سلام
من سایتم رو دو ماهه ثبت کردم اما مطلبی نذاشتم
2 روزه مطلب میزارم اما مطالب جدید ایندکس نشده چرا ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
1-درمورد تاثیر منفی پاپ اپ رو سئو از نظر گوگل یکم توضیح میدید
درسته پاپ اپ وقتی رو سایت بگذاریم بونز ریت میگید پایین میاد
ولی وقتی کسی پاپ اپ میگذاره یک سایت جدید باز میشه سایت اصلی که بسته نشده تا تاثیر منفی داشته باشه؟بیشتر سایتی که پاپ اپ بازشده درجا ان رو میبندند برای ان بده
2-تاثیر لینک تو گروه های یاهو چطوره؟ یک جورایی بک لینک حساب میشه یا بازدید مستقیم؟
3-تاثیر منفی سایت هایی مثل رنک فا چیه؟یا xip.ir چیه؟ خوب ان زیپ مگه بیشتر باعث بهتر شدن بونز ریت نمیشه مثلا بریم یا سایت های که بازدید 30ثانیه ای 1دقیقه ای میفروشند اینها که باعث بهتر شدن بونز ریت میشوند
دوستان یه سوال فنی:
روی وردپرسم افزونه yoast نصبه
هر مطلبی که می نویسم اخطار می ده:
The keyword density is 0%, which is a bit low
حتی برای تست توی یک متن 350 کاراکتری 14 بار کی ورد رو نوشتم اما تغییری نکرد
چیکار باید بکنم؟
سلام
من سایتم رو دو ماهه ثبت کردم اما مطلبی نذاشتم
2 روزه مطلب میزارم اما مطالب جدید ایندکس نشده چرا ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
پیشنهادی برای بالا بردن سرعت سایت دارید؟
این تعداد کلیک تو گوگل وبمستر تولز مثلا میزنه 6000تا درواقع امار دقیق ان روز میگه؟ بعد اخه کنتر گوگل میگه مثلا 4000 تا 1500تا خیلی اختلافه که؟ چطوریاست؟ کدوم درسته؟
1-درمورد تاثیر منفی پاپ اپ رو سئو از نظر گوگل یکم توضیح میدید
ولی وقتی کسی پاپ اپ میگذاره یک سایت جدید باز میشه سایت اصلی که بسته نشده تا تاثیر منفی داشته باشه؟بیشتر سایتی که پاپ اپ بازشده درجا ان رو میبندند برای ان بده
من فکر می کنم این تناقض عملکرد در یک سیستم بخاطر آی پی ایرانی باشه.
در خارج از ایران در واقع هر کسی یه آی پی داره
اما در ایران هر ده نفر یه آی پی دارن از مکانهای مختلف و یا همزمان در یک زمان استفاده می کنند که چون نمی تونند یک توضیح منطقی براش پیدا کنند باعث گیجی سیستمهای آمارگیر اینترنتی می شه.
به بیان بهتر باید در هوش این روبوتها آی پی ایرانی رو نخودی ( یا مستمع آزاد) تعریف کرد تا دچار تضاد و چند شخصیتی نشه lol
و برای اینکه بین روبوتها هم دعوا نشه و هر دو باور در حد یقین دارند حرف جفتشون درسته باید گفت : شما درست میگی اما حق با اون یکیه !
و البته شاید روبوت گوگل وبمستر تولز دارای هوش عاطفی باشه و برای اینکه دل ما وبمسترهای آواره ایرانی رو نشکنه امار بیشتری نشون می ده تا دلمون خوش باشه lol
درود بر دوستان خوبمدرخواست راهنمایی و مشاوره برای قرار دادن , کلمات مناسب و قرار دادن کلمات کلیدی مناسب تر برای ارتقای سئو سایتم , دارم .
عزیزانی که با محیط اوپن کارت آشنایی دارن من رو از راهنماییشون بی نصیب نذارن
سوال دیگه هم برای جدا کردن کلمات از هم بالاخره نفهمیدم کدوم مناسب تره !! کاما خط فاصله یا اسپیس ؟!!!!
ممنون میشم از راهنماییتون
شادکام و موفق باشید .