دقیقا موافقم
چرا که SEO فقط برای گوگل نیست یاهو و دیگر موتورهای جستجوگر هم در این باره سهمی دارن
من چن سال قبل به این موضوع اشاره کردم
http://forum.persiantools.com/t113935.html
نظرتون را بدید و بتونیم با بکس تمامی لینک هایی که در این مورد در تالار زده شده را جمع کنیم شاید یه حرکت مثبت بشه زد.
اینا رو تو تاپیکی که گفتین هم زدم، اینجا هم میزنم!!!
یکم هم توضیحات میدم که لزوم ایجاد این بخش شاید بیشتر احساس بشه (البته که بنده سوادم در این زمینه در حد صفر هست، اما اگه ایجاد بشه یاد میگیرم):
اصولا کارهایی که برای سئوی یک سایت باید انجام بگیره چند بخش هست:
- بعضی از اونها در داخل سایت رعایت بشن که مباحث اونها هم زیادن و توی یکی دو تاپیک جا نمیشن و معمولا از سطح مبتی شروع میشه تا سطح پیشرفته که میتونیم بگیم شامل موارد زیر هستش (به صورت خلاصه)
- استفاده درست از Tag ها (به خصوص تگ های H، متا تگ ها و ....)
- استفاده درست از لینک دهی داخلی
- عملیاتی که باید روی عکس ها صورت بگیره
- بهینه سازی سرعت سایت (جدیدا گویا موتورهای جستجو خیلی اهمیت میدن بهش)
- موارد دیگه ای هم هستن که خیلی مهمن که الان یادم نمیاد
- بعضی ها هم هستن که مربوط به جستجوی Keyword هستند که می تونم بگم که یکی از تخصصی ترین و سخت ترین مرحله های (و جزو اولین مرحله ها) سئو هست که معمولا ابزارهای مختلفی داره و روش های مختلفی داره و خودش حتی میتونه یک بخش بشه!!! چه برسه که بخواهیم تو یک تاپیک برریش کنیم!
- و اما مهمترین مرحله سئو کارهایی هستن که باید خارج سایت انجام بگیره و میتونم بگم که بعد از بالا آوردن سایت مهمترین مرحله هست که میشه میلیون ها مطلب در موردش نوشت! از ابزارهای موجود میشه استفاده کرد یا دوستان ابزارهایی رو طراحی کنن، سایت های مهم معرفی بشن، روشها معرفی بشن و ... که متاسفانه تو ایران فقط از این مرحله تبادل لینک رعایت میشه که اون هم (به خصوص اخیراً) کارایی کمی داره!
این نظر من بود، دوستان باسواد و باتجربه بهتر میتونن توضیح بدن...