سلام!
دوستان یه سوالی
یه ذره شاید بیربط باشه و شاید هم نباشه
یک وبسایتی هست تحت وردپرس و پلاگین ه اس ای او ش هم اینه: Yoast WordPress SEO
بعدش مشکلی که هست اینه که بعضی وقتا، اوون متادیسکریپشنی که واسش نوشته میشه برای هر پست، تووی گوگل اوون دیده نمیشه! بلکه به عنوان متادیسکریپشن، چند کلمه اول خود مطلب نشوون داده میشه! و حتی دیده شده که از قسمت های دیگه برداره و بنویسه
یه جورایی کار نمیکنه
حالا راه کار چیه برای حل این مشکل؟
توو یه فروم دیگه (که نمیذاشت ثبت نام کنیم) نوشته بود:
؛من واقعاً به شخصه روی دسکریپشن خیلی فکر میکنم و گاهی یک ربع ساختار جمله بندی دسکریپشن یک مطلب رو توی یک فایل تکست انقدر تغییر میدم تا به جمله 150 کاراکتری مد نظرم تبدیل بشه و به شخصه مایلم فقط و فقط اون جمله به کاربران موتورهای جستجوگر نمایش داده بشه و برای تضمین این اتفاق، ترجیح میدم برای چکیده مطلب و دسکریشن از همون جمله 150 کاراکتری بصورت یکسان استفاده کنم تا درصد شباهت دسکریپشن ها در نتایج جستجوهای کلیدواژه های متفاوت بالا بره.
حالا سوالی که پیش میاد، اینه که اون چکیده مطلب رو کجای قضیه میشه وارد کرد؟
تگ متادیسکریپشن همیشه از گوگل شاخص گذاری نمیشهسلام!
دوستان یه سوالی
یه ذره شاید بیربط باشه و شاید هم نباشه
یک وبسایتی هست تحت وردپرس و پلاگین ه اس ای او ش هم اینه: Yoast WordPress SEO
بعدش مشکلی که هست اینه که بعضی وقتا، اوون متادیسکریپشنی که واسش نوشته میشه برای هر پست، تووی گوگل اوون دیده نمیشه! بلکه به عنوان متادیسکریپشن، چند کلمه اول خود مطلب نشوون داده میشه! و حتی دیده شده که از قسمت های دیگه برداره و بنویسه
یه جورایی کار نمیکنه
حالا راه کار چیه برای حل این مشکل؟
تگ متادیسکریپشن همیشه از گوگل شاخص گذاری نمیشه
یعنی گوگل به طور 100% این تگ رو در نتایج نشون نمیده
گاهی کلمه کلیدی شما در این متا موجود نیست و گوگل از متن پست که دارایی این کلمه کلیدی هست استفاده میکند
سلام
دوستان لطفا یه نگاهی به سایت من بندازید ببینید چرا بعد از گذشت 5 ماه چرا ایندکس نشده
من تا اونجایی که بلدم و چک کردم دیدم فقط صفحه اول ایندکس شده
تا حالا چندین بار هم به گوگل معرفیش کردم
Www.splendor.ir
با تشکر