• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام برادر.
مبارکش باشه.
مدلش یا Slim 250 هست یا Super Elite
بله باید کپی خور بشه.اگه اسلیم هست (که احتمالش بیشتره) بین 20 تا 70 تومن که بستگی به انصاف فروشنده داره.
اگه الایت باشه 15 تومن میگیرن.
نه متاستفانه.
موفق باشید.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود بر dark hero عزیز.
ممنون که زود جواب دادید;)
مدلش اسلیم هست. یکی از بچه ها بود که این کارها رو میکرد.ولی الان میگه میخوام برم مسافرت و نیستم.
میگفت ممکنه نشه کپی خورش کنم درسته؟ در ضمن هزینه اش رو هم گفت بین 8 تا 12 بستگی به مدل.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
درود بر dark hero عزیز.
ممنون که زود جواب دادید;)
مدلش اسلیم هست. یکی از بچه ها بود که این کارها رو میکرد.ولی الان میگه میخوام برم مسافرت و نیستم.
میگفت ممکنه نشه کپی خورش کنم درسته؟ در ضمن هزینه اش رو هم گفت بین 8 تا 12 بستگی به مدل.
خواهش میکنم.
فک کنم همه ی مدل ها کپی خور شده الان.بعیده نشه.قیمتش رو خوب گفته.بله بستگی به درایو هم داره.

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا ما اومدیم این بازی فیفا 2012 رو نصب کنیم بعد رو دی وی دی یه فایل آپدیت بود
پیغام داد که می تونید کنسول رو آپدیت کنید، ما هم زدیم آپدیت بشه
بعد آپدیت نصب شد و ریستارت شد، بعد اون ریستارت یه ارور داد که آپدیت قابل نصب نیست
حالا دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد :-؟؟
الآن اینو چیکار باید بکنم؟

Arsenal270

Registered User
لایک‌ها
62
اپدیت سخت افزاری داریم؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام
آقا ما اومدیم این بازی فیفا 2012 رو نصب کنیم بعد رو دی وی دی یه فایل آپدیت بود
پیغام داد که می تونید کنسول رو آپدیت کنید، ما هم زدیم آپدیت بشه
بعد آپدیت نصب شد و ریستارت شد، بعد اون ریستارت یه ارور داد که آپدیت قابل نصب نیست
حالا دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد :-؟؟
الآن اینو چیکار باید بکنم؟
سلام.
شما باید درایوتون رو بدید آپدیت LT+ 1.91 بکنن.بعد اوکی میشه.این آپدیت برای بازی های جدید لازم هست.

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.من امروز فیفا 12 رو خریدم وقتی گذاشتم تو دستگاه سوال کرد باید دستگاه تو آپدیت کنی و من هم گزینه "یس" رو زدم
(قبلا هم برای بازیها ی جدید این سوالو می کرد و وقتی یس می زدم درست می شد)
ولی الان وسط آپدیت ارور داد و هرچی دستگاهو خاموش روشن میکنم..سی دی رو عوض میکنم باز همون ارور هست
و یه جورایی انگار دستگاهم ترکیدهhttp://forum.persiantools.com/images/icons2/icon8.gif
آخرین بازی هایی هم که دستگاهم اجرا کرده بود L.A Noire..Mortal Kombat..Fear3
لطفا کمکم کنیددددددد...مرسی

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.من امروز فیفا 12 رو خریدم وقتی گذاشتم تو دستگاه سوال کرد باید دستگاه تو آپدیت کنی و من هم گزینه "یس" رو زدم
(قبلا هم برای بازیها ی جدید این سوالو می کرد و وقتی یس می زدم درست می شد)
ولی الان وسط آپدیت ارور داد و هرچی دستگاهو خاموش روشن میکنم..سی دی رو عوض میکنم باز همون ارور هست
و یه جورایی انگار دستگاهم ترکیدهhttp://forum.persiantools.com/images/icons2/icon8.gif
آخرین بازی هایی هم که دستگاهم اجرا کرده بود L.A Noire..Mortal Kombat..Fear3
لطفا کمکم کنیددددددد...مرسی
سلام.باید کپی خور درایوتون رو آپدیت کنید.LT+ 1.91 بریزید حله.حدود 10 تومنی خرجش هست.
همه ی بازی های جدید به اون کپی خور نیاز دارن.

w0of0o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از خود سایت xbox اپدیت کردم دیگه هیچ بازی ای اجرا نمیشه بازی رو که میزارlم یه صفحه میاد که دکمه های فیلم دیدن روشه انگار فیلم گزاشتمpaus play stop چه کار کنم تا بازی اجرا بشه؟

pInumber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه مشکل دارم
من در بازی بتل.فیلد 3 یه مشکلی دارم. در هنگام اجرای بازی وقتی دیسک رو میزارم.وقتی صفحه تاریک میشه که بازی شروع بشه,بعد از چند ثانیه دوباره میاد رو داشبورد . اصلا اجرا نمیشه.من slim و آپدیت fifa 12 رو که با گذاشتن دیسک در دستگاه هست رو دارم.
چه کنم؟

ممنون

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت همه دوستان و سروران

قبل از هرچير بابت بازكردن اين تاپيك همچنين سوالات فراوانم از دوستان عزيزم بالاخص مديران بخش عذرخواهي ميكنم .
اميدوارم كه دوستانم با راهنمايي شون بتونن كه منو در خريد يه دستگاه ايكس باكس ياري كنند . حقيقتش مدتي پيش به بچه هام قول دادم كه براشون يه ايكس باكس بخرم . اون اوايل كه قيمت بالا بود و نميشد كه خريد اما الان با پايين اومدن قيمتها تصميم گرفتم كه قولم را عملي كنم .
من مدتها بين PS3 و XBOX مردد بودم و در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه يه ايكس باكس اسليم 250 گيگ بخرم .
امروز به چند جا زنگ زدم و ديدم قيمتها خيلي خيلي متفاوت هستند . منم توي خريد خيلي وسواس دارم و گفتم شايد اين تفاوت قيمتها داستان داشته باشه . تاپيكهاي مختلف را هم ديدم و متوجه شدم كه امكان تقلب كم نيست . واسه همين خواستم ازتون سوال كنم كه :

1 - اين كپي حور شدن دستگاه يه مساله فيزيكي است يا نرم افزاري ؟ و اگه فيزيكي باشه ( چون يه جا ديدم كه لحيم كاري و ... داره ) و دستگاه باز شده باشه چه طوري ميتونم متوجه بشم كه دستگاه كاركرده بهم ننداخته باشن ؟
2 - شكل ظاهري دستگاه اصلي با بقيه تفاوت داره ؟ البته نميدونم كه دستگاه غير اصلي هم هست يا نه ! حقيقتش من يه بار يه رسيور دريم باكس خريده بودم كه از شانسم تقلبي در اومد . بعدها توي يه سايتي رفتم كه شكل اصلي و تفاوتش با كپي را زده بود كه با استفاده از اون عكس تونستم سري هاي بعدي يه دستگاه خوب انتخاب كنم . ميخوام بدونم آيا عكسي در مورد ايكس باكس هست ؟
3 - لوگوي خاصي يا نوشته خاصي روي دستگاه يا دسته هست كه بشه باهاش اصل بودنش را فهميد ؟
4 - شنيده ام كه متعلقات دستگاه ( علي الخصوص دسته بازي ) را برميدارن و به جاش يه غير اورجينال ميذارن . چه طور ميتونم بفهمم كه همه چي سر جاشه ؟ در ضمن چند تا بازي اورجينال رويش هست ؟
5 - شنيده ام كه قطعات دستگاه بايد فلان مدل باشه كه بتونه همه كپي ها را بخونه . مثل درايو يا سي دي . به چه قطعاتي بايد دقت كنم و بايد چه مدلي باشند ؟
6 - دقت در مورد شماره سريال يا سري ساخت يا سال توليد مهمه ؟ اگه جواب مثبته بايد اون شماره و تاريخ و .. چي باشند ؟
7 - ميخوام كينكت هم بخرم . چه مدلي باشه بهتره ؟ چون ديده ام كه دو مدل هست . رجين پال ، ريجي جي . در ضمن كينكت هم يه سي دي بازي اورجينال براي خودش داره يا نه ؟
8 - اگه دستگاه را كينكت باندال بخرم ( پك دستگاه با كينكتش ) بخرم بهتره يا سوا سوا ؟ متعلقاتش فرق ميكنه ؟
9 - اين يكي برام خيلي مهمه : براي چك كردن دستگاه چكار ميتونم بكنم ؟ يه چيزايي در مورد داشبورد يا چك كردن با فلان بازي شنيده ام . البته دقيقاً نميدونم داشبورد چي هست ! اما شنيده ام كه ميشه باهاش چك كرد كه سيستم چه طوريه . اگه ممكنه اينو برام توضيح بدهيد .
10 - قيمت كه كردم از 390 تومن توي جمهوري تا 440 تومن توپخونه قيمتها متفاوت بودند . اين تفاوت به خاطر نوع دستگاه يا كشور سازنده اش است يا سود فروشنده ؟!
11 - اگر جاي خاصي را پيشنهاد ميكنيد كه منصف و مطمئن باشه ممنون ميشم يه اطلاعي بهم بدهيد . البته اگه اين كار طبق قوانين سايت مشكلي داره خوشحال ميشم بصورت خصوصي هم برام بفرستيد .
12 - اين بازي آنلاين چطوري هست ؟ شنيده ام كه خيلي خاطرخواه داره ! يكي ميگفت اگه Live بازي نكني نصف عمرت بر فناست ! اين چه جورياست ؟

در پايان ضمن عذرخواهي از همه دوستان به خاطر تعدد سوالات و همچنين مديران بخش بابت بازكردن اين تاپيك ، از همه دوستاني كه دستي بر آتش دارند خواهش ميكنم نظر لطفشون را به اين سوالات دريغ نكنند .

با سپاس بيكران .
رضا

Last edited:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
ایکس باکس آرکید دارم که هنوز آپدیت نشده. داشبرد جدید 13604 رو بریزم روش کپی خورش می پره؟

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
عجیبه حتی یه جواب هم فرستاده نشده !!!

اما من همچنان چشم به راه هستم .....

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
با سلام خدمت همه دوستان و سروران

قبل از هرچير بابت بازكردن اين تاپيك همچنين سوالات فراوانم از دوستان عزيزم بالاخص مديران بخش عذرخواهي ميكنم .
اميدوارم كه دوستانم با راهنمايي شون بتونن كه منو در خريد يه دستگاه ايكس باكس ياري كنند . حقيقتش مدتي پيش به بچه هام قول دادم كه براشون يه ايكس باكس بخرم . اون اوايل كه قيمت بالا بود و نميشد كه خريد اما الان با پايين اومدن قيمتها تصميم گرفتم كه قولم را عملي كنم .
من مدتها بين PS3 و XBOX مردد بودم و در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه يه ايكس باكس اسليم 250 گيگ بخرم .
امروز به چند جا زنگ زدم و ديدم قيمتها خيلي خيلي متفاوت هستند . منم توي خريد خيلي وسواس دارم و گفتم شايد اين تفاوت قيمتها داستان داشته باشه . تاپيكهاي مختلف را هم ديدم و متوجه شدم كه امكان تقلب كم نيست . واسه همين خواستم ازتون سوال كنم كه :

1 - اين كپي حور شدن دستگاه يه مساله فيزيكي است يا نرم افزاري ؟ و اگه فيزيكي باشه ( چون يه جا ديدم كه لحيم كاري و ... داره ) و دستگاه باز شده باشه چه طوري ميتونم متوجه بشم كه دستگاه كاركرده بهم ننداخته باشن ؟
2 - شكل ظاهري دستگاه اصلي با بقيه تفاوت داره ؟ البته نميدونم كه دستگاه غير اصلي هم هست يا نه ! حقيقتش من يه بار يه رسيور دريم باكس خريده بودم كه از شانسم تقلبي در اومد . بعدها توي يه سايتي رفتم كه شكل اصلي و تفاوتش با كپي را زده بود كه با استفاده از اون عكس تونستم سري هاي بعدي يه دستگاه خوب انتخاب كنم . ميخوام بدونم آيا عكسي در مورد ايكس باكس هست ؟
3 - لوگوي خاصي يا نوشته خاصي روي دستگاه يا دسته هست كه بشه باهاش اصل بودنش را فهميد ؟
4 - شنيده ام كه متعلقات دستگاه ( علي الخصوص دسته بازي ) را برميدارن و به جاش يه غير اورجينال ميذارن . چه طور ميتونم بفهمم كه همه چي سر جاشه ؟ در ضمن چند تا بازي اورجينال رويش هست ؟
5 - شنيده ام كه قطعات دستگاه بايد فلان مدل باشه كه بتونه همه كپي ها را بخونه . مثل درايو يا سي دي . به چه قطعاتي بايد دقت كنم و بايد چه مدلي باشند ؟
6 - دقت در مورد شماره سريال يا سري ساخت يا سال توليد مهمه ؟ اگه جواب مثبته بايد اون شماره و تاريخ و .. چي باشند ؟
7 - ميخوام كينكت هم بخرم . چه مدلي باشه بهتره ؟ چون ديده ام كه دو مدل هست . رجين پال ، ريجي جي . در ضمن كينكت هم يه سي دي بازي اورجينال براي خودش داره يا نه ؟
8 - اگه دستگاه را كينكت باندال بخرم ( پك دستگاه با كينكتش ) بخرم بهتره يا سوا سوا ؟ متعلقاتش فرق ميكنه ؟
9 - اين يكي برام خيلي مهمه : براي چك كردن دستگاه چكار ميتونم بكنم ؟ يه چيزايي در مورد داشبورد يا چك كردن با فلان بازي شنيده ام . البته دقيقاً نميدونم داشبورد چي هست ! اما شنيده ام كه ميشه باهاش چك كرد كه سيستم چه طوريه . اگه ممكنه اينو برام توضيح بدهيد .
10 - قيمت كه كردم از 390 تومن توي جمهوري تا 440 تومن توپخونه قيمتها متفاوت بودند . اين تفاوت به خاطر نوع دستگاه يا كشور سازنده اش است يا سود فروشنده ؟!
11 - اگر جاي خاصي را پيشنهاد ميكنيد كه منصف و مطمئن باشه ممنون ميشم يه اطلاعي بهم بدهيد . البته اگه اين كار طبق قوانين سايت مشكلي داره خوشحال ميشم بصورت خصوصي هم برام بفرستيد .
12 - اين بازي آنلاين چطوري هست ؟ شنيده ام كه خيلي خاطرخواه داره ! يكي ميگفت اگه Live بازي نكني نصف عمرت بر فناست ! اين چه جورياست ؟

در پايان ضمن عذرخواهي از همه دوستان به خاطر تعدد سوالات و همچنين مديران بخش بابت بازكردن اين تاپيك ، از همه دوستاني كه دستي بر آتش دارند خواهش ميكنم نظر لطفشون را به اين سوالات دريغ نكنند .

با سپاس بيكران .
رضا
سلام.
تاپیک در این رابطه هم داشتیم اما حالا برای اینکه کارتون راه بیوفته یه مدتی باشه بعد منتقلش میکنم به تاپیک کلی.
1.نرم افزاری - نه خیلی هم مشکلی نداره.اگه بازی کپی اجرا کنه حله.دستگاه که باید باز بشه تا کپی خور بشه اما این که دست دو هستو باید خودتون متوجه بشید.مثلا خط روش نباشه یا خاک کنار فنش نباشه و ...
2.از لحاظ ظاهری دو مدل متفاوت هست که یکی فت هست و یکی اسلیم.حالا ممکنه روش یه طرحی هم باشه.خود 360 تقلبی نداره اما امکانش هست دست دو باشه .
3.همون طور که گفتم خود Xbox تقلبی نداره اما دستش تقلبی داره.از روی وزنش و رنگ بُردش میشه فهمید.ظاهرا هیچ فرقی ندارن.
4.بله.بستگی به انصاف فروشنده داره.بازی اورجینال روی خود کنسول نیست مگر این که پک ویژه یی باشه.مثل halo یا call of duty یا ...
5. همچین چیزی درست نیست.فقط درایو دستگاه اگه Liteon باشه بهتره تا حدودی(راحت تر کپی خور میشه)
6.این قسمت مربوط به سری قدیمی میشد که برای تشخیص مادربورد بود و بحثش مفصله.تو سری اسلیم مهم نیست.
7.من تا حالا نشنیده بودم کینکت 2 مدله.ولی اگه اینطور هست هم کنسول و هم کینکت ریجن پال بگیرید.بله یه بازی روش هست.
8.نه خیلی فرق نداره.فک کنم ارزون تر میوفته اگه باندل بخرید.
9.برای چک کردن هم اول از همه مطمئن بشید دستگاه کاملا نو هست و هیچ گونه آسیب دیدگی فیزیکی نداره.بعد یه بازی بزارید و اجراش کنید.اگه مشکلی نداشت یا صدای عجیبی نمیداد نباید مشکی داشته باشه.
10-کشور سازنده 360 فقط چین هست.نمیدونم چرا اینقدر تفاوت قیمت داره اما فک کنم 440 قیمت بازار باشه.شاید اون 4 گیگ بوده یا ...
11.بنده شیراز هستمونمیتونم جایی رو معرفی کنم.
12.بازی آنلاین هم نیاز با اکانت Gold داره که 1 ماه اول رایگانه بعد پولی میشه.میتونید بازی ها رو چند نفره با افراد مختلف در کشور های مختلف بازی کنید.دردسرش زیاده.چون بازی های اینجا رایتی هست امکانش زیاده که بن بشید.

اما توصیه کلی من این هست که خیلی برای خرید 360 وسواس نداشته باشید.نگران تقلبی بودن خود دستگاه نباشید اما حتما مطمئن بشید که دسته اصلی هست.
کلا از فروشنده بخواید دستگاه تضمینی بهتون بده حله.

خواهش میکنم.سوالی داشتید در خدمتم.
موفق باشید.

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از شما . خيلي سپاسگذارم .

1 سوال بنده : اين كپي حور شدن دستگاه يه مساله فيزيكي است يا نرم افزاري ؟ و اگه فيزيكي باشه ( چون يه جا ديدم كه لحيم كاري و ... داره ) و دستگاه باز شده باشه چه طوري ميتونم متوجه بشم كه دستگاه كاركرده بهم ننداخته باشن ؟

1.نرم افزاری .......

يكي از دوستانم اينو توي يه جايي بهم گفته بود . در مورد همين كپي خور شدن . تائيدش ميكنيد ؟

ببین شما وقتی دستگاه رو میخرید باید دی وی دی رامش رو کپی خور کنی که بتونه بازی های کپی رو هم اجرا کنه برای همین کار برای بار اول یه عمل سخته افزاری صورت میگیره تا شماره سریال دی وی دی رام رو در بیارن اما بعد از ان یه کاره نرم افزاری هست ولی در هر صورت باید ایکس باکس باز شه تا کپی خور شه .

و يكي هم اين مطلب . نظرتون را در موردش اگه بفرماييد ممنون ميشم :

اقا ps3 بخر من یک هفته پیش یکی خریدم 320 گیگ بگیر بازیشم تو هارد میریزی ولی اکس باکس باید دی وی دی بزاری بعد اجرا کنی الان من یه ترا بایت بازی دارم هارد بفرست برات بریزم تو هارد حالشو ببر من قبلا اکس باکس داشتم اصلا حال نمیداد ولی ps3 یه چیز دیگست پلیر قدرتمند گرافیک خیلی خوب این نظره من بود.

با تشکر فراوان .

Last edited:

masoudy2j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من وقتی بازی ها رو نصب میکنم و از روی هارد بازی میکنم بعد از مدت کوتاهی پیغام clean disk میده ولی وقتی نصب نمیکنم میتونم بازی کنم.مشکل از چیه؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ممنون از شما . خيلي سپاسگذارم .

يكي از دوستانم اينو توي يه جايي بهم گفته بود . در مورد همين كپي خور شدن . تائيدش ميكنيد ؟

و يكي هم اين مطلب . نظرتون را در موردش اگه بفرماييد ممنون ميشم :

با تشکر فراوان .

خواهش میکنم.

کپی خور درایو برای این هست که بازی های ها کپی روی دستگاه اجرا بشه و یه چیز اجباری و واجبه.پس نمیشه کپی خور نکرد.
معمولا دستگاهی که میخرید کپی خور شدست.دستگاه رو باز میکنن و درایوشو به سیستم وصل میکنن و یه سری برنامه روش میزنن.

کلا خیلی مسئله ی مهمی نیست.آسیبی به دستگاه نمیرسونه.

خرید پلی 3 یا 360 هم یه موضوع کاملا سلیقه یی هست.
خیلی ها پلی 3 رو به خاطر بازی های انحصاریش میخرن.خیلی ها هم 360 رو به خاطر کینکت و .. میخرن...
حالا کدوم بهتره رو شما باید تشخیص بدید.به نظر من اگه برای بچه هاتون هست 360 با کینکت بهتره.چون باعث میشه تحرک داشته باشن و یه جا ثابت نشینن.
البته پلی 3 هم Move داره که اونم همین کار رو انجام میده اما باید دو تا دسته هم دست بگیرید.
این دیسک گذاشتن تو درایو هم خیلی کار سختی نیست :دی تا گذاشتید حدود 10 ثانیه بعد میتونید بازی کنید.
از لحاظ سخت افزاری هم هر دو تقریبا در یک رده هستن.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
سلام
من تصمیم دارم ایکس باکس بگیرم اینطور که من تحقیق کردم الان اسلیم رو بورسه
دو مدل هست که من دیدم بیشتر در مورد اینها صحبت میشه

Microsoft Xbox 360 Slim 250GB
Microsoft Xbox 360 Slim 4GB
xbox 360 Elite (120 GB

به نظر شما این دو مناسب هستن؟
داغ نمی کنن؟
از اینا بهتر هم هست؟
قیمتشون چه حدوده و کجا میتونم قیمت مناسب و مطمئن تهیه کنم؟
چیز دیگه ایی پیشنهاد میکنید؟

فراموش کردم
اینا کپی خور میشن؟
و اگر میشن به با کپی خور شدن به سخت افزارشون صدمه نمی رسه؟

کسی نبود؟
خیلی ضروریه بعداظهر میخوام برم بخرم

Last edited by a moderator:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.خب مسلما کنسولی که جدید تره یعنی سری اسلیم.حالا اگه از نظر مالی مشکلی نیست 250 گیگ.
نه داغ میکنن و نه مشکل خاصی دارن.
نه مشکلی برای سخت افزار کنسول نداره.

قیمت 250 گیگش اینجا (شیراز) 430 هست.ارزون تر هم پیدا میشه.
موفق باشید.

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام من Xbox 360 ام اپدیتش اخرین بازی که اورد LA. noir بود بعد بردم اپدیت طرف گفته اپدیت سخت افزاری داره باید چیپ درایوش نمیدونم عوش شه راست گفته؟

بالا