• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام

1- با تجربه ای که من داشتم خیلی خیلی تاثیر داره .... من خودم 2 تا سایت راه انداختم با که پست هاشون هم تو یه رنج بودن اونی که ندادم سئو بعد یه ماه 50 تا ورودی داشت اونی که دادم 2000 تا !
2- از همون روز اول
3- باید از سئو کارت بپرسی
4- از رایگان شروع میشه تا 1 میلیون
5- بهترین رو که نمیتونم نظر بدم چون با همه کار نکردم ولی با میهن سئو کار کردم راضی بودم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
منظور شما از 2000 ورودی برای گوگل هست دیگه ؟؟ یا نه در کل رو میگید؟
اگه از گوگل باشه خوبه ولی نه اگه کل وردی ها باشه خوب نیست!!!!
خوب برای خود شما چقدر هزینه داشت/لبته اگه نخوایی کسی بفهمه میتونی پ.خ کنی
باتشکر از این که پاسخ دادی:)

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
منظور شما از 2000 ورودی برای گوگل هست دیگه ؟؟ یا نه در کل رو میگید؟
اگه از گوگل باشه خوبه ولی نه اگه کل وردی ها باشه خوب نیست!!!!
خوب برای خود شما چقدر هزینه داشت/لبته اگه نخوایی کسی بفهمه میتونی پ.خ کنی
باتشکر از این که پاسخ دادی:)

آره گوگل رو میگم ... البته حداقلش 2000 تاس وگرنه همین پریروز 5000 تا بود ... (واسه بعضی پست های داغ یهو میره بالا :دی)
واسه من 450 تومن خرج برداشت .... البته خرج بک لینک هم کردم که اون جداس ...
خواهش میکنم

behnammazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
29-اگر ميخواهيد عكس هاتون بهتر ايندكس بشه توي گوگل ختما گزينه ايندكس عكس رو توي google webmaster فعال كنيد
این گزینه کجای گوگل وب مستر هست؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
برای سئوی سایت وردپرس همون پلاگین سئو کافی هستش؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
خیر
سئو که اگر با یک پلاگین باشه میشه همون چیزی که همه ازش ناراضی هستند میگن سئوکارا دزد هستند

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان این دستور indexIgnore توی httaccess ربطی به سئو پیدا میکنه؟ و ادد دامین بودن یک دامنه در هاست یا دامین اصلی بودن اون در هاست تاثیری توی سئو داره؟اگر اره چقدر؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
خیر
سئو که اگر با یک پلاگین باشه میشه همون چیزی که همه ازش ناراضی هستند میگن سئوکارا دزد هستند

مگه همشون تو زمینه سئو حرفه ای هستن؟
اکثر ایرانی ها علاقه دارن از اطلاعات کم افراد سوءاستفاده کنن.

یکم از تجربیاتتون رو اگه دوست داشتید در اختیار بقیه قرار بدید اگر هم دوست ندارید که امیدوارم دوستان دیگه منو راهنمایی کنن تا ورودی های ساینم بیشتر بشه.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اولا اگر من نمیخواستم چیزی که بلدم به بقیه یاد بدم سایت نمیزدم بهتره با کمی اطلاعات صحبت کنید
سئو بیشتر از 4 تا پلاگین هست سئو به تنظیمات پلاگین ها و کارهایی هست که در خود سایت انجام میشه
اگر میخواید با پلاگین سئو کنید همه چیز میشه جز سئو

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
اولا اگر من نمیخواستم چیزی که بلدم به بقیه یاد بدم سایت نمیزدم بهتره با کمی اطلاعات صحبت کنید
سئو بیشتر از 4 تا پلاگین هست سئو به تنظیمات پلاگین ها و کارهایی هست که در خود سایت انجام میشه
اگر میخواید با پلاگین سئو کنید همه چیز میشه جز سئو

من نمی دونم شما چرا با لحن تدافعی صحبت می کنید؟!!! من با شما مشکلی ندارم اما گویا شما با من مشکل دارید!
همه ادعا دارن نمی دونم چرا!

-----------------------------------------

دوستان ممنون می شم منو راهنمایی کنید درمورد سئوی سایتم که وردپرس هستش چه مواردی رو می تونم انجام بدم که به بالا رفتن تعداد سرچ گوگلم کمک کنه.
ممنون

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
امروز یک جمله جالب درباره سئو 2012 خوندم
نوشته بود : به جای اینکه سایتی برای موتور های جستجوگر بسازید ، سایتی برای مردم بسازید.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام به تمام اساتید.

برای redirect کردن www.domain.com به domain.com در سرور ویندوز بهترین روش چیه ؟ پنل WebsitePanel هست !

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام
یه سوال دارم

اگه مطالب سایت های دانلود رو ترجمه کنیم و بزاریم توی سایت ، ولی لینکهای دانلودش رو ( مثه راپیدشیر و غیره ) رو کپی کنیم توی سئو تاثیر منفی میزاره /؟

مثلا اکثر سایت های دانلود مثه " تینی دی ال " یا سافت آرشیو لینک های همدیگرو کپی میکنن و ( حتی گاهی اوقات نوشته ها رو )

ترجمه کنم ولی لینک دانلود رو کپی کنم مشکلی توی گوگل و رنک و بازدیدم بوجود میاد //؟؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
افزونه All in One SEO که نصب کردیم توی Description چی بنویسیم من اوایل فکر میکردم یک توضح یک یا دوخطی(160کاراکتر) باید نوشت ولی الان یک جایی گفتند نه مثل قسمت Keywords باید به صورت کلمات کلیدی بنویسی؟ ایا درسته؟هر چند من توی Keywords هم چیزی نمینوشتم فقط تگ ها رو پر میکردم فکنم یکی از دلایل عقب ماندن من تو سئو سایت همین باشه چون اگر Keywords هم پر کنم بهتر سرچ میشدیم درسته؟البته هرچند ورودی گوگلم خوبه ولی با این قدمت دومین به نظرم خیلی خیلی پایینه

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام
یه سوال دارم

اگه مطالب سایت های دانلود رو ترجمه کنیم و بزاریم توی سایت ، ولی لینکهای دانلودش رو ( مثه راپیدشیر و غیره ) رو کپی کنیم توی سئو تاثیر منفی میزاره /؟

مثلا اکثر سایت های دانلود مثه " تینی دی ال " یا سافت آرشیو لینک های همدیگرو کپی میکنن و ( حتی گاهی اوقات نوشته ها رو )

ترجمه کنم ولی لینک دانلود رو کپی کنم مشکلی توی گوگل و رنک و بازدیدم بوجود میاد //؟؟

لینکهای خروجی (دانلود) رو نو فالو کن

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
افزونه All in One SEO که نصب کردیم توی Description چی بنویسیم من اوایل فکر میکردم یک توضح یک یا دوخطی(160کاراکتر) باید نوشت ولی الان یک جایی گفتند نه مثل قسمت Keywords باید به صورت کلمات کلیدی بنویسی؟ ایا درسته؟هر چند من توی Keywords هم چیزی نمینوشتم فقط تگ ها رو پر میکردم فکنم یکی از دلایل عقب ماندن من تو سئو سایت همین باشه چون اگر Keywords هم پر کنم بهتر سرچ میشدیم درسته؟البته هرچند ورودی گوگلم خوبه ولی با این قدمت دومین به نظرم خیلی خیلی پایینه

نه عزیز درست نیست ، شما تو بخش Description همون توضیحات روبنویس و سعی کن کلمات کلیدی رو توش حتما به کار ببری .

قسمت Keywords هم باید چندتا (حدود 10-12 تا معمولا ) از کیلیدی ترین و مهم ترین کلمات وعبارات (مراجع میگن بیشتر از سه کلمه نباشه ) سایت روبذار و با کامای انگلیسی ( , ) از هم جدا کن .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
چطوری میتونم توی وردپرس ادرس سایت رو از www.mysite.com/test به www.mysite.com/test.html تقییر بدم؟

برید تو تنظیمات پیوند یکتای سایتتون ، و نوع پیوند پست هارو به شکل زیر تغییر بدید:

کد:
/%postname%.html

میتونید مواردی مثل سال و تاریخ و . . .رو هم اضافه کنید .

فقط دقت کنید قبل از .html علامت / نخوره .

بالا