• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تشکر از مدیران پرشین تولز......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
این تاپیک و زدم با اینکه میدونم جاش اینجا نیست... ولی خوب واقعا باید تشکر کرد از تیم مدیریت ه پی تی... چون تمام سعی شون و دارن می کنن تا محیط امنی رو برای معاملات فراهم کنن...!!!!
و اینکه مثلا: الان 2 میلیون و خورده ای کلاه یه نفر و اینجا برداشتن. منتها تا طرف تاپیک میزنه که قضیه رو با بقیه در میون بزاره...سه سوت ه میان حذف می کنن... ولی خوب محمود مخمصه رو 1 ساله نمی تونن جلوش و بگیرن...
____
دوستان هرکی واقعا" قصد ه تشکر از مدیران و داره یه عدد بزنه... به نشانه ی تشکر.... { تا بیان این و حذف کنن... }

__
__
1....

_____
_____
ماجرا از این قراره که کاربر میگو یا همون علی ه خودمون.. 2 روز پیش یه ایپد 1300 از اینجا میخره که خوب طرف کلاه بردار در میاد و فرار...
دیروز هم یه نوت میخره که خوب دوست دزد مون به جای نوت 6 تا سی دی سوخته فرستاده برای علی... و خیلی هم پر رو گفته که من نوت فرستادم و تو دروغ میگی و اگه میتونی ثابت کن...
_____
_____
پ ن: الان من کاری به مدیران ندارم. فقط علی یه تاپیک زد و موضوع رو نوشت... بلافاصله مدیرا حذف کردن... من میگم این سایت که همه اسپم هست و ما هرشب شاهده الت تناسلی ه محمود مخمصه هستیم...
خالا یه بابای 2 میلیون وئ خورده ای کلاه شو تو 2 روز برداشتن... یه تاپیک زده اینجا که قضیه رو بگه به بقیه.. باید سری حذفش کرد ؟؟؟؟

oufjhzx179i983xwlhc.jpg

Last edited:

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
__
__
1....

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
بدون شک مدیریت از این موضوعات خوشحال نمیشه ولی واقعاً بد نیست گاهی اوقات برای کمک به همدیگه قوانین فروم رو زیر پا بزاریم ....

mego

Registered User
لایک‌ها
255
واقعا راست میگی احسان جان.من تاپیک زدم تا با همفکری بقیه دوستان راه حلی واسه مشکلم پیدا کنم در کمتر از 10 دقیقه حذف شد ولی یادم یه شب تاپیک محمود مخصه با محتوای کاملا چرت و پرت تا 10 صفحه رفت بعدش بعد از 2-3 ساعت حذفش کردن.

تو روابط عمومی هم تاپیک رو زدم ولی هنوز تایید نشده.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
1......

خدایی احسان راست میگه
مطمئن هستم یکی گزارش داده تاپیک علی رو چه کسی میتونه گزارش بده ؟

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
دوستان این عزیزی که به جای نوت واسه علی سی دی فرستاده این مشخصاتش هست... و بچه ی قم هست... حالا ایشالا من خودم هفته دیگه میرم جاش... دوستان اگه کسی میتونه یه صورت وضعیتی بگیره...

09122851069
محمد محمود خانی فرزند محمود محمود خانی
http://forum.persiantools.com/u112400.htm

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
از هرچی محمود حالم بهم میخوره

البته فقط این نوت نیست بنده خدا 1200 هم پوا ایپد داده اونم غیبش زده .....

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
الان عدد بزنم؟تشكر كنم؟شكايت كنم؟تاپيك گنگه احسان جان

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوستان این عزیزی که به جای نوت واسه علی سی دی فرستاده این مشخصاتش هست... و بچه ی قم هست... حالا ایشالا من خودم هفته دیگه میرم جاش... دوستان اگه کسی میتونه یه صورت وضعیتی بگیره...

09122851069
محمد محمود خانی فرزند محمود محمود خانی
http://forum.persiantools.com/u112400.htm

من مشخصات رو میزام تو امضام شاید یه کمکی کنه

mego

Registered User
لایک‌ها
255
به نظر دوستان راهی هست که من بتونم ثابت کنم که داخل گوشی سی دی بوده نه گوشی؟ای کاش فیلمبرداری میکردم موقع باز کردن بسته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا