• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
من خودم سایت دارم و بیشتر از 3 ماه با سایت های سئو در ارتباط بودم و الان حتی میهن سئو هم من رو میشناسه و من خیلی تحقیق کردم و از سایت هایی که میهن سئو با پول سئو کرده بود براشون پرسیدم و هیچکدوم از ادمین هاشون راضی نبودند و حتی خود میهن سئو گفت ما بیشتر قسمت پولی که میگیریم بخاطر اسم میهن سئو هست که باعث افزایش اعتبار سایت شما میشه که من این حرف رو هم اصلا قبول ندارم و درهرصورت میخوام بهت بگم که اصلا این کار رو به میهن سئو واگذار نکن و اگر میخوای من میتونم جاهای دیگه رو بهت معرفی کنم چون بیش از 3 ماه و شبانه روز در مورد سایت های سئو کننده و سئو تحقیق کردم و خوشحال میشه اگر بتونم بهت کمکی بکنم.ای آیدی یاهو من هست میتونی من رو تایید کنی تا اگر دوست داشته باشی و لایق بدونی راهنماییت بکنم.
اره همین جا بگید خوبه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یه سال پیش قیمتشون 45 تومن بوده ؟ :blink: :D

نه دیگه . اون ده برابر رو که بزرگنمایی کردم ! ( خارجکیا بهش میگن اگزجره ! )

ولی جدی یادمه صد و خورده ای بود الان بابت یه سایت خوب و معتبر مثل همکاری در فروش و اینا یا شاپ قدیمی ، سئوش رو میلیونی میگیرن انگار !!!

اینم شده مثل مکانیکی ها ، ماشینت پیکان باشه یه قیمت بابت تعمیر و مزد میدن ، اگه بی ام وی باشه یه قیمت دیگه ! حالا خوبه سایت های ما بی ام وی و پورشه نیست ! خیلی باشه یه زانتیای چهار دور خورده! :lol:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
نه دیگه . اون ده برابر رو که بزرگنمایی کردم ! ( خارجکیا بهش میگن اگزجره ! )

ولی جدی یادمه صد و خورده ای بود الان بابت یه سایت خوب و معتبر مثل همکاری در فروش و اینا یا شاپ قدیمی ، سئوش رو میلیونی میگیرن انگار !!!

اینم شده مثل مکانیکی ها ، ماشینت پیکان باشه یه قیمت بابت تعمیر و مزد میدن ، اگه بی ام وی باشه یه قیمت دیگه ! حالا خوبه سایت های ما بی ام وی و پورشه نیست ! خیلی باشه یه زانتیای چهار دور خورده! :lol:

آره :دی
حالا ما که بیخیال سئو شدیم ... مخصوصا میهن سئو ! اونم با این حرفایی که دوستان گفتن ..

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

khate

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز
من خودم سایت دارم و بیشتر از 3 ماه با سایت های سئو در ارتباط بودم و الان حتی میهن سئو هم من رو میشناسه و من خیلی تحقیق کردم و از سایت هایی که میهن سئو با پول سئو کرده بود براشون پرسیدم و هیچکدوم از ادمین هاشون راضی نبودند و حتی خود میهن سئو گفت ما بیشتر قسمت پولی که میگیریم بخاطر اسم میهن سئو هست که باعث افزایش اعتبار سایت شما میشه که من این حرف رو هم اصلا قبول ندارم و درهرصورت میخوام بهت بگم که اصلا این کار رو به میهن سئو واگذار نکن و اگر میخوای من میتونم جاهای دیگه رو بهت معرفی کنم چون بیش از 3 ماه و شبانه روز در مورد سایت های سئو کننده و سئو تحقیق کردم و خوشحال میشه اگر بتونم بهت کمکی بکنم.ای آیدی یاهو من هست میتونی من رو تایید کنی تا اگر دوست داشته باشی و لایق بدونی راهنماییت بکنم.
[email protected]:)
من خودم دو ماه حداقل با همه مشتری هاش دوست و در ارتباط بودم و همه رضایت کامل رو داشتن اگر میخواید میتونم مدیر بعضی از سایت هایی که سئو کردن و از دوستان هستند رو به این تاپیک دعوت کنم هزینه ها میهن سئو دو نوع هست به صورت انتخابی و به صورت فول هزینه سئو فول +400 هست بسته به نوع درخواست کاربران و هزینه سئو انتخابی هم طوری هست که مثلا شما میتونید بگید فقط قالب سایتمو بهینه سازی کنید یا تنظیمات وردپرس رو بهینه کنید بهتره با اطلاعات در مورد دیگران نظر بدیم درست نیست بدون اطلاعات حرفی زده بشه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
من خودم دو ماه حداقل با همه مشتری هاش دوست و در ارتباط بودم و همه رضایت کامل رو داشتن اگر میخواید میتونم مدیر بعضی از سایت هایی که سئو کردن و از دوستان هستند رو به این تاپیک دعوت کنم هزینه ها میهن سئو دو نوع هست به صورت انتخابی و به صورت فول هزینه سئو فول +400 هست بسته به نوع درخواست کاربران و هزینه سئو انتخابی هم طوری هست که مثلا شما میتونید بگید فقط قالب سایتمو بهینه سازی کنید یا تنظیمات وردپرس رو بهینه کنید بهتره با اطلاعات در مورد دیگران نظر بدیم درست نیست بدون اطلاعات حرفی زده بشه
شما احتمالا نسبتی با میهن سئو نداری؟

خودش نیسی؟

میدونم که هستی ;)
بیخیال این کارا قدیمی و لوث شده . . .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

چه اطاعات دقیقی گرفتی شما از همه ( ؟ ) مشتریاشون . آفرین آفرین

حالا که انقدر اطلاعات دقیقه یه زحمت بکش یه تخفیف اساسی واسه کار ما بگیر بدیم یه شاپ و در اینده چند تا سیستممون رو سئو کنن . بگو نشون به اون نشونی یه مدتی تو سیستم کلیکی ما تبلیغ میدادن کارمزد صفر درصد گرفتیم ازشون . دستت درد نکنه

khate

Registered User
لایک‌ها
4
شما احتمالا نسبتی با میهن سئو نداری؟

خودش نیسی؟
.
خیر ، من از مشتری هاشون هستم و در پاسخ کاربر AndroidMobile نوشتم که منم دوماه تحقیق کردم اینطوری نبوده ....

Last edited:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
حالا جدا چرا خودتون انجام نمیدید؟
آموزش که زیاده
دیگه چیزی در سئو برای کسی مخفی نیست
هر کی هم میگه تکنیک خاص داره به نظر من داره بزرگ نمایی میکنه
هرچی تکنیک بخواید بهترین هاش توی سایت های خارجی هست

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خیر ، من از مشتری هاشون هستم و در پاسخ کاربر AndroidMobile نوشتم که منم دوماه تحقیق کردم اینطوری نبوده ....

هه هه . نه بابا چه تبلیغی ، دیگه کارمزد صفر درصد تبلیغ داره ؟ بیشتر دلدرد داره تا تبلیغ ! دی:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
هرچی تکنیک بخواید بهترین هاش توی سایت های خارجی هست

مهم گلچین کردن از سایت های خارجی وترجمه است دیگه
کسی خوب هاش داره گلچین کنه بگذاره بدیم یکی ترجمه کنه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اگر مشکل شما ترجمه هست
انتخاب کنید ارسال کنید برای من توی سایت سئوموز قرار میدم
بیشتر مقالات خود سایت ما هم از منایع خارجی تهیه میشه و ما هم بهش نکاتی اضافه میکنیم

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

قسمت بی رنگ پستم رو بخون ;)

این کارا لوث شده آقای قربانی (معیری سابق :دی)

مثه شاپکیپر با یوزر خودت بیا دفاع کن . . .

khate

Registered User
لایک‌ها
4
قسمت بی رنگ پستم رو بخون ;)

این کارا لوث شده آقای قربانی (معیری سابق :دی)

مثه شاپکیپر با یوزر خودت بیا دفاع کن . . .
من هیچ نسبیتی با میهن سئو ندارم و فامیلیمم رشوند هست اگر از میهن سئو تعریفم نمیکردم اون موقع ....
برام مهم نیست در مورد من چی برداشت میکنید اما من شخصا براتون متاسف هست که بدون دلیلی توهمت میزنید .
بنده خدا استارتر تاپیک امده گفته که بدم یا نه یکی میاد تبلیغ میکنه یکی میگه خودت برو یاد بگیر و... بنده خدا چندمین باره تاپیک(تاپیک هاشم موجوده) میزنه اما هنوز به جواب نرسیده .
شما خودت قالبی که میهن سئو بهینه سازی کرده روی سایتت نصبه پس چطور میگی خوب نیست؟
http://www.imgbaran.com/

Last edited:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
من جوابم رو از تایپیک گرفتم ...
به خدا اگه راضی باشم بین دوستان اختلافی پیش بیاد :D

khate

Registered User
لایک‌ها
4
با عرض پوزش
تهمت درستشه
به بحث ادامه بدید
من اگر میهن سئو بودم خودم با یوز خودم نظر میدادم ، موافق هستم ایشون میگن میهن سئو کارش خوب نیست اما قالب که میهن سئو بهینه سازی کرده نصب کرده !

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
من هیچ نسبیتی با میهن سئو ندارم و فامیلیمم رشوند هست اگر از میهن سئو تعریفم نمیکردم اون موقع ....
برام مهم نیست در مورد من چی برداشت میکنید اما من شخصا براتون متاسف هست که بدون دلیلی توهمت میزنید .
بنده خدا استارتر تاپیک امده گفته که بدم یا نه یکی میاد تبلیغ میکنه یکی میگه خودت برو یاد بگیر و... بنده خدا چندمین باره تاپیک(تاپیک هاشم موجوده) میزنه اما هنوز به جواب نرسیده .
شما خودت قالبی که میهن سئو بهینه سازی کرده روی سایتت نصبه چطور میگی خوب نیست؟
عکس
اوکی آقای رشوند

اولا اینکه شما اگه نسبتی نداری فقط راهنماییتو بکن و برو و کاری به نظرات دیگران نداشته باش،اونا صد در صد درس میگن که یاد بگیر و ... به جوابم رسیده خودش:
حالا ما که بیخیال سئو شدیم ... مخصوصا میهن سئو ! اونم با این حرفایی که دوستان گفتن ..

دوما توهمت نزدم :دی اگه حرف ناروایی زدم اونموقع میشه تهمت . . جدیدا مد شده ادامین سایت ها و شرکت ها یه یوزر میسازن از خودشون از طرف یه شخص سوم دفاع میکنن . . میهن سئو هم از همون دسته . توی شاپکیپر با یوزر خودت اومدی دیدی از همه طرف بت حمله شد که اله و بله ... مردی با یوزر خودت بیا دفاع کن .

سوما من این قالب رو فیری دانلود کردم از سایت خود فرهادینا و خودم اوکی کردم،تعدادی از دوستان بودن که شاهد این کارم بودن سئوش رو هم خودم اوکی کردم با استفاده از مقالاتی که مطالعه کردم . اگه خیلی به کار میهن سئو شبیه شده متاسفم برای میهن سئو که تکنیک هاش هموناییه که توی مقالات رایگان خارجی و داخلی موجوده . . . حتی این قالب جدیدا ولید هم شده که فک نمیکنم قالب سئو شده ی میهن سئو ولید باشه (نمونش بیکلک و ...)

بالا