• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
ممنون از راهنمایی های دوست عزیز omidsmart.
من میخام برم دوباره ادرس سایت رو ثبت کنم شاید یه فرجی بشه!
طوری نیست؟

خواهش میکنم عزیزم
نه احتیاجی نیست ثبت دوباره کنید فقط همونطور که گفتم لینک وبلاگت رو یه چند جایی ثبت کن و بک لینک بگیر

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
آقا من 2 روزه سایت زدم.از کجا بدونم گوگل منو شناخته یا نه؟؟چند تا مطلب ایندکس شده دارم؟

اگه سایتت رو ثبت کردی میتونی تو گوگل سرچ کنی: site:yoursiteaddress

دوستان من بعد از گذاشتن مطالب حتما لینک سایت اصلی(منبع) رو درج می کنم. میخواستم ببینیم اگه بیش از حد زیاد شه(لینکای خروجی) مشکلات پیش میاد؟

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370

دوستان من بعد از گذاشتن مطالب حتما لینک سایت اصلی(منبع) رو درج می کنم. میخواستم ببینیم اگه بیش از حد زیاد شه(لینکای خروجی) مشکلات پیش میاد؟
این رو زدم 8 تا مطلب میاره از سایتم

اما تو خود گوگل آدرس سایتمو کامل سرچ میکنم نمیاره!!!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

چی بیش از حد زیاد شه؟
خیلی نگرانی لینک رو نوفالو بذار

این رو زدم 8 تا مطلب میاره از سایتم

اما تو خود گوگل آدرس سایتمو کامل سرچ میکنم نمیاره!!!

ادرس سایتتون چیه؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
آقا من 2 روزه سایت زدم.از کجا بدونم گوگل منو شناخته یا نه؟؟چند تا مطلب ایندکس شده دارم؟

ربات های گوگل بطور پیش فرض وب رو جستجو می کنن برای داده های جدید سایت شما ثبت می شه
زودتر ثبت شدن سایت شما مربوط میشه به سیگنال های مثبتی که سایت می فرسته تا ربا تها رو جذب کنه این برمیگرده به بهینه سازی قالب و بک لینک صحیح ودر مورد مطالب ارسالی جذاب بودن مطلب و دادهای تصویری و..
دم دست ترین همین هستش:
site:yoursiteaddress

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

حتما از کلمه سورس و مرجع قبل از لینک اسفاد کن
اگر از یه منبع با گستردگی بالا مانند خبر گزاری ها استفاده می کنی نیازی نیست حتما لینک کنی نامش کافیه مگر اینکه تو قوانینش بگه لینک مطلب هم الزامی هست
اگه از یک منبع بطور دایم استفاده می کنی در پست نیاز نیست لینک کنی نام منبع کافیه مگه گفته باشه لینک هم الزامی میباشد.

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سایتم 2 روزه راه افتاده 22 تا مطلب ایندکس شده.خووبه؟

از کجا بدونم چند تا بازدید کننده از جستجوگر دارم؟؟

برای وبگذر رو هروقت میزنم مینویسه در حال بروز رسانی!!!

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897

آره ایندکس شدنت نرمال هست و خوبه
وبگذر ما که سالمه و کار میکنه.. روی موتور های جستجو و یا بازدید و صفحات ورودی هم کلیک کنی اونجا ها هم مینویسه
اگر وبگذرت خرابه یه آمارگیر دیگه نصب کن
اگر وردپرس هستی خودش هم افزونه آمارگیر داره

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
آره ایندکس شدنت نرمال هست و خوبه
وبگذر ما که سالمه و کار میکنه.. روی موتور های جستجو و یا بازدید و صفحات ورودی هم کلیک کنی اونجا ها هم مینویسه
اگر وبگذرت خرابه یه آمارگیر دیگه نصب کن
اگر وردپرس هستی خودش هم افزونه آمارگیر داره
وبگذر خووبه.میزنم روی مووتورهای جستجو مینویسه اطلاعات در حال بروز رسانی است لطفا چند لحظه بعد مراجعه کنید!!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یعنی مثلا
منبع : ali.com/../
یا نه بزنه
مرجع : ali.com/../
چون گفتید

منظور من به این شکل هست شمامی تونید هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید :
یا

می تونید به جای این کلمات هر کلمه ای که مفهوم منبع رو در زبان هدف بده استفاده کنید اگه بتونید کلمه صرفا فارسی رو پیدا و جایگزین کنید چه بهتر

حالا چرا باید اینکار رو بکنید ؟

تعدد لینک در یک پایگاه داده بدون ذکر دلیل موجه در ابتدا و یا انتهای ان می تونه به روند ثبت مطلب اسیب برسونه
همچنین مطالب غیر مرتبط با موضوع سایت که بطور انبوه نقل قول شده و لینک دهی شده نیز همین سیگنال رو می فرسته
معمولا تمامی کسایی که لینک دهی می کنن این کلمات رو در اول مینویسن ذکرش فقط برای یاد اوری بود

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

ذهن خودتون رو درگیر ایند کس مطلب نکنید قبلا ایندکس یک پروسه زمانی و همینطور بررسی فنی داده داشت اما جدیدا همه چی بهم ریخته شده ! متاسفانه در حال حاضر نمیشه معیار دقیقی گفت
چرا و چگونه اندکس میشن و چه زمانی! اما بدیهی است که اگر حداقل شرایط رو داشته باشی ثبت میشن

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
منظور من به این شکل هست شمامی تونید هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید :
یا

می تونید به جای این کلمات هر کلمه ای که مفهوم منبع رو در زبان هدف بده استفاده کنید اگه بتونید کلمه صرفا فارسی رو پیدا و جایگزین کنید چه بهتر

حالا چرا باید اینکار رو بکنید ؟

تعدد لینک در یک پایگاه داده بدون ذکر دلیل موجه در ابتدا و یا انتهای ان می تونه به روند ثبت مطلب اسیب برسونه
همچنین مطالب غیر مرتبط با موضوع سایت که بطور انبوه نقل قول شده و لینک دهی شده نیز همین سیگنال رو می فرسته
معمولا تمامی کسایی که لینک دهی می کنن این کلمات رو در اول مینویسن ذکرش فقط برای یاد اوری بود

آها پس لازم نیست حتما بنویسم Source ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
آها پس لازم نیست حتما بنویسم Source ؟

احتیاجی نیست از زبان دیگه ای استفاده کنید فارسی همون کار رو می کنه سایت شما بوسیله ساختار زبانی و دستوری که مطالبش نوشته و چینش شده توسط ربا ت ها خوانده می شه

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ذهن خودتون رو درگیر ایند کس مطلب نکنید قبلا ایندکس یک پروسه زمانی و همینطور بررسی فنی داده داشت اما جدیدا همه چی بهم ریخته شده ! متاسفانه در حال حاضر نمیشه معیار دقیقی گفت
چرا و چگونه اندکس میشن و چه زمانی! اما بدیهی است که اگر حداقل شرایط رو داشته باشی ثبت میشن
ممنون.آخه من زیاد شرایط تبلیغ ندارم و چشم امیدم به گوگل هستش:دی

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ممنون.آخه من زیاد شرایط تبلیغ ندارم و چشم امیدم به گوگل هستش:دی

بازدید کننده از گوگل یکی از بهترین شیو های بازدید هست چون کاملا هدفمند هستش بهترین راه در حال حاضر این هست که نتایج جستجو در یک کلمه پر بازدید متناسب با محتوای سایت شما به معرفی سایت شما منتهی بشه یعنی هر کسی اون کلمه پر بازدید رو در گوگل جستجو می کنه سایت یا مطالب سایت شما جزو ده الی 30 تای اول باشه
برای این منظور راه های زیادی هست اما بهترینش استفاده از بک لینک موثر است در این شیوه سایت شما رو یکی از سایت های که ازش بک گرفتید در نتایج جسجو بالا میاره و بطور غیر مستقیم اطلا عات سایت شما رو نشون داده میشه

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
بازدید کننده از گوگل یکی از بهترین شیو های بازدید هست چون کاملا هدفمند هستش بهترین راه در حال حاضر این هست که نتایج جستجو در یک کلمه پر بازدید متناسب با محتوای سایت شما به معرفی سایت شما منتهی بشه یعنی هر کسی اون کلمه پر بازدید رو در گوگل جستجو می کنه سایت یا مطالب سایت شما جزو ده الی 30 تای اول باشه
برای این منظور راه های زیادی هست اما بهترینش استفاده از بک لینک موثر است در این شیوه سایت شما رو یکی از سایت های که ازش بک گرفتید در نتایج جسجو بالا میاره و بطور غیر مستقیم اطلا عات سایت شما رو نشون داده میشه

ببخشید میشه بهتر توضیح بدین؟؟

تازه کارم و بک لینک رو نمیدونم چیه

منظور همون تبلیغات تو سایتای پر بازدیده؟

بالا