• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

khate

Registered User
لایک‌ها
4
سوما من این قالب رو فیری دانلود کردم از سایت خود فرهادینا و خودم اوکی کردم،تعدادی از دوستان بودن که شاهد این کارم بودن سئوش رو هم خودم اوکی کردم با استفاده از مقالاتی که مطالعه کردم . اگه خیلی به کار میهن سئو شبیه شده متاسفم برای میهن سئو که تکنیک هاش هموناییه که توی مقالات رایگان خارجی و داخلی موجوده . . . حتی این قالب جدیدا ولید هم شده که فک نمیکنم قالب سئو شده ی میهن سئو ولید باشه (نمونش بیکلک و ...)

هرکی این کارو میکنه دلیل نمیشه منم این کارو کنم ، من قالب اولیه این رو که توی اینترنت رایگان موجود هست رو دارم که کد هاش کلا فرق داره اما من اسنادی دارم که این قالب کد هاش و سئویی که شده شبیه سئو بی کلک و توپترین هست و حتی اگر الان کد های بی کلک و توپترین رو مقایسه کنیم عینن همین قالب هست و همچنین عنوان پست هاتو

اگرم شکی تو حرف هام هست خود کاربران میتونن وارد ادرس های زیر بشن
عکس بازیگران ، دانلود آهنگ جدید
سایت سرگرمی تفریحی بی کلک
و کد هاشو با این قالب
عکس مقایسه کنن .
تا جایی که میدونم قالبی که سئو میکنن با نمونه اولیه یک سری تفاوت هایی وجود داره این تفاوت ها اتفافی نمیتونه توی قالبی که نصب کردید وجود داشته باشه
و همچنین نوع ساختار عنوان های شما ساختاری هست که میهن سئو برای مشتری هاش و از جلمه سایت من پیاده سازی کرده.
دو حالت وجود داره برای این کار شما :
یا شما این قالب رو از میهن سئو خریداری کردید و سایتتون رو دادید سئو کردن
یا این که شما این قالب رو ریپ (دزدی) کردی
و هم شما و هم سایت بی کلک و توپترین باید کپی رایت فرهادنیا رو درج می کردید که این اتفاق تو هیچ کدوم نیوفتاده درضمن توپترین ولدیت هست و بی کلک نه .

Last edited:

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
هرکی این کارو میکنه دلیل نمیشه منم این کارو کنم ، من قالب اولیه این رو که توی اینترنت رایگان موجود داره که کد هاش کلا فرق داره اما من اسنادی دارم که این قالب کد هاش و سئویی که شده شبیه سئو بی کلک و توپترین هست و حتی اگر الان کد های بی کلک و توپترین رو مقایسه کنیم عینن همین قالب هست و همچنین عنوان پست هاتو
که دو حالت وجود داره :
یا شما این قالب رو از میهن سئو خریداری کردید و سایتتون رو دادید سئو کردن
یا این که شما این قالب رو ریپ (دزدی) کردی
اگرم شکی تو حرف هام هست خود کاربران میتونن وارد ادرس های زیر بشن
عکس بازیگران ، دانلود آهنگ جدید
سایت سرگرمی تفریحی بی کلک
و کد هاشو با این قالب
عکس مقایسه کنن .
تا جایی که میدونم قالبی که سئو میکنن با نمونه اولیه یک سری تفاوت هایی وجود داره این تفاوت ها اتفافی نمیتونه توی قالبی که نصب کردید وجود داشته باشه
و همچنین نوع ساختار عنوان های شما ساختاری هست که میهن سئو برای مشتری هاش و از جلمه سایت من پیاده سازی کرده. درضمن توپترین ولدیت هست و بی کلک نه .
و هم شما و هم سایت بی کلک و توپترین باید کپی رایت فرهادنیا رو درج می کردید که این اتفاق تو هیچ کدوم نیوفتاده

خوب سئو شامل تغییر کد ها هم میشه و من اونارو تغییر دادم که واسه گوگل قابل حضم باشه (مثل متا های h1 ویا عنوان ادامه مطلب یا ... ،هر خری میدونه نباید عنوان پست رو توی ایندکس h1 کنه و ...) عنوان پست هام هم چون نویسنده دارم دست من نیست که اونا چی میزنن.

عنوان صفحات هم خدا شاهده بدون قصد کپی از اونها زدم.طبق مقالاتی که خوندم این راه به ذهنم رسید ..

درمورد قالب:من قالب رو نه خریدم و نه ریپ کردم، و نه میهن سئو سئو کرده .همون روزی که باهاتون (آیدی میهن سئو) بحث کردم در مورد این قالب شما همین حرف رو زدی که چرا اون قالب رو گذاشتی و من گفتم که خودم اوکی کردم و تعجب کردی.

قالب هم یکی از دوستان ولید کرد که اگه خواستید میگم بیاد بگه (یوزرش توی پی تی اینه: Amir_GraphX)

کپی رایت رو هم قبل از برداشتن از فرهادینا که یکی از دوستان صمیمیم هست اجازه گفتم و گفت ایرادی نداره برداری (البته برای من چون قبلا زیاد باهم کار کردیم و از دوستانم هست)...

khate

Registered User
لایک‌ها
4
خوب سئو شامل تغییر کد ها هم میشه و من اونارو تغییر دادم که واسه گوگل قابل حضم باشه (مثل متا های h1 ویا عنوان ادامه مطلب یا ... ،هر خری میدونه نباید عنوان پست رو توی ایندکس h1 کنه و ...) عنوان پست هام هم چون نویسنده دارم دست من نیست که اونا چی میزنن.

عنوان صفحات هم خدا شاهده بدون قصد کپی از اونها زدم.طبق مقالاتی که خوندم این راه به ذهنم رسید ..

درمورد قالب:من قالب رو نه خریدم و نه ریپ کردم، و نه میهن سئو سئو کرده .همون روزی که باهاتون (آیدی میهن سئو) بحث کردم در مورد این قالب شما همین حرف رو زدی که چرا اون قالب رو گذاشتی و من گفتم که خودم اوکی کردم و تعجب کردی.

قالب هم یکی از دوستان ولید کرد که اگه خواستید میگم بیاد بگه (یوزرش توی پی تی اینه: Amir_GraphX)

کپی رایت رو هم قبل از برداشتن از فرهادینا که یکی از دوستان صمیمیم هست اجازه گفتم و گفت ایرادی نداره برداری (البته برای من چون قبلا زیاد باهم کار کردیم و از دوستانم هست)...
اگر اتفاقی بوده که ساختار عنوان شما مثل سایت من و مابقی شده به فرض اینطوری " عنوان > کلمه کلیدی " من حرفی ندارم و بحث رو ادامه نمیدیم !
شما که میگید نباید h1 توی عنوان ها استفاده کنه پس چرا سئومتریال که با کلمه سئو رتبه اول داره استفاده میکنه ؟
http://www.clipnama.com/

من نه ایدی میهن سئو رو میدونم و نه ایدی خاصی توی یاهو دارم اونی که به شما پاسخ داده یکی از کارمند ها اونجا بوده و نه من .
اگر دوستان موافق باشن یک تاپیک نقد سئوکاران بزنیم و هرهفته یک نمونه کار سئو کاران رو با هم برسی کنیم اینطوری هم بهترین سئو کار مشخص میشه و هم اموزشی هم راجبع سئو داده میشه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اگر اتفاقی بوده که ساختار عنوان شما مثل سایت من و مابقی شده به فرض اینطوری " عنوان > کلمه کلیدی " من حرفی ندارم و بحث رو ادامه نمیدیم !

من نه ایدی میهن سئو رو میدونم و نه ایدی خاصی توی یاهو دارم اونی که به شما پاسخ داده یکی از کارمند ها اونجا بوده و نه من .

اوکی . . میتونم آدرس سایتتون رو داشته باشم؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شما که میگید نباید h1 توی عنوان ها استفاده کنه پس چرا سئومتریال که با کلمه سئو رتبه اول داره استفاده میکنه ؟
كليپ - وب سایت دانلود كليپ ایرانی - دانلود فیلم و سریال

بنده کمپانی های سئو رو 1 درصد هم قبول ندارم که شامل کمپانی شما و سئومتریل هم بشه .
من طبق مقالاتی که خوندم و خود گوگل هم توی پی دی افش آورده نباید بیش از یدونه H1 استفاده بشه .. اینو دوستای سئو کار هم میتونن تایید کنن.

اگر دوستان موافق باشن یک تاپیک نقد سئوکاران بزنیم و هرهفته یک نمونه کار سئو کاران رو با هم برسی کنیم اینطوری هم بهترین سئو کار مشخص میشه و هم اموزشی هم راجبع سئو داده میشه

حرفی نیست ، اما به سرنوشت تاپیک داخل SK کشیده میشه و یا قفل میشه یا پاک میشه ..

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان بحثو تمومش کنید چون به جایی نمیرسه و همیشه همجا دعوا میشه . من تو جریان کارای سایت پویا بودم و میدونم که قالب کار خودشه و از سایت من یا ... ریپ نزده

بنظرم وقتش رسیده که با تاپیک هایی که تو این سبک هستن برخورد قاطعانه بشه . همش توهین همش دعوا ....

این جور تاپیکا باید بایکوت بشه . اصلا وارد اینجور تاپیکا نشید و هیچ نظری هم ندید ...

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوستان بحثو تمومش کنید چون به جایی نمیرسه و همیشه همجا دعوا میشه . من تو جریان کارای سایت پویا بودم و میدونم که قالب کار خودشه و از سایت من یا ... ریپ نزده

بنظرم وقتش رسیده که با تاپیک هایی که تو این سبک هستن برخورد قاطعانه بشه . همش توهین همش دعوا ....

این جور تاپیکا باید بایکوت بشه . اصلا وارد اینجور تاپیکا نشید و هیچ نظری هم ندید ...

ایول برادر ..

جریان همون ترولس ...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

صحیح است ، صحیح است

اعدام باید گردد ، اعدام باید گردد !

khate

Registered User
لایک‌ها
4
اوکی . . میتونم آدرس سایتتون رو داشته باشم؟
بله حتما
ویکی پلاس
که روزانه طبق گفته وبگذر 17 هزار تا بازدید کننده داره
دوستان بحثو تمومش کنید چون به جایی نمیرسه و همیشه همجا دعوا میشه .

بله نمیدونم چرا اینجور تاپیک ها اخرش به دعوا ختم میشه به نظرم دیگه کسی به کسی دیگه اعتماد نداره و همه میخوان هم دیگر رو خراب کنن

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان یک مثال میزنم براتون و بهتره دیگه این تاپیکو کش ندین .

شما مریض میشی دو حالت داره :

1- مثلا سردرد داری ـــ> در نتیجه اگه اطلاعات عمومی کافی از این موضوع داشته باشی میتونی خودت با رعایت چند نکته دوباره سلامت بشی

2- مثلا بیماری قلبی داشته باشی و نیاز به عمل قلب ــــ> در نتیجه شما حتی اگه اطلاعات عمومیت از قلب خیلی هم بالا باشه نمیتونی قلبتو عمل کنی . پس بهتره با یک دکتر مشورت کنی .

به عقیده من یه وبمستر باید اطلاعات عمومیش از نظر سئو در حدی باشه که بتونه سردردو درمون کنه اما وقتشو نزاره و دنبال یاد گرفتن سئو در حد حرفه ای باشه . باید به کسی که همش دنبایل سئو و اخبار سئو رو دنبال میکنه اعتماد کنه

اینا نظر شخصی منه و دلیل بر درست بودنش نیست .

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوستان یک مثال میزنم براتون و بهتره دیگه این تاپیکو کش ندین .

شما مریض میشی دو حالت داره :

1- مثلا سردرد داری ـــ> در نتیجه اگه اطلاعات عمومی کافی از این موضوع داشته باشی میتونی خودت با رعایت چند نکته دوباره سلامت بشی

2- مثلا بیماری قلبی داشته باشی و نیاز به عمل قلب ــــ> در نتیجه شما حتی اگه اطلاعات عمومیت از قلب خیلی هم بالا باشه نمیتونی قلبتو عمل کنی . پس بهتره با یک دکتر مشورت کنی .

به عقیده من یه وبمستر باید اطلاعات عمومیش از نظر سئو در حدی باشه که بتونه سردردو درمون کنه اما وقتشو نزاره و دنبال یاد گرفتن سئو در حد حرفه ای باشه . باید به کسی که همش دنبایل سئو و اخبار سئو رو دنبال میکنه اعتماد کنه

اینا نظر شخصی منه و دلیل بر درست بودنش نیست .

ادیت ...

AndroidMobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر ، من از مشتری هاشون هستم و در پاسخ کاربر AndroidMobile نوشتم که منم دوماه تحقیق کردم اینطوری نبوده ....

من هم به شما پاسخ میدم که لطفا اسم سایت هایی رو که میگید میهن سئو کرده و راضی هستند رو بگید تا من بهتون بگم که چرا میگند راضی هستند...فکر میکنید چند تا از این سایت هایی که سئو شدند واقعا راضی هستند ؟!!! میدونید وقتی میگم بهشون که چرا راضی نیستید و به میهن نمیگید؛ میگه چون اگه بگیم ممکنه دیگه خوب پشتیبانی نکنه و پول تا حدوددی هدر بره و از طرف دیگه دوتا از سایت هایی که میهن میگه سئو کردیم یکیشون که تعطیل شد و بسته شد و یکی دیگه هم بصورت اسپانسری این کار رو کرده پس لطفا دقت کنید و اینطوری نگید.
و البته من نگفتم کار اونا بد هست و توصیه میکنم بازهم پیام من رو بدقت بخونید من گفتم به نسبت کار سئو مبلغ خیلی زیادی دریافت میکنند.بازهم این نظر شخصی من هست و هرکسی میتونه نظری دیگه بده.

AndroidMobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از دوستان عذر میخوام شاید یه قسمتی از درگیری بابت نظر ضخصی من بوده در مورد میهن سئو اما خوب من نتیجه تحقیق خودم رو گفتم و تازه بارها تکرار میکنم این نظر شخصی من بوده و فقط قصد راهنمایی داشتم وگرنه نه قصد دارم شرکتی رو بدنام کنم و نه قصد دارم که بگم خیلی از سئو چیزی سرم میشه...
بازمهم از همه دوستان عذر میخوام و امیدوارم صحبت های من بدر کسی خورده باشه...
مخلص و چاکر همه شما
سجاد

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بهترین سئو کار خودتون هستید.
اهمیت این که شما توی سایتتون پست سئو شده بدید خیلی بیبشتره تا سایت سئو بشه اگر سایتتون با وردپرس هست از تاپیک سئو توی وردپرس استفاده کنید و بعد از اون سایت های 3eo.ir و سئومتریل رو بخونید مطمئن باشید بعد از اون دیگه حتی به دادن 450 هزار تومن به سئوکار فکر هم نمیکنید... وبمستر باید یاد بگیره چجوری پست سئو شده بده اگر میهن سئو حاظره تمام پست هاتون رو سئو کنه و براتون پست سئو شده بده آره اون موقع میتونی بری طرفش:blink:

AndroidMobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من این پاسخ را نوشتم تا بسیاری از ابهام هایی که پیش اومده رو برطرف کنم...طی تماسی که میهن سئو با من گرفت من مجبور شدم بیام و این موضوع رو بطور کامل روشن کنم که دوستان اغلب مشتری های میهن که ناراضی هستند بخاطر کیفیت کار نیست همه به این علت ناراضی هستند که هزینه بسیار بالایی گرفته شده درقبال سئو انجام شده که میهن سئو گفت هزینه های خودش رو کاهش خواهد داد البته بعضی هم که اندک هستند بطور کامل ناراضی بودند که حالا نمدونم واقعا مشکل از میهن بوده یا اینکه اون ها ناراضی بودند و کار میهن خوب نبوده در هر صورت من میخوام بگم که کار میهن خوب هست و دلیل اینکه خیلی ها انجام نمیدند بابت هزینه بالای اون هست که از نظر شخص من ارزشش رو نداره.امیدوارم دیگه هیچ ابهامی نباشه و اگر کسی از دوستان بازهم سوالی داره من همیشه درخدمت هستم.
[email protected]

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
سلام به دوستان
من میخواستم از دوستان فنی یه سوال بپرسم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
فرق این دوتا لینک چیه؟
www.mysite.com
mysite.com
اونی که با دبلیو هست ایندکس گوگلش از دومی بدون دبلیو 4 هزار تا بیشتر هست
میخوام بپرسم برای لینک کردن کدوم رو لینک کنم یا بک لینک بخرم براش که بهتر جواب بده

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یک سوالی دارم
الان توی همین فروم پرشین تولز این پایین همه صفحات تبلیغ متنی گذاشته این تاثیر داره؟
چون 90% کاربران کلیک نمیکنند روی بازدید که نباید حساب کرد روی رنک تاثیر داره؟
یعنی فقط موتورجستجو لینک توی این صفحات ببینه کفایت میکنه کاربر نمیخواد زیاد کلیک کرده باشه
یا نکنه اینجا هم noflow

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
لینک های پایین که nofollow نیست. مشکلی نداره که.
چون رنک صفحه اصلی 4'ه فقط واسه بک لینک گذاشتن.
گوگل ببینه کافیه :دی

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
من تو سایتم از تگ زیاد استفاده می کنم ، معمولاً برای هر پست بین 20 الی 30 تگ.
مشکلی پیش نمیاد؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
نامربوط باشه اسپم شناخته میشه
تعداد تگ ها حداکثر 7 تا 10 تا باشه خوبه و مربوط به پست باشه مثلا اگر موضوع یک نرم افزار اندروید هست نیاید تمامی ورژن های Htc بنویسید که اسپمه

بالا