• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
پیشنهادی برای بالا بردن سرعت سایت دارید؟

mohsen73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
من سایتم رو دو ماهه ثبت کردم اما مطلبی نذاشتم
2 روزه مطلب میزارم اما مطالب جدید ایندکس نشده چرا ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
سلام

گوگل وقتی سایت جدیدی رو پیدا میکنه، بهش یه Crawl Rate میده. یعنی یه بازه زمانی مشخصی رو برای سر زدن به اون سایت و ایندکس کردن مطالب جدید تعیین میکنه. این Crawl Rate برای سایت های جدید معمولا یک هفته ست. یعنی گوگل هفته ای یک بار به اون سایت سر میزنه. اگر ببینه هر هفته مطالب جدید وجود دارند، این بازه رو به مثلا 2 روز یک بار تغییر میده. به همین منوال پیش میره. اگر سایت شما روزی چند بار آپدیت بشه، این بازه به 2 دقیقه یک بار هم میرسه. یعنی مطلب جدید که بزنید 2 دقیقه بعد ایندکس میشه.

البته پارامتر هایی مثل عمر سایت، کیفیت مطالب، و منحصر به فرد بودن پست ها هم خیلی موثره.

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
دوستان یه سوال فنی:
روی وردپرسم افزونه yoast نصبه
هر مطلبی که می نویسم اخطار می ده:
The keyword density is 0%, which is a bit low‬

حتی برای تست توی یک متن 350 کاراکتری 14 بار کی ورد رو نوشتم اما تغییری نکرد
چیکار باید بکنم؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
1-درمورد تاثیر منفی پاپ اپ رو سئو از نظر گوگل یکم توضیح میدید
درسته پاپ اپ وقتی رو سایت بگذاریم بونز ریت میگید پایین میاد
ولی وقتی کسی پاپ اپ میگذاره یک سایت جدید باز میشه سایت اصلی که بسته نشده تا تاثیر منفی داشته باشه؟بیشتر سایتی که پاپ اپ بازشده درجا ان رو میبندند برای ان بده

2-تاثیر لینک تو گروه های یاهو چطوره؟ یک جورایی بک لینک حساب میشه یا بازدید مستقیم؟

3-تاثیر منفی سایت هایی مثل رنک فا چیه؟یا xip.ir چیه؟ خوب ان زیپ مگه بیشتر باعث بهتر شدن بونز ریت نمیشه مثلا بریم یا سایت های که بازدید 30ثانیه ای 1دقیقه ای میفروشند اینها که باعث بهتر شدن بونز ریت میشوند

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
درسته پاپ اپ وقتی رو سایت بگذاریم بونز ریت میگید پایین میاد
ولی وقتی کسی پاپ اپ میگذاره یک سایت جدید باز میشه سایت اصلی که بسته نشده تا تاثیر منفی داشته باشه؟بیشتر سایتی که پاپ اپ بازشده درجا ان رو میبندند برای ان بده

2-تاثیر لینک تو گروه های یاهو چطوره؟ یک جورایی بک لینک حساب میشه یا بازدید مستقیم؟

3-تاثیر منفی سایت هایی مثل رنک فا چیه؟یا xip.ir چیه؟ خوب ان زیپ مگه بیشتر باعث بهتر شدن بونز ریت نمیشه مثلا بریم یا سایت های که بازدید 30ثانیه ای 1دقیقه ای میفروشند اینها که باعث بهتر شدن بونز ریت میشوند

1. بر اساس شناختی که از موتور جستجوی گوگل وجود داره، به نظر نمیاد پاپ آپ هیچ تاثیر منفی در میزان ورودی شما از گوگل داشته باشه. نه برای میزبان پاپ آپ و نه برای سایت مقصد.
گوگل فقط وقتی میتونه مدت زمان باقی موندن بازدید کننده توی سایت رو تشخصی بده که خودش اون بازدید کننده رو فرستاده باشه. و الکسا هم فقط در مورد بازدید کننده هایی که تولبار الکسا رو داشته باشن میتونه این آمار رو بگیره. چون اینها هیچ راه دیگه ای برای محاسبه بونز ریت شما ندارند. البته الکسا از روش های دیگه ای هم میتونه آمار سایت شما رو بگیره. ولی در نهایت تاثیری توی میزان ورودی شما از موتورهای جستجو نداره.

2. لینک توی گروه ها و صفحاتی که برای دیده شدن نیاز به ثبت نام دارند به هیچ عنوان بک لینک حساب نمیشه. چون گوگل اونها رو نمیبینه. میتونید به این روش تست کنید:
لینک یکی از این صفحات رو توی کادر جستجوی گوگل وارد کنید. اگر این صفحه ایندکس شده بود، بک لینک حساب میشه. در غیر این صورت خیر.

3. سایت هایی که گفتید و سایت های مشابه اون هم هیچ تاثیری توی کاهش یا افزایش ورودی شما از گوگل و سایر موتورهای جستجو ندارند. تنها تهدیدی که برای سایت مقصد وجود داره اینه که الکسا متوجه بشه که سایت شما بدون اینکه محتوای اون تغییر خاصی کرده باشه، با افزایش شدید و ناگهانی بازدید مواجه شده. در این صورت به سایت شما مشکوک میشه و ممکنه رتبه الکساتون رو حذف کنه. البته این اتفاق به ندرت میفته و باید تقلب خیلی واضح باشه که الکسا این کار رو بکنه. مثلا سایتی از 100 بازدید در روز ناگهان به 40 هزار بازدید برسه. بدون اینکه بک لینک هاش زیاد شده باشن. این اتفاق فقط ممکنه برای سایت های نوپا بیفته و الکسا هرگز سایت های قدیمی و با سابقه رو به این شکل جریمه نمیکنه.
بر فرض حتی اگر این اتفاق هم برای سایتی بیفته، تنها چیزی که از دست میدن رتبه الکساست. و باز هم تاثیری توی ورودی از گوگل نداره.

Last edited:

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
دوستان یه سوال فنی:
روی وردپرسم افزونه yoast نصبه
هر مطلبی که می نویسم اخطار می ده:
The keyword density is 0%, which is a bit low‬

حتی برای تست توی یک متن 350 کاراکتری 14 بار کی ورد رو نوشتم اما تغییری نکرد
چیکار باید بکنم؟

خوب وقتی شما مطمئنید که 14 بار تو 350 کلمه تکرار شده چه نیازی هست که وردپرس سئو حتما اون رو تشخیص بده ؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
این تعداد کلیک تو گوگل وبمستر تولز مثلا میزنه 6000تا درواقع امار دقیق ان روز میگه؟ بعد اخه کنتر گوگل میگه مثلا 4000 تا 1500تا خیلی اختلافه که؟ چطوریاست؟ کدوم درسته؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سایت مپ سایتتون رو به گوگل معرفی کنید.

سلام

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
عکس های قالب سایت یکی از مهم ترین عوامل لودینگ بالا هستند. سرعت لود بالای یکی از نکات مثبت برای رنک سئو هست.
شما می تونید برید داخل فولدر ایمیج قالبتون هر کدوم رو دونه دونه با فتوشاپ باز کنید. بعد
Save for web رو بزنید
برای GIF گزینه سلکتیو و برای JPEG مدیوم رو انتخاب کنید.
در واقع وقتی این کارو برای همه عکسهاتون انجام دادید خواهید دید حجم بسیار زیادی از عکسها کم شه بدون کمترین افت کیفیت و وقتی اونها رو دوباره اپلود کرده و جایگزین عکس های قبلی کنید خواهید دید سرعت لود سایتتون چندین برابر کمتر شده.
موفق باشید

پیشنهادی برای بالا بردن سرعت سایت دارید؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
این تعداد کلیک تو گوگل وبمستر تولز مثلا میزنه 6000تا درواقع امار دقیق ان روز میگه؟ بعد اخه کنتر گوگل میگه مثلا 4000 تا 1500تا خیلی اختلافه که؟ چطوریاست؟ کدوم درسته؟

من فکر می کنم این تناقض عملکرد در یک سیستم بخاطر آی پی ایرانی باشه.
در خارج از ایران در واقع هر کسی یه آی پی داره
اما در ایران هر ده نفر یه آی پی دارن از مکانهای مختلف و یا همزمان در یک زمان استفاده می کنند که چون نمی تونند یک توضیح منطقی براش پیدا کنند باعث گیجی سیستمهای آمارگیر اینترنتی می شه.
به بیان بهتر باید در هوش این روبوتها آی پی ایرانی رو نخودی ( یا مستمع آزاد) تعریف کرد تا دچار تضاد و چند شخصیتی نشه lol

و برای اینکه بین روبوتها هم دعوا نشه و هر دو باور در حد یقین دارند حرف جفتشون درسته باید گفت : شما درست میگی اما حق با اون یکیه !
و البته شاید روبوت گوگل وبمستر تولز دارای هوش عاطفی باشه و برای اینکه دل ما وبمسترهای آواره ایرانی رو نشکنه امار بیشتری نشون می ده تا دلمون خوش باشه lol

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

با احترام به نظر دوستمون باید عرض کنم من مخالف هستم.
مهمترین تاکید گوگل به وبمسترها احترام به بازدیدکننده و کلا طراحی سایت برای بازدیدکننده ها باشه نه روبوتها.
این برای گوگل قابل قبول نیست که بر خلاف خواست بازدیدکننده صفحه ای دیگه براش نمایش داده شه.
این نارضایتی رو در سایر ابزارش هم نشون داده. مثلا در تولبارش پاپ آپ بلاک می شه. یعنی کار درستی نیست
در گوگل ادسنس هم به سایتهائی که پاپ آپ داره آگهی تعلق نمی گیره.
پس چطور می تونه به سایتهائی که پاپ آپ دارند رنک خوبی بده ؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
این برای چیه؟ نکنه سرور اپ نبوده این پیغام داده

بهترین سایت تفریحی برای جوانان ایرانی Googlebot can't access your site
August 5, 2012

Over the last 24 hours, Googlebot encountered 79 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 1.0%.

You can see more details about these errors in Webmaster Tools.

Recommended action

Verify that the web service software for your site is installed and running properly.
Verify that your firewall or server are not blocking googlebot's access to your site.
Verify that all scripts that run on your site have proper permissions to run.
Verify that your site has proper permissions to access the pages of your site.
Using Webmaster Tools, find a day with a high error rate and examine the logs for your web server for that day. Look for errors in the logs for that day and fix the causes of those errors.
Your site may be overloaded. Talk with your hosting provider about either reconfiguring your web server or allocating more resources to your web server.

After you think you've fixed the problem, use Fetch as Google to verify that Googlebot can properly access your site.

kia47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
تکنیک SEO؛ چاپ دوم

9781449304218.jpg

سال 2012 | 718 صفحه | ISBN: 9781449304218 | 66,2 MB |
pdf_icon.gif

توضیحات:
چهار متخصص ماهر در بهینه‌سازی موتور جستجو، دستورالعمل‌هایی را به اشتراک گذاشته‌اند و تکنیک‌هایی را اختراع کرده‌اند که به شما در برنامه‌ریزی و اجرای یک استراتژی جامع SEO کمک می‌کنند.
ویرایش دوم این کتاب شما را از تغییرات جدید در رفتار موتو‌رهای جستجو آگاه می‌کند. مانند روش‌های جدید رتبه‌بندی شامل تعامل کاربر با رسانه‌های اجتماعی– با مجموعه‌ای از تاکتیک‌های موثر ‌از پایه تا پیشرفته:
درک پیچیدگی‌های زیاد SEO
کاوش تئوری‌های مهم و عملکرد داخلی موتو‌رهای جستجو
شناخت نقش رسانه‌های اجتماعی، داده‌های کاربر و لینک‌ها
کشف ابزارهایی برای پیگیری نتایج و اندازه‌گیری موفقیت‌ها
شناخت اینکه چگونه تغییرات سایت شما باعث گیج شدن موتورهای جستجو می‌شود
یادگیری ساخت یک تیم seo مناسب، با نقش‌های تعریف شده
نگاهی به آینده search و صنعت SEO
تخصص SEO یک نیاز اساسی در تجارت آنلاین امروزه است. براساس نوشته‌های بعضی از متخصصان برتر seo در خارج، این کتاب آنچه را که لازم است در رابطه با تجارت آنلاین‌تان بدانید به شما آموزش می‌دهد.

دانلود کتاب‌های طراحی وب

book.gif
کتاب، سفینه ای است که اقیانوس بیکران زمان را درمی نوردد. "فرانسیس بیکن"

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من فکر می کنم این تناقض عملکرد در یک سیستم بخاطر آی پی ایرانی باشه.
در خارج از ایران در واقع هر کسی یه آی پی داره
اما در ایران هر ده نفر یه آی پی دارن از مکانهای مختلف و یا همزمان در یک زمان استفاده می کنند که چون نمی تونند یک توضیح منطقی براش پیدا کنند باعث گیجی سیستمهای آمارگیر اینترنتی می شه.
به بیان بهتر باید در هوش این روبوتها آی پی ایرانی رو نخودی ( یا مستمع آزاد) تعریف کرد تا دچار تضاد و چند شخصیتی نشه lol

و برای اینکه بین روبوتها هم دعوا نشه و هر دو باور در حد یقین دارند حرف جفتشون درسته باید گفت : شما درست میگی اما حق با اون یکیه !
و البته شاید روبوت گوگل وبمستر تولز دارای هوش عاطفی باشه و برای اینکه دل ما وبمسترهای آواره ایرانی رو نشکنه امار بیشتری نشون می ده تا دلمون خوش باشه lol

بله درسته تو ایران کسی آی پی ثابت نداره... و ظاهرا گوگل نمی تونه شمارش دقیقی داشته باشه...ولی خطائی هست که همیشه برای شما تکرار میشه و شما با مقایسه با اعداد قبلی می تونین در باره سایت خودتون قضاوت داشته باشین.مثلا اگه
سال قبل گوگل برای شما 10 هزار ویزیت در روز گزارش کرده ممکنه بگید این 10 هزار قابل اعتماد نیست... ولی وقتی امسال شدید
16000 و سال بعد هم 60% اضافه شدید و خودتون هم این افزایش ترافیک رو از روشهای غیر مسنقیم احساس کردید.. متوجه میشید که تکیه به این اعداد قابل اعتماد هست

میشه اینجوری گفت که تو این بی نظمی ها نظمی وجود داره.

Last edited:

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود بر دوستان خوبم
smilingsmiley.gif
درخواست راهنمایی و مشاوره برای قرار دادن , کلمات مناسب و قرار دادن کلمات کلیدی مناسب تر برای ارتقای سئو سایتم , دارم .
ph34r-smiley.gif

عزیزانی که با محیط اوپن کارت آشنایی دارن من رو از راهنماییشون بی نصیب نذارن
heart.gif

سوال دیگه هم برای جدا کردن کلمات از هم بالاخره نفهمیدم کدوم مناسب تره !! کاما خط فاصله یا اسپیس ؟!!!!
worriedsmiley.gif

ممنون میشم از راهنماییتون
wubsmiley.gif

شادکام و موفق باشید .

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود بر دوستان خوبم
smilingsmiley.gif
درخواست راهنمایی و مشاوره برای قرار دادن , کلمات مناسب و قرار دادن کلمات کلیدی مناسب تر برای ارتقای سئو سایتم , دارم .
ph34r-smiley.gif

عزیزانی که با محیط اوپن کارت آشنایی دارن من رو از راهنماییشون بی نصیب نذارن
heart.gif

سوال دیگه هم برای جدا کردن کلمات از هم بالاخره نفهمیدم کدوم مناسب تره !! کاما خط فاصله یا اسپیس ؟!!!!
worriedsmiley.gif

ممنون میشم از راهنماییتون
wubsmiley.gif

شادکام و موفق باشید .

درود به شما در جای دیگه گفته بودم درباره اوپن کارت که یادم نیست کجا بود
نگاه کنید
کلمه بعدش کاما انگلیسی بعد فاصله بعد کلمه بعدی
خیلی دقت کن این کاما انگلیس باشه نه کامای پارسی

, ،

گذاشتن کلمات کلیدی به تنهائی دردی از شما دوا نمی کنه. مستلزم خیلی موارد هست که باید تحلیل و بررسی صورت بگیره .

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوستان درصد سئو 97 خوبه برای یک سایت؟

بالا