• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مخصوص سئو

آيا اطلاعات اين تاپيك اطلاعاتي بهتون اضافه كردش يا نه؟

• بله

Votes: 73 76.8%
  • خير

Votes: 22 23.2%

• Total voters
    95

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کسی میدونه چجوری باید توی یه کلمه کلیدی اولین سرچ گوگل شد؟
من یه سایتی میشناسم نه سیستم درست حسابی داره نه قالب و سئوی درست حسابی داره نه توی شبکه های اجتماعی و غیره فعالیت میکنه سایتش رو 6 ماه یبار اپدیت میکنه پستهاش همه کپی ولی اولین سرچ گوگل بالاس :eek: تنها چیزی که تو این سایت میبینم نام دامینشه که اون کلمه کلیدی توش بکار رفته و شاید یخورده قدیمی بودن سایتش نسبت به بقیه سایتهای رقیب
چجوری شده همچین سایتی همیشه در سرچ اون کلمه کلیدی و هر کلمه دیگه ای که توی اون سایت پست خورده باشه در الوین جستجو نشون داده میشه؟
ترفندی داره ما خبر نداریم! :confused:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کسی میدونه چجوری باید توی یه کلمه کلیدی اولین سرچ گوگل شد؟
من یه سایتی میشناسم نه سیستم درست حسابی داره نه قالب و سئوی درست حسابی داره نه توی شبکه های اجتماعی و غیره فعالیت میکنه سایتش رو 6 ماه یبار اپدیت میکنه پستهاش همه کپی ولی اولین سرچ گوگل بالاس :eek: تنها چیزی که تو این سایت میبینم نام دامینشه که اون کلمه کلیدی توش بکار رفته و شاید یخورده قدیمی بودن سایتش نسبت به بقیه سایتهای رقیب
چجوری شده همچین سایتی همیشه در سرچ اون کلمه کلیدی و هر کلمه دیگه ای که توی اون سایت پست خورده باشه در الوین جستجو نشون داده میشه؟
ترفندی داره ما خبر نداریم! :confused:

گوگل edn ( exact domain name ( رو برای اکثر سایت ها منصوب میکنه

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
ای کاش اسم ساتی که میشناسی رو می گفتی که ما هم بررسیش کنیم

ولی راه های بهینه سازی سایت زیاده. شاید بیشتر روی دایرکتوری ها و بوک مارک ها کار کرده باشه

حتی کار بر روی همین فروم ها

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ای کاش اسم ساتی که میشناسی رو می گفتی که ما هم بررسیش کنیم

ولی راه های بهینه سازی سایت زیاده. شاید بیشتر روی دایرکتوری ها و بوک مارک ها کار کرده باشه

حتی کار بر روی همین فروم ها
درود.کلمه زیر را سرچ کنید:
فروش سریال

اولین نتیجه
سایت فیلترم هست حداقل هر ماه ادرس عوض میکنه
الان سرعت سایتشم توی این GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization چک کردم زیر 50 درصد میباشد. :D

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
اگر هم این قضیه که می فرمایید باشه مطمئن از طریق تقلب و تخلف داره کار می کنه و نهایت 3-4 ماه بتونه تا آپدیت بعدی گوگل

به نظر من یک بار اصولی و منطقی روی یک سایت کار کنه خیلی بهتره تا هر دفعه بخواهد ادرس و ... تغییر بدهد
درود.کلمه زیر را سرچ کنید:
فروش سریال

اولین نتیجه
سایت فیلترم هست حداقل هر ماه ادرس عوض میکنه
الان سرعت سایتشم توی این GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization چک کردم زیر 50 درصد میباشد. :D

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
لطفا نظرتون را درباره ی سئوی سایت منم بگید بچه ها

ايران پارسي | طنز و سرگرمي | فال و طالع بيني | گالري عكس | جالبترينهاي روز | اخبار | كار و موفقيت

و همچنین سرعت و کلان سایتم چجوریه

و اینکه من ورودی گوگل خوبی دارم بازدید خوبی دارم ولی هرکاری میکنم پچ رنکم تغییر نمیکنه روی 0 مونده چیکار باید کرد

aref_nk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نیازمند یک سئو کار حرفه ای هستیم که تضمینی کار کنه و بگه دقیق چیکارا میخواد بکنه چون قبلا یه کارایی روش کردم ...

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576

ايران پارسي | طنز و سرگرمي | فال و طالع بيني | گالري عكس | جالبترينهاي روز | اخبار | كار و موفقيت

و اینکه من ورودی گوگل خوبی دارم بازدید خوبی دارم ولی هرکاری میکنم پچ رنکم تغییر نمیکنه روی 0 مونده چیکار باید کرد

برای افزایش رنکت بک لینک فالو بخر

subiran

Registered User
لایک‌ها
54

سرعت لود صفحه خیلی پایینه
Latest Performance Report for: http://www.iranparsi.com/ | GTmetrix

و اینکه به نظر من از CDN استفاده کن
سرعت سایت خیلی فاکتور مهمیه

خب حالا سوال خودم از دوستان وبمستر
والا من سایتام خوب ورودی گوگل میگیرن سایت اولم 70 روزی میشه زدمش روزی 1100-1800 تا ورودی گوگل داره سایت دومم دو روزه زدم روز اول 8 تا ورودی گوگل داشت روز دومشم تا الان 35 تا و تو گوگل موضوع سایت رو چک کنی رفته صفحه اول

اما بقیه موتور های جستجو هیچی ورودی نمیدن موندم چیکار کنم
تو گوگل هم سایتم بعد 28 روز که داشتمش رنک یک گرفت اما نمیدونم دیگر موتور های جستجو چرا با ما مشگل دارن

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
نیازمند یک سئو کار حرفه ای هستیم که تضمینی کار کنه و بگه دقیق چیکارا میخواد بکنه چون قبلا یه کارایی روش کردم ...

گمان نمیکنم سئو کار به شما بگه "دقیقا" چه کاری می خواد انجام بده چون در این حالت بحث آموزشی پیش میاد..
اگه قبلا خودتون ی کارهایی انجام دادید می تونید سرچ کنید یا تو تاپیک سئو سوال کنید .

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
گمان نمیکنم سئو کار به شما بگه "دقیقا" چه کاری می خواد انجام بده چون در این حالت بحث آموزشی پیش میاد..
اگه قبلا خودتون ی کارهایی انجام دادید می تونید سرچ کنید یا تو تاپیک سئو سوال کنید .

حالا نگفتن یک چیزی یست ... مهم اینه که خودش بفهمه چی کار میخواد بکنه ... هر کی میبینی میگه من سئو کارم !

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
گوگل عزیز برادر من نفهم چرا جایگاه سایتی که مطالبشو از سایت من کپی کرده توی نتایج بالاتره :blink:

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
به نظرتون سایت من نیاز به سئو داره یا خیر چون سئو قبلنا کار شده

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
به نظرتون سایت من نیاز به سئو داره یا خیر چون سئو قبلنا کار شده

تا زمانی که سایت شما فعال هست و کار می کنه باید مطابق با اصول سئو پیش روی کنید. چون رقبای شما هر روز در حال مجهزتر شدن و بهینه کردن سایت خود هستند.

بالا