• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

makhooo

Registered User
لایک‌ها
27
درود يه سوال داشتم براي بازي هاي جديد مثل call of duty وassassin چه اپديتي ميخواد؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ميشم يه راهنمايي كنيد؟

makhooo

Registered User
لایک‌ها
27
سلام من Xbox 360 ام اپدیتش اخرین بازی که اورد LA. noir بود بعد بردم اپدیت طرف گفته اپدیت سخت افزاری داره باید چیپ درایوش نمیدونم عوش شه راست گفته؟
درست گفته هزينشم از 25 هست تا 50 بسته به انصاف طرف داره

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام؛

سلام من Xbox 360 ام اپدیتش اخرین بازی که اورد LA. noir بود بعد بردم اپدیت طرف گفته اپدیت سخت افزاری داره باید چیپ درایوش نمیدونم عوش شه راست گفته؟

بستگی دارد که slim باشد یاphat. برای phat نیازی به آپگرید (سخت افزاری) نیست.

درود يه سوال داشتم براي بازي هاي جديد مثل call of duty وassassin چه اپديتي ميخواد؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ميشم يه راهنمايي كنيد؟

iXtreme LT+ 2.0

Marcus_gow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
توي همين فروم يه ايكس باكس جاسپر الايت 340 ميدن
ارزش داره بخرم؟؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام
ایکس باکسم lt+2 داره، تا چه نسخه ای از dashboard رو می تونم روش بریزم؟ آخرین نسخه dashboard که قبول می کنه چیه؟ (طوری که کپی خورش از بین نره)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام

من چند ماه پیش ایکس باکس خریدم. فقط هم pes بازی میکنم. به هیچ بازی دیگه ای علاقه ندارم. بعد رفتم خونه دوستم دیدم همین pes رو داره روی کامپیوتر بازی میکنه همه چیش هم مثه همین بازی هست که من با ایکس باکس میکنم. پس چه کاری بود من رفتم ایکس باکس خریدم؟ به نظرتون بفروشمش؟ یا نگه دارم؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

من چند ماه پیش ایکس باکس خریدم. فقط هم pes بازی میکنم. به هیچ بازی دیگه ای علاقه ندارم. بعد رفتم خونه دوستم دیدم همین pes رو داره روی کامپیوتر بازی میکنه همه چیش هم مثه همین بازی هست که من با ایکس باکس میکنم. پس چه کاری بود من رفتم ایکس باکس خریدم؟ به نظرتون بفروشمش؟ یا نگه دارم؟

سلام
به نظرم بفروشش مطمئن باش ضرر نمي كني...اين كنسول واقعا مشكلات نفس گير و خسته كننده اي داره درست مثل ويندوز! پي سي خيلي بهتره و اگرم مي خواي بدون دردسر و مشكلات ديگه آنلاين بازي كني يه ps3 بگير كه كپي خور نشده باشه، به اضافه اين كه ps network رايگانه منظورم psn

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام

نفروشش یه کینکت بخر بزار کنارش یه حالییی میده :دی
بعد اینم در نظر بگیر تو وقتی با کامپیوتر بازی میکنی دیگه حداکثر توی 22اینج بازی میکنی.
بعد ایکس باکس دسته رو میگیری دستت ولو میشیی برا خودت بازی میکنی. یکم سخت میشه اما عادت کنی با دسته حال میده :دی
نفروش! :دی

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بعد اینم در نظر بگیر تو وقتی با کامپیوتر بازی میکنی دیگه حداکثر توی 22اینج بازی میکنی.
بعد ایکس باکس دسته رو میگیری دستت ولو میشیی برا خودت بازی میکنی. یکم سخت میشه اما عادت کنی با دسته حال میده :دی
کاملآ منم با نظر شما موافقم این دوستمون نفروشه بهتره.
چون هیچی زمین خدا نمیشه نشستن روی زمین و بازی کردن جلو تلوزیون یا LCD یه حس دیگه ای به بازی میده

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان
آقا من هیچ اطلاعاتی در مورد ایکس باکس ندارم.یکی از آشناهامون خارجه و میخوام دستگاهی که تو لینک زیر هست رو بخرم البته با کینکت و دسته و یک بازی هستش..میشه بگید:
مدلش چیه؟
تو ایران چنده؟
میشه کپی خورش کرد؟هزینش چنده؟
فریمور و region ش اینجا مشکلی برای بازی کردن ایجاد نمیکنه؟
XBOX 360 4GB Console : Xbox 360 Consoles - Future Shop

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام
به نظرم بفروشش مطمئن باش ضرر نمي كني...اين كنسول واقعا مشكلات نفس گير و خسته كننده اي داره درست مثل ويندوز! پي سي خيلي بهتره و اگرم مي خواي بدون دردسر و مشكلات ديگه آنلاين بازي كني يه ps3 بگير كه كپي خور نشده باشه، به اضافه اين كه ps network رايگانه منظورم psn

چون هیچی زمین خدا نمیشه نشستن روی زمین و بازی کردن جلو تلوزیون یا LCD یه حس دیگه ای به بازی میده

ممنون از نظرات. آره منم به همین فکر کردم که تلویزیونم 42 اینچه و ال سیدیم 22 اینچ. طبیعتا توی تلویزیون خیلی لذت بخش تره و همچنین لم دادن روی مبل یا نشستن زمین. ولی از طرفی هم فکر میکنم آخه من هیچ بازی جز pes نمیکنم. کینکت و اینا هم نه وقتشو دارم نه حوصله شو. اینو اگه بفروشم با پولش میتونم کارای بهتری بکنم. ولی نمیدونم چقدر میخرن. اگر بالای 300 بخرن میارزه. ولی زیر 300 نه

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون از نظرات. آره منم به همین فکر کردم که تلویزیونم 42 اینچه و ال سیدیم 22 اینچ. طبیعتا توی تلویزیون خیلی لذت بخش تره و همچنین لم دادن روی مبل یا نشستن زمین. ولی از طرفی هم فکر میکنم آخه من هیچ بازی جز pes نمیکنم. کینکت و اینا هم نه وقتشو دارم نه حوصله شو. اینو اگه بفروشم با پولش میتونم کارای بهتری بکنم. ولی نمیدونم چقدر میخرن. اگر بالای 300 بخرن میارزه. ولی زیر 300 نه

آآآآآآآآآآآآآآآ یعنی این همه پول دادی که فقط pes بازی کنیی :دی ؟!!؟
نه برو کینکت رو بگیرر . من تضمین میکنم هم حاضر میشی براش وقت خالی ایجاد کنی هم حوصله پیدا کنیی.

بابای من کلا با بازی کامپیوتری و ایکس باکس و اینا کاملا مخالفه تا دو سه روز بعد از خریدش فقط غر میزد ( البته به من نه :دی ) من خودم که باورم نمیشد اومدم دیدم داره با داداشم کینکت اسپرت بازی میکنه :))) بعد هیی به داداشمم میگفت بزار بجات بازی کنم :دی نزدیک بود دعواشون بشه که نوبته کی باشه :)) آخر سرم با 60سال افتاد رو مبل تا صبح پاشو ماساژ میداد :))) :دی مطمئن باش تو هم نیمتونی ازش بگزری :دی

خوده ایکس باکس رو نفروششش هیچ فردا هم برو یه کینکت بگیر :دی

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44

من الان با led 40 اينچ داخل پي سي بازي مي كنم... خيليم لذت بخشه...و ديگه نگراني از بابت هزينه هاي اضافي و تعمير 360 ندارم...بن شدن و هك كردن و غيره غيره واقعا وقت گيرو خسته كنندست.

اما درمورد كينكت و موو كه يك نوع تقليد كوركورانه هم از طرف سوني و هم از سمت مايكروسافت بود.من خودم وي رو گرفتم ولي دوروزه نصف قيمت با 30-40 تا بازي ناجالب فروختمش. چون اصلا تكنولوژي كامل و جالبي نيست و اگر يك گيمر حرفه اي باشي گزينه جالبي براي لذت بردن نداره چه موو ، چه كينكت و چه وي ريموت اگر اشتباه نكرده باشم!
و خيلي زود دلتو مي زنه ولي اگر گيمر عادي باشي شايد برات جالب و كمي فان باشه اونم به شرط داشتن فضاي زياد و هم بازي...

سلام دوستان
آقا من هیچ اطلاعاتی در مورد ایکس باکس ندارم.یکی از آشناهامون خارجه و میخوام دستگاهی که تو لینک زیر هست رو بخرم البته با کینکت و دسته و یک بازی هستش..میشه بگید:
مدلش چیه؟
تو ایران چنده؟
میشه کپی خورش کرد؟هزینش چنده؟
فریمور و region ش اینجا مشکلی برای بازی کردن ایجاد نمیکنه؟
XBOX 360 4GB Console : Xbox 360 Consoles - Future Shop

قيمت رو نمي تونم بگم ولي مشكلي از بايت ريجن و كپي خور و اجراي بازي هاي كپي نخواهي داشت دوست عزيز.... فقط فكر كنم 4 گيگ برات هزينه اضافه درست كنه چون بالاخره مجبور مي شه حداقل يه هارد 60 گيگ يا 40 براش بخريد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آآآآآآآآآآآآآآآ یعنی این همه پول دادی که فقط pes بازی کنیی :دی ؟!!؟
نه برو کینکت رو بگیرر . من تضمین میکنم هم حاضر میشی براش وقت خالی ایجاد کنی هم حوصله پیدا کنیی.

بابای من کلا با بازی کامپیوتری و ایکس باکس و اینا کاملا مخالفه تا دو سه روز بعد از خریدش فقط غر میزد ( البته به من نه :دی ) من خودم که باورم نمیشد اومدم دیدم داره با داداشم کینکت اسپرت بازی میکنه :))) بعد هیی به داداشمم میگفت بزار بجات بازی کنم :دی نزدیک بود دعواشون بشه که نوبته کی باشه :)) آخر سرم با 60سال افتاد رو مبل تا صبح پاشو ماساژ میداد :))) :دی مطمئن باش تو هم نیمتونی ازش بگزری :دی

خوده ایکس باکس رو نفروششش هیچ فردا هم برو یه کینکت بگیر :دی

آره من بازی های دیگه رو علاقه ای ندارم. مسابقات اتومبیل رانی هم توی گیم ها دوس دارم که متاسفانه دوتا بازی معرفی کردن خریدم به دلم نچسبید. من فقط با midtown madness که وقتی کامپیوتر خریدم تو هاردم بود حال کردم. دیگه چیزی مثل اون نتونستم پیدا کنم.
کینکت رو فک کنم همین بود که خونه دوستم بازی کردم. والیبالش رو بازی کردم. آدم اعصابش خورد میشه هی رو هوای خالی اسپک بزنه! خدایی تو اعصابت خورد نمیشه؟ چند هست قیمتش؟ تنهایی هم حال میده بازی کنی؟ یا باید دو نفر باشیم؟

من الان با led 40 اينچ داخل پي سي بازي مي كنم... خيليم لذت بخشه...و ديگه نگراني از بابت هزينه هاي اضافي و تعمير 360 ندارم...بن شدن و هك كردن و غيره غيره واقعا وقت گيرو خسته كنندست.

اما درمورد كينكت و موو كه يك نوع تقليد كوركورانه هم از طرف سوني و هم از سمت مايكروسافت بود.من خودم وي رو گرفتم ولي دوروزه نصف قيمت با 30-40 تا بازي ناجالب فروختمش. چون اصلا تكنولوژي كامل و جالبي نيست و اگر يك گيمر حرفه اي باشي گزينه جالبي براي لذت بردن نداره چه موو ، چه كينكت و چه وي ريموت اگر اشتباه نكرده باشم!
و خيلي زود دلتو مي زنه ولي اگر گيمر عادي باشي شايد برات جالب و كمي فان باشه اونم به شرط داشتن فضاي زياد و هم بازي...

راستی قضیه خراب شدن ایکس باکس از نظر نرم افزاری و سخت افزاری و اینا چیه؟ من اصلا اینو به نت وصل نکردم تاحالا و قصد این کار رو هم ندارم. چند روز پیش بردم 15 تومن دادم آپدیتش کردن. من فقط روزی یکی دو ساعت pes بازی میکنم. آیا احتمال خراب شدنش هست؟ اگر بدونم برای حداقل 2 سال میتونم بدون مشکل باهاش کار کنم نمیفروشمش.

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
منديگه يكي دو سالي مي شه سراغ مسائل ايكس باكس نمي رم هرچند همين يه ماه پيش فروختمش! مشكل نرم افزاري كه ممكنه اگر فريمورت به روز نباشه و از بازي هاي پچ شده استفاده نكني "البته اون زمونا" الان نمي دونم! بن بشي و نتوني ديگه آنلاين بازي كني. از لحاظ سخت افزاري هم سري هاي بعد از 2010 معمولا مشكلات كمتري از لحاظ گرمايي و سخت افزاري دارن شايد روزي 5-6 ساعت هم در دماي پايين "خنك" محيط براتون مشكلي پيش نياره من خودم 3 سال داشتمش هرچند اولي رو 4-5 سال پيش خريدم ولي خيلي زود سه چراغ شد اما دومي تا همين يك ماه پيش رديف بود و نونو با 300-400 تا بازي نو با بسته بنديش فروختمش 130 به يه بي انصاف:eek: چون پول لازم بودم سيتمو ارتقا بدم... بنظرم GEARS OF WAR رو هم بازي بنما ضرر نمي كني.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
آره من بازی های دیگه رو علاقه ای ندارم. مسابقات اتومبیل رانی هم توی گیم ها دوس دارم که متاسفانه دوتا بازی معرفی کردن خریدم به دلم نچسبید. من فقط با midtown madness که وقتی کامپیوتر خریدم تو هاردم بود حال کردم. دیگه چیزی مثل اون نتونستم پیدا کنم.
کینکت رو فک کنم همین بود که خونه دوستم بازی کردم. والیبالش رو بازی کردم. آدم اعصابش خورد میشه هی رو هوای خالی اسپک بزنه! خدایی تو اعصابت خورد نمیشه؟ چند هست قیمتش؟ تنهایی هم حال میده بازی کنی؟ یا باید دو نفر باشیم؟
QUOTE]

من فقط با دسته 3تا بازی کردم . pes / کشتی کج / spilinter cell.
چی چی اعصابت خورد بشه میخوای توپم بگیری دستت دیگه :| من یه بار داشتم با پسر داییم بازی میکردم هرچی میزدم گل نمیشد عصبی شدم پریدم اسپک زدم پنکه 4دور خورد :دی پریدم پنکه رو زدم :دی
قیمت فکر کنم الان 150تومان باشه . دو نفریی که بازی خیلی بیشتر حال میده دیگه رقابتی میشه . اما تک نفره هم حال میدهه . مثلا بازی Tennis 4 خوراک تک نفرس با کینکت یه حالیییی میده :دی یا مایکل جکسون .
فقط اگه آپارتمان نباشی خوبه :دی ما طبقه 3 . هفته اول تا نصفه شبم بازی میکردیم :p

با خیال راحت بازی کن هیچیشم نمیشه تا دوسال دیگه :دی

بعد جناب sony_B :
من وی و موو رو بازی نکردم اما کینکت از اونا بالاتره . برای اون دوتا همش یه کنترل توی دستته اما کینکت نه . با دست خالی بازی میکنی با پا با سر .
اما درسته این مدل بازیاا برای گیمر حرفه ای نیست بیشتر جنبه سرگرمی دارن . لا مصب خوبم سرگرم میکنه :دی

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
درسته اشتباه از من بود:)...ممنون بابت توضيحات دوست عزيز...ولي واقعا قيمتش هم آزار دهندست.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منديگه يكي دو سالي مي شه سراغ مسائل ايكس باكس نمي رم هرچند همين يه ماه پيش فروختمش! مشكل نرم افزاري كه ممكنه اگر فريمورت به روز نباشه و از بازي هاي پچ شده استفاده نكني "البته اون زمونا" الان نمي دونم! بن بشي و نتوني ديگه آنلاين بازي كني. از لحاظ سخت افزاري هم سري هاي بعد از 2010 معمولا مشكلات كمتري از لحاظ گرمايي و سخت افزاري دارن شايد روزي 5-6 ساعت هم در دماي پايين "خنك" محيط براتون مشكلي پيش نياره من خودم 3 سال داشتمش هرچند اولي رو 4-5 سال پيش خريدم ولي خيلي زود سه چراغ شد اما دومي تا همين يك ماه پيش رديف بود و نونو با 300-400 تا بازي نو با بسته بنديش فروختمش 130 به يه بي انصاف:eek: چون پول لازم بودم سيتمو ارتقا بدم... بنظرم GEARS OF WAR رو هم بازي بنما ضرر نمي كني.

ای بابا مفت فروختی که :|

من فقط با دسته 3تا بازی کردم . pes / کشتی کج / spilinter cell.
چی چی اعصابت خورد بشه میخوای توپم بگیری دستت دیگه :| من یه بار داشتم با پسر داییم بازی میکردم هرچی میزدم گل نمیشد عصبی شدم پریدم اسپک زدم پنکه 4دور خورد :دی پریدم پنکه رو زدم :دی
قیمت فکر کنم الان 150تومان باشه . دو نفریی که بازی خیلی بیشتر حال میده دیگه رقابتی میشه . اما تک نفره هم حال میدهه . مثلا بازی Tennis 4 خوراک تک نفرس با کینکت یه حالیییی میده :دی یا مایکل جکسون .
فقط اگه آپارتمان نباشی خوبه :دی ما طبقه 3 . هفته اول تا نصفه شبم بازی میکردیم :p

با خیال راحت بازی کن هیچیشم نمیشه تا دوسال دیگه :دی

آره من آپارتمان هستم. با این تعریف هایی که کردی منم هوس کردم بخرم کینکت. چقدر گرونههههههه :|

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
راستی قضیه خراب شدن ایکس باکس از نظر نرم افزاری و سخت افزاری و اینا چیه؟ من اصلا اینو به نت وصل نکردم تاحالا و قصد این کار رو هم ندارم. چند روز پیش بردم 15 تومن دادم آپدیتش کردن. من فقط روزی یکی دو ساعت pes بازی میکنم. آیا احتمال خراب شدنش هست؟ اگر بدونم برای حداقل 2 سال میتونم بدون مشکل باهاش کار کنم نمیفروشمش
با سلام.
از لحاظ سخت افزاری مهم ترین مشکل ایکس باکس همون چراغ مرگ یا سه چراغه هست که بستگی به مدل دستگاهتون داره که از چه مادربوردی استفاده کردن توش.
از زمان ساخت ایکس باکس تا الان اینها مادربورد رو خودم دیدم به ترتیب ساخت:زفیر-لانچ-زننون-فالکون-جاسپر-این ایکس باکس جدیدها (اسلیم منظورم هست)که تو بازار میگنن سوپر جاسپر یا یک همچین چیزی.اگه جاسپر یا سوپرجاسپر دارید با خیال راحت بازی کنید ولی اگه از مدلهای قدیمی دارید نسب به مدلش باید باش مدارا کنید که البته میشه از لحاظ دفع دما یکم ارتقاشون داد مثل روش 12 ولت این چیزا.
از لحاظ نرم افزاری هم دستگاه بن یا فلگ میشه اونم یا بخاطر وصل شدن به لایو بدون بازی پچ شده است یا اینکه دستگاه رو خود افراد اپدیت میکنن و از کپی خوری میفته یا یک بازی جدید میاد با قفل امنیتی جدید مثل ap2.5 میزارن تو دستگاه که اونم بعضی اوقات دستگاه رو از کپی خور بودن در میاره.
امیدوارم مفید باشه:)

بالا