hosseinsees
Registered User
- نوشتهها
- 2,496
- لایکها
- 798
آقا ممنون
ولی نمیدونم چطور این کارو باید انجام بدم
راهنمایی کنید
http://forum.persiantools.com/t251054.html
آقا ممنون
ولی نمیدونم چطور این کارو باید انجام بدم
راهنمایی کنید
من برای سریع تر لود شدن عکس ها رو توی زیردامنه قرار دادم، نقشه سایت رو هم با افزونه Yoast WordPress SEO درست کردم ولی الان عکس ها تو نقشه نیست، چطوری باید درستش کنم؟
پارک نکن ، خطرناکه . پنچر میشیا
یهو دیدی جفتشم بلوکه کرد ، اینجوری به مطلب با تو دا آدرس ایندکس میشه و این میشه محتوی تکراری و این اصلا خوب نیست .
میتونی دامنه دوم رو ریدایرکت کنی رو اصلیه ولی پارک نکنی خیلی بهتره .
چططوری میشه اسپایدر ها رو تو سایت افزایش داد؟ من چندتا انجمن رو دیدم که یک هفته هم نیست افتتاح شدن ولی 30 40 تا اسپایدر توشه ولی ماله من به 10 تا هم نمیرسه
چططوری میشه اسپایدر ها رو تو سایت افزایش داد؟ من چندتا انجمن رو دیدم که یک هفته هم نیست افتتاح شدن ولی 30 40 تا اسپایدر توشه ولی ماله من به 10 تا هم نمیرسه
این قالب چون یکی دیگر درست و نصب کرد و همه تنظیماتش داشت انجام میداد هی میگفتم این اصل کارها زودتر و درست وبهینه انجام بشه چون زمان هر چی بگذره بدتره - ان زمان که یک دوره ادرس لینک ها از سیستم قبلی به ورد پرس عوض شد- که این شانس بدی که ماداریم طرفی که درست کرد برامون پیداش نیست ومشکل ایجاد شده براش جوابی هم نمیده و کارهاش نصفه کاره ماندهوقتی سایت رو راه اندازی میکنید چندین روز باید وقت بذارید فقط و فقط برای تنظیم وردپرس ( پیوند یکتا و و کانفیک پلاگین های سئو و . . . ) که بعد ها نیاز نباشه تغییری بدید .
ویرایش مطلب به ان صورت نمیشه گفت درواقع ویرایش لینک است برای همین سوال کردم و ادرس لینک داره عوض میشه که میگم تو ایندکس وگوگل ضربه نخورمویرایش مطلب هم هیچ ضرری که نداره هیچ ، حتی میتونه مفید هم باشه
منظورتون این بود یا چیز دیگر؟برای مشکل نات فاند شدن مطالب هم یادمه یه پلاگین بهتون معرفی کرده بودم ، ازون استفاده کردی ؟ درست نشد؟
خب ویرایش لینک که قطعا باعثت ضربه ردن به سایت میشه .
اون پلاگین هم کارش پیدا کردن لینک هایی هست که تغییر میکنن ، یعنی اگر لینک مطلب تغییر کنه دیگه نات فاند نمیشه بلکه به لینک جدید منتقل میشه