با سلام خدمت همه دوستان و سروران
قبل از هرچير بابت بازكردن اين تاپيك همچنين سوالات فراوانم از دوستان عزيزم بالاخص مديران بخش عذرخواهي ميكنم .
اميدوارم كه دوستانم با راهنمايي شون بتونن كه منو در خريد يه دستگاه ايكس باكس ياري كنند . حقيقتش مدتي پيش به بچه هام قول دادم كه براشون يه ايكس باكس بخرم . اون اوايل كه قيمت بالا بود و نميشد كه خريد اما الان با پايين اومدن قيمتها تصميم گرفتم كه قولم را عملي كنم .
من مدتها بين PS3 و XBOX مردد بودم و در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه يه ايكس باكس اسليم 250 گيگ بخرم .
امروز به چند جا زنگ زدم و ديدم قيمتها خيلي خيلي متفاوت هستند . منم توي خريد خيلي وسواس دارم و گفتم شايد اين تفاوت قيمتها داستان داشته باشه . تاپيكهاي مختلف را هم ديدم و متوجه شدم كه امكان تقلب كم نيست . واسه همين خواستم ازتون سوال كنم كه :
1 - اين كپي حور شدن دستگاه يه مساله فيزيكي است يا نرم افزاري ؟ و اگه فيزيكي باشه ( چون يه جا ديدم كه لحيم كاري و ... داره ) و دستگاه باز شده باشه چه طوري ميتونم متوجه بشم كه دستگاه كاركرده بهم ننداخته باشن ؟
2 - شكل ظاهري دستگاه اصلي با بقيه تفاوت داره ؟ البته نميدونم كه دستگاه غير اصلي هم هست يا نه ! حقيقتش من يه بار يه رسيور دريم باكس خريده بودم كه از شانسم تقلبي در اومد . بعدها توي يه سايتي رفتم كه شكل اصلي و تفاوتش با كپي را زده بود كه با استفاده از اون عكس تونستم سري هاي بعدي يه دستگاه خوب انتخاب كنم . ميخوام بدونم آيا عكسي در مورد ايكس باكس هست ؟
3 - لوگوي خاصي يا نوشته خاصي روي دستگاه يا دسته هست كه بشه باهاش اصل بودنش را فهميد ؟
4 - شنيده ام كه متعلقات دستگاه ( علي الخصوص دسته بازي ) را برميدارن و به جاش يه غير اورجينال ميذارن . چه طور ميتونم بفهمم كه همه چي سر جاشه ؟ در ضمن چند تا بازي اورجينال رويش هست ؟
5 - شنيده ام كه قطعات دستگاه بايد فلان مدل باشه كه بتونه همه كپي ها را بخونه . مثل درايو يا سي دي . به چه قطعاتي بايد دقت كنم و بايد چه مدلي باشند ؟
6 - دقت در مورد شماره سريال يا سري ساخت يا سال توليد مهمه ؟ اگه جواب مثبته بايد اون شماره و تاريخ و .. چي باشند ؟
7 - ميخوام كينكت هم بخرم . چه مدلي باشه بهتره ؟ چون ديده ام كه دو مدل هست . رجين پال ، ريجي جي . در ضمن كينكت هم يه سي دي بازي اورجينال براي خودش داره يا نه ؟
8 - اگه دستگاه را كينكت باندال بخرم ( پك دستگاه با كينكتش ) بخرم بهتره يا سوا سوا ؟ متعلقاتش فرق ميكنه ؟
9 - اين يكي برام خيلي مهمه : براي چك كردن دستگاه چكار ميتونم بكنم ؟ يه چيزايي در مورد داشبورد يا چك كردن با فلان بازي شنيده ام . البته دقيقاً نميدونم داشبورد چي هست ! اما شنيده ام كه ميشه باهاش چك كرد كه سيستم چه طوريه . اگه ممكنه اينو برام توضيح بدهيد .
10 - قيمت كه كردم از 390 تومن توي جمهوري تا 440 تومن توپخونه قيمتها متفاوت بودند . اين تفاوت به خاطر نوع دستگاه يا كشور سازنده اش است يا سود فروشنده ؟!
11 - اگر جاي خاصي را پيشنهاد ميكنيد كه منصف و مطمئن باشه ممنون ميشم يه اطلاعي بهم بدهيد . البته اگه اين كار طبق قوانين سايت مشكلي داره خوشحال ميشم بصورت خصوصي هم برام بفرستيد .
12 - اين بازي آنلاين چطوري هست ؟ شنيده ام كه خيلي خاطرخواه داره ! يكي ميگفت اگه Live بازي نكني نصف عمرت بر فناست ! اين چه جورياست ؟
در پايان ضمن عذرخواهي از همه دوستان به خاطر تعدد سوالات و همچنين مديران بخش بابت بازكردن اين تاپيك ، از همه دوستاني كه دستي بر آتش دارند خواهش ميكنم نظر لطفشون را به اين سوالات دريغ نكنند .
با سپاس بيكران .
رضا
سلام.
تاپیک در این رابطه هم داشتیم اما حالا برای اینکه کارتون راه بیوفته یه مدتی باشه بعد منتقلش میکنم به تاپیک کلی.
1.نرم افزاری - نه خیلی هم مشکلی نداره.اگه بازی کپی اجرا کنه حله.دستگاه که باید باز بشه تا کپی خور بشه اما این که دست دو هستو باید خودتون متوجه بشید.مثلا خط روش نباشه یا خاک کنار فنش نباشه و ...
2.از لحاظ ظاهری دو مدل متفاوت هست که یکی فت هست و یکی اسلیم.حالا ممکنه روش یه طرحی هم باشه.خود 360 تقلبی نداره اما امکانش هست دست دو باشه .
3.همون طور که گفتم خود Xbox تقلبی نداره اما دستش تقلبی داره.از روی وزنش و رنگ بُردش میشه فهمید.ظاهرا هیچ فرقی ندارن.
4.بله.بستگی به انصاف فروشنده داره.بازی اورجینال روی خود کنسول نیست مگر این که پک ویژه یی باشه.مثل halo یا call of duty یا ...
5. همچین چیزی درست نیست.فقط درایو دستگاه اگه Liteon باشه بهتره تا حدودی(راحت تر کپی خور میشه)
6.این قسمت مربوط به سری قدیمی میشد که برای تشخیص مادربورد بود و بحثش مفصله.تو سری اسلیم مهم نیست.
7.من تا حالا نشنیده بودم کینکت 2 مدله.ولی اگه اینطور هست هم کنسول و هم کینکت ریجن پال بگیرید.بله یه بازی روش هست.
8.نه خیلی فرق نداره.فک کنم ارزون تر میوفته اگه باندل بخرید.
9.برای چک کردن هم اول از همه مطمئن بشید دستگاه کاملا نو هست و هیچ گونه آسیب دیدگی فیزیکی نداره.بعد یه بازی بزارید و اجراش کنید.اگه مشکلی نداشت یا صدای عجیبی نمیداد نباید مشکی داشته باشه.
10-کشور سازنده 360 فقط چین هست.نمیدونم چرا اینقدر تفاوت قیمت داره اما فک کنم 440 قیمت بازار باشه.شاید اون 4 گیگ بوده یا ...
11.بنده شیراز هستمونمیتونم جایی رو معرفی کنم.
12.بازی آنلاین هم نیاز با اکانت Gold داره که 1 ماه اول رایگانه بعد پولی میشه.میتونید بازی ها رو چند نفره با افراد مختلف در کشور های مختلف بازی کنید.دردسرش زیاده.چون بازی های اینجا رایتی هست امکانش زیاده که بن بشید.
اما توصیه کلی من این هست که خیلی برای خرید 360 وسواس نداشته باشید.نگران تقلبی بودن خود دستگاه نباشید اما حتما مطمئن بشید که دسته اصلی هست.
کلا از فروشنده بخواید دستگاه تضمینی بهتون بده حله.
خواهش میکنم.سوالی داشتید در خدمتم.
موفق باشید.