• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات پيرامون جيلبريك پلي استيشن ٣

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
یعنی اینکه بازی رو نمیاره
مثلا gta
کلا تو xmb نمیاره یا موقع اجرا گیر میده ؟
تو قسمت تنظیمات multiman (اون بخش آخری سمت چپ) ، گزینه آخر یه چیزی نوشته تو این مایه های BD-ROM emulator اون رو enable کن شاید درست شد .

hadi0680

Registered User
لایک‌ها
19
تو xmb میاره
موقع اجرا صفحه سیاه میشه که مثلا میخواد بازی رو بیاره ولی نمیاره

محمد7410

Registered User
لایک‌ها
1
کلا تو xmb نمیاره یا موقع اجرا گیر میده ؟
تو قسمت تنظیمات multiman (اون بخش آخری سمت چپ) ، گزینه آخر یه چیزی نوشته تو این مایه های BD-ROM emulator اون رو enable کن شاید درست شد .

تو xmb میاره

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
تو xmb میاره
آخرین ورژن multiman رو نصب کردی ؟
معمولا وقتی multiman قدیمی باشه اینطوری میشه ، اگه آخرین ورژن رو نصب کردی و همچنان اینطوریه من نمیدونم. بازی ارجینال هم تو کنسول هست دیگه طبیعتا ؟

hadi0680

Registered User
لایک‌ها
19
آخرین ورژن multiman رو نصب کردی ؟
معمولا وقتی multiman قدیمی باشه اینطوری میشه ، اگه آخرین ورژن رو نصب کردی و همچنان اینطوریه من نمیدونم. بازی ارجینال هم تو کنسول هست دیگه طبیعتا ؟

اره بازی ارجینالم توش هست

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
سلام خدمت دوستان
بنده یه ps3 گرفتم و تا به حال باهاش کار نکردم (مدل اسلیم)... هاردش ظاهرا خراب بود که یه هارد نو روش گزاشتم ....... و نمیدونم اورجیتال یا کپی خوره... الان وقتی صفحه میاد به این صورت هستش....کلا صفره صفرم اگه یه جور توضیح بدین بفهمم ممنون میشم:p......PICT0071.jpg

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
با فیل شکن برو!
ممنون دوست عزیز..... ولی خوب توضیحات کاملتری میخواستم .. میخوام ببینم الان چه فریموری باید نصب کنم.... یا چه فریموری نصب کنم که کپی خور شه..اصلا دستگاه من کپی خور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ --برای این کار چه چیزایی باید نصب کنم...و و و و ...............................:lol:

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان فریمور دستگاه من۳.۵۵ هست وکپی خور میخاستم ببینم چطور میتونم به آخرین ورژن آپدیت کنم؟
ممنون

ali_mojtahedi

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من برای یه نفر یه ps4 میحواستم کادو بخرم ولی با توجه به هک نشدن دستگاه و دلایل دیگه فعلا منصرف شدم و رفتم سراغ ps3
الان چنتا چیزو میخوام بدونم
1- ماکه دستگاه رو میخریم خودش کپی خور هست یا خودمون باید کپی خور بکنیم
2- بعد این که گپی خور شد انلاین میشه بازی کرد یا دستگاه رو اپدیت کرد
3 - یه بردی میگن اومده به اسم کبری که میگن پشت دستگاه میزنن و خیلی راحت دستگاه کپی خور میشه اون داستانش چیه؟
4 - در حال جاضر ps3 نسخه ای نداره که اماده کپی خور باشه ؟ که دیگه دنبال دردسر کپی نباشم من
ممنون

saeedazami

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
من برای یه نفر یه ps4 میحواستم کادو بخرم ولی با توجه به هک نشدن دستگاه و دلایل دیگه فعلا منصرف شدم و رفتم سراغ ps3
الان چنتا چیزو میخوام بدونم
1- ماکه دستگاه رو میخریم خودش کپی خور هست یا خودمون باید کپی خور بکنیم
2- بعد این که گپی خور شد انلاین میشه بازی کرد یا دستگاه رو اپدیت کرد
3 - یه بردی میگن اومده به اسم کبری که میگن پشت دستگاه میزنن و خیلی راحت دستگاه کپی خور میشه اون داستانش چیه؟
4 - در حال جاضر ps3 نسخه ای نداره که اماده کپی خور باشه ؟ که دیگه دنبال دردسر کپی نباشم من
ممنون

1-اینو باید از فروشنده بپرسید...البته بستگی داره که چه نوع حسPS3بخرید...اگهSLIMباشه اونایی که فریمور کارخونه ایشون3.55باشه راحت کپی خور میشن...
اما اگه بالاتر از اون باشه احتمال داره دانگرید بشن یانشن...
البته الآن با بردی که تیم کبرا روانه بازار کرده حتی سوپر اسلیم ها هم کپی خور میشن ولی قیمتش زیاده بین300تا400هزار تومن.
2-بله ولی بازم احتمال بن شدن هست ولی روش های زیادی هم واسه آنبن کردن وجود داره.
3-داستانش همونیه که خودت گفتی+_^
4-وجود داره همون نسخه هایی که گفتم به صورت کارخونه ای فریمور3.55هستند.

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یک بازی از یک سایتی دانلود کردم فرمت فایل دانلود شده pkg هست که البته من تخصصی در مورد پلی استیشن سه و بازی هاش ندارم تازه چند روزه که خریدم.
من نمیتونم این بای رو اجرا کنم میشه کمک کنید؟
کنسول من :
ps3 super slim
هست که با کپی خور کبری بازی ها رو از روی هارد اکسترنال فقط میتونم اجرا کنم.
حالا میشه بگید باید اون فایل دانلود شده رو چیکارش کنم؟
البته من از چند نفر شنیدم که باید فرمتش iso باشه.
که البته درسته چون توی هارد بازی ها رو دیدم فایل زیپ بودن با پسوند iso حالا اگه امکان داره بگید که باید چیکارش کنم توی نت گشتم چیزی دستگیرم نشد.
از شما استاد ها میخوام که کمک کنید تا بتونم اون بازی رو اجرا کنم :(:(:(
لطفا همینجا بگید تا اگه کسایی مثل من هستن که با همچین مشکلی مواجه شدن استفاده کامل رو بکنن.
درضمن ورژن کنسول من 4.50 هست محض اطلاع گفتم شاید لازم شد ( installpackage هم نداره مولتی من هم نصب نیست) یکی از دوستام گفت که کنسول هایی که با کبری کپی خور میشن این چیز ها رو ندارن و فکر کنم گفت که نمیشه دوباره این چیز هارو روش نصب کرد یا هر کاری اگه کسی بلده اینم بگه ممنون از همه:)

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
بازی هایی که به صورت PKG هستند و صد در صد باید نصب کنید. برای نصبش هم احتیاج به همون install package دارید. حقیقتش من با با کپی خور کبری کار نکردم و دقیق نمیتونم راهنماییتون کنم. اگه خواستید پ.خ بدید تا کمکتون کنم.

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
سلام چطوری میتونم منوی install package رو به کنسول اضافه کنم؟
اگه کسی بلده راهنمایی کنه خواهش میکنم:(:(:(

بالا