• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات پيرامون جيلبريك پلي استيشن ٣

sonux

Registered User
لایک‌ها
69
بعدم فک کنم باید از حالت pkg در بیاری هست نرم افزار واسه این کار که pkg رو تبدیل میکنه دنبالش بگرد به نتیجه میرسی

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون داداش گشتم چیزی دستگیرم نشد یک نرم افزار واسه چند پارت کردن پیدا کردم که اون به دردم نخورد یک نرم افزار هم واسه نشون دادن فایل هایی که توی فایل pkg هست.

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
PS3 ISO Tools V1.2B by Raudi Rastelli
سلام اینو پیدا کردم اما نمیتونم باهاش کار کنمیعنی نمیتونم به iso تبدیل کنم اگه کسی با این برنامه کار کرده لطفا کمک کنه...
اینم عکس از محیط برنامه:
Capture.PNG Capture.PNG

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
PS3 ISO Tools V1.2B by Raudi Rastelli
سلام اینو پیدا کردم اما نمیتونم باهاش کار کنمیعنی نمیتونم به iso تبدیل کنم اگه کسی با این برنامه کار کرده لطفا کمک کنه...
اینم عکس از محیط برنامه:
مشاهده پیوست 520696 مشاهده پیوست 520696
بیشتر توضیح بده دوست عزیز. برنامه کلا اجرا نمیشه یا اجرا میشه ولی نمیتونی تبدیل به iso کنی ؟؟؟

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
اجرا میشه ولی بلد نستم باهاش کار کنم:confused:

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
سلام تونستم تبدیل کنم به iso ولی واسه دوتا بازی که تبدیل کردم این دوتا خطا رو داد که نمیدونم چی میشه این خطاها میشه کمک کنید؟
80010009 واسه بازی crysis3
80028f08 واسه بازی god of war 2
لطفا کمک کنید خواهش میکنم

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
سلام تونستم تبدیل کنم به iso ولی واسه دوتا بازی که تبدیل کردم این دوتا خطا رو داد که نمیدونم چی میشه این خطاها میشه کمک کنید؟
80010009 واسه بازی crysis3
80028f08 واسه بازی god of war 2
لطفا کمک کنید خواهش میکنم
original Eboot و های هر دو بازی و از اینترنت بگیر و جایگزینش کن. شاید مشکلت حل شد !

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
اگر گزینه install package رو نداری باید فایل pkg رو اکستراک کنید!
اگر اکستراکت کردی و ریختی رو هارد بازهم اجرا نشد فیکس کربوط به ورژن کنسولت رو دانلود کن و استراکت کن و جایگزین فایل ها کن باید اجرا بشه!
برنامه اکستراکت رو گذاشتم برات!

فایل های ضمیمه

• PkgView.zip
    294 KB · نمایش ها: 1

ali_mojtahedi

Registered User
لایک‌ها
21
1-اینو باید از فروشنده بپرسید...البته بستگی داره که چه نوع حسPS3بخرید...اگهSLIMباشه اونایی که فریمور کارخونه ایشون3.55باشه راحت کپی خور میشن...
اما اگه بالاتر از اون باشه احتمال داره دانگرید بشن یانشن...
البته الآن با بردی که تیم کبرا روانه بازار کرده حتی سوپر اسلیم ها هم کپی خور میشن ولی قیمتش زیاده بین300تا400هزار تومن.
2-بله ولی بازم احتمال بن شدن هست ولی روش های زیادی هم واسه آنبن کردن وجود داره.
3-داستانش همونیه که خودت گفتی+_^
4-وجود داره همون نسخه هایی که گفتم به صورت کارخونه ای فریمور3.55هستند.

مرسی دوست عزیز حدود 2 هفته پیش خریدمش
و چند نکته هم بگم که اگه میخوایین بی دردسر ترین و راحت ترین روش برای بازی های کپی رو تو ps3 تجربه کنید همین برد کبری هستش
و نکته هم این جاست که این بردا قیمتی حدود 300 400 داره که در حال حاضر 2 شرکت میزنه یکی تو چینه و دیگری که مال خود کبری هست تو هنگ کنگ هست که اختلاف قیمت اینا 70 تومنه سر چنتا ای سی برق.
بهتون پیشنهاد میکنم مال شرکت هنگ کنگ رو بگیرین چون از لحاظ ساختاری کیفیت و ای سی ها خیلی فرق میکنه با مال چین
و بزرگترین فرقشم اینه که به علت نبود چند ای سی تو اون برد چینی برق تو اجرای بازی کم میاد و بازی لود نمیشه در واقع حافظه خارجی رو درست نمیتونه بخونه برا این قضیه خیلی دردسر کشیدم من
ولی الان از این بردی که مال شرکت اصلی هست واقعا راضیم
همه کار میشه باش کرد دیگه مشکل انلاین و همچین مسال نیست
به نظر من واقعا ارزش داره چون ویژگی های دیگه هم داره

farzad999

Registered User
لایک‌ها
17
اصن نیازی به اون نیس.یه فلدر باید بریزی رو هاردت که توش چندتا پوشس. بعد دیگه مثل مولتی من اجرا میشه بازیا

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
من با نرم افزار pkg view فایل pkg رو باز کردم بعد اکسترکت کردم بعدشم گرفتم به فایل iso تبدیل کردم بعد توی هارد اکسترنال ریختم بعدش که بازی رو انتخاب میکنم ریستارت میشه که البته باید ری استارت بشه چون توی کبری همینطوریه بعدش که میخوام بازی رو دوباره انتخاب کنم یک علامت سوال میاد اسم بازی و شکل بازی نمیاد من چه چیزی رو نریختم که اینطوری شده البته بازم اکی کردم ارور 80010009 رو داد نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه بگید چیکار کنم خواهش میکنم کمک کنید اخ یک بازی دیگه هم دانلود کردم بازم همین مشکل پیش اومد یعنی بازی سالمه مشکل نمیدونم چیه که اون علامت سوال میادش راستی فایل فیکس رو هم با pkg view اکسترکت کردم اونم نمیدونم باید چیکار کنم :(
من چند تا عکس میزارم ببینید مشکل چیه توی اون فایل iso البته بازی رو هم توی هارد که ریختم یک پوشه به نام PS3_GAMES هست که من هارد رو دادم بیرون واسم بازی ریختن بازی ها اجرا میشه این بازی رو هم در کنار اونها میریزم بازم نمیشه.

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    129.5 KB · نمایش ها: 7
  • Capturer.PNG
    Capturer.PNG
    140.4 KB · نمایش ها: 6

farzad999

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی بازی کردی باش تاخالا؟ یا از اول هیچ بازی ای اجرا نمیشد؟

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
داداش بازی هایی که واسم ریختن بیرون اونها اجرا میشه ولی بازی که من خودم از اینترنت دانلود کردم توضیح دادم که چی شد نمیدونم دیگه باید چیکار کنم الان دو هفتس که من درگیرم تازه چند روزه دوباره به فکرش افتادم که ببینم میتونم یک کاری کنم یا نه که یک خورده موفق شدم تا این که اون علامت سوال اومد بازی اصلا اجرا نمیشه.

saeed17361

Registered User
لایک‌ها
1
تازه من چند تا بازی رو هم تا اخرش رفتم :D

farzad999

Registered User
لایک‌ها
17
به احتمال زیاد درست تبدیل نمیکنی.با اون برنامه که بهت گفتم تبدیل کن

saeed17361

Registered User