• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
من برای سریع تر لود شدن عکس ها رو توی زیردامنه قرار دادم، نقشه سایت رو هم با افزونه Yoast WordPress SEO درست کردم ولی الان عکس ها تو نقشه نیست، چطوری باید درستش کنم؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من برای سریع تر لود شدن عکس ها رو توی زیردامنه قرار دادم، نقشه سایت رو هم با افزونه Yoast WordPress SEO درست کردم ولی الان عکس ها تو نقشه نیست، چطوری باید درستش کنم؟

من با این پلاگین خلی کار نکردم و نمیدونم چجوری میشه تنظیمش کرد اما میتونی برای عکس ها از پلاگین زیر استفاده کنی .

wordpress.org/extend/plugins/google-image-sitemap

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
از نظر سئو وگوگل
الان دومین tafrihi.com که اصلی است و دومین tafrihi.net پارک شده روش الان به نظرتون پارک باشه تاثیر منفی نداره رو سرچ و سئو ؟پارک نباشه بهتره یا باشه؟
که الان tafrihi.net حدود 3000تا ایندکس زده!

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
پارک نکن ، خطرناکه . پنچر میشیا :D

یهو دیدی جفتشم بلوکه کرد ، اینجوری به مطلب با تو دا آدرس ایندکس میشه و این میشه محتوی تکراری و این اصلا خوب نیست .

میتونی دامنه دوم رو ریدایرکت کنی رو اصلیه ولی پارک نکنی خیلی بهتره .

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
پارک نکن ، خطرناکه . پنچر میشیا :D

یهو دیدی جفتشم بلوکه کرد ، اینجوری به مطلب با تو دا آدرس ایندکس میشه و این میشه محتوی تکراری و این اصلا خوب نیست .

میتونی دامنه دوم رو ریدایرکت کنی رو اصلیه ولی پارک نکنی خیلی بهتره .

این چند سال پارک بود کسی پنچرش نکرده بود:D
اره خیلی ها گفتند با این پاندا که دیگه باید حتما این کار را کنم

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
ایشون درست میگن
ریدایرکت کردن خودش ارزش هم ایجاد می کنه البته با دقت این کار رو بکنید
همان دامنه با پسوند دیگر اشکالی نیست ولی در تعداد بالا من شک دارم

طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی و سئو را با راتین وب تجربه کنید

king_rings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چططوری میشه اسپایدر ها رو تو سایت افزایش داد؟ من چندتا انجمن رو دیدم که یک هفته هم نیست افتتاح شدن ولی 30 40 تا اسپایدر توشه ولی ماله من به 10 تا هم نمیرسه

king_rings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
از ویبالتین . ادرس رو شرمنده . 1 سال هست راه اندازی کردم.

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
چططوری میشه اسپایدر ها رو تو سایت افزایش داد؟ من چندتا انجمن رو دیدم که یک هفته هم نیست افتتاح شدن ولی 30 40 تا اسپایدر توشه ولی ماله من به 10 تا هم نمیرسه

منظورتون از اسپایدر چیه ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

کمی مراقب اسپایدر ها باشید زیاد هم این روزا مناسب نیست اسپایدر ها رو جذب کنید اینکار باعث می شه مرتب سایت شما در معرض قضاوت قرار بگیره و اگه کوچکترین مسیله ای داشته باشه افت رنک و جایگاه پیدا می کنید کلا یکی از دلایل افت سایت های توی وب در این زمان وجود و حضور بیش از اندازه اسپایدر هاست گوگل این روزا مرتب داره الگوریتمش رو تعغییر و بهینه سازی می کنه پس این سربازان خط مقدمش هم همینجورن سایت شما چی مرتب و به روز با گوگل اپدیت میشه حتی بطور ساعتی؟ اگر جواب مثبته پس مشکلی نیست اما اگر نه باید کمی مراقب بود مسیله ای دیگه وجود اسپایدر ها بطور بیشتر از حد معمول می تونه از سوی هسته ای اصلی انجین اسپم تلقی بشه چون افزایش اسپم گونه پینگ باعث جذب بیش از حد
اسپایدر ها به هدف مورد نظر میشه واین اسپایدر ها بیش از اندازه به سایت شما علافه مند میشن!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
دوستا یک مشکلی دارم اول اینجا ببینید
http://forum.persiantools.com/t259332-page3.html
بعد الان مشکلی که دارم
این صفحاتی که نمیدانم چرا notfound میشه توی این وردپرس

حالا اینش کار ندارم
1-مجبورم هر بار برای ازبین بردن notfound ها ان مطلب ویرایش کنم مثلا یک (( و یا از و ...)) توش زیاد کنم تو سرچ تاثیر منفی نداره!!؟
2-اگر پیوند یکتا دوباره ببرم به حالت پیش فرض همه ان لینک های قبلی باطل میشه دیگه درسته؟وهمه این صفحاتی که گوگل ایندکس کرده بود notfound میشه این یعنی ضربه بزرگ؟یا نه اینطور نیست؟راه حل چیه؟
3-بازم ترس بیشترم از اینکه که اگر پیوند یکتا بازم ببرم رو پیش فرض چند روز دیگه بازم notfound بشه دیگه این میشه قوز بالا قوز

4-راستی پیوند یکتا در چه حالتی باشه از نظر سئو بهتره؟ همین پیش فرض یا به همین شکلی که الان است؟
تصاویری از خاکسپاری امیر ایرج قادری در سکوت کامل خبری | بهترین سایت تفریحی برای جوانان ایرانی

5- اگر موقتا این افزونه all in one seo موقتا غیر فعال کنم روی پست هایی که قبلا زدم تاثیر منفی داره یعنی کاری روش میشه یا نه ؟ دیگه از این به بعد پست بدم کمتر سئو است ولی به قبلی ها کار نداره

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
همیشه یه حرفی رو زدم بازم تکرار میکنم

وقتی سایت رو راه اندازی میکنید چندین روز باید وقت بذارید فقط و فقط برای تنظیم وردپرس ( پیوند یکتا و و کانفیک پلاگین های سئو و . . . ) که بعد ها نیاز نباشه تغییری بدید .

ببین دوست عزیز ، شما اگه الان پیوند یکتارو به پیشفرض تغییر بدید از همین الان سایتتون رو نابد شده حساب کنید

با غیر فعال کردن پلاگین سئ و هم هیچ مشکلی حل نمیشه بلکه بازم ضربه بزرگی به سایتتون میزنید .

ویرایش مطلب هم هیچ ضرری که نداره هیچ ، حتی میتونه مفید هم باشه

برای مشکل نات فاند شدن مطالب هم یادمه یه پلاگین بهتون معرفی کرده بودم ، ازون استفاده کردی ؟ درست نشد؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
وقتی سایت رو راه اندازی میکنید چندین روز باید وقت بذارید فقط و فقط برای تنظیم وردپرس ( پیوند یکتا و و کانفیک پلاگین های سئو و . . . ) که بعد ها نیاز نباشه تغییری بدید .
این قالب چون یکی دیگر درست و نصب کرد و همه تنظیماتش داشت انجام میداد هی میگفتم این اصل کارها زودتر و درست وبهینه انجام بشه چون زمان هر چی بگذره بدتره - ان زمان که یک دوره ادرس لینک ها از سیستم قبلی به ورد پرس عوض شد- که این شانس بدی که ماداریم طرفی که درست کرد برامون پیداش نیست ومشکل ایجاد شده براش جوابی هم نمیده و کارهاش نصفه کاره مانده

ویرایش مطلب هم هیچ ضرری که نداره هیچ ، حتی میتونه مفید هم باشه
ویرایش مطلب به ان صورت نمیشه گفت درواقع ویرایش لینک است برای همین سوال کردم و ادرس لینک داره عوض میشه که میگم تو ایندکس وگوگل ضربه نخورم

برای مشکل نات فاند شدن مطالب هم یادمه یه پلاگین بهتون معرفی کرده بودم ، ازون استفاده کردی ؟ درست نشد؟
منظورتون این بود یا چیز دیگر؟
wordpress.org/extend/plugins/permalink-finder

چی میکنه؟کار خاصی روش باید انجام بدم؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خب ویرایش لینک که قطعا باعثت ضربه ردن به سایت میشه .

اون پلاگین هم کارش پیدا کردن لینک هایی هست که تغییر میکنن ، یعنی اگر لینک مطلب تغییر کنه دیگه نات فاند نمیشه بلکه به لینک جدید منتقل میشه

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
خب ویرایش لینک که قطعا باعثت ضربه ردن به سایت میشه .

اون پلاگین هم کارش پیدا کردن لینک هایی هست که تغییر میکنن ، یعنی اگر لینک مطلب تغییر کنه دیگه نات فاند نمیشه بلکه به لینک جدید منتقل میشه

یعنی ان پست اگر ادرسش تغییر کرد ومیخواد notfound بشه منتقل میشه به ادرس جدید همان پست دیگه نه پست دیگر! یا به شبیه ترین پست ان رو منتقل میکنه؟اگر شبیه ترین پست منتقل کنه که این بازم بده چون اصل مطلب بعدا عوض میشه یک چیز دیگر میشه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کسی میدونه چجوری مشکل حروف فارسی در داخل لینکها رو برای مرورگر ها و سئو حل کرد؟

بالا