• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
تو تگ گذاری اصلا میشه هر چی که تو متن است رو به نظر خودمون دوست داریم بگذاریم از داخل متن به زیاد تکرار شدنش هم زیاد کار نداشته باشیم (تا10 تگ) البته
یک تگ ادم بذاره چی

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
هرچیزی که دوست دارید میشه اما همونا میتونه باعث بشه به شما ضربه وارد بشه
تگ باید شامل Focus Keyword شما باشه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تگ 10-12 باشه و مرتبط باشی کافیه
بعضی از سایتهای دانلود ایرانی شعور تگ گذاری ندارن! هر پستی 20 خط تگ گذاشتن! !!!

VIRAL

Registered User
لایک‌ها
7
نامربوط باشه اسپم شناخته میشه
تعداد تگ ها حداکثر 7 تا 10 تا باشه خوبه و مربوط به پست باشه مثلا اگر موضوع یک نرم افزار اندروید هست نیاید تمامی ورژن های Htc بنویسید که اسپمه

ممنونم ، من از افزونه WPFU.NET SEO Auto Title Suggestions (وردپرس) استفاده می کنم ، نظرتون در مورد این افزونه چیه؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
داشتن سابدومین زیاد روی یک سایت تاثیر منفی روش نداره (خودم که میگم نه والا این سایت های وبلاگدهی باید تاثیر منفی بود)
رو الکسا چی تاثیر داره؟ چون الان تو الکسا میگه برای دومین 80% و یک سابدومین میزنه 12درصد و باقی درصد برای بقیه سابدومین هام ور رتبه الکسا تاثیر داره؟

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
در گوگل وبمستر چند وقتی هست یه گزینه اضاف شده که من هر چی می زنه همه رو غیر فعال می کنم تصویرش هم گذاشتم لطفاً دقیق راهنمایی کنید چون نمی دونم می ترسم کارم اشتباه باشه تصویرش هم گذاشتم
در گوگل وبمستر تولز زیر مجموعه Site Confiquration و گزینه url-parameters
لینک مستقیم تصویر:
http://www.novinupload.com/uploads/13270605061.jpg

با تشکر

javad.hassani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان .

من سایتم رو میخوام سئو کنم و حوصله آموزش و خودم انجام دادن رو ندارم پس فقط سئوکارا که هزینه میگیرن پی ام بدن + قیمت بگن

درضمن میخوام قالب سایتم valid بشه . این وواسم خیلی مهمه .

اولویت با کسایی که قیمت پایین بدن .

قالب میهن دانلود رو میخوام واسم سئو و ولید کنید .

با تشکر

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
سلام به دوستان .

من سایتم رو میخوام سئو کنم و حوصله آموزش و خودم انجام دادن رو ندارم پس فقط سئوکارا که هزینه میگیرن پی ام بدن + قیمت بگن

درضمن میخوام قالب سایتم valid بشه . این وواسم خیلی مهمه .

اولویت با کسایی که قیمت پایین بدن .

قالب میهن دانلود رو میخوام واسم سئو و ولید کنید .

با تشکر

با سلام

میتونم واستون سئو کنم . ولید هم میکنم . با ایدی یاهوم که تو امضامه تماس بگیرید

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام

میتونم واستون سئو کنم . ولید هم میکنم . با ایدی یاهوم که تو امضامه تماس بگیرید

نمیتونم فعلا شرمنده . پی ام دادم بهتون . یاهو قطع شد یه دفعه .

آقا جواد امیر گرافیکس هم میتونه انجام بده واست

javad.hassani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیتونم فعلا شرمنده . پی ام دادم بهتون . یاهو قطع شد یه دفعه .

آقا جواد امیر گرافیکس هم میتونه انجام بده واست

ایکی اوسان جان اول میگی پی ام بده انجام میدم بعد میگویید فعلا وقت ندارم :blush:

از نمونه کارات خوشم اومد ترو تمیزن . بازم فکراتو بکن تا فردا اگه بشه که سایتو سئو کنید اولویت من با شماست

البته هزینه را باید بیاری پایین .

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
تعداد زیادی از مطالب ایندکس شده یه سایت پاک شده و مشکل توی عکس مشخصه !چه کنیم؟

941

Capture.JPG

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
لینک ها رو به صفحه اصلی هدایت کنید تا بعد از مدتی گوگل اونها رو حذف کنه .

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوستان ، تقریباً از 3 روز پیش آمار فروشگاهم به شدت پایین اومده (حدود 90 درصد از ورودی های گوگل)
با اینکه ایندکس ها کم نشده و سایت هم بن نشده اما ورودی های گوگل خیلی ناچیز شده ، اول فکر کردم شاید به خاطر مشکلات باز شدن گوگل توی ایران باشه ولی مثل اینکه این مشکل فقط برای من بوجود اومده.
ضمن اینکه تو همین چند روز چند تا بک لینک هم گرفتم.
متأسفانه درآمدم از این فروشگاه هم تقریبا صفر شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
سلام دوستان ، تقریباً از 3 روز پیش آمار فروشگاهم به شدت پایین اومده (حدود 90 درصد از ورودی های گوگل)
با اینکه ایندکس ها کم نشده و سایت هم بن نشده اما ورودی های گوگل خیلی ناچیز شده ، اول فکر کردم شاید به خاطر مشکلات باز شدن گوگل توی ایران باشه ولی مثل اینکه این مشکل فقط برای من بوجود اومده.
ضمن اینکه تو همین چند روز چند تا بک لینک هم گرفتم.
متأسفانه درآمدم از این فروشگاه هم تقریبا صفر شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

فروشگاهت تخصصی بود یا ازین همکاری در فروشا کپی پیست میکردی ؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
فروشگاهت تخصصی بود یا ازین همکاری در فروشا کپی پیست میکردی ؟

همکاری در فروش ، ولی 5 الی 6 ماه قدمت داره ضمن اینکه مطالب مخصوصا چند سطر اول هر مطلب ویرایش می شد.
آمار گوگل خیلی خوب داشت میرفت بالا
آیا بک لینک می تونه تأثیر منفی داشته باشه ؟ :rolleyes: آخه تو همین چند روز اخیر چند تا بک لیک گرفتم.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
همکاری در فروش ، ولی 5 الی 6 ماه قدمت داره ضمن اینکه مطالب مخصوصا چند سطر اول هر مطلب ویرایش می شد.
آمار گوگل خیلی خوب داشت میرفت بالا
آیا بک لینک می تونه تأثیر منفی داشته باشه ؟ :rolleyes: آخه تو همین چند روز اخیر چند تا بک لیک گرفتم.

دقیقا همچین موردی امروز پیش اومد ،از قضا پاراگراف اول هم کامل بهینه شده و تغییراتی توشون داده میشد و... اما آمار بازدید از 400 ورودی گوگل امروز اومد روی 13 تا !! اگر همین روند ادامه داشته باشه این یعنی گوگل یه کارایی داره میکنه واسه محتوای فارسی ! چند تاییم سایت اتوماتیک(که محتوای بلاگ هارو به تعداد بالا بر میداشتن و...) ظرف این چند روزه رفته تو لیست سیاه ! البته یه چیزیم هست که بعیده اما میگمش شاید درست باشه ! نمیدونم دقت کردی یا نه اما مثلا آمار ایندکسایی که توی وبمستر میزنه اکثر مواقع با ایندکسایی که خود گوگل میزنه فرق دارن ،یه سری تغیرات هی ! میده که اگر موقتی باشه ظرف چند روز آینده مشخص میشه !

در مورد بک لینکم زیاد مطمئن نیستم که اگر بخواد اینجور اتفاقی بیوفته ظرف چند روز بیفته ،ممکنه بر حسب اتفاق گیر گوگل به محتوای فارسی ،هم زمان شده باشه با بک لینک گرفتن شما و شما از چشم اون دیده باشینش ! (البته میگم ممکنه !)

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
دقیقا همچین موردی امروز پیش اومد ،از قضا پاراگراف اول هم کامل بهینه شده و تغییراتی توشون داده میشد و... اما آمار بازدید از 400 ورودی گوگل امروز اومد روی 13 تا !! اگر همین روند ادامه داشته باشه این یعنی گوگل یه کارایی داره میکنه واسه محتوای فارسی ! چند تاییم سایت اتوماتیک(که محتوای بلاگ هارو به تعداد بالا بر میداشتن و...) ظرف این چند روزه رفته تو لیست سیاه ! البته یه چیزیم هست که بعیده اما میگمش شاید درست باشه ! نمیدونم دقت کردی یا نه اما مثلا آمار ایندکسایی که توی وبمستر میزنه اکثر مواقع با ایندکسایی که خود گوگل میزنه فرق دارن ،یه سری تغیرات هی ! میده که اگر موقتی باشه ظرف چند روز آینده مشخص میشه !

در مورد بک لینکم زیاد مطمئن نیستم که اگر بخواد اینجور اتفاقی بیوفته ظرف چند روز بیفته ،ممکنه بر حسب اتفاق گیر گوگل به محتوای فارسی ،هم زمان شده باشه با بک لینک گرفتن شما و شما از چشم اون دیده باشینش ! (البته میگم ممکنه !)
برای منم ورودی گوگل همین قدر شده.
یکی دو ساعت پیش رفتم گوگل وبمستر دیدم یه پیغام اومده مبنی بر اینکه قوانین گوگل رو نقض کردم. منم سایت رو فرستادم برای بازبینی.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
برای منم ورودی گوگل همین قدر شده.
یکی دو ساعت پیش رفتم گوگل وبمستر دیدم یه پیغام اومده مبنی بر اینکه قوانین گوگل رو نقض کردم. منم سایت رو فرستادم برای بازبینی.

آره دقیقا !
biggrinsmiley.gif

پ ن : مگه نمیگی کپی پیست بوده چیشو فرستادی برای بازبینی ؟! یعنی محتوا رو عوض کردی و فرستادی یا نه همون که بود رو فرستادی ؟

بالا