cdcenter24
Registered User
یه دیتا پک برای پی ای اس دانلود کردم توی توضیحاتش زده بود که باید رو 512مگ کانفیگ بشه !! الان من باید چه کنم پس ؟! :دی2-نمیشه داداش
یه دیتا پک برای پی ای اس دانلود کردم توی توضیحاتش زده بود که باید رو 512مگ کانفیگ بشه !! الان من باید چه کنم پس ؟! :دی2-نمیشه داداش
تا بازي جديد با قفل جديد نياد ، آپديت جديدي هم نخواهد آمد . اين اين آپديت ( ال تي ها ) ها فقط براي شكستن قفل هاي جديده . ولي آپديت لايو معمولا قبل از كريسمس مياد . فكر كنم الان اومده باشههیچ کس نیست یاری رسانی بنماید؟؟؟
سلام
ممنون میشم اگه نحوه راجب باز کردنه xbox360 slim250 G رو کسی بگه و طریقه اپدیت کردنش
و همینطور تعمیر درایو خراب حتما تعمیر میشه چون صاحب مغازه میخواست 20 بخرتش
ممنون
دوستان من ایکس باکسم بعد اپدیت به lt3 دیگه از کابل hd پشتیبانی نمیکنه راهی هست بشه درستش کرد یا نه
ممنون میشم جواب بدید
کاش بعدش یه مشت هم به مغازه دار می زدی! یه پیچشو بخای میگن 30 تومن! انگار دستگاه نو رو اوراق کردن!!!!اين يه كار حرفهايه . حتي كار تعميركارهاي معمولي هم نيست آموزش كاملش را مي توني توي سايت بازي سنتر پيدا كني . اگه تجربهاي توي اين زمينه نداري اصلا ارزش نداره خودت دستش بزني . اگه تعميركار خوب خواستي از طريق پيام بگو .
به خاطر قفل بازی ها هست.سلام به دوستان عزيز من يه xbox طی همين 1- 2 ماه اخير گرفتم با اخرين آپديت
مشکل اينجاست که بازی های جديد رو مثل pes 2013 يا black oops2 يا ماست وانتد رو اجرا ميکنه
اما بازی های نسخه قبل اين بازی ها يا بازی های قديمی تر اجرا نميشه اين قضيه چی هست ؟
به خاطر قفل بازی ها هست.
شما باید نسخه پچ شدشون رو خریداری کنید و اینایی که دارید دیگه به دردتون نمیخوره.
XGD3 Games :
Driver: San Francisco
Dead Island
Warhammer 40000: Space Marine
Rise of Nightmares (Kinect)
Gears Of War 3
X-Men Destiny
NBA 2K12
RAGE
Dark Souls
Ace Combat: Assault Horizon
Forza 4
Batman: Arkham City
The Adventures of Tintin: The Game
Sonic Generations
Rayman origins
The Darkness II
Mass Effect 3
CoD: MW3
Metal Gear Solid HD Collection
GoldenEye 007: Reloaded
Just Dance 3
Skyrim
Saints Row The Third
Assassins Creed Revelations
Halo Combat Evolved
NFS: The Run
yourshape fitness 2012
Kinect star wars
Kinect Rush
Sillent Hill HD Collection
Ridge Racer Unbounded
The Witcher 2
Devil May Cry HD Collection
Birds of steel
قفل AP 2.5 :
Call of Duty : Modern Warfare 2
Call of Duty : Black OPS
Assassin's Creed : Brotherhood
Halo : Reach
Need For Speed : Hot Pursuit
Fable III
از کجا بفهمم نسخه پچ شده کدومه ؟
سلام به دوستان عزيز من يه xbox طی همين 1- 2 ماه اخير گرفتم با اخرين آپديت
مشکل اينجاست که بازی های جديد رو مثل pes 2013 يا black oops2 يا ماست وانتد رو اجرا ميکنه
اما بازی های نسخه قبل اين بازی ها يا بازی های قديمی تر اجرا نميشه اين قضيه چی هست ؟
برای قسمت اول سوالت:سلام به همه دوستان من اصفهان هستم چند تا سوال داشتم اول اینکه دستگاه رو اگه جیتگش کنم خوبه یا همینجور بهتره؟
دوم اینکه توی اصفهان کجا میتونم این کارو انجام بدم و هزینش چقدره؟