با الگوریتم های جدید خیلی از سئو کار ها قدیم به مشکل برخوردن چون از روش سئو کلاه سیاه استفاده میکردند حالا باید دید میهن سئو بعد از الگوریتم ای جدید چه کیفیت کاری خواهد داشت
قبلشم همچین کیفیتی نداشت
با الگوریتم های جدید خیلی از سئو کار ها قدیم به مشکل برخوردن چون از روش سئو کلاه سیاه استفاده میکردند حالا باید دید میهن سئو بعد از الگوریتم ای جدید چه کیفیت کاری خواهد داشت
عزیزم شما چند تا سایت دادی میهن سئو ؟
دوستان ما هم سئو و طراحی سایت انجام میدیم.
نمونه کار طراحی:
Amazon.com
نمونه کار سئو و بهینه سازی:
google.com
yahoo.com
برای توضیحات تکمیلی و قیمت پخ بدید.
باز اومدی کارای مارو به اسم خودت ثبت کردی؟ یاهو رو که من بهینه کردم!
حالا درسته تو گوگل با هم کار کردیم ولی تک خور نباش دیکه دادا
ترجیح میدم از تجربیات دیگران استفاده کنم .
یه نگاه به جدول الکسای سایتای میهن سئو بنداز ، همینی که این اوخر خیلی اسمش در رفته بود ببین که جدول آمار تو چند ماه اخیر کله پا شده
خودتونم میونید نزدن پست و وقت نداشتم واسه آپدیت همش بهونه اس ، دلیل سقوط چیز دیگه اس
سلام
میتونید تماس بگیرین و از مدیریت سوال کنید
بک هت سئو هو تو تو
نظری درباره میهن سئو ندارم اما معمولا سایت های تفریحی میزن طرف این دسته از سئوکار ها و سایت های تفریحی هم که دیگه عمری از نظر من نخواهند داشت
http://forum.persiantools.com/t262905.htmlسلام دوستان
یه سئو کار میخوام که کارش حرفه ای باشه همراه با نمونه کار!!!!
کلمه ای که میخوام زیاد سخت نیست یعنی سایتای زیادی در این رابطه وجود نداره و شاید 1 یا 2 تا سایت برای این کلمات کار سئو انجام داده باشند یا هیچ سایتی انجام نداده باشه خلاصه اوردن به صفحه ی اول فکر نکنم کار سختی باشه!
قیمت مناسب باشه و اینکه سایت رو فقط تو پ خ میدم در ضمن سایت هنوز طراحی نشده واسه طراحیش کار زیادی نمیخواد و طراحیش اسونه سایت اصلا کار زیادی انجام نمیده فقط در حد معرفی یه محصول
دوستانیم که میتونن کار طراحی انجام بدن بهم پ خ بدن در ضمن باید درگاه پرداخت داشته باشه!
--------------------
اول نمونه کار رو بهم پ خ کنید در صورت تایید بهتون میگم چه سایتی باید طراحی بشه و چه کلمه ی واسه سئو میخوام واسه اینکه قیمت بدید
با تشکر از دوستان
ای ناقلا پس بگو چرا سایتتو رد کردی رفت
راستش عزیز از نظر من نیازی به سئوکار نداری
کسایی اینجا هستند که درباره سئو اطلاعات زیاد دارن، شما سایتت رو راه بنداز بعد درباره راهنمایی سئو تاپیک بزن با هم سایتت رو اکی میکنیم
نخیرشمابه امیدآش همسایه منتظر نمون . بده یه آدم درس حسابی واست سئو کنه . موقعی که من میخواستم سایت بزنم هم همه همینو می گفتن:hmm: