• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوستان من دیروز برای سایت مپ ساختم تو پنل ثبتش کردم.اما هنوز هیچ کدوم از صفحات ایندکس نشده.یعنی سایت مپ مشکل داره؟ یا اینکه ایندکس شدن زمان میبره؟

اینم تصویرشون
i7vdbx25m7fy2xrw0hj3.jpg

مشکلی نیست عزیز ! به تدریج همهشون اندکس خواهند شد

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان من دیروز برای سایت مپ ساختم تو پنل ثبتش کردم.اما هنوز هیچ کدوم از صفحات ایندکس نشده.یعنی سایت مپ مشکل داره؟ یا اینکه ایندکس شدن زمان میبره؟

اینم تصویرشون

10 تا سایت مپ ساختی ؟ :blink:

چرا انقدر زیاد ؟

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
معمولا چقدر زمان میبره همش ایندکس بشه؟

آره 10 تا ساختم،هیچی واسه تنوع :D

سایت مپ یه الزام نیست یه اختیاره اگه تعدادصفحات ارشیوی شما زیاده یا صفحات داخلی زیاد دارید و می خواید با توجه به اهمیت صفحه ایندکس بشن از سایت مپ استفاده کنید گوگل بدون سایت مپ هم ایندکس می کنه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
سایت مپ یه الزام نیست یه اختیاره اگه تعدادصفحات ارشیوی شما زیاده یا صفحات داخلی زیاد دارید و می خواید با توجه به اهمیت صفحه ایندکس بشن از سایت مپ استفاده کنید گوگل بدون سایت مپ هم ایندکس می کنه

برعکس سایت مپ یک الزامه برای تمامی سایت ها چه بزرگ و چه کوچیک
بزرگ ترین مشکل سایت های بزرگ و کوچیک Navigation اونها هست که در حد زیر صفر هست
باید این مشکلات را رفع کرد و یکی از اصولی ترین راه ها SiteMap هست
سایتی که سایت مپ در گوگل ثبت نکنه باید صبرشو ببره بالا

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
سایت مپ سرعت ایندکس شدن مطالب رو بیشتر میکنه،این چیزی هست که قبلا تجربه کردم :)

برعکس سایت مپ یک الزامه برای تمامی سایت ها چه بزرگ و چه کوچیک
بزرگ ترین مشکل سایت های بزرگ و کوچیک Navigation اونها هست که در حد زیر صفر هست
باید این مشکلات را رفع کرد و یکی از اصولی ترین راه ها SiteMap هست
سایتی که سایت مپ در گوگل ثبت نکنه باید صبرشو ببره بالا

این مورد رو میشه یکم توضیح بدین؟ :)

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
جدیدا گوگل سایت مپ خیلی دیر تایید میکنه
الان سه روزه سایت مپ قبلیم مشکل داشت عوض کردم وجدید گذاشتم هنوز کامل کامل ثبت نشده هنوز مانده یک مقداریش
سایت مپ

bestgroup

Registered User
لایک‌ها
9
این مشکل یعنی چی در وبمستر تولز مال دی ان اس هست

[h=2]DNS[/h]
Googlebot did not crawl your URL because we couldn’t communicate with the DNS server, or because your server had no entry for your site. This could be because the server is down, or because there’s an issue with the DNS routing to your domain. Please check back later. If this problem persists, check with your DNS provider (often, but not always, your web hoster).
You can use Fetch as Google to check if Googlebot can currently crawl your site. If Fetch as Googlebot returns the content of your homepage without problems, you can assume that Googlebot is generally able to access your site properly.
While most DNS warnings or errors don’t affect Googlebot's ability to access your site, they may be a symptom of high latency, which can negatively impact your users.
[h=3]Common problems[/h] Websites can be configured to respond to all subdomain requests. For example, the website at example.com can be configured to respond to requests for foo.example.com, made-up-name.example.com and all other subdomains. This makes sense for some sites—for example, in the case where a site with user-generated content wants to give each account its own domain (IANA — Example domains). However, in some cases this kind of configuration may cause content to be duplicated unnecessarily across different hostnames, and it may also affect Googlebot’s crawling.
To minimize problems in wildcard DNS setups, either configure your website to not use them, or configure your server to not respond successfully to non-existent hostnames, either by refusing the connection or by returning an error HTTP status code, such as 404 or 500.

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
من یه سایت دارم که روزانه حدود 3000 صفحه بهش اضافه میشه و مشکلی هم با ایندکس ندارم چون نهایتا بعد از 24 ساعت ایندکس میشه , منتها هر کدوم از صفحات سایت رو وقتی با تایتل سایت توی گوگل سرچ می کنم صفحه اول نیست با اینکه نهایتا 2 یا 3 سایت صفحه ای با همون تایتل دارن

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
سایت مپ هم همیشه 20هزار صفحه ی آخر رو نشون میده

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سایت مپ به بهتر ایندکس شدن سایت شما کمک می کنه نه زودترایندکس شدن
بهتر به معنی باز بودن دست شما در چگونگی ا یندکس مطالبتونه به شکلی که می خواین روند ایندکس شدن یه پروسه چند گانه هست که باید طی بشه در طول این روند شما می تونی از سایت مپ برای جهت دادن به چگونگی ان از سایت مپ استفاده کنید

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
مشکل من ایندکس نیست مشکل اینه که صفحات ایندکس هستن ولی نمیان توی صفحه اول - اصلا هم بحث رقابت نیست یعنی مثلا کلا دو تا سایت یه مطلب رو دارن غیر از من , ولی من صفحه دوم میام

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
سایت مپ به بهتر ایندکس شدن سایت شما کمک می کنه نه زودترایندکس شدن
بهتر به معنی باز بودن دست شما در چگونگی ا یندکس مطالبتونه به شکلی که می خواین روند ایندکس شدن یه پروسه چند گانه هست که باید طی بشه در طول این روند شما می تونی از سایت مپ برای جهت دادن به چگونگی ان از سایت مپ استفاده کنید
کی گفته سایت مپ به ایندکس شدن سرعت نمیده؟
یکی از دلایل خوب بودن و لازم بودن سایت مپ بالا بردن سرعت ایندکس و Crawl Rate هست
به همون دلیل بالایی که گفتم

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
کی گفته سایت مپ به ایندکس شدن سرعت نمیده؟
یکی از دلایل خوب بودن و لازم بودن سایت مپ بالا بردن سرعت ایندکس و Crawl Rate هست
به همون دلیل بالایی که گفتم

سایتی که چندین هزار مطلب داره و روزانه بالای 10 مطلب هم اضافه میکنه واقعا نیازی به سایت مپی که شامل همه لینک های سایت باشه نداره. ایجاد سایت مپ برای همچین سایتی فقط زحمت گوگل رو برای ایندکس کردن زیاد میکنه. خود گوگل در مورد همچین سایت هایی روزی چندین بار سر میزنه و صفحات رو ایندکس میکنه.

بهترین کار اینه که شما RSS سایت خودتون رو به عنوان سایت مپ به گوگل معرفی کنید تا فقط پست های جدیدتون رو بهش اطلاع بدید.

یا نهایتا یه سایت مپ شامل لینک بخش های اصلی سایتتون ایجاد کنید. که حداکثر شامل 50-40 لینک باشه.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
سایتی که چندین هزار مطلب داره و روزانه بالای 10 مطلب هم اضافه میکنه واقعا نیازی به سایت مپی که شامل همه لینک های سایت باشه نداره. ایجاد سایت مپ برای همچین سایتی فقط زحمت گوگل رو برای ایندکس کردن زیاد میکنه. خود گوگل در مورد همچین سایت هایی روزی چندین بار سر میزنه و صفحات رو ایندکس میکنه.

بهترین کار اینه که شما RSS سایت خودتون رو به عنوان سایت مپ به گوگل معرفی کنید تا فقط پست های جدیدتون رو بهش اطلاع بدید.

یا نهایتا یه سایت مپ شامل لینک بخش های اصلی سایتتون ایجاد کنید. که حداکثر شامل 50-40 لینک باشه.

حرفتون نه علمیه نه منطقی
بر چه اساس میگید نیاز نداره؟
همه ی سایت ها نیاز دارند
Rand Fishkin در یکی از کلاس های اموزشیش حرفی که من زدمو میزد که اون هم نیاز به سایت مپ در هر سایتی هست
نمیدونم برچه اساسی میگید نیاز نیست
اگر منبع علمی و قابل اعتمادی دارید بدید ما هم بدونیم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
نظر Rand Fishkin که یکی از پایه گذارن کمپانی SEOMOZ هستن , و کلاس های اموزشیشون جزو بهترین بوده کاملا قابل احترامه اما ایشون در مورد پنگوین و دانش گوگل جز کلی گویی و چند توصیه در مورد چگونگی به اشتراک گذاری مطالب بشکل برجسته سازی و یکی دو نکته دیگه چیزی رو عنوان نکردن مثلا در مورد چگونگی کارکرد سایت مپ در الگوریتم پنگوین و از اون جدیدتر دانش گوگل
دلیلش هم روشنه چون ایشون هم اطلاعی ندارن ! توجه کنید به نکاتی که ایشون گوشزد کردن در مورد پنگوین بشکل توصیه با ضریب احتمال هست نه مطلق!
حنی دوستداران ایشون از تاخیر در مورد نظرش درباره پنگونن تعجب کرده بودن که البته با مقاله کوتاهش که با جملات مجهول شروع میشه کار رو پیچیده کرده
در حقیقت هیچکس نمی دونه گوگل چکار کرده فقط می تونید از طریق رصد رفتاری گوگل و گشت و گذار در محیط های گفتگو وب مستر ها به نگرشی از رفتار گوگل پی ببرید واقعا گوگل منبع معتبری برای پاندا و چگونگی کارکرد فنی اون ارائه کرده ؟ اینجاست که نقش رفتار شناسی تجربی بر کارکرد تئوری برتری داره در این عجوبه جدید به نام پنگوین
با اومدن دانش گوگل ولوله عجیبی براه افتاده که اینده سئو چی میشه؟ نشونش هم این بهم ریختگی در رنکینگ و جایگاه سایت ها وووو صد ها مورد دیگس الان نمیشه به یه جمع بندی رسید که سایت مپ واقعا کارکردش در پنگوین و دانش گوگل چیه چون همه چیز داره تعغییر می کنه و بدیهی است که این تعغییر اول از ساختار شکلی و مفهومی سایت ها اغاز می شه

farshidal

Registered User
لایک‌ها
95
حرفتون نه علمیه نه منطقی
بر چه اساس میگید نیاز نداره؟
همه ی سایت ها نیاز دارند
Rand Fishkin در یکی از کلاس های اموزشیش حرفی که من زدمو میزد که اون هم نیاز به سایت مپ در هر سایتی هست
نمیدونم برچه اساسی میگید نیاز نیست
اگر منبع علمی و قابل اعتمادی دارید بدید ما هم بدونیم

لطفا متن بنده رو دوباره بخونید.
عرض کردم "نیازی به سایت مپی که شامل همه لینک های سایت باشه نداره"

الان سایت های بزرگ تفریحی و دانلود 50-40 هزار مطلب دارند. آیا به نظرتون اصلا میشه سایت مپی ایجاد کرد که شامل همه لینک ها باشه ؟
سایت های خبری گاهی میلیونها مطلب دارند. در مورد اونها چطور ؟

در مورد اینطور سایت ها بهتره همه چیز رو دست خود گوگل بسپارید تا خودش مطالب رو بخونه و ایندکس کنه.

هدف از سایت مپ اینه که شما ساختار سایتتون رو نشون بدید. نه اینکه سایت مپی بسازید که شامل لینک همه مطالبتون باشه. یک سایت معمولی که حداقل 6 ماه از عمرش گذشته باشه و متوسط روزی 1 مطلب داشته باشه مطالبش حداکثر 12 ساعته ایندکس میشن. بنابر این اگر هدف از سایت مپ نشون دادن لینک ها به گوگل باشه واقعا کار اضافه ایه.

یکی دیگه از اشکالات سایت مپ در مورد اینطور سایت ها اینه که اگر از تگ برای هر مطلب استفاده کرده باشند، چون معمولا تگ ها توی سایت مپ نمیان عملا شما دارید به گوگل میگید که تگ های من ارزشی ندارند. شما اگر سایت های مختلف که از تگ استفاده می کنند رو ببینید، متوجه میشید که سایت هایی که سایت مپ ندارند دارای تگ های قوی تری هستند.

اما همونطور که گفتم میتونید برای اینکه ساختار اصلی سایتتون رو به گوگل نشون بدید، سایت مپی ایجاد کنید که لینک بخش های اصلی سایت رو داشته باشه. مثل دسته بندی ها و غیره.

هرچند معتقدم سایتی که ساختار درستی داشته باشه و بخش ها و دسته بندی هاش مرتب باشه نیازی به نقشه نداره.

البته توی یک مورد سایت مپ به شدت توصیه میشه. اون هم وقتیه که شما ببینید مطالبتون درست ایندکس نمیشن. و یا ببینید که گوگل به مطالب کم اهمیت ارزش بیشتری داده تا اصل مطلب. (مثلا به صفحه ساده پرینت مطلب، رتبه بیشتری از صفحه اصلی مطلب داده)
یعنی وقتی که گوگل ساختار درست سایت شما رو نفهمیده باشه و شما بخواید درستش کنید.

منبع خاصی هم برای این حرف ها ندارم. این رو از روی تجربه و مشاهده سایت ها عرض میکنم.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
نظر Rand Fishkin که یکی از پایه گذارن کمپانی SEOMOZ هستن , و کلاس های اموزشیشون جزو بهترین بوده کاملا قابل احترامه اما ایشون در مورد پنگوین و دانش گوگل جز کلی گویی و چند توصیه در مورد چگونگی به اشتراک گذاری مطالب بشکل برجسته سازی و یکی دو نکته دیگه چیزی رو عنوان نکردن مثلا در مورد چگونگی کارکرد سایت مپ در الگوریتم پنگوین و از اون جدیدتر دانش گوگل
دلیلش هم روشنه چون ایشون هم اطلاعی ندارن ! توجه کنید به نکاتی که ایشون گوشزد کردن در مورد پنگوین بشکل توصیه با ضریب احتمال هست نه مطلق!
حنی دوستداران ایشون از تاخیر در مورد نظرش درباره پنگونن تعجب کرده بودن که البته با مقاله کوتاهش که با جملات مجهول شروع میشه کار رو پیچیده کرده
در حقیقت هیچکس نمی دونه گوگل چکار کرده فقط می تونید از طریق رصد رفتاری گوگل و گشت و گذار در محیط های گفتگو وب مستر ها به نگرشی از رفتار گوگل پی ببرید واقعا گوگل منبع معتبری برای پاندا و چگونگی کارکرد فنی اون ارائه کرده ؟ اینجاست که نقش رفتار شناسی تجربی بر کارکرد تئوری برتری داره در این عجوبه جدید به نام پنگوین
با اومدن دانش گوگل ولوله عجیبی براه افتاده که اینده سئو چی میشه؟ نشونش هم این بهم ریختگی در رنکینگ و جایگاه سایت ها وووو صد ها مورد دیگس الان نمیشه به یه جمع بندی رسید که سایت مپ واقعا کارکردش در پنگوین و دانش گوگل چیه چون همه چیز داره تعغییر می کنه و بدیهی است که این تعغییر اول از ساختار شکلی و مفهومی سایت ها اغاز می شه
این حرفی که شما میزنید چیزی هست که در 2 WBF بهشون گفته شده و توی کامنت ها بهشون گفتن و ایشونم گفته من هم هیچ فرقی با بقیه ندارم و نمیتونم از چیزی که مطمئن نیستم بگم و فقط میتونم براساس شرایط و حدس و گمان ها بگم
اما در مورد پاندا که اصلا حرفی نیست فکر کنم 2 یا 3 WBF برای پاندا داشتند جدا از پست ها که اگر کمی جستوجو کنید میرسید
بعدشم با اومدن یا نیومدن الگوریتم برای شما فرقی نمیکنه که بگید الان سایت مپ خوبه یا بد این چیزی نیست که نیاز به پردازش داشته باشه این چیزی هست که خود گوگل داره میگه استفادهش بسیار خوب و توصیه شده هست.
هیچ سایتی و فردی نتوسنته در مورد پنگوئن نظر کاملا مطمئن ارائه بده به دلیل نوع کارکرد پنگوئن که با بقیه فرق داره و اونهم A/B Testing هست و این یعنی براساس تجربه جلو میره برای همین اصلا اظهار نظز قطعی غیرممکن هست هرکسی هم بگه من مطمئن هستم داره جوک میگه
این به هم ریختگی هم به دلیل همین ازمون و خطای گوگل هست یکی 2 روز قبل از پنگوئن 1.1 اگر نگاه میکردید به نتایج میدیدید که نتایج کاملا ثبات پیدا کرده و سایت ها به درستی رنک بندی شدند

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
لطفا متن بنده رو دوباره بخونید.
عرض کردم "نیازی به سایت مپی که شامل همه لینک های سایت باشه نداره"

الان سایت های بزرگ تفریحی و دانلود 50-40 هزار مطلب دارند. آیا به نظرتون اصلا میشه سایت مپی ایجاد کرد که شامل همه لینک ها باشه ؟
سایت های خبری گاهی میلیونها مطلب دارند. در مورد اونها چطور ؟

در مورد اینطور سایت ها بهتره همه چیز رو دست خود گوگل بسپارید تا خودش مطالب رو بخونه و ایندکس کنه.

هدف از سایت مپ اینه که شما ساختار سایتتون رو نشون بدید. نه اینکه سایت مپی بسازید که شامل لینک همه مطالبتون باشه. یک سایت معمولی که حداقل 6 ماه از عمرش گذشته باشه و متوسط روزی 1 مطلب داشته باشه مطالبش حداکثر 12 ساعته ایندکس میشن. بنابر این اگر هدف از سایت مپ نشون دادن لینک ها به گوگل باشه واقعا کار اضافه ایه.

یکی دیگه از اشکالات سایت مپ در مورد اینطور سایت ها اینه که اگر از تگ برای هر مطلب استفاده کرده باشند، چون معمولا تگ ها توی سایت مپ نمیان عملا شما دارید به گوگل میگید که تگ های من ارزشی ندارند. شما اگر سایت های مختلف که از تگ استفاده می کنند رو ببینید، متوجه میشید که سایت هایی که سایت مپ ندارند دارای تگ های قوی تری هستند.

اما همونطور که گفتم میتونید برای اینکه ساختار اصلی سایتتون رو به گوگل نشون بدید، سایت مپی ایجاد کنید که لینک بخش های اصلی سایت رو داشته باشه. مثل دسته بندی ها و غیره.

هرچند معتقدم سایتی که ساختار درستی داشته باشه و بخش ها و دسته بندی هاش مرتب باشه نیازی به نقشه نداره.

البته توی یک مورد سایت مپ به شدت توصیه میشه. اون هم وقتیه که شما ببینید مطالبتون درست ایندکس نمیشن. و یا ببینید که گوگل به مطالب کم اهمیت ارزش بیشتری داده تا اصل مطلب. (مثلا به صفحه ساده پرینت مطلب، رتبه بیشتری از صفحه اصلی مطلب داده)
یعنی وقتی که گوگل ساختار درست سایت شما رو نفهمیده باشه و شما بخواید درستش کنید.

منبع خاصی هم برای این حرف ها ندارم. این رو از روی تجربه و مشاهده سایت ها عرض میکنم.

اصلا بحث ما تنظیمات سایت مپ نیست که اگر تگ بیاد چه طوری میشه و اگر تگ نباشه توی سایت مپ چه حالتی ایجاد میشه
سایت های بزرگی که شما ازشون نام میبرید بیشتر از بقیه نیاز به سایت مپ دارند به دلیل ساختار پیچیده اگر به فیلم های اموزشی matt Cutts نگاه کنید میگه وقتی ما یک لینکو میبینیم شاید تا 3 4 بار عمیق تر اونو بررسی کنیم بیشتر از اون خیلی در حالت واقعا خارق العاده ای هست این حالت در ریدایرکت 301 و لینک های داخلی تو در تو هست
سایت های بزرگ به دلیل عمقی که پیدا میکنه لینک ها بیشتر نیاز دارند چون اولا یک سری اسپایدر ها مثل اسپایدر گوگل شاید 3 4 لینکو پیگیری کنه ولی بیشتر از اون کم اتفاق میوفته و دوما یک سری اسپایدرها مثل اسپایدر یاهو اصلا به دقت گوگل نیست و 2 3 لینک بیشتر دنبال نمیکنه
گوگل در مورد ساختار و لازمه ی سایت مپ میگه ما الزاما لینک هایی که در سایت مپ هستند را دنبال نمیکنیم اما همیشه به سایت مپ شما به عنوان یک معرف ساختار سایت نگاه میکنیم و براساس تنظیمات شما ( Priority و Change Frequency ) سایت شما را سعی میکنیم بررسی کنیم
اگر حتی بگیم سایتی نیاز به سایت مپ نداره اون سایت های کوچک هستند که ساختار لینک دهی اونها هنوز به قدر کافی پیچیده نشده که لینک ها عمق زیاد پیدا کنند اما سایت های بزرگ بیشتر نیاز دارند چون هرچقدر هم که Crawl rate اونها بالا باشه و اسپایدر همیشه در سایت اونها باشه به دلیل ساختار پیچیده نیاز هست که اسپایدر راهنمایی بشه
به همین دلیل هست که استفاده از Robots.txt و سایت مپ برای هر سایتی لازمه چون بهتر میتونه ساختار سایت و نجوه ی بررسی سایت را به اسپایدر معرفی کنه مخصوصا به اسپایدر گوگل که همه جا میره اگر تنظیمات شما درست نباشه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
این حرفی که شما میزنید چیزی هست که در 2 WBF بهشون گفته شده و توی کامنت ها بهشون گفتن و ایشونم گفته من هم هیچ فرقی با بقیه ندارم و نمیتونم از چیزی که مطمئن نیستم بگم و فقط میتونم براساس شرایط و حدس و گمان ها بگم
اما در مورد پاندا که اصلا حرفی نیست فکر کنم 2 یا 3 WBF برای پاندا داشتند جدا از پست ها که اگر کمی جستوجو کنید میرسید
بعدشم با اومدن یا نیومدن الگوریتم برای شما فرقی نمیکنه که بگید الان سایت مپ خوبه یا بد این چیزی نیست که نیاز به پردازش داشته باشه این چیزی هست که خود گوگل داره میگه استفادهش بسیار خوب و توصیه شده هست.
هیچ سایتی و فردی نتوسنته در مورد پنگوئن نظر کاملا مطمئن ارائه بده به دلیل نوع کارکرد پنگوئن که با بقیه فرق داره و اونهم A/B Testing هست و این یعنی براساس تجربه جلو میره برای همین اصلا اظهار نظز قطعی غیرممکن هست هرکسی هم بگه من مطمئن هستم داره جوک میگه
این به هم ریختگی هم به دلیل همین ازمون و خطای گوگل هست یکی 2 روز قبل از پنگوئن 1.1 اگر نگاه میکردید به نتایج میدیدید که نتایج کاملا ثبات پیدا کرده و سایت ها به درستی رنک بندی شدند

پس در این مورد نمیشه به گفته های ایشون کاملا متکی بود خودشون هم تاکید کردن مانند کسای دیگه هستن
بله پیشنهاد کرده که اینکار رو بکنید به عنوان پیشهاد نه اجبار در همون وب مستر تولز لینکی هست که به خوبی سایت مپ رو و اهداقش رو تشریح کرده هیج جا در اون از سرعت بیشتر در ایندکس مطالب چیزی نگفته و اجباری بودن این مسئله
ببینید نتیجه این بهم ریختگی این هست که همه ما می تونیم بر پایه تجربیاتمون مسایلی مطرح کنیم بدون داشتن سورس معتبر از خود گوگل چرا؟ چون گوگل هنوز خودش چیز معتبری در این مورد نگفته دلیلش هم واضحه بهم ریختگی ادامه داره کامل درسته یه تعدا د معدود ی از سایت ها بعد از مکاتبه دستی با گوگل و ... مشکلشون حل شد اما هنوز نگرانی های بسیاری وجود داره بهر عنوان در شرایط فعلی فقط می شه رو تجربه و ازمون خطا پیش رفت کاری که گوگل داره انجام میده!!

بالا