• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

teragame.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگه دقت کنید این یه کد نمایش بنره که من به جای ادرس بنر آدرس سایت رو گذاشتم که این باعث نمایش سایت به جای نمایش بنر میشه و برای سایت بازدید میاره.
می خواستم بدونم این کد آی فریم هست؟ و اینکه روی سئو تاثیر منفی داره؟

<center><object width="468" height="60">
<param name="movie" value="http://teragame.ir">
<embed src="http://teragame.ir"
width="468" height="60">
</embed>
</object></center>

teragame.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگه دقت کنید این یه کد نمایش بنره که من به جای ادرس بنر آدرس سایت رو گذاشتم که این باعث نمایش سایت به جای نمایش بنر میشه و برای سایت بازدید میاره.
می خواستم بدونم این کد آی فریم هست؟ و اینکه روی سئو تاثیر منفی داره؟

<center><object width="468" height="60">
<param name="movie" value="http://teragame.ir">
<embed src="http://teragame.ir"
width="468" height="60">
</embed>
</object></center>
عزیزان سئو کار جواب من رو نمیدن؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید . ممنون

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
عزیزان سئو کار جواب من رو نمیدن؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید . ممنون

والا کسی 100% نمیدونه اما کلا شایعه هستش که گوگل با فریم ها حال نمیکنه و بهتر هستش که استفاده نکنید .... اما کسی قطعا نمیدونه چقدر ناراحت میشه :)

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
سئو کردن سایت یعنی چی؟ یکی اینو برای من توضیح بده تا متوجه بشم.

اگر میخواهید رتبه سایتتون در گوگل بهبود پیدا کنه باید قالب مناسب داشته باشید، معماری سایتتون اصلاح بشه و بعد از این مرحله محتوای مناسب تولید کنید و روی سئوی خارجی سایتتون هم کار کنید. قطعا وقتی قالب را تغییر می دهید اگر قالب جدید مشکلات ساختاری داشته باشه و سنگین باشه سایتتون افت پیدا خواهد کرد.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
این کد برای قراردادن فایل فلش استفاده میشه معمولا. گرچه اگر از iframe هم استفاده کنید تاثیر مشابهی داره.

گوگل پاندا با کدهای مخرب مبارزه میکنه (مخصوصا جاوا اسکریپت) اما من شخصا فکرنمیکنم این کد ضرری به سایتتون وارد بکنه. صرفا شاید بتونه رنک الکسای سایت رو به طور غیر واقعی بهبود بده.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
این کد برای قراردادن فایل فلش استفاده میشه معمولا. گرچه اگر از iframe هم استفاده کنید تاثیر مشابهی داره.

گوگل پاندا با کدهای مخرب مبارزه میکنه (مخصوصا جاوا اسکریپت) اما من شخصا فکرنمیکنم این کد ضرری به سایتتون وارد بکنه. صرفا شاید بتونه رنک الکسای سایت رو به طور غیر واقعی بهبود بده.

دوست عزیز جاوااسکریپت مخربه؟
گوگل که خودش مرجع جدیدترین ورژن های jauery هست.پس کلا AJAX,JQuery باید بذارن کنار؟
جاوااسکریپت الان لازمه هر وبی هست و اگر شما جاوااسکپریت مرورگرتو غیر فعال کنی 90 درصد سایت ها درست لود نمیشن.
جاوااسکریپت الان با طراحی وب پیوند خورده.
حالا چند تا از کدهای ج اسکریپت که برای باز کردن پاپ آپ و آزار کاربر هست،آره باهاش مبارزه میکنه گوگل.

mtafk1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوال داشتم و اون اینکه به نظر شما کدوم سایت بهینه سازی قویتری داره؟
www​.shomalseo.ir/
یا
3eo.ir

PHP_LOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راهنمایی سئو برای مبتدیان

در این مقاله مهمترین نکات سئو و بهینه سازیرا به صورت نکته به نکته ذکر کرده ایم ، با رعایت نکات زیر می توانید رتبه خوبی را در موتورهای جستجو کسب نمائید :
کلمات کلیدی:

کلمات کلیدی یک از مهمترین راه های ارتباطی با موتورهای جستجو است ، در صورتی که شما در سئو ، از کلمات کلیدی مناسبی استفاده کنید ، این کلمات کلیدی مناسب ، ترافیک بالائی را از طرف موتورهای جستجو برای شما ایجاد می کنند .
محتوا :

همانطور که مت کاتز (Matt cuts) مهندس بخش رتبه بندی گوگل ، گفته است ، Content is king ( محتوا پادشاه است) ، سعی کنیداین حرف را هیچ وفت فراموش نکنید ، امروزه با ساختار الگوریتم های جدیدی که ایجاد شده ، موتورهای جستجوگر مخصوصا گوگل ، محتوای منحصر به فرد شما را تشخیص می دهند .
آیا تا به حال پیش خود فکر کرده اید که چرا در اکثر مقالاتی که در گوگل جستجو می کنید ، ویکی پدیا در فهرست اول قرار دارد ، تنها دلیل این کار فقط محتوای نو و منحصر به فرد می باشد ، استفاده از محتوای کپی شده می توانید آسیب جدی به سایت شما برساند.
در کنار استفاده از محتوا ، سئوی داخلی سایت : استفاده مناسب از تگ های Heading ، متا تگ ها ، سایت مپ ، آدرس url بهینه شده و … فراموشتان نشود
ساختاری ایده آل برای سایت

• لینک مطالب خود را در همه ی صفحات سایت خود قرار دهید
  • در صورتی که با سایت ها دیگر تبادل لینک می کنید ، حتما نوع لینک ها را به صورت no-follow قرار دهید.
  • سعی کنید حداکثر در هر صفحه ۳۰ لینک وجود داشته باشد
  • استفاده از یک منوی راهنمایی یا navigation فراموشتان نشود.
بهینه سازی تصاویر

هر تصویری که در سایت خود استفاده می کنید سعی کنید دارای یک alt یکتا باشد و از خاصیت های width و height نیز استفاده نمائید
لینک ها

در صورتی که می خواهید وب سایت شهرت زیادی را کسب کند ، سعی کنید از سایت های مرتبط با محتوای خود ، لینک دریافت کنید ، دریافت لینک همراه با anchor text های مناسب ، راهی بسیار خوب برای کسب رتبه بیشتر است . اما یادتان باشد که به هیچ عنوان از لینک های پولی و اسپم استفاده نکنید ، که این کار خطری جدی را برای سایت شما فراهم میکند
راه های دریافت لینک:

• استفاده از محتوای خوب
  • استفاده از شبکه های اجتماعی
  • ثبت سایت در دایرکتوری های لینک همانند dmoz
  • ارسال ایمیل به صاحبان وب سایت های مرتبط
در صورتی که قصد دارید ، دامنه سایت خود را تغییر دهید ، فراموشتان نشود که آدرس قدیمی سایت خود را به آدرس های جدید ریدایرکت کنید.

PHP_LOVE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
استراتژی های مقدماتی برای تولید محتوای ویروسی
1) با زمان جلو بروید!
محتوایی را ایجاد کنید که منطبق بر زمان باشد ، مثلا اگر میخواهید در مورد الگوریتم جدید گوگل ، محتوایی را ایجاد کنید ، زمانی این محتوا را متنشر کنید که بازار اخبار این الگوریتم گرم باشد ، این کار توجه بسیاری از بازدیدکنندگان و کاربران اینترنت را به سایت شما جلب می کند و در نتیجه باعث پخش این مقاله و افزایش بازدید سایت شما می شود ، موتورهای جستجو برای سایت هایی که دارای محتوای بروزی هستند ، احترام خاصی قائل می باشند.
۲) استفاده از مطالب جذاب و شگفت انگیز
گاهی اوقات بد نیست که محتوای باورنکردنی و شگفت انگیز را در سایت خود منتشر کنید ، حتی گهگاهی میتوانید یک موضوع کوچک را تبدیل به مشکل بزرگ کنید ، مثلا اگر گوگل ادعائی درباره شرکت های رقیب کرده است ، مقاله ای را نشر کنید که در آن به مبارزه گوگل علیه ، شرکت رقیب ، بپردازد و امثال اینها…
۳) از اینفوگرافیک ها استفاده کنید!
اغلب بازدیدکنندگان وب معمولا حوصله مطالعه یک مطلب طولانی و دراز را ندارد ، و بیشتر ترجیح می دهند به تصاویر نگاه کنند ، پس شما هم از خود خلاقیت نشان دهید ! سعی کنید محتوای خود را با ظاهری جذاب و به جای پاراگراف های طولانی از تصاویر جذاب استفاده کنید و محتوای خود را به صورت یک اینفوگرافیک طراحی کنید و آن را انتشار دهید ،
۴) همکاری با سایت های مرتبط
از سایت های مرتبط با موضوع سایت خود ، حمایت کنید ! این کار کمک خوبی به شما در امر محتوای ویروسی می کند ، با سایت های مرتبط هم فکری کنید ، در اینصورت ، شما فقط محتوای خود را متشر کنید ، حتی اگر تنها یکی از این سایت های مرتبط مقاله شما را به اشتراک بگذارد ، محتوای شما دهان به دهان خواهد چرخید!
در ضمن ، محتوای سایت خود را به یک یا دو موضوع متمرکز کنید (از پراکندگی موضوعات سایت بپرهیزید!) اگر سایت های رقیب شما از موضوعات مختلف ، ۱۰ مقاله را در سایت خود منتشر کرده اند ، شما در یک موضوع ، ۱۰۰ مقاله منتشر کنید ، مطمئن باشید عنوان تجاری شما با هدف محتوای شما ، دهان به دهان پخش می شود.
نکاتی که در این مقاله اشاره شد ، اگر چه باعث افزایش شانس شما در اشتراک گذاری مطالب خواهد شد ولی باز هم هیچ تضمینی در انتشار آن در سراسر اینترنت نیست! ایجاد محتوای ویروسی کار آسانی نیست ، این کار نیاز به شناخت جامعه و احتیاجات آنها می باشد.
به هر حال علاوه بر اینکه به محتوای سایت خود تمرکز کرده اید ، استراتژی بهینه سازی موتور های جستجو را نیز مد نظر داشته باشید ، تعادل در انجام این فعالیت ها ، شما را در رسیدن به موفقیت ، کمک خواهد کرد.

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
میشه یه نگاهی به سایت من بندازین ببینید مشکلش چیه ؟
روزی یک پست میزارم که کپی پیست هست ولی تغییرش میدم به کلی + لینکدار کردن کلمات

الان بیش از 2 سال هست که دارمش ولی امارش کمه

میشه راهنماییم کنید چطوری سئو کنم و امار ببرم بالا (تا حدی که بلد بودم قالب سئو کردم)

www.svba.ir
ممنون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام

میشه راهنماییم کنید چطوری سئو کنم و امار ببرم بالا (تا حدی که بلد بودم قالب سئو کردم)

www.svba.ir
ممنون

شما که امارتون بد نیست 287797 جهان 4281 ایران

فقط مشکل بهینه سازی برای موبایل و شبکه های اجتماعی هستش

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
dellllll ....

Last edited:

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سلام

www.svba.ir
ممنون

رتبت فکر کنم با پاپ اپ اینطوری شده.4000 برای سایت دانلود خوب نیست.توضیحات کامل رو میتونی برام پیغام خصوصی بذاری.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
امار روزانه 1600ip هست به نظرتون عادی هست؟

میشه اینو یکم توضیح بدین ممنون

"" فقط مشکل بهینه سازی برای موبایل و شبکه های اجتماعی هستش""

از کدوم امارگیر استفاده میکنید ؟ فکر کنم شاید امارگیر مشکلی داشته باشه در ضمن سایت های دانلود اصولا ضریب بازدید دارن یعنی مثلا یه ای پی تا سه یا چهار صفحه از سایت رو بازدید میکنه

در مورد این موارد هم سایتتون توی شبکه های اجتماعی محبوبیتی نداره شما باید تعداد تویت هایی که ادرس سایت شما توش هستش رو بیشتر کنید
صفحه فیس بوک سایتتون رو ایجاد کنید و براش لایک بگیرید و تعداد digg و و شیر مطالبتون رو بیشتر کنید

برای موبایل هم css و صفحه و ریدایرکتینگ مخصوص موبایل لازمه

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
dellllllllllllll

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نه توی کل عمرم فقط یکبار از irpup 1000 تایی گرفتم , و دیگه سراغش نرفتم :)

امارگیر histate و گوگل
ضریب بازدید هم 2.6 تا 3 هست

خودم شر کنم یا باید بازدید کننده ها لایک وشر کنن ؟

فرقی نمیکنه که کی شیر کنه

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
[h=2]آموزش Data Highlighter قابلیت جدید گوگل[/h]
یکی دیگر از قابلیت های جدید گوگل می باشد که به کمک ان می توان نتایج ظاهر شده سایت خودتان را در گوگل تا حدی سفارشی کنید . دیتا هایلایتر با این هدف راه اندازی شده است تا کاربران گوگل با جستجوی یک کلمه به راحتی هرچه بیشتر بتوانند مطلب مورد نظر خود را بیابند . گوگل هایلایتر یکی از ابزار هایی است که برای ارائه نتایج مرتبط از طرف وبلاگ رسمی گوگل معرفی شده است.
آموزش کارکردن با Data Highlighter در ابزار گوگل وبمستر
برای شروع بر روی گزینه search appearance کلیک کنید و از منو های ظاهر شده گزینه Data Highlighter را انتخاب کنید.
در مرحله بعد بر روی گزینه قرمز رنگ یا شروع برجسته سازی کلیک کنید با این کار کادر جدید برای شما به نمایش در خواهد امد .​
در کادر ظاهر شده دو کادر کوچک مشاهده می کنید یکی برای وارد کردن ادرس لینک مورد نظر و یکی برای وارد کردن نو نوشته شما در کادر بالایی ادرس لینک مورد نظر خود را وارد کنید و در کادر پایین موضوع ان مقاله را . موضوع نوشته ها به چند گروه تقسیم می شوند که عبارتند از .مقالات
رویدادهای
کسب و کار محلی
فیلم
محصولات
رستوران ها
نرم افزار نرم افزار
قسمت های تلویزیونییکی را با توجه به لینک معرفی کرده انتخاب کنید .
سپس بر روی گزینه Tag this page and others like it کلیک کرده و به مرحله بعد بروید. منتظر باشید تا ابزار وب مستر صفحه معرفی شده توسط شما را انالیز کندو صفحه ای همانند صفحه زیر به شما به نمایش بگذارد.

در این صفحه گزینه هایی برای انجام تنظیمان وجود دارد که در سمت چپ صفحه به صورت زیر می باشد. Event
Name:
required
Date:
required
Address:
required
Image:
Official URL:
Category:
Performer
Ticket
Type:
Price:
قالب که در تصویر بالا نمایش داده شده است قالب و اطلاعاتی است که اگر به درستی تنظیم شوند گوگل در نتایج جستجو به کاربران خود نمایش خواهد داد .
وظیفه شما این است که توضیحات هر قسمت را که مشخص شده است مشخص کنید .
برای این کار هر قسمت از متن را که می خواهید در جستجو برجسته شود انتخاب کنید و در قسمت خاص خود قرار دهید . مثلا برای مشخص کردن عنوان در نتایج جستجو جمله ای را که می خواهید در نتایج جستجو به کاربران نمایش داده شده است انتخاب کنید. پس از انتخاب یا های لایت کردن متن لیستی به شما نمایش داده خواهد شد که در این لیست جای متن انتخاب شده را انتخاب خواهید کرد.
بعد از این کار بر روی پایان کلیک کنید تا مطالب شما با موفقیت هایلایت شوند.
نمونه ای از مطالب های لایت شده توسط این ابزار

بالا