• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
سلام دوستان من میخاستم داشبورد ایکس باکس 4 گیگ رو اپدیت کنم فایل اخر ورژنم گرفتم خاستم ببینم چجوری اپدیت کنم و اینکه مشگلی برایه بازی هایه کپی پیش نماید در اجراشون

fashion.gamer

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان من میخاستم داشبورد ایکس باکس 4 گیگ رو اپدیت کنم فایل اخر ورژنم گرفتم خاستم ببینم چجوری اپدیت کنم و اینکه مشگلی برایه بازی هایه کپی پیش نماید در اجراشون
اگه فقط داشبورد رو میخوایی آپدیت کنی واسه کپی ها مشکلی پیش نمیاد
بهت توصیه می کنم از روی بازیه Hitman HD Trilogy آپدیت کنی توش یه آپدیت جدید داره من زدم خوب بود

sari_dvd

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان گلم
اقا همه بچه ها بازی های xbox رو تموم کردن ما بعد قرنی تازه رفتیم LT3 کردیم
هنوز یه هفته نشده ازین موضوع که از دیروز دیدم صفحه بازی یهو سیاه میشه و یه لحظه میره و یهو دستگاه ریستارت یا خاموش میشه!!
دوستان کسی میدونه چرا این اتفاق میوفته تا راهنمایی کنه؟
ممکنه طرف که Lt3 کرده دستگاه خراب شده باشه و مشکلی واسش پیش اومده باشه؟
اگه میشه راهنمایی کنید چون خیلی بابت این موضوع ناراحتم
دستگاه من اسلیم هست و هم بازی 97% و هم بورنر مکس همین اتفاق میوفته

fashion.gamer

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به همه دوستان گلم
هنوز یه هفته نشده ازین موضوع که از دیروز دیدم صفحه بازی یهو سیاه میشه و یه لحظه میره و یهو دستگاه ریستارت یا خاموش میشه!!

وقتی داخل بازی باشی (یعنی در حال بازی) و یه ارور بدخ و وقتی ok کنی کنسولت Restart بشه مشکل از رایت بازی هات هست
اگه LT مشکلی داشته باشه اصلا داخل گیم پلی بازی نمیره تو منو ارور میده

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
سلام به همه دوستان گلم

مشكل از اين بازي هاي كپي رايت هست :)

sari_dvd

Registered User
لایک‌ها
14
وقتی داخل بازی باشی (یعنی در حال بازی) و یه ارور بدخ و وقتی ok کنی کنسولت Restart بشه مشکل از رایت بازی هات هست
اگه LT مشکلی داشته باشه اصلا داخل گیم پلی بازی نمیره تو منو ارور میده

مشكل از اين بازي هاي كپي رايت هست :)

لامصب کله نیست کامپیوتره
بعد از 3 روز کاوش فهمیدم 3راهی برق مشکل داشت و چه مشکلی نمیدونم چندتا وسیله برقی دیگم بهش وصل بود ولی اونا درست کارشون رو میکردن
خلاصه عوضش کردم اوکی شد
ممنون از همه دوستان

saeedck

Registered User
لایک‌ها
2
salam
doostan man mikhastam need for speed hot persuito updatesh konam ke roo lt3 bazi konam va tebghe goftehaye doostan amal kardam
yani aval felasho roo dasgah configur kardam va badesh ba estefade az barnameye abgx360 id numbere updato dar avordam va dl kardam va bad ba estefade az horizon rikhtam roo felasho vasl kardam be dasgah vali bazam bazio baz nemikone va mizane not suport bayad chikar konam????1

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
اگه فقط داشبورد رو میخوایی آپدیت کنی واسه کپی ها مشکلی پیش نمیاد
بهت توصیه می کنم از روی بازیه Hitman HD Trilogy آپدیت کنی توش یه آپدیت جدید داره من زدم خوب بود
شرمنده میشه لینکشو بدین دانلود کنم

l3al3ak.kral

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام خدمت دوستان بازیخور و کنسول خور :)

قصد دارم چند دستگاه ایکس باکس و پی اس تری بخرم
لطفا مختصرا در مورد ایکس باکس واسم توضیح بدید
فکر کنم بهتره سوال بپرسم :
1 . این ال تی 3 و اینا که میگید یعنی چی؟
2 . امکان اتصال هارد به صورت اکسترنال هست ؟ مدلهای 4 گیگ رو چجوری میشه بازیها رو ریخت توش وقتی که هارد نداره ؟ اگه اکسترنال امکانش هست ، ایکس باکس هارد مخصوص داره یا همین هاردهای pc هم میشه ؟
3 . امکان اتصال اسپیکر با فیشهای معمول که تو pc استفاده میکنیم برای ایکس باکس هست ؟
4 . آخرین کنسولی که من بازی کرده ام پی اس 1 بوده (پیرمردی شدیم واسه خودمون!) . اونا دو مدل داشتند که یکیش به اصطلاح شماها فت و یکیش هم که بعدا اومد و ریزه میزه بود اسلیم بودش . ولی اینجا میبینم که انواع و اقسام مدلها هست واسه ایکس باکس . اسلیم و فت و الایت و ارکید و . . . . . ! لطفا اینا رو هم مختصر توضیح بدید که تفاوتشون باهمدیگه چیه

دوستان من اینها رو واسه کار خیر میخام و واسه خودم نیست
لطفا با حوصله توضیح بدید که شما هم تو این کار خیر شریک باشید
پیشاپیش تشکر میکنم

میرم همین پستو تو تاپیک پی اس تری هم بزنم

Last edited:

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام خدمت دوستان بازیخور و کنسول خور :)

قصد دارم چند دستگاه ایکس باکس و پی اس تری بخرم
لطفا مختصرا در مورد ایکس باکس واسم توضیح بدید
فکر کنم بهتره سوال بپرسم :
1 . این ال تی 3 و اینا که میگید یعنی چی؟
2 . امکان اتصال هارد به صورت اکسترنال هست ؟ مدلهای 4 گیگ رو چجوری میشه بازیها رو ریخت توش وقتی که هارد نداره ؟ اگه اکسترنال امکانش هست ، ایکس باکس هارد مخصوص داره یا همین هاردهای pc هم میشه ؟
3 . امکان اتصال اسپیکر با فیشهای معمول که تو pc استفاده میکنیم برای ایکس باکس هست ؟
4 . آخرین کنسولی که من بازی کرده ام پی اس 1 بوده (پیرمردی شدیم واسه خودمون!) . اونا دو مدل داشتند که یکیش به اصطلاح شماها فت و یکیش هم که بعدا اومد و ریزه میزه بود اسلیم بودش . ولی اینجا میبینم که انواع و اقسام مدلها هست واسه ایکس باکس . اسلیم و فت و الایت و ارکید و . . . . . ! لطفا اینا رو هم مختصر توضیح بدید که تفاوتشون باهمدیگه چیه

دوستان من اینها رو واسه کار خیر میخام و واسه خودم نیست
لطفا با حوصله توضیح بدید که شما هم تو این کار خیر شریک باشید
پیشاپیش تشکر میکنم

میرم همین پستو تو تاپیک پی اس تری هم بزنم
1- lt3 همون ورژن کرکی هست که باعث میشه دستگاه بازیهای کپی رو اجرا کنه ( حتما باید روی دستگاه این ورژن باشه )
2- ایکس باکس بر خلاف ps3 هارد اکسترنال قبول نمیکنه مگر هارد لبتاپی با مقداری تغییر . روی چهار گیگ هم مسلما بازی نمیشه ریخت باید براش هارد مخصوص خودش که 250 گیگ هست را بخرید .
3- اسپیکر بطور مستفیم نه ( توضیحات بیشر را توی قسمت ps3‌براتون نوشتم اونم مشابه همینه )
4- الان هم بهترین نوع ایکس باکس اسلیم هست که دو مدل هم بیشتر نداره یکی با هارد 4 گیگ یکی هم با هارد 250 گیگ . هیچ فرق دیگه ای هم با هم ندارند

l3al3ak.kral

Registered User
لایک‌ها
113
1- lt3 همون ورژن کرکی هست که باعث میشه دستگاه بازیهای کپی رو اجرا کنه ( حتما باید روی دستگاه این ورژن باشه )
پس این مورد رو که فروشنده زحمتشو میکشه
2- ایکس باکس بر خلاف ps3 هارد اکسترنال قبول نمیکنه مگر هارد لبتاپی با مقداری تغییر . روی چهار گیگ هم مسلما بازی نمیشه ریخت باید براش هارد مخصوص خودش که 250 گیگ هست را بخرید .
قیمت هاردهاش چجوریه ؟
هارد لپ تاپی مثلا چه تغییری باید داده بشه ؟

با تشکر از شما دوست عزیزم

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
lt3 موقعی که دستگاه را میخری باید روش باشه یعنی روش ریخته باشن و پولی هم بابتش نباید بگیرن
والا قیمت این روزهای هارد دستم نیست ولی مسلما گرون شده باید حدود 170 باشه . اون هارد لپتاپی هم کار شما نیست یه خورده حرفه‌ایه .
پیروز باشید

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان HDMI دستگاه من مشکل داره و تصویر نمیده.یعنی از اول هم نمیداد.روش خاصی که نداره ؟

.AHMAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان بنده ایکس باکس 4 گیگ اسلیم رو جیتک کردم خاستم ببینم اپدیت مخصوص جیتک رو از کدام سایت بگیرم برایه داشبورد

.AHMAD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بازی pess2013 رو میخام با اخرین نقل و انتقالات روز دستگاهمم جیتک شدست باید چکار کنم

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
کابل سالمه. هم کابل رو تست کردم و هم کابل جدید گرفتم بازهم همینطوریه
پس درگاه HDMI دستگاه احتمالا مشکل داره !! چون من که گرفتم کابل وصل کردم صدا و تصویر راحت اومد بدون هیچ کاره اضافه !

من بازی pess2013 رو میخام با اخرین نقل و انتقالات روز دستگاهمم جیتک شدست باید چکار کنم
باید بری بازیو بگیری نصب کنی :دی

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان.
می خواستم بدونم بعد ال تی 3 آپدیت جدیدی اومده؟
من خودم اخبار ایکس باکس رو به شدت دنبال می کنم ولی چیزی نشنیدم ولی یکی از فامیل هامون میگفت که اومده.
ممنون.

بالا