HAMEDGM
Registered User
- نوشتهها
- 71
- لایکها
- 2
بنده از بهروز عزیز تشکر و قدر دانی میکنم
بله ارمین جان چنین پست هایی به مدیران انگیزه میده که بیشتر به کاربران خدمت کنند.منمنون
بنده از بهروز عزیز تشکر و قدر دانی میکنم
آخه دیدم در مورد شخصی صحبت میشه با تشابه اسمی با ایشون... بالاخره شخص اول مملکت باید مصونیت داشته باشه در برابر توهین های یه عده معلوم الحال.
حق كاملا با شماستاصل ماجرا به پست اول اضافه شد....
ماجرا از این قراره که کاربر میگو یا همون علی ه خودمون.. 2 روز پیش یه ایپد 1300 از اینجا میخره که خوب طرف کلاه بردار در میاد و فرار...
دیروز هم یه نوت میخره که خوب دوست دزد مون به جای نوت 6 تا سی دی سوخته فرستاده برای علی... و خیلی هم پر رو گفته که من نوت فرستادم و تو دروغ میگی و اگه میتونی ثابت کن...
_____
_____
پ ن: الان من کاری به مدیران ندارم. فقط علی یه تاپیک زد و موضوع رو نوشت... بلافاصله مدیرا حذف کردن... من میگم این سایت که همه اسپم هست و ما هرشب شاهده الت تناسلی ه محمود مخمصه هستیم...
خالا یه بابای 2 میلیون وئ خورده ای کلاه شو تو 2 روز برداشتن... یه تاپیک زده اینجا که قضیه رو بگه به بقیه.. باید سری حذفش کرد ؟؟؟؟
دوست عزیز چون مرصوله های پستی معمولا وزن میشن، اگه وزن مرصوله ارسالی با ورصوله دریافتی یکی باشه، یعنی داخل بسته ارسالی سی دی بودهآره عزیز با پست فرستاده.بیمه هم نکرده که نوع کالا مشخص نشه.
واقعا رییس جمهور ما رو در حد محمود مخمصه تنزل دادید؟
واقعا رییس جمهور ما رو در حد محمود مخمصه تنزل دادید؟
اصل ماجرا به پست اول اضافه شد....
ماجرا از این قراره که کاربر میگو یا همون علی ه خودمون.. 2 روز پیش یه ایپد 1300 از اینجا میخره که خوب طرف کلاه بردار در میاد و فرار...
دیروز هم یه نوت میخره که خوب دوست دزد مون به جای نوت 6 تا سی دی سوخته فرستاده برای علی... و خیلی هم پر رو گفته که من نوت فرستادم و تو دروغ میگی و اگه میتونی ثابت کن...
_____
_____
پ ن: الان من کاری به مدیران ندارم. فقط علی یه تاپیک زد و موضوع رو نوشت... بلافاصله مدیرا حذف کردن... من میگم این سایت که همه اسپم هست و ما هرشب شاهده الت تناسلی ه محمود مخمصه هستیم...
خالا یه بابای 2 میلیون وئ خورده ای کلاه شو تو 2 روز برداشتن... یه تاپیک زده اینجا که قضیه رو بگه به بقیه.. باید سری حذفش کرد ؟؟؟؟
بله ارمین جان چنین پست هایی به مدیران انگیزه میده که بیشتر به کاربران خدمت کنند.منمنون
دوست عزیز چون مرصوله های پستی معمولا وزن میشن، اگه وزن مرصوله ارسالی با ورصوله دریافتی یکی باشه، یعنی داخل بسته ارسالی سی دی بوده
شما میتونید از این طریق ثابت کنید که داخل بسته ارسالی گوشی نبوده، چون وزن یه گوشی از وزن یه سی دی خیلی بیشتره
جون داداش خود بهروزیابا آیدی دومیت اومدی نقش امام علی رو بازی کنی ها ؟