سوما من این قالب رو فیری دانلود کردم از سایت خود فرهادینا و خودم اوکی کردم،تعدادی از دوستان بودن که شاهد این کارم بودن سئوش رو هم خودم اوکی کردم با استفاده از مقالاتی که مطالعه کردم . اگه خیلی به کار میهن سئو شبیه شده متاسفم برای میهن سئو که تکنیک هاش هموناییه که توی مقالات رایگان خارجی و داخلی موجوده . . . حتی این قالب جدیدا ولید هم شده که فک نمیکنم قالب سئو شده ی میهن سئو ولید باشه (نمونش بیکلک و ...)
هرکی این کارو میکنه دلیل نمیشه منم این کارو کنم ، من قالب اولیه این رو که توی اینترنت رایگان موجود هست رو دارم که کد هاش کلا فرق داره اما من اسنادی دارم که این قالب کد هاش و سئویی که شده شبیه سئو بی کلک و توپترین هست و حتی اگر الان کد های بی کلک و توپترین رو مقایسه کنیم عینن همین قالب هست و همچنین عنوان پست هاتو
اگرم شکی تو حرف هام هست خود کاربران میتونن وارد ادرس های زیر بشن
عکس بازیگران ، دانلود آهنگ جدید
سایت سرگرمی تفریحی بی کلک
و کد هاشو با این قالب
عکس مقایسه کنن .
تا جایی که میدونم قالبی که سئو میکنن با نمونه اولیه یک سری تفاوت هایی وجود داره این تفاوت ها اتفافی نمیتونه توی قالبی که نصب کردید وجود داشته باشه
و همچنین نوع ساختار عنوان های شما ساختاری هست که میهن سئو برای مشتری هاش و از جلمه سایت من پیاده سازی کرده.
دو حالت وجود داره برای این کار شما :
یا شما این قالب رو از میهن سئو خریداری کردید و سایتتون رو دادید سئو کردن
یا این که شما این قالب رو ریپ (دزدی) کردی
و هم شما و هم سایت بی کلک و توپترین باید کپی رایت فرهادنیا رو درج می کردید که این اتفاق تو هیچ کدوم نیوفتاده درضمن توپترین ولدیت هست و بی کلک نه .
Last edited: