• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام!
دوستان یه سوالی
یه ذره شاید بیربط باشه و شاید هم نباشه
یک وبسایتی هست تحت وردپرس و پلاگین ه اس ای او ش هم اینه: Yoast WordPress SEO
بعدش مشکلی که هست اینه که بعضی وقتا، اوون متادیسکریپشنی که واسش نوشته میشه برای هر پست، تووی گوگل اوون دیده نمیشه! بلکه به عنوان متادیسکریپشن، چند کلمه اول خود مطلب نشوون داده میشه! و حتی دیده شده که از قسمت های دیگه برداره و بنویسه
یه جورایی کار نمیکنه
حالا راه کار چیه برای حل این مشکل؟

eboy918

Registered User
لایک‌ها
35
این سایت منه موزیک نواز گفتم نظر دوستانو جویا شیم که نیاز به سئو داره و فک کنم یه چن روزی پااک قاطی کرده یا مشکل اینترنته منه یا..!
از بعضیام پرسیدم میگفتن لودش خوبه اما واسه من نااز میکنه و بالا نمیاد چه با جی پی آر اس و چه با دیال آپو...

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام!
دوستان یه سوالی
بعدش مشکلی که هست اینه که بعضی وقتا، اوون متادیسکریپشنی که واسش نوشته میشه برای هر پست، تووی گوگل اوون دیده نمیشه! بلکه به عنوان متادیسکریپشن، چند کلمه اول خود مطلب نشوون داده میشه! و حتی دیده شده که از قسمت های دیگه برداره و بنویسه
یه جورایی کار نمیکنه
توو یه فروم دیگه (که نمیذاشت ثبت نام کنیم) نوشته بود:
؛من واقعاً به شخصه روی دسکریپشن خیلی فکر میکنم و گاهی یک ربع ساختار جمله بندی دسکریپشن یک مطلب رو توی یک فایل تکست انقدر تغییر میدم تا به جمله 150 کاراکتری مد نظرم تبدیل بشه و به شخصه مایلم فقط و فقط اون جمله به کاربران موتورهای جستجوگر نمایش داده بشه و برای تضمین این اتفاق، ترجیح میدم برای چکیده مطلب و دسکریشن از همون جمله 150 کاراکتری بصورت یکسان استفاده کنم تا درصد شباهت دسکریپشن ها در نتایج جستجوهای کلیدواژه های متفاوت بالا بره.

حالا سوالی که پیش میاد، اینه که اون چکیده مطلب رو کجای قضیه میشه وارد کرد؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
توو یه فروم دیگه (که نمیذاشت ثبت نام کنیم) نوشته بود:
؛من واقعاً به شخصه روی دسکریپشن خیلی فکر میکنم و گاهی یک ربع ساختار جمله بندی دسکریپشن یک مطلب رو توی یک فایل تکست انقدر تغییر میدم تا به جمله 150 کاراکتری مد نظرم تبدیل بشه و به شخصه مایلم فقط و فقط اون جمله به کاربران موتورهای جستجوگر نمایش داده بشه و برای تضمین این اتفاق، ترجیح میدم برای چکیده مطلب و دسکریشن از همون جمله 150 کاراکتری بصورت یکسان استفاده کنم تا درصد شباهت دسکریپشن ها در نتایج جستجوهای کلیدواژه های متفاوت بالا بره.

حالا سوالی که پیش میاد، اینه که اون چکیده مطلب رو کجای قضیه میشه وارد کرد؟

طبیعتا تو همون باکس پایین که مطلب رو مینویسیم ولی اینکه چرا نمایش داده نمیشه . میتونه از پلاگین باشه چون یادمه امکان اینو داشت که keyword ها رو توش غیر فعال کنی . من بعد یه مدت فهمیدم برا خودم غیر فعال کردم . حالا description رو نمیدونم ..

ضمن اینکه یه امکان کمی هم هست که مشکل از هدر قالب باشه ؟ !

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
سلام!
دوستان یه سوالی
یه جورایی کار نمیکنه
تگ متادیسکریپشن همیشه از گوگل شاخص گذاری نمیشه
یعنی گوگل به طور 100% این تگ رو در نتایج نشون نمیده
گاهی کلمه کلیدی شما در این متا موجود نیست و گوگل از متن پست که دارایی این کلمه کلیدی هست استفاده میکند

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
تگ متادیسکریپشن همیشه از گوگل شاخص گذاری نمیشه
یعنی گوگل به طور 100% این تگ رو در نتایج نشون نمیده
گاهی کلمه کلیدی شما در این متا موجود نیست و گوگل از متن پست که دارایی این کلمه کلیدی هست استفاده میکند

آخه بعضی وقتها خیلی بیربط مینویسه! یغنی اون متادیسکریپشن واقعا چیز مرتبطیه ولی اون چیزی که گوگل نشون میده چیز غیرمرتبط!

jfareba

Registered User
لایک‌ها
17
سلام من سایتم رو چند ماهی هست راه انداختم
مامی فیس شبکه دوستیابی بانوان ومادران ایرانی - شبکه دوستیابی بانوان ومادران ایرانی
میخواستم بدونم چیکار باید بکنم در مورد سئو واینکه تو گوگل سایتم بالا بیاد
فعلا که هیچ اثری ازش نیست
من بودجه ندارم واسه سئو کار بدم می خواستم بدونم خودم میتونم کاری انجام بدم؟

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام من سایت دادم سئو کردن یه چک بکنید ببینید چطوره ؟
ادرس سایت تو امضام هست

perper

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوستان لطفا یه نگاهی به سایت من بندازید ببینید چرا بعد از گذشت 5 ماه چرا ایندکس نشده
من تا اونجایی که بلدم و چک کردم دیدم فقط صفحه اول ایندکس شده
تا حالا چندین بار هم به گوگل معرفیش کردم
Www.splendor.ir
با تشکر

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام
دوستان لطفا یه نگاهی به سایت من بندازید ببینید چرا بعد از گذشت 5 ماه چرا ایندکس نشده
من تا اونجایی که بلدم و چک کردم دیدم فقط صفحه اول ایندکس شده
تا حالا چندین بار هم به گوگل معرفیش کردم
Www.splendor.ir
با تشکر

1 - چند بار تو یک موتور جستجو ثبت نکنید اصلا خوب نیست .

2 - تو گوگل وب مستر هم ثبت کنید به همراه سایت مپ

3 - به شدت از سایت هایی که میگن سایت شما رو به کلی موتور جستجو معرفی میکنیم یا نمیدونم 1000 تا بک لینک رایگان میدیم دوری کنید .

4 - مطالب کپی معمولا دیر ایندکس میشن ، یا حتی اگر ایندکس هم بشن تو نتایج پایین تر میان :

https://www.google.com/search?q="+د...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

perper

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
شما پیج رنک سایت رو چک کردین؟؟ اصلا رتبه نگرفته و همچنین من وقتی عین عبارت دامین رو تو گوگل میزنم فقط صفحه اول میاد
در وبمستر ثبت کردم سایتو و همچنین سایت مپ هم گزاشتم جدیدا از هاستینگم مشکل دی ان اس بوجود اومد که باعث شد ریست کنن دی ان اس ها رو
و تو وبمستر جلوی دی ان اس یه علامت زرذ رنگ اومده
من باید کار خاصی برای رفع این مشکل انجام بدم؟
74599883404574842250.png

siavashb7

Registered User
لایک‌ها
66
کسی اینجا بک لینک نمیفروشه ؟؟؟

kian_65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من این تاپیک رو اینجا باز کردم. ولی به نتیجه قطعی نرسیدم.
آیا فرا سئو بهترین انتحاب است؟
میخوام سایت وردپرسیم رو سئو کنم. دنیال سئو کار خوب بودم که دوستام فراسئو رو معرفی کردن و خیلی از کارش تعریف کردن. ولی مثل اینکه سئو نمی کنن دیگه.
سوال من اینه که صبر کنم تا فراسئو دوباره سئو قبول کنه یا شما جایه خوبه دیگه ای سراغ دارید؟پ

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
ممنون از همگی اطلاعات خوبی اینجا هست , سایت ندارم منتها روزی چند صفحش رو دارم میخونم , علاقه پیدا کردم

با سپاس

بالا