• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اولین باره می شنوم سایت مپ اجباریه
منظور از اجباری یعنی چی؟
در ضمن تا منبع موثقی نباشه همه چیز برپایه حدس و گمانه
منظور از منبع سایتی مانند seomoz.org یا شبیه اون نیست
بلکه از طرف گوگل یا مت کاتز یا امثالهم
و الا ایده ها و نظریات مختلفی وجود داره
دلیلشم مشخصه
گوگل هرگز الگوریتم کامل سرچش رو مشخص نخواهد کرد

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
اگه لینک سایت ما بصورت مخفی توی سایت دیگه ای وجود داشته باشه تاثیری توی رنک سایت ما داره ؟لینک حتما باید کلیک بشه تا گوگل شناسایییش کنه یا اینکه صرف وجود لینک کافیه ؟

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
فوق العاده مفید و جامع
ممنونم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اگه لینک سایت ما بصورت مخفی توی سایت دیگه ای وجود داشته باشه تاثیری توی رنک سایت ما داره ؟لینک حتما باید کلیک بشه تا گوگل شناسایییش کنه یا اینکه صرف وجود لینک کافیه ؟

اگر لینک do fallow باشه گوگل خودش لینک رو دنبال میکنه و وارد سایت شما میشه ، نیازی نیست حتما روش کلیک بشه .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
لینک تو لینک باکس ها میگذارند مخصوصا انهایی که مستقیم لینک میدهند این هم یکجور بک لینک است دیگه؟ هرچند محتوا کامل نداره(همان روش قدیمی)
و همچنین ارشیو هم داشته باشه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یک سوال سابدومین کلا جدا از دومین اصلی تو تاثیر سرچ و..
مثلا سایدومین blog.tafrihi.com روش یک کارهایی کنم سئو مشکل دار بشه تاثیر منفی یا اسپم بشه روی دومین اصلی و سرچ ونتایج دومین اصلی تاثیر نداره؟ یعنی مثل این میماند که یک دومین مجزاست؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
یک سوال سابدومین کلا جدا از دومین اصلی تو تاثیر سرچ و..
مثلا سایدومین blog.tafrihi.com روش یک کارهایی کنم سئو مشکل دار بشه تاثیر منفی یا اسپم بشه روی دومین اصلی و سرچ ونتایج دومین اصلی تاثیر نداره؟ یعنی مثل این میماند که یک دومین مجزاست؟

اینکارو نکن ، من از خیلی ها شندیم که رو ساب دومین یه حرکتی کردن بعد گوگل کلا . . ده به سایتشون

هر کاری میخوای بکنی یه دومین جدا ، این ریسک رو نکن.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
اگر لینک do fallow باشه گوگل خودش لینک رو دنبال میکنه و وارد سایت شما میشه ، نیازی نیست حتما روش کلیک بشه .

پس در کل تاثیر داره؟ می شه اینکار رو برای افزایش رنک انجام داد؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوستان ، معنی این پیغام تو گوگل وبمستر چیه؟
خودم که متوجه نشدم:

http://www........ir/: Possible outages
May 31, 2012

Dear owner or webmaster of http://www........ir/

While crawling your site, we have noticed an increase in the number of transient soft 404 errors around 2012-05-28 08:00 UTC (London, Dublin, Edinburgh). Your site may have experienced outages. These issues may have been resolved. Here are some sample pages that resulted in soft 404 errors:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام دوستان ، معنی این پیغام تو گوگل وبمستر چیه؟
خودم که متوجه نشدم:

http://www........ir/: Possible outages
May 31, 2012

Dear owner or webmaster of http://www........ir/

While crawling your site, we have noticed an increase in the number of transient soft 404 errors around 2012-05-28 08:00 UTC (London, Dublin, Edinburgh). Your site may have experienced outages. These issues may have been resolved. Here are some sample pages that resulted in soft 404 errors:

سلام عزیز

تو این تاپیک یه بحثی شد در مورد ارور soft 404 که گویا شما هم درگیر اون شدید .

من یه مروری کردم و به نتیجه زیر رسیدم :

http://forum.persiantools.com/t265800.html#post4971315

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام خدمت دوستان
ببینید این چه مشکلی من دارم و راه حلش چی؟ چرا همه ی صفحات ایندکس نشدن و فقط یک صفحه ایندکس شده؟ ایا به مرور زمان حل میشه؟

عکس از مشکل

سوال دیگم اینکه اگه من چیزی توی وبلاگم بزارم و تو دو قسمت اضافش کنم یعنی توی 2 تا موضوع قرارش بدم(فرضا یک فیلم رو هم تو قسمت اکشن و هم تو قسمت درام قراربدم یا اد کنم) مشکلی پیش نمیاد.(نه به صورت اینکه برم 2 بار پست بزنم بلکه هنگامیکه میخام توی موضوعات قرار بدم این 2 تا موضوع رو انتخاب کنم.)مشکلی پیش نمیاد از لحاط اسپم و ...؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام خدمت دوستان
ببینید این چه مشکلی من دارم و راه حلش چی؟ چرا همه ی صفحات ایندکس نشدن و فقط یک صفحه ایندکس شده؟ ایا به مرور زمان حل میشه؟

عکس از مشکل

سوال دیگم اینکه اگه من چیزی توی وبلاگم بزارم و تو دو قسمت اضافش کنم یعنی توی 2 تا موضوع قرارش بدم(فرضا یک فیلم رو هم تو قسمت اکشن و هم تو قسمت درام قراربدم یا اد کنم) مشکلی پیش نمیاد.(نه به صورت اینکه برم 2 بار پست بزنم بلکه هنگامیکه میخام توی موضوعات قرار بدم این 2 تا موضوع رو انتخاب کنم.)مشکلی پیش نمیاد از لحاط اسپم و ...؟

عمر وبلاگت چقدره ؟
کپی پیس که نمیکنی ؟
یه دفعه 60 تا پست که ندادی ؟
اگر جواب 2 سوال آخرم مثبت هست که دیگه هیچ فاتحه وبلاگت خوندس و برو یه وبلاگ دیگه ثبت بکن

آخه یه یارو با من دهن به دهن شد یک ماه پیش و گفت میخوام سایتت رو اسپم بکنم ، منم گفتم بسم الله شروع کن
رفت یه وبلاگ توی همین میهن بلاگ خرتوخر و گور به گور شده ثبت کرد 30 تا از پست هام رو کپی کرد.. بعد یک ماه هنوز هیچیش ایندکس نشده به همین راحتی به همین خوشمزگی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
عمر وبلاگت چقدره ؟
کپی پیس که نمیکنی ؟
یه دفعه 60 تا پست که ندادی ؟
اگر جواب 2 سوال آخرم مثبت هست که دیگه هیچ فاتحه وبلاگت خوندس و برو یه وبلاگ دیگه ثبت بکن

آخه یه یارو با من دهن به دهن شد یک ماه پیش و گفت میخوام سایتت رو اسپم بکنم ، منم گفتم بسم الله شروع کن
رفت یه وبلاگ توی همین میهن بلاگ خرتوخر و گور به گور شده ثبت کرد 30 تا از پست هام رو کپی کرد.. بعد یک ماه هنوز هیچیش ایندکس نشده به همین راحتی به همین خوشمزگی
عمر وبلاگ یه 2 روزه
همش اختصاصی اختصاصی البته بغیر از عکساش.
روزی 6-5 تا پست میزارم.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
عمر وبلاگ یه 2 روزه
همش اختصاصی اختصاصی البته بغیر از عکساش.
روزی 6-5 تا پست میزارم.

توی 2 روز که نمیشه همچین انتظاری داشت - اما :
من آدرس وبلاگت رو پیدا کردم و بررسی کردم ، شما به این مطالبی که پست کردین میگین اختصاصی !!!
جای من بودی چی میگفتی که هر پست ارسال کردنم بالای 20 دقیقه وقتم رو میگیره ؟؟؟؟؟؟
وبلاگ شما راحت بالای 80 درصدش کپی هست
البته گوگل یه صفحه دیگه هم ایندکس کرد شد 2 تا

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
توی 2 روز که نمیشه همچین انتظاری داشت - اما :
من آدرس وبلاگت رو پیدا کردم و بررسی کردم ، شما به این مطالبی که پست کردین میگین اختصاصی !!!
جای من بودی چی میگفتی که هر پست ارسال کردنم بالای 20 دقیقه وقتم رو میگیره ؟؟؟؟؟؟
وبلاگ شما راحت بالای 80 درصدش کپی هست
البته گوگل یه صفحه دیگه هم ایندکس کرد شد 2 تا

بابا من کپی نمیکنم که مثلا میرم توی یه سایت بهد میبینم که چیزی نوشته بعد خودم اون نوشته هارو به کلی تغییر میدم و عوض میکنم و فقط لینک دانلود و عکس رو ازش میگیرم.
فیلم ها رو هم از pressmovie.com ترجمه میکنم بعضی ها شو(80درصدشو) و عکس ازش میزارم.
حالا چی میشه اقا کی رنک مابالا میره و ایا مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا تف تو این گوگل با این الگو ریتمش.

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
بابا من کپی نمیکنم که مثلا میرم توی یه سایت بهد میبینم که چیزی نوشته بعد خودم اون نوشته هارو به کلی تغییر میدم و عوض میکنم و فقط لینک دانلود و عکس رو ازش میگیرم.
فیلم ها رو هم از pressmovie.com ترجمه میکنم بعضی ها شو(80درصدشو) و عکس ازش میزارم.
حالا چی میشه اقا کی رنک مابالا میره و ایا مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا تف تو این گوگل با این الگو ریتمش.

آخه تابلو هست که کپی میکنی .. چند تا از عکس هایی که گذاشتی لینک میدن به سایت منبع.. به این میگن کپی ناشیانه ..
یه وبلاگ که تازه 2 روزه تاسیس شده این همه هم روی صفحه اصلیش لینک خروجی داره .. خوب خیلی آسیب پذیره ..
درضمن الان بالا آوردن وبلاگ خیلی سخته - گوگل بیشتر به اسپمی بودنش شک میکنه - آخه روزانه کلی وبمستر داغ دیده از پنل وبمسترتولز گوگل وبلاگ ها رو ریپورت اسپمی میدن
من خودم یک ماه پیش سایت با دامنه آی آر ثبت کردم کمتر از 2 روز 35 تا ایندکس گوگل داشت !! الان وبلاگ ها تخماتیک هستن دور وبلاگ رو خط بکش

حالا شما دیگه هیچ پستی نزن و تعداد پست هایی که باید روی صفحه اصلی نمایش بدن رو کاهش بده ببین کدوم عکس ها لینک میدن به خارج وبلاگ اونا رو اصلاح کن ببین تا اواسط هفته آینده چیزی ایندکس میشه و پست هات رو گوگل ایندکس میکنه یا نه .. برای وبلاگت بک لینک جور کن - لینک وبلاگت رو توی چند تا وبلاگ دوستات ثبت کن
اگر راه افتاد که ادامه بده وگرنه یا حذفش کن و یا بیخیالش شو برو یه وبلاگ دیگه ثبت کن

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
رفتم یه چندتا شو درستکردم عکسارو لینک دادم به صفحه اصلی
من که کپی نمکنم بابا از این سایته که گفتم میگیرم. ترجمه دسپا شیکسته میکنم!
حالا شما ریپورتمون ندی؟:دی

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اقا من نصف بیشتر عکس های وبلاگم رو لینک دادم به صفحهی اصلی و اول وبلاگ. مشکلی پیش نمیاد؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ممنون از راهنمایی های دوست عزیز omidsmart.
من میخام برم دوباره ادرس سایت رو ثبت کنم شاید یه فرجی بشه!
طوری نیست؟

بالا