• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات پيرامون جيلبريك پلي استيشن ٣

Nemsis

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من یه PS3 فت دارم که آپدیت ROGERO 4.30 روش هست
ولی یه مشکلی دارم اینکه وقتی بازی رو روی هارد اکسترنال میریزم نه آیکون بازی رو میاره نه بازی رو میشناسه و برنامه ی مولتی من رو وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه و این ارور رو میده:
AN EROOR OCCURRED THE START OPERATION (80010017)
الآن باید چه کار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
ایبوت بازی رو چک کنید !

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
سلام دوستان
من یه PS3 فت دارم که آپدیت ROGERO 4.30 روش هست
ولی یه مشکلی دارم اینکه وقتی بازی رو روی هارد اکسترنال میریزم نه آیکون بازی رو میاره نه بازی رو میشناسه و برنامه ی مولتی من رو وقتی روش کلیک میکنم باز نمیشه و این ارور رو میده:
AN EROOR OCCURRED THE START OPERATION (80010017)
الآن باید چه کار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

کمی بیشتر توضیح بده
نسخه مولتی من چنده؟
این مشکل بعد از آپدیت به وجود اومد؟
مولتی من اصلا اجرا میشه؟ چون اونطور که میگی اجرا نمیشه پس دیگه اینترنال اکسترنال نداره

اما احتمالا با نصب نسخه آخر مولتی من مشکل حل بشه

ahmad1992

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
دوستان من یه دستگاه 320 اسلیم دارم ورژن 3.55 روجرو منیجر
راستش دیگه تصمیم گرفتم اپدیتش کنم ولی چون دقیقا بلد نیستم میترسم دستگاه به فنا بره!!!!
اگه میشه از اول برام توضیح بدین ممنون میشم:rolleyes:
راستی یادم رفت بپرسم قضیه multiman چیه؟!

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
سلام
دوستان من یه دستگاه 320 اسلیم دارم ورژن 3.55 روجرو منیجر
راستش دیگه تصمیم گرفتم اپدیتش کنم ولی چون دقیقا بلد نیستم میترسم دستگاه به فنا بره!!!!
اگه میشه از اول برام توضیح بدین ممنون میشم:rolleyes:
راستی یادم رفت بپرسم قضیه multiman چیه؟!
به فنا نمیره دوست عزیز البته اگه مراحل کار و درست انجام بدی. multiman یه برنامه ی اجرا کننده بک آپ بازی هاست مثل روجرو منیجر.

ahmad1992

Registered User
لایک‌ها
39
اگه به ریباگ4.41 آپدیتش کنم چطوری میتونم مولتی من جدید رو نصب کنم؟

MEISAMPHP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ..
من یه ps3 slim 320gb دارم که در حال حاضر روی ورژن اورجینال 4.31 هستش .. الان تصمیم دارم کپی خور کنمش !! میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم ؟؟

PS3 Jailbreak 4.31 Custom Firmware | PS3Jailbreaks.org از این سایت میشه استفاده کرد آیا ؟؟

ممنون میشم کمکم کنید ..

یاعلی ..

ronnine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا سلام و عرض خسته نباشید ...

یه کنسول پلی استیشن 3 ورژن 3.55 دارم که میخوام آپدیت و جیلبریکش کنم به آخرین ورژن ...

ممنون میشم راهنمایی کنین و تاپیک آموزش کامل رو برام بذارید!

sadeghgenavehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام من در مولتیمن بازی گاداوار اسنشنو حذف کردم بعد کنسول فریز کرد دکمه خاموش پاور رو زدم حالا میرم میبینم فضای خالی 49 گیگ دارم در صورتی که باید بشه 80 گیگ چون خودش 49 گیگ بود یعنی بازی حذف نشده ولی وقتی توی فایل مننجر نگاه میکنم بازی گاداوار وجود نداره و حذف شده ولی فضاش خالی نشده نمیدونم چیکار کنم امیدوارم مشکلم رو فهمیده باشید و منظورو رسونده باشم خواهش میکنم کمکم کنید

imi75

Registered User
لایک‌ها
197
سلام
1.میخواستم بدونم فریمور 4.25 کپی خور میشه؟؟
2.بعد اگه میشه باید دانگرید بشه؟؟
3.این کپی خورش نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
4.بعد از دانگیرد از ارزش دستگاه پایین میاد؟
5.هزینه کپی خورش چنده؟
ممنون میشم به همش پاسخ بدین

hadi0680

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
میتونی پلی3 منو کپی خور کنی؟

hadi0680

Registered User
لایک‌ها
19
دوستانی که پلی3 رو کپی خور میکنن اعلام کنن لطفا که من دستگامو بدم کپی خورش کنن

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز تو شهر خودتون اقدام به اینکار کنین خیلی به صرفه تر هست تا بخواین چندبار هرینه پست بدین و دردسر های دیگه.

hadi0680

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز تو شهر خودتون اقدام به اینکار کنین خیلی به صرفه تر هست تا بخواین چندبار هرینه پست بدین و دردسر های دیگه.

خب منم اینو گذاشتم که کسی از شهر خودم پیدا بشه یعنی کرج که کپی خورش کنه

ehsansamavati

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات بنده به تازگی یک فروند PS3 FAT 80 GIG خریداری کردم حالا چند تا سوال برام پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم که دوستان راهنماییم کنند اول اینکه الان ورژن کپی خورش 3.55 هست به نظرتون به 4 آپدیتش کنم؟ کلا اگه به 4 آپدیت کنم چه مزایا و معایبی داره؟ بعد اگه خواستم آپدیت کنم آموزش آپدیتشم بهم بگید
یه مشکلم جدیدا باهاش پیدا کردم که رو اعصابمه وقتی میخوام یه بازی کپی مثل کال آف دیوتی بازی کنم موقع اجراش یه ارور میده تو مایه های اینکه دیسک اورجینال میخواد حالا باید چیکار کنم؟

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
با عرض سلام و قبولی طاعات و عبادات بنده به تازگی یک فروند PS3 FAT 80 GIG خریداری کردم حالا چند تا سوال برام پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم که دوستان راهنماییم کنند اول اینکه الان ورژن کپی خورش 3.55 هست به نظرتون به 4 آپدیتش کنم؟ کلا اگه به 4 آپدیت کنم چه مزایا و معایبی داره؟ بعد اگه خواستم آپدیت کنم آموزش آپدیتشم بهم بگید
یه مشکلم جدیدا باهاش پیدا کردم که رو اعصابمه وقتی میخوام یه بازی کپی مثل کال آف دیوتی بازی کنم موقع اجراش یه ارور میده تو مایه های اینکه دیسک اورجینال میخواد حالا باید چیکار کنم؟

اول كه مباركت باشه
ولي كاش قبلش يه تاپيك مشورت ميزدي دوست عزيز
چون توي كنسول هاي 3 بيشترين درصد چراغ زرد براي كنسولهاي 80 گيگ فت هست
براي اپديتشم كه بهترين ورژن كپي هست و بستگي به بازي هايي داره كه ميخواي انجام بدي و بروز بودنش هست
براي اپديتشم توي نت يه سرچ كني كلي مطلب گيرت مياد
براي بازي هم شما بايد يه بازي اورجينال براي بوت كردن دستگاهتون داشته باشي حالا فرقي نميكنه چه بازي باشه
ولي اگه بازي اصلي داري و بازم ارور بهت ميده اون به احتمال زياد براي EBOOT بازيت هست كه بايد از نت دانلودش كني و جايگزينش كني

ehsansamavati

Registered User
لایک‌ها
2
اول كه مباركت باشه
ولي كاش قبلش يه تاپيك مشورت ميزدي دوست عزيز
چون توي كنسول هاي 3 بيشترين درصد چراغ زرد براي كنسولهاي 80 گيگ فت هست
براي اپديتشم كه بهترين ورژن كپي هست و بستگي به بازي هايي داره كه ميخواي انجام بدي و بروز بودنش هست
براي اپديتشم توي نت يه سرچ كني كلي مطلب گيرت مياد
براي بازي هم شما بايد يه بازي اورجينال براي بوت كردن دستگاهتون داشته باشي حالا فرقي نميكنه چه بازي باشه
ولي اگه بازي اصلي داري و بازم ارور بهت ميده اون به احتمال زياد براي EBOOT بازيت هست كه بايد از نت دانلودش كني و جايگزينش كني
ممنون از لطفت اول مبخواستم ایکس باکس بخرم دیگه یه دفعه شد الان بازی GRID2 رو اینترنتی خریدم نوشته قابل اجرا بر روی CFW 4.41 خوب الان باید به 4.41 آپدیت کنم بعد واسه بازی های جدید مثل جی تی ای وی بازم بای آپدیت کنم؟

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
ممنون از لطفت اول مبخواستم ایکس باکس بخرم دیگه یه دفعه شد الان بازی GRID2 رو اینترنتی خریدم نوشته قابل اجرا بر روی CFW 4.41 خوب الان باید به 4.41 آپدیت کنم بعد واسه بازی های جدید مثل جی تی ای وی بازم بای آپدیت کنم؟

ببين بخواي اپديتش كني به 4.41 بايد بدي برات كپي خور 4.41 كنن
فكر نكنم خودت بتوني انجامش بدي

ehsansamavati

Registered User
لایک‌ها
2
آقا گند زدم 4.41 ریختم رو فلش آپدیت کنم بعد داشت آپدیت میشد که یه دفعه دستگاه خاموش شد بعد روشنش کردم دیدم یه صفحه قرمز اومده که روش یه متن رو به چندین زبان نوشته حالا چیکار کنم؟ هرکی میتونه کمکم کنه خیلی حالم گرفتست

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
آقا گند زدم 4.41 ریختم رو فلش آپدیت کنم بعد داشت آپدیت میشد که یه دفعه دستگاه خاموش شد بعد روشنش کردم دیدم یه صفحه قرمز اومده که روش یه متن رو به چندین زبان نوشته حالا چیکار کنم؟ هرکی میتونه کمکم کنه خیلی حالم گرفتست

دادا فكر كنم دستگاهت همون مشكل 80 گيگ ها رو گرفته كه بهش ميگن Red Scren يعني همون سفه قرمز معروف كه بايد ببريش نعمييرگاه و دستگاه هم درست شدنش راستش 50-50 هست

بالا