نامربوط باشه اسپم شناخته میشه
تعداد تگ ها حداکثر 7 تا 10 تا باشه خوبه و مربوط به پست باشه مثلا اگر موضوع یک نرم افزار اندروید هست نیاید تمامی ورژن های Htc بنویسید که اسپمه
سلام به دوستان .
من سایتم رو میخوام سئو کنم و حوصله آموزش و خودم انجام دادن رو ندارم پس فقط سئوکارا که هزینه میگیرن پی ام بدن + قیمت بگن
درضمن میخوام قالب سایتم valid بشه . این وواسم خیلی مهمه .
اولویت با کسایی که قیمت پایین بدن .
قالب میهن دانلود رو میخوام واسم سئو و ولید کنید .
با تشکر
با سلام
میتونم واستون سئو کنم . ولید هم میکنم . با ایدی یاهوم که تو امضامه تماس بگیرید
نمیتونم فعلا شرمنده . پی ام دادم بهتون . یاهو قطع شد یه دفعه .
آقا جواد امیر گرافیکس هم میتونه انجام بده واست
سلام دوستان ، تقریباً از 3 روز پیش آمار فروشگاهم به شدت پایین اومده (حدود 90 درصد از ورودی های گوگل)
با اینکه ایندکس ها کم نشده و سایت هم بن نشده اما ورودی های گوگل خیلی ناچیز شده ، اول فکر کردم شاید به خاطر مشکلات باز شدن گوگل توی ایران باشه ولی مثل اینکه این مشکل فقط برای من بوجود اومده.
ضمن اینکه تو همین چند روز چند تا بک لینک هم گرفتم.
متأسفانه درآمدم از این فروشگاه هم تقریبا صفر شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فروشگاهت تخصصی بود یا ازین همکاری در فروشا کپی پیست میکردی ؟
همکاری در فروش ، ولی 5 الی 6 ماه قدمت داره ضمن اینکه مطالب مخصوصا چند سطر اول هر مطلب ویرایش می شد.
آمار گوگل خیلی خوب داشت میرفت بالا
آیا بک لینک می تونه تأثیر منفی داشته باشه ؟ آخه تو همین چند روز اخیر چند تا بک لیک گرفتم.
برای منم ورودی گوگل همین قدر شده.دقیقا همچین موردی امروز پیش اومد ،از قضا پاراگراف اول هم کامل بهینه شده و تغییراتی توشون داده میشد و... اما آمار بازدید از 400 ورودی گوگل امروز اومد روی 13 تا !! اگر همین روند ادامه داشته باشه این یعنی گوگل یه کارایی داره میکنه واسه محتوای فارسی ! چند تاییم سایت اتوماتیک(که محتوای بلاگ هارو به تعداد بالا بر میداشتن و...) ظرف این چند روزه رفته تو لیست سیاه ! البته یه چیزیم هست که بعیده اما میگمش شاید درست باشه ! نمیدونم دقت کردی یا نه اما مثلا آمار ایندکسایی که توی وبمستر میزنه اکثر مواقع با ایندکسایی که خود گوگل میزنه فرق دارن ،یه سری تغیرات هی ! میده که اگر موقتی باشه ظرف چند روز آینده مشخص میشه !
در مورد بک لینکم زیاد مطمئن نیستم که اگر بخواد اینجور اتفاقی بیوفته ظرف چند روز بیفته ،ممکنه بر حسب اتفاق گیر گوگل به محتوای فارسی ،هم زمان شده باشه با بک لینک گرفتن شما و شما از چشم اون دیده باشینش ! (البته میگم ممکنه !)
برای منم ورودی گوگل همین قدر شده.
یکی دو ساعت پیش رفتم گوگل وبمستر دیدم یه پیغام اومده مبنی بر اینکه قوانین گوگل رو نقض کردم. منم سایت رو فرستادم برای بازبینی.