• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
قضیه کار این سایتهای مربوط به سئو مثل آموزشگاهای کنکوری هستند که می گویند چهار سال دبیرستان نمی خواهد درس بخوانید فقط یک هفته مونده به کنکور یه 500 هزار تومان بدید به ما، ما هم چهارتا تست میدیم بزنید حتما قبول می شوید!

وبمستری که سئو برایش اهمیت دارد از همان لحظه ای که می خواهد دامین را ثبت کند باید به این موضوع فکر کند، بعد هم طراحی درست و تهیه محتوای مناسب نقش بسیاری در این کار دارند، در نهایت هم باید تبلیغات کند و اگر بتونه چند تا لینک در صفحاتی که پیج رنک بالایی دارند بگذارد، مسلما با این کار صفحات سایتش زودتر ایندکس می شوند.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
قضیه کار این سایتهای مربوط به سئو مثل آموزشگاهای کنکوری هستند که می گویند چهار سال دبیرستان نمی خواهد درس بخوانید فقط یک هفته مونده به کنکور یه 500 هزار تومان بدید به ما، ما هم چهارتا تست میدیم بزنید حتما قبول می شوید!

وبمستری که سئو برایش اهمیت دارد از همان لحظه ای که می خواهد دامین را ثبت کند باید به این موضوع فکر کند، بعد هم طراحی درست و تهیه محتوای مناسب نقش بسیاری در این کار دارند، در نهایت هم باید تبلیغات کند و اگر بتونه چند تا لینک در صفحاتی که پیج رنک بالایی دارند بگذارد، مسلما با این کار صفحات سایتش زودتر ایندکس می شوند.

قسمتی که قرمز کردم منو یاد سایت شما و روز های پر اوجش از نظر سئو . برنامه نویسی . محتوای پایدارتون انداخت که زبان زد خاص و عام شد :D

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
قسمتی که قرمز کردم منو یاد سایت شما و روز های پر اوجش از نظر سئو . برنامه نویسی . محتوای پایدارتون انداخت که زبان زد خاص و عام شد :D

ای بابا!! بس کنید دیگه
هر تاپیکی، ادگاه میاد یه پستی میزنه آخرش ختم میشه به سایت خودش!!
میگی نه؟ حالا ببین :D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
صلوات بفرستید. :p
الان دعوا میشه

استارتر ، مگه قرار نبود درس بخونی ؟ :hmm:

من خودم ریش گرو میزارم :دی این تایپیک بوی خون میده :p

چرا .. 1 ماه دیگه امتاحانا تموم میشه دیگه :D

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

متشکرم. سایت ادگاه در کمتر از یک سال فعالیت و کلا پنجاه صفحه ایندکس شده در گوگل طبق این سایت: http://www.seomastering.com/pagerank-prediction.php پیج رنک واقعی اش بالای 5 است، یعنی در حد همین فروم پرشین تولز.

Last edited:

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
متشکرم. سایت ادگاه در کمتر از یک سال فعالیت و کلا پنجاه صفحه ایندکس شده در گوگل طبق این سایت: PageRank Prediction پیج رنک واقعی اش بالای 5 است، یعنی در حد همین فروم پرشین تولز.

جناب ادگاه زیاد به اون سایت توجه نکنید ، پیج رنک واقعی و غیر واقعی کدومه ؟

به نظر من پیج رنک چیز خیلی مهمی نیست

شما می تونید یه کلمه رو توی گوگل سرچ کنید و می بینید که پیج رنک ها ترتیب بندی ندارن و حتی یه پیج با پیج رنک 0 می تونه از پیج رنک 5 هم بالاتر باشه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
جناب ادگاه زیاد به اون سایت توجه نکنید ، پیج رنک واقعی و غیر واقعی کدومه ؟

به نظر من پیج رنک چیز خیلی مهمی نیست

شما می تونید یه کلمه رو توی گوگل سرچ کنید و می بینید که پیج رنک ها ترتیب بندی ندارن و حتی یه پیج با پیج رنک 0 می تونه از پیج رنک 5 هم بالاتر باشه

این درست است ولی چیزی که از جستجوی کلمه در گوگل بیشتر اهمیت دارد، مدت زمان ایندکس شدن صفحات در آن است، همین نوشته من ممکن است در یک فرومی که پیج رنک آن صفر است چند روز و یا حتی چند هفته طول بکشد که در گوگل قابل جستجو باشد ولی برای این فروم تا چند ساعت دیگر این امکان وجود داشته باشد.

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
این درست است ولی چیزی که از جستجوی کلمه در گوگل بیشتر اهمیت دارد، مدت زمان ایندکس شدن صفحات در آن است، همین نوشته من ممکن است در یک فرومی که پیج رنک آن صفر است چند روز و یا حتی چند هفته طول بکشد که در گوگل قابل جستجو باشد ولی برای این فروم تا چند ساعت دیگر این امکان وجود داشته باشد.

من با این موضوع موافق نیستم

سرعت زمان به نظر من زیاد ربطی به پیج رنک نداره ، اگه سایت مرتب آپ بشه اسپایدر های گوگل بیشتر به سایت سر می زنن ، در حالی که ممکنه پیج رنک سایت 0 بمونه

به نظر من مرتب آپ شدن سایت توی سریعتر ایندکس شدن مطالب بعد از یه مدت تاثیر اصلی رو داره و پیج رنک به نظرم اونقدر ها تاثیر نداره

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
seomastering.com/pagerank-prediction.php
این سایت که خالی میبنده برای سایت من رو میزنه رنک 6 خورده ای ولی کو هنوز که هنوزه نشده

توی ایندکس شدن هم حتما رنک نیست یکی از امتیازات است مثل بازدید و به روز رسانی مرتب -پینگ- بک لینک -قدمت دومین چیدمان و..
الان من خودم چند بار تست کردم یک سایتم اصلا رنک نداشت وبازدید هم نداشت پینگ میکردی اسپادرها میومدن ایندکس میکردند

کسی پارتی نداره تو dmoz لینک ثبت کنه:D
این عقده شده برام قبلا سایت iroonikids ما رو ثبت کرده بود اما بعدش پاک کردو تا حالا سایتی ثبت نکرده

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
رنک گوگل سایت توی ایندکس مطالب خیلی تاثیر داره، البته رنک سایت یکی از دلایله ایندکس شدن سریع سایته

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من با این موضوع موافق نیستم

سرعت زمان به نظر من زیاد ربطی به پیج رنک نداره ، اگه سایت مرتب آپ بشه اسپایدر های گوگل بیشتر به سایت سر می زنن ، در حالی که ممکنه پیج رنک سایت 0 بمونه

به نظر من مرتب آپ شدن سایت توی سریعتر ایندکس شدن مطالب بعد از یه مدت تاثیر اصلی رو داره و پیج رنک به نظرم اونقدر ها تاثیر نداره

ولی به نظر من مهمترین عامل پیج رنک است ولی نه پیج رنکی که ما می بینیم و چند ماه یک بار آپدیت می شود، بلکه پیج رنکی که گوگل خودش بر اساس میزان بازدید و دیگر پارامترهایش محاسبه می کند، البته پیج رنک سایتهایی که لینک شما در آن قرار دارد هم در این کار تاثیر زیادی دارند، من این موضوع را در وبسمتر تولز گوگل دقیقا مشاهده کردم، وقتی لینک برخی از صفحات یک سایت را در چند سایت دارای پیج رنک بالا گذاشتم، دقیقا متوجه شدم که محتویات آنها در گوگل زودتر بروز می شوند.

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
ولی به نظر من مهمترین عامل پیج رنک است ولی نه پیج رنکی که ما می بینیم و چند ماه یک بار آپدیت می شود، بلکه پیج رنکی که گوگل خودش بر اساس میزان بازدید و دیگر پارامترهایش محاسبه می کند، البته پیج رنک سایتهایی که لینک شما در آن قرار دارد هم در این کار تاثیر زیادی دارند، من این موضوع را در وبسمتر تولز گوگل دقیقا مشاهده کردم، وقتی لینک برخی از صفحات یک سایت را در چند سایت دارای پیج رنک بالا گذاشتم، دقیقا متوجه شدم که محتویات آنها در گوگل زودتر بروز می شوند.

اون پیج رنکی که شما می گی هر سه ماه یک بار آپدیت می شه در واقع همون پیج رنک اصلیه ! پیج رنک اصلی و فرعی نداریم که ! آقا این سایتی که شما دادی و می گی رنک ادگاه و پرشین تولز یکیه به من یه ساله می گه رنک من می رسه به 4 ! قبل از آپدیت قبلی گوگل هم می گفت رنکم می شه 5 ! ولی در عمل این اتفاق نیوفتاد ! چرا ؟ چون که متد های این سایت به متد های گوگل فرق می کنه ! گوگل طبق متد های خودش به یه سایت رنک می ده ، این سایت هم چند تا چیز رو مثل بک لینک چک می کنه می گه رنکت می شه این ! ولی مطمئنا گوگل چیز های دیگه رو چک می کنه که عملا رنک به اون چیز پیشبینی شده نمی رسه

سریع تر ایندکس شدن صفحات با قرار دادن لینک در یک صفحه به این خاطره که اسپایدر های گوگل از طریق اون لینکی که شما توی اون صفحات گذاشتین وارد اون پیج شدن و پیج ایندکس شده

در کل نه اینکه رنک اصلا تاثیری نداشته باشه ، ولی تاثیرش اونقدر ها بالا نیست ، بیشتر از همه مرتب آپدیت شدن و میزان بازدید سایت مهمه

شما توی یه سایت پر بازدید که مرتب آپدیت می شه حتی با رنک 0 لینک صفحت رو بذاری ، اون صفحه زودتر ایندکس می شه و این هم بخاطر اینه که شما از صفحه ای لینک دارین که اسپایدر های گوگل زیاد بهش سر می زنن

Last edited:

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
seomastering.com/pagerank-prediction.php
این سایت که خالی میبنده برای سایت من رو میزنه رنک 6 خورده ای ولی کو هنوز که هنوزه نشده

توی ایندکس شدن هم حتما رنک نیست یکی از امتیازات است مثل بازدید و به روز رسانی مرتب -پینگ- بک لینک -قدمت دومین چیدمان و..
الان من خودم چند بار تست کردم یک سایتم اصلا رنک نداشت وبازدید هم نداشت پینگ میکردی اسپادرها میومدن ایندکس میکردند

بله درسته در واقع همه این ها تاثیر داره ، نه اینکه رنکت 5 باشه سریع ایندکس می شه سایتت ! به نظر من رنکت 5 باشه و مرتب آپدیت نکنی سریع هم ایندکس نمی شه صفحات توی گوگل

پیج رنک از نظر نه اینکه تاثیر نداشته باشه ، ولی تاثیرش اونقدر ها بالا نیست

AndroidMobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من خودم سایت دارم و بیشتر از 3 ماه با سایت های سئو در ارتباط بودم و الان حتی میهن سئو هم من رو میشناسه و من خیلی تحقیق کردم و از سایت هایی که میهن سئو با پول سئو کرده بود براشون پرسیدم و هیچکدوم از ادمین هاشون راضی نبودند و حتی خود میهن سئو گفت ما بیشتر قسمت پولی که میگیریم بخاطر اسم میهن سئو هست که باعث افزایش اعتبار سایت شما میشه که من این حرف رو هم اصلا قبول ندارم و درهرصورت میخوام بهت بگم که اصلا این کار رو به میهن سئو واگذار نکن و اگر میخوای من میتونم جاهای دیگه رو بهت معرفی کنم چون بیش از 3 ماه و شبانه روز در مورد سایت های سئو کننده و سئو تحقیق کردم و خوشحال میشه اگر بتونم بهت کمکی بکنم.ای آیدی یاهو من هست میتونی من رو تایید کنی تا اگر دوست داشته باشی و لایق بدونی راهنماییت بکنم.
[email protected]:)

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
سلام دوست عزیز
من خودم سایت دارم و بیشتر از 3 ماه با سایت های سئو در ارتباط بودم و الان حتی میهن سئو هم من رو میشناسه و من خیلی تحقیق کردم و از سایت هایی که میهن سئو با پول سئو کرده بود براشون پرسیدم و هیچکدوم از ادمین هاشون راضی نبودند و حتی خود میهن سئو گفت ما بیشتر قسمت پولی که میگیریم بخاطر اسم میهن سئو هست که باعث افزایش اعتبار سایت شما میشه که من این حرف رو هم اصلا قبول ندارم و درهرصورت میخوام بهت بگم که اصلا این کار رو به میهن سئو واگذار نکن و اگر میخوای من میتونم جاهای دیگه رو بهت معرفی کنم چون بیش از 3 ماه و شبانه روز در مورد سایت های سئو کننده و سئو تحقیق کردم و خوشحال میشه اگر بتونم بهت کمکی بکنم.ای آیدی یاهو من هست میتونی من رو تایید کنی تا اگر دوست داشته باشی و لایق بدونی راهنماییت بکنم.

آورین آورین :D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام دوست عزیز

ممنون از راهنماییتون ...
ادد کردم .

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز
همینجا اعلام کنید
شاید سایر دوستان هم علاقه مند باشند
:blush:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
همینجا اعلام کنید
شاید سایر دوستان هم علاقه مند باشند
:blush:

اره
علاقه مندیم ، علاقه مندیم

همینجا اعلام کن - نرخشونم بگو

پ.ن : درود علی جان . چندماهه مارو نمی بینی خوشی ؟ ارادتمندیم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
راستی منم می خوام شاپامو سئو کنم و نظرم هم همین میهن سئو بود اما انگار نسبت به یک سال قبل که باهاشون کار کردم قیمتشون ده برابر شده !

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
راستی منم می خوام شاپامو سئو کنم و نظرم هم همین میهن سئو بود اما انگار نسبت به یک سال قبل که باهاشون کار کردم قیمتشون ده برابر شده !

یه سال پیش قیمتشون 45 تومن بوده ؟ :blink:

بالا