• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تشکر از مدیران پرشین تولز......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
این تاپیک و زدم با اینکه میدونم جاش اینجا نیست... ولی خوب واقعا باید تشکر کرد از تیم مدیریت ه پی تی... چون تمام سعی شون و دارن می کنن تا محیط امنی رو برای معاملات فراهم کنن...!!!!
و اینکه مثلا: الان 2 میلیون و خورده ای کلاه یه نفر و اینجا برداشتن. منتها تا طرف تاپیک میزنه که قضیه رو با بقیه در میون بزاره...سه سوت ه میان حذف می کنن... ولی خوب محمود مخمصه رو 1 ساله نمی تونن جلوش و بگیرن...
____
دوستان هرکی واقعا" قصد ه تشکر از مدیران و داره یه عدد بزنه... به نشانه ی تشکر.... { تا بیان این و حذف کنن... }

__
__
1....

سلام دوستان

چی شده؟ یکی بی زحمت لطف کنه بگه جریان این کلاه برداری 2 میلیون و خورده ای چیه؟

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
چی بگم اخعه احسان درست میگه من راضیم

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
به نظر دوستان راهی هست که من بتونم ثابت کنم که داخل گوشی سی دی بوده نه گوشی؟ای کاش فیلمبرداری میکردم موقع باز کردن بسته

داداش اون لینکی ک گذاشتین خرابه !!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
هر کاری می کنید فقط به رییس جمهور توهین نکنید.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
ّبرای علی جان متأسفم که این اتفاق برای خریدشون افتاد و امیدوارم سریع پیگیری و حل بشه.

بنده هم شخصا خیلی تعجب می کنم! وقتی تاپیک های بدون عکس،با اسپم و ... مدتهای طولانی دوام دارن.ولی یه همچین تاپیکی به نام قوانین انجمن به سرعت بسته میشه.
نمیدونم چرا مدیران هفته ها کمرنگ میشن.یهو چنان پر رنگ میشن که نوک مداد میشکنه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
تف به شرفشون

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
ایکاش تا نتیجه گیری حذف نمیشد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
جدی می گید؟... خوردن

آخه دیدم در مورد شخصی صحبت میشه با تشابه اسمی با ایشون... بالاخره شخص اول مملکت باید مصونیت داشته باشه در برابر توهین های یه عده معلوم الحال.

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
اصل ماجرا به پست اول اضافه شد....

ماجرا از این قراره که کاربر میگو یا همون علی ه خودمون.. 2 روز پیش یه ایپد 1300 از اینجا میخره که خوب طرف کلاه بردار در میاد و فرار...
دیروز هم یه نوت میخره که خوب دوست دزد مون به جای نوت 6 تا سی دی سوخته فرستاده برای علی... و خیلی هم پر رو گفته که من نوت فرستادم و تو دروغ میگی و اگه میتونی ثابت کن...
_____
_____
پ ن: الان من کاری به مدیران ندارم. فقط علی یه تاپیک زد و موضوع رو نوشت... بلافاصله مدیرا حذف کردن... من میگم این سایت که همه اسپم هست و ما هرشب شاهده الت تناسلی ه محمود مخمصه هستیم...
خالا یه بابای 2 میلیون وئ خورده ای کلاه شو تو 2 روز برداشتن... یه تاپیک زده اینجا که قضیه رو بگه به بقیه.. باید سری حذفش کرد ؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا