این همه لینک که تو اینجور سایت ها هست به ضررشون تموم نمیشه؟ آخه این واسه اون سایت هایی که آگهی دادن یه جور بک لینک به حساب میاد دیگه

میشه کمی توضیح بدین ؟

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
آیا حتما واسه ثبت نام تو گوگل وبمستر باید از جمیلی استفاده کنیم که با آی پی ایران ساخته نشده باشه؟

منظورم اینه که اگه جمیل رو با آی پی ایران بسازیم و با اون تو گوگل وب مستر ثبت نام کنیم واسمون مشکل شاز نمیشه یا اینکه باید اول یه جمیل با آی پی غیر ایران بسازیم و بعد اقدام به ثبت نام تو گوگل وب مستر کنیم ؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
آیا حتما واسه ثبت نام تو گوگل وبمستر باید از جمیلی استفاده کنیم که با آی پی ایران ساخته نشده باشه؟

منظورم اینه که اگه جمیل رو با آی پی ایران بسازیم و با اون تو گوگل وب مستر ثبت نام کنیم واسمون مشکل شاز نمیشه یا اینکه باید اول یه جمیل با آی پی غیر ایران بسازیم و بعد اقدام به ثبت نام تو گوگل وب مستر کنیم ؟
خیر ، مشکل ساز نمیشه

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
یک نکته که برخی از دوستان کمتر توجه میکنن این هست که سایتشون هم با و هم بدون www در دسترس هست و گوگل بین این دو فرق میزاره و باعث میشه سایت شما محتوا چندین محتوای همسان داشته باشه که این نمره منفی داره برای اینکه آدرس هاتون رو به www ریدایرکت کنید این کد رو در فایل htaccess قرار بدین .

کد:
[LEFT]RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mehrtalk.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mehrtalk.com/$1 [L,R=301]
[/LEFT]

توی امضام هم یک لینک هست که نکاتی دیگه ای اشاره شده میتونید مراجعه بفرمایید

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
سلام دوست عزيز

خيلي متشكرم كه جواب داديد.اين سايت مپ رو بايد با هر تغييري كه در سايت ايجاد شد آپديت كنم و دوباره در هاست آپلود كنم ؟ منظور وقتي مطلبي اضافه ميشه بايد بروز رساني كنم تا لينك اون هم در مپ موجود باشه ؟ ضمنا جستجوي عبارت site:MYSITE.COM رو انجام دادم و اين همه صفحه اي كه آورد يعني در گوگل ايندكس شده است ؟

بله باید هر بار که لینک جدیدی اضافه میشه (لینک های داخلی سایت) سایت مپ رو آپدیت کنید و دوباره روی هاست آپلود کنید. البته این برای سایت های استاتیک هست!
اگر از سیستم مدیریت محتوا خاصی استفاده میکنید، پلاگین هایی وجود داره که به صورت خودکار تمام این کار هارو انجام میده.

بله اون همه صفحه رو ایندکس کردین. ولی خوب ممکنه بعضیاشون تکراری باشه. یعنی به این صورت:
http://aaa.com./asdasd/asdasd/asd.html
http://www.aaa.com./asdasd/asdasd/asd.html

با سلام

میخواستم بدونم این سایت های نیازمندی که به ازای هر آگهی که در اون میدین لینک سایتتون هم تو سایت ثبت میکنید که بازدید کننده از آگهی با کلیک روی اون بتونه به محل آگهی بره

خوب سوال اینجاست که این همه لینک که تو اینجور سایت ها هست به ضررشون تموم نمیشه؟ آخه این واسه اون سایت هایی که آگهی دادن یه جور بک لینک به حساب میاد دیگه

میشه کمی توضیح بدین ؟

با گذاشتن ویژگی rel="nofollow" در داخل تگ <a> به اسپایدر گفته میشه که وارد این لینک نشه و اون رو دنبال نکنه!

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با گذاشتن ویژگی rel="nofollow" در داخل تگ <a> به اسپایدر گفته میشه که وارد این لینک نشه و اون رو دنبال نکنه![/QUOTE]

ببینید میدونم با گذاشتن این دیگه امتیاز بک لینک حساب نمیشه ولی آخه جالبن اینجاست من الان یکی از آگهی های سایت ایستگاه رو بررسی کردم و سورس اون رو خوب نگاه کردم ولی خبری از nofollow نبود

میخواین از دوستان و عزیزان اونا که بیشتر تجربه دارن یه سر به سایت ایستگاه بزنن و یک آگهی که لینک شده به سایت دیگه رو بررسی کنند

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
یک نکته که برخی از دوستان کمتر توجه میکنن این هست که سایتشون هم با و هم بدون www در دسترس هست و گوگل بین این دو فرق میزاره و باعث میشه سایت شما محتوا چندین محتوای همسان داشته باشه که این نمره منفی داره برای اینکه آدرس هاتون رو به www ریدایرکت کنید این کد رو در فایل htaccess قرار بدین .

کد:
[LEFT]RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mehrtalk.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mehrtalk.com/$1 [L,R=301]
[/LEFT]

توی امضام هم یک لینک هست که نکاتی دیگه ای اشاره شده میتونید مراجعه بفرمایید

این فایل htaccess دقیقا کجا هست من اطلاعی ندارم در این باره میشه راهنمایی کنید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
این فایل htaccess دقیقا کجا هست من اطلاعی ندارم در این باره میشه راهنمایی کنید

هیدن هست
فقطی میخوای وارد public_html بشی تیک بزنی که فایل های هیدن رو نشون بده

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با گذاشتن ویژگی rel="nofollow" در داخل تگ <a> به اسپایدر گفته میشه که وارد این لینک نشه و اون رو دنبال نکنه!

ببینید میدونم با گذاشتن این دیگه امتیاز بک لینک حساب نمیشه ولی آخه جالبن اینجاست من الان یکی از آگهی های سایت ایستگاه رو بررسی کردم و سورس اون رو خوب نگاه کردم ولی خبری از nofollow نبود

میخواین از دوستان و عزیزان اونا که بیشتر تجربه دارن یه سر به سایت ایستگاه بزنن و یک آگهی که لینک شده به سایت دیگه رو بررسی کنند
[/QUOTE]

:(

milijj

Registered User
لایک‌ها
211

[/QUOTE]

این سوال من بی جواب مونده هنوز
:(

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
هیدن هست
فقطی میخوای وارد public_html بشی تیک بزنی که فایل های هیدن رو نشون بده

آقا من این فایل رو پیدا کردم خوب حالا چه طوری اون کد هایی رو که میخوام بش اضافه کنم؟ من روش کلیک میکنم میگه یا دانلودش کنم یا با نرم افزاری که میخوام اونو باز کنه

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
الان فایل htaccess رو نود پد ساختم و اون کد رو بش اضافه کردم وبعد از طریق هاستم اونو آپلود کردم و به جای اون فایل htaccess قبلی که خام بود گذاشتم. ولی وقتی رفرش میزنم به صورت خودکار یه فایل htaccess ایجاد میشه که خام هست. چرا اینجوریه؟ الان من درست کد رو اضافه کردم یا نه؟

بابا یکی محض رضای خدا به این تاپیک یه سری بزنه :(

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
اگه یه زمانی کسی عشقش کشید به این تاپیک سر بزنه این سوال منو هم جواب بده

فایل روت کجای هاست هست؟میخوام نقشه سایتم رو اونجا بذارم

و اینکه اگه بعد از چند وقت تعداد صفحات سایت رو افزایش دادیم آیا لازمه که نقشه سایت رو که قبلا به صورت خودکار ساختیم رو دوباره بسازیم و نقشه جدید رو تو هاست بذاریم؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان من فروشگاه سازم امکان گذاشتن تگ نداره کلا
چجوری باید متا تگ بهش اضافه کنم؟
کسی میدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنه

kia777

Registered User
لایک‌ها
5
بله باید هر بار که لینک جدیدی اضافه میشه (لینک های داخلی سایت) سایت مپ رو آپدیت کنید و دوباره روی هاست آپلود کنید. البته این برای سایت های استاتیک هست!
اگر از سیستم مدیریت محتوا خاصی استفاده میکنید، پلاگین هایی وجود داره که به صورت خودکار تمام این کار هارو انجام میده.

بله اون همه صفحه رو ایندکس کردین. ولی خوب ممکنه بعضیاشون تکراری باشه. یعنی به این صورت:
http://aaa.com./asdasd/asdasd/asd.html
http://www.aaa.com./asdasd/asdasd/asd.html

باز متشكرم بابت جوابتون.من نميدونم سايتم استاتيكه يا دايناميك.همچنين نميدونم مديريت محتواش چيه :blush: من نسخه ي حرفه اي فروشگاه ساز سبد خريد رو استفاده ميكنم :f34r: حالا شما بگيد كه نياز هست من هر دفعه سايت مپ رو آپديت كنم و بفرستم رو هاست يا نه ؟

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
الان فایل htaccess رو نود پد ساختم و اون کد رو بش اضافه کردم وبعد از طریق هاستم اونو آپلود کردم و به جای اون فایل htaccess قبلی که خام بود گذاشتم. ولی وقتی رفرش میزنم به صورت خودکار یه فایل htaccess ایجاد میشه که خام هست. چرا اینجوریه؟ الان من درست کد رو اضافه کردم یا نه؟

بابا یکی محض رضای خدا به این تاپیک یه سری بزنه :(

اگر این همه پست ندی که بگی: جواب بدین، زود تر به جواب میرسی!!! مثله بقیه!
جواب: میری تو نود پد. متنی که میخوای رو توش پیست میکنی. از تب File روی Save As... کلیک می کنی.
بعد اسم فایل رو به این صورت می نویسی: .htaccess
(در حقیقت هیچ اسمی نداره و فقط پسوند htaccess داره)
بعد آپلود میکنی تو روت هاست. (روت هاست = پوشه ی public_html که تمام فایل ها اونجاست)

دوستان من فروشگاه سازم امکان گذاشتن تگ نداره کلا
چجوری باید متا تگ بهش اضافه کنم؟
کسی میدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنه

متاتگ رو از توی قالب اضافه میکنن.
ولی منظور شما متاتگ Keyword هست.:)
که میتونید از قالب مشخص کنید. ولی اینطوری فقط واسه ی صفحه اصلیتون Keyword تعیین کردین.

باز متشكرم بابت جوابتون.من نميدونم سايتم استاتيكه يا دايناميك.همچنين نميدونم مديريت محتواش چيه :blush: من نسخه ي حرفه اي فروشگاه ساز سبد خريد رو استفاده ميكنم :f34r: حالا شما بگيد كه نياز هست من هر دفعه سايت مپ رو آپديت كنم و بفرستم رو هاست يا نه ؟

پس سایتتون داینامیک هست.
من با این فروشگاه ساز آشنا نیستم.
شما باید ببینین که پلاگین، افزونه یا ... برای این فروشگاه ساز وجود داره تا این کار رو در بازه های زمانی مشخص انجام بده یا نه!
اگر وجود نداره، باید خودتون سایت مپ رو بسازید و روی هاست آپلود کنید.

بالا