دوستان من دیروز برای سایت مپ ساختم تو پنل ثبتش کردم.اما هنوز هیچ کدوم از صفحات ایندکس نشده.یعنی سایت مپ مشکل داره؟ یا اینکه ایندکس شدن زمان میبره؟
اینم تصویرشون
مشکلی نیست عزیز ! به تدریج همهشون اندکس خواهند شد
دوستان من دیروز برای سایت مپ ساختم تو پنل ثبتش کردم.اما هنوز هیچ کدوم از صفحات ایندکس نشده.یعنی سایت مپ مشکل داره؟ یا اینکه ایندکس شدن زمان میبره؟
اینم تصویرشون
اینم تصویرشون
مشکلی نیست عزیز ! به تدریج همهشون اندکس خواهند شد
آره 10 تا ساختم،هیچی واسه تنوع10 تا سایت مپ ساختی ؟ :blink:
چرا انقدر زیاد ؟
معمولا چقدر زمان میبره همش ایندکس بشه؟
آره 10 تا ساختم،هیچی واسه تنوع
سایت مپ یه الزام نیست یه اختیاره اگه تعدادصفحات ارشیوی شما زیاده یا صفحات داخلی زیاد دارید و می خواید با توجه به اهمیت صفحه ایندکس بشن از سایت مپ استفاده کنید گوگل بدون سایت مپ هم ایندکس می کنه
سایت مپ سرعت ایندکس شدن مطالب رو بیشتر میکنه،این چیزی هست که قبلا تجربه کردمسایت مپ یه الزام نیست یه اختیاره اگه تعدادصفحات ارشیوی شما زیاده یا صفحات داخلی زیاد دارید و می خواید با توجه به اهمیت صفحه ایندکس بشن از سایت مپ استفاده کنید گوگل بدون سایت مپ هم ایندکس می کنه
برعکس سایت مپ یک الزامه برای تمامی سایت ها چه بزرگ و چه کوچیک
بزرگ ترین مشکل سایت های بزرگ و کوچیک Navigation اونها هست که در حد زیر صفر هست
باید این مشکلات را رفع کرد و یکی از اصولی ترین راه ها SiteMap هست
سایتی که سایت مپ در گوگل ثبت نکنه باید صبرشو ببره بالا
کی گفته سایت مپ به ایندکس شدن سرعت نمیده؟سایت مپ به بهتر ایندکس شدن سایت شما کمک می کنه نه زودترایندکس شدن
بهتر به معنی باز بودن دست شما در چگونگی ا یندکس مطالبتونه به شکلی که می خواین روند ایندکس شدن یه پروسه چند گانه هست که باید طی بشه در طول این روند شما می تونی از سایت مپ برای جهت دادن به چگونگی ان از سایت مپ استفاده کنید
کی گفته سایت مپ به ایندکس شدن سرعت نمیده؟
یکی از دلایل خوب بودن و لازم بودن سایت مپ بالا بردن سرعت ایندکس و Crawl Rate هست
به همون دلیل بالایی که گفتم
سایتی که چندین هزار مطلب داره و روزانه بالای 10 مطلب هم اضافه میکنه واقعا نیازی به سایت مپی که شامل همه لینک های سایت باشه نداره. ایجاد سایت مپ برای همچین سایتی فقط زحمت گوگل رو برای ایندکس کردن زیاد میکنه. خود گوگل در مورد همچین سایت هایی روزی چندین بار سر میزنه و صفحات رو ایندکس میکنه.
بهترین کار اینه که شما RSS سایت خودتون رو به عنوان سایت مپ به گوگل معرفی کنید تا فقط پست های جدیدتون رو بهش اطلاع بدید.
یا نهایتا یه سایت مپ شامل لینک بخش های اصلی سایتتون ایجاد کنید. که حداکثر شامل 50-40 لینک باشه.
حرفتون نه علمیه نه منطقی
بر چه اساس میگید نیاز نداره؟
همه ی سایت ها نیاز دارند
Rand Fishkin در یکی از کلاس های اموزشیش حرفی که من زدمو میزد که اون هم نیاز به سایت مپ در هر سایتی هست
نمیدونم برچه اساسی میگید نیاز نیست
اگر منبع علمی و قابل اعتمادی دارید بدید ما هم بدونیم
این حرفی که شما میزنید چیزی هست که در 2 WBF بهشون گفته شده و توی کامنت ها بهشون گفتن و ایشونم گفته من هم هیچ فرقی با بقیه ندارم و نمیتونم از چیزی که مطمئن نیستم بگم و فقط میتونم براساس شرایط و حدس و گمان ها بگمنظر Rand Fishkin که یکی از پایه گذارن کمپانی SEOMOZ هستن , و کلاس های اموزشیشون جزو بهترین بوده کاملا قابل احترامه اما ایشون در مورد پنگوین و دانش گوگل جز کلی گویی و چند توصیه در مورد چگونگی به اشتراک گذاری مطالب بشکل برجسته سازی و یکی دو نکته دیگه چیزی رو عنوان نکردن مثلا در مورد چگونگی کارکرد سایت مپ در الگوریتم پنگوین و از اون جدیدتر دانش گوگل
دلیلش هم روشنه چون ایشون هم اطلاعی ندارن ! توجه کنید به نکاتی که ایشون گوشزد کردن در مورد پنگوین بشکل توصیه با ضریب احتمال هست نه مطلق!
حنی دوستداران ایشون از تاخیر در مورد نظرش درباره پنگونن تعجب کرده بودن که البته با مقاله کوتاهش که با جملات مجهول شروع میشه کار رو پیچیده کرده
در حقیقت هیچکس نمی دونه گوگل چکار کرده فقط می تونید از طریق رصد رفتاری گوگل و گشت و گذار در محیط های گفتگو وب مستر ها به نگرشی از رفتار گوگل پی ببرید واقعا گوگل منبع معتبری برای پاندا و چگونگی کارکرد فنی اون ارائه کرده ؟ اینجاست که نقش رفتار شناسی تجربی بر کارکرد تئوری برتری داره در این عجوبه جدید به نام پنگوین
با اومدن دانش گوگل ولوله عجیبی براه افتاده که اینده سئو چی میشه؟ نشونش هم این بهم ریختگی در رنکینگ و جایگاه سایت ها وووو صد ها مورد دیگس الان نمیشه به یه جمع بندی رسید که سایت مپ واقعا کارکردش در پنگوین و دانش گوگل چیه چون همه چیز داره تعغییر می کنه و بدیهی است که این تعغییر اول از ساختار شکلی و مفهومی سایت ها اغاز می شه
لطفا متن بنده رو دوباره بخونید.
عرض کردم "نیازی به سایت مپی که شامل همه لینک های سایت باشه نداره"
الان سایت های بزرگ تفریحی و دانلود 50-40 هزار مطلب دارند. آیا به نظرتون اصلا میشه سایت مپی ایجاد کرد که شامل همه لینک ها باشه ؟
سایت های خبری گاهی میلیونها مطلب دارند. در مورد اونها چطور ؟
در مورد اینطور سایت ها بهتره همه چیز رو دست خود گوگل بسپارید تا خودش مطالب رو بخونه و ایندکس کنه.
هدف از سایت مپ اینه که شما ساختار سایتتون رو نشون بدید. نه اینکه سایت مپی بسازید که شامل لینک همه مطالبتون باشه. یک سایت معمولی که حداقل 6 ماه از عمرش گذشته باشه و متوسط روزی 1 مطلب داشته باشه مطالبش حداکثر 12 ساعته ایندکس میشن. بنابر این اگر هدف از سایت مپ نشون دادن لینک ها به گوگل باشه واقعا کار اضافه ایه.
یکی دیگه از اشکالات سایت مپ در مورد اینطور سایت ها اینه که اگر از تگ برای هر مطلب استفاده کرده باشند، چون معمولا تگ ها توی سایت مپ نمیان عملا شما دارید به گوگل میگید که تگ های من ارزشی ندارند. شما اگر سایت های مختلف که از تگ استفاده می کنند رو ببینید، متوجه میشید که سایت هایی که سایت مپ ندارند دارای تگ های قوی تری هستند.
اما همونطور که گفتم میتونید برای اینکه ساختار اصلی سایتتون رو به گوگل نشون بدید، سایت مپی ایجاد کنید که لینک بخش های اصلی سایت رو داشته باشه. مثل دسته بندی ها و غیره.
هرچند معتقدم سایتی که ساختار درستی داشته باشه و بخش ها و دسته بندی هاش مرتب باشه نیازی به نقشه نداره.
البته توی یک مورد سایت مپ به شدت توصیه میشه. اون هم وقتیه که شما ببینید مطالبتون درست ایندکس نمیشن. و یا ببینید که گوگل به مطالب کم اهمیت ارزش بیشتری داده تا اصل مطلب. (مثلا به صفحه ساده پرینت مطلب، رتبه بیشتری از صفحه اصلی مطلب داده)
یعنی وقتی که گوگل ساختار درست سایت شما رو نفهمیده باشه و شما بخواید درستش کنید.
منبع خاصی هم برای این حرف ها ندارم. این رو از روی تجربه و مشاهده سایت ها عرض میکنم.
این حرفی که شما میزنید چیزی هست که در 2 WBF بهشون گفته شده و توی کامنت ها بهشون گفتن و ایشونم گفته من هم هیچ فرقی با بقیه ندارم و نمیتونم از چیزی که مطمئن نیستم بگم و فقط میتونم براساس شرایط و حدس و گمان ها بگم
اما در مورد پاندا که اصلا حرفی نیست فکر کنم 2 یا 3 WBF برای پاندا داشتند جدا از پست ها که اگر کمی جستوجو کنید میرسید
بعدشم با اومدن یا نیومدن الگوریتم برای شما فرقی نمیکنه که بگید الان سایت مپ خوبه یا بد این چیزی نیست که نیاز به پردازش داشته باشه این چیزی هست که خود گوگل داره میگه استفادهش بسیار خوب و توصیه شده هست.
هیچ سایتی و فردی نتوسنته در مورد پنگوئن نظر کاملا مطمئن ارائه بده به دلیل نوع کارکرد پنگوئن که با بقیه فرق داره و اونهم A/B Testing هست و این یعنی براساس تجربه جلو میره برای همین اصلا اظهار نظز قطعی غیرممکن هست هرکسی هم بگه من مطمئن هستم داره جوک میگه
این به هم ریختگی هم به دلیل همین ازمون و خطای گوگل هست یکی 2 روز قبل از پنگوئن 1.1 اگر نگاه میکردید به نتایج میدیدید که نتایج کاملا ثبات پیدا کرده و سایت ها به درستی رنک بندی شدند