SILENT_66A
Registered User
سلام دوستان من میخاستم داشبورد ایکس باکس 4 گیگ رو اپدیت کنم فایل اخر ورژنم گرفتم خاستم ببینم چجوری اپدیت کنم و اینکه مشگلی برایه بازی هایه کپی پیش نماید در اجراشون
اگه فقط داشبورد رو میخوایی آپدیت کنی واسه کپی ها مشکلی پیش نمیادسلام دوستان من میخاستم داشبورد ایکس باکس 4 گیگ رو اپدیت کنم فایل اخر ورژنم گرفتم خاستم ببینم چجوری اپدیت کنم و اینکه مشگلی برایه بازی هایه کپی پیش نماید در اجراشون
سلام به همه دوستان گلم
اقا همه بچه ها بازی های xbox رو تموم کردن ما بعد قرنی تازه رفتیم LT3 کردیم
هنوز یه هفته نشده ازین موضوع که از دیروز دیدم صفحه بازی یهو سیاه میشه و یه لحظه میره و یهو دستگاه ریستارت یا خاموش میشه!!
دوستان کسی میدونه چرا این اتفاق میوفته تا راهنمایی کنه؟
ممکنه طرف که Lt3 کرده دستگاه خراب شده باشه و مشکلی واسش پیش اومده باشه؟
اگه میشه راهنمایی کنید چون خیلی بابت این موضوع ناراحتم
دستگاه من اسلیم هست و هم بازی 97% و هم بورنر مکس همین اتفاق میوفته
سلام به همه دوستان گلم
اقا همه بچه ها بازی های xbox رو تموم کردن ما بعد قرنی تازه رفتیم LT3 کردیم
هنوز یه هفته نشده ازین موضوع که از دیروز دیدم صفحه بازی یهو سیاه میشه و یه لحظه میره و یهو دستگاه ریستارت یا خاموش میشه!!
دوستان کسی میدونه چرا این اتفاق میوفته تا راهنمایی کنه؟
ممکنه طرف که Lt3 کرده دستگاه خراب شده باشه و مشکلی واسش پیش اومده باشه؟
اگه میشه راهنمایی کنید چون خیلی بابت این موضوع ناراحتم
دستگاه من اسلیم هست و هم بازی 97% و هم بورنر مکس همین اتفاق میوفته
وقتی داخل بازی باشی (یعنی در حال بازی) و یه ارور بدخ و وقتی ok کنی کنسولت Restart بشه مشکل از رایت بازی هات هست
اگه LT مشکلی داشته باشه اصلا داخل گیم پلی بازی نمیره تو منو ارور میده
مشكل از اين بازي هاي كپي رايت هست![]()
شرمنده میشه لینکشو بدین دانلود کنماگه فقط داشبورد رو میخوایی آپدیت کنی واسه کپی ها مشکلی پیش نمیاد
بهت توصیه می کنم از روی بازیه Hitman HD Trilogy آپدیت کنی توش یه آپدیت جدید داره من زدم خوب بود
1- lt3 همون ورژن کرکی هست که باعث میشه دستگاه بازیهای کپی رو اجرا کنه ( حتما باید روی دستگاه این ورژن باشه )با سلام خدمت دوستان بازیخور و کنسول خور
قصد دارم چند دستگاه ایکس باکس و پی اس تری بخرم
لطفا مختصرا در مورد ایکس باکس واسم توضیح بدید
فکر کنم بهتره سوال بپرسم :
1 . این ال تی 3 و اینا که میگید یعنی چی؟
2 . امکان اتصال هارد به صورت اکسترنال هست ؟ مدلهای 4 گیگ رو چجوری میشه بازیها رو ریخت توش وقتی که هارد نداره ؟ اگه اکسترنال امکانش هست ، ایکس باکس هارد مخصوص داره یا همین هاردهای pc هم میشه ؟
3 . امکان اتصال اسپیکر با فیشهای معمول که تو pc استفاده میکنیم برای ایکس باکس هست ؟
4 . آخرین کنسولی که من بازی کرده ام پی اس 1 بوده (پیرمردی شدیم واسه خودمون!) . اونا دو مدل داشتند که یکیش به اصطلاح شماها فت و یکیش هم که بعدا اومد و ریزه میزه بود اسلیم بودش . ولی اینجا میبینم که انواع و اقسام مدلها هست واسه ایکس باکس . اسلیم و فت و الایت و ارکید و . . . . . ! لطفا اینا رو هم مختصر توضیح بدید که تفاوتشون باهمدیگه چیه
دوستان من اینها رو واسه کار خیر میخام و واسه خودم نیست
لطفا با حوصله توضیح بدید که شما هم تو این کار خیر شریک باشید
پیشاپیش تشکر میکنم
میرم همین پستو تو تاپیک پی اس تری هم بزنم
پس این مورد رو که فروشنده زحمتشو میکشه1- lt3 همون ورژن کرکی هست که باعث میشه دستگاه بازیهای کپی رو اجرا کنه ( حتما باید روی دستگاه این ورژن باشه )
قیمت هاردهاش چجوریه ؟2- ایکس باکس بر خلاف ps3 هارد اکسترنال قبول نمیکنه مگر هارد لبتاپی با مقداری تغییر . روی چهار گیگ هم مسلما بازی نمیشه ریخت باید براش هارد مخصوص خودش که 250 گیگ هست را بخرید .
دوستان HDMI دستگاه من مشکل داره و تصویر نمیده.یعنی از اول هم نمیداد.روش خاصی که نداره ؟
نه . احتمالا کابلت خرابه ! با یه کابل دیگه تست کن !
پس درگاه HDMI دستگاه احتمالا مشکل داره !! چون من که گرفتم کابل وصل کردم صدا و تصویر راحت اومد بدون هیچ کاره اضافه !کابل سالمه. هم کابل رو تست کردم و هم کابل جدید گرفتم بازهم همینطوریه
باید بری بازیو بگیری نصب کنی :دیمن بازی pess2013 رو میخام با اخرین نقل و انتقالات روز دستگاهمم جیتک شدست باید چکار کنم
دوستان کسی نیست کمک کنه به منمن بازی pess2013 رو میخام با اخرین نقل و انتقالات روز دستگاهمم جیتک شدست باید چکار کنم