آره کپی پیسته ، گفتم ببینم چی میشهآره دقیقا !
پ ن : مگه نمیگی کپی پیست بوده چیشو فرستادی برای بازبینی ؟! یعنی محتوا رو عوض کردی و فرستادی یا نه همون که بود رو فرستادی ؟
فکر کنم کار کاره یکی از بچه های رشید همین پی تیه که ریپورت میدن
آره کپی پیسته ، گفتم ببینم چی میشهآره دقیقا !
پ ن : مگه نمیگی کپی پیست بوده چیشو فرستادی برای بازبینی ؟! یعنی محتوا رو عوض کردی و فرستادی یا نه همون که بود رو فرستادی ؟
آره کپی پیسته ، گفتم ببینم چی میشه
فکر کنم کار کاره یکی از بچه های رشید همین پی تیه که ریپورت میدن
سلام دوستان
با در نظر گرفتن این مورد که کپی مطلب باعث کاهش رتبه سایت می شه و حتی امکانش هست آدرس سایت بره تو لیست سیاه، تکلیف سایت هایی مثل PAD Site ها چی می شه؟ سایت هایی که محتوای خودشون رو به صورت اتوماتیک از فایل های XML تامین می کنند. برای مثال سایت هایی مثل SoftPedia و Soft32 حجم قابل توجهی از محتواشون مشابه هم است. با این حال تعداد ویزیتورهاشون نجومی هست.
من بهشون گفتم قوانین رو نقض نکردم و حتما اشتباه شده :blink::lol:کاش یه توضیحیم بشون میدادی ،من هنوز سابمیتو نزدم چون گفته بعد از اینکه تغییراتو دادی درخواست بازنگری بده !
نه کار کسی نیست اونکه بچه ها گزارش میدن ازوناس که ظرف 1 ماه میرسه زیر 1000 ایران نه اینا !!
من فکر کنم از روی bounce rate بمون گیر داده ! برو آنالیزور ببین bounce rate این چند ماهت چند بوده میانگین !
من بهشون گفتم قوانین رو نقض نکردم و حتما اشتباه شده :blink::lol:
یعنی bounce rate اینقدر تاثیر میذاره؟
اگر میتونی براشون میل بزن و بگو که سیستم کاری سایتت چیه و توش تاکید کن که نباید محتوای مطالب رو عوض کنی چون ممکنه محصول با توضیحات فرق پیدا کنه و...
والا همه چیز مهمه اما گوگل میمیره برای محتوا سازی و اینکه بتونه کاربرایی که با کمک گوگل اومدن توی سایتت راضی برن بیرون نه اینکه تا اومدن بپرن بیرون ! که البته سایتایی مثه مال منو شما دقیقا این حالتن ! چون مثلا من از 400 تا ورودیم نزدیک به 300 تا شون با هدف خرید میان تو (از روی کلمات کلیدی ورودی اینو میگم) که 2 حالت داره یا طرف طالبه و سریع رو خرید کلیک میکنه و از سایتت خارج میشه و میره تو سبد خرید ! یا یه فوش میده پنجررو میبنده ! کمن کسایی که بشینن مطالب یه محصولو با دقت بخونن چون قبلا 1000 جا عینشو خوندن !! به هر حال من که به فکر تدابیر افزایش bounce rate هستم البته اگر ازین تله بتونم بیرون بپرم ! :دی
ورودی گوگل برای فروشگاه شما بهتر نشد؟ چکار کردید براش؟
ببین الان گوگل به این مطلب خیلی گیر شده ،احتمالا میخواد رنکارو آپدیت کنه داره بررسی های نهایی رو انجام میده ، اما چیزی که احتمال میدم اینه که اگر بتونی ورودی رو توی سایتت بچرخونیو bounce rate رو بهبود ببخشی گیریم در کار نیست ! نمونش زیاده !
سلام دوستان ، تقریباً از 3 روز پیش آمار فروشگاهم به شدت پایین اومده (حدود 90 درصد از ورودی های گوگل)
با اینکه ایندکس ها کم نشده و سایت هم بن نشده اما ورودی های گوگل خیلی ناچیز شده ، اول فکر کردم شاید به خاطر مشکلات باز شدن گوگل توی ایران باشه ولی مثل اینکه این مشکل فقط برای من بوجود اومده.
ضمن اینکه تو همین چند روز چند تا بک لینک هم گرفتم.
متأسفانه درآمدم از این فروشگاه هم تقریبا صفر شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دقیقا همچین موردی امروز پیش اومد ،از قضا پاراگراف اول هم کامل بهینه شده و تغییراتی توشون داده میشد و... اما آمار بازدید از 400 ورودی گوگل امروز اومد روی 13 تا !! اگر همین روند ادامه داشته باشه این یعنی گوگل یه کارایی داره میکنه واسه محتوای فارسی ! چند تاییم سایت اتوماتیک(که محتوای بلاگ هارو به تعداد بالا بر میداشتن و...) ظرف این چند روزه رفته تو لیست سیاه ! البته یه چیزیم هست که بعیده اما میگمش شاید درست باشه ! نمیدونم دقت کردی یا نه اما مثلا آمار ایندکسایی که توی وبمستر میزنه اکثر مواقع با ایندکسایی که خود گوگل میزنه فرق دارن ،یه سری تغیرات هی ! میده که اگر موقتی باشه ظرف چند روز آینده مشخص میشه !
در مورد بک لینکم زیاد مطمئن نیستم که اگر بخواد اینجور اتفاقی بیوفته ظرف چند روز بیفته ،ممکنه بر حسب اتفاق گیر گوگل به محتوای فارسی ،هم زمان شده باشه با بک لینک گرفتن شما و شما از چشم اون دیده باشینش ! (البته میگم ممکنه !)
ممنونم دوست عزیز. من در مورد bounce rate چیزی نمی دونم. لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید.
فعلاً که تغییر نکرده...فعلا که دارم فسفر میسوزونم ببینم چکار کنم براش !! اما حتما توی توضیحات به گوگل میگم که چه نوع سایتیه و خبریم از ppc و این حرفام نیست ! باید یه جور حالیش کنم همکاری در فروشه (دوس نداره این سایتارو بی تربیت ! )
مال شما تغییری کرد از وقتی سابمیت دادی ؟!
خیر ایندکس ها پاک نشدن...راستی یادم رفت بپرسم لینک های سایت شما از نتایج جست و جو حذف شده یا فقط تعداد ورودی ها کاهش یافته؟
چند روز پیش من هم به این مشکل برخوردم که هنوز هم حل نشده. در تاپیک زیر در این مورد توضیح دادم.
http://forum.persiantools.com/t236945.html
هیچ گونه پیام یا اخطاری هم در گوگل وبمستر تولز ثبت نشده.
سوال از دوستان
به نظرتون بک لینک گرفتن از 20 تا سایت و وبلاگ با رنک دو خوبه
یا یه بک لینک در سایت رنک 6
کلن بک لینک از سایت و وبلاگهای رنک پایین به تعداد زیاد بگیریم بهتره یا تعداد کم در سایتها و وبلاگهای رنک بالا؟
سئو اصولا چقدر هزینه داره اگه یه حرفه ای این کارو انجام بده؟
کسی از بچه های اینجا کار سئو انجام میده؟کارش درست باشهاز 50 دلار تا 10 میلیارد دلار هزینه بر میداره بستگی به کیورد مورد نظر شما داره
کسی از بچه های اینجا کار سئو انجام میده؟کارش درست باشه
یکم بیشتر توضیح بدید
تعداد زیادی از مطالب ایندکس شده یه سایت پاک شده و مشکل توی عکس مشخصه !چه کنیم؟
941
مشاهده پیوست 102990
میشه توضیح بدید چطوری باید این کارو بکنم؟درود
لینک ها رو به صفحه اصلی هدایت کنید تا بعد از مدتی گوگل اونها رو حذف کنه .