• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک تشکر از مدیران پرشین تولز......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HAMEDGM

Registered User
لایک‌ها
2
بنده از بهروز عزیز تشکر و قدر دانی میکنم
7367c1.gif

بله ارمین جان چنین پست هایی به مدیران انگیزه میده که بیشتر به کاربران خدمت کنند.منمنون:)

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
آخه دیدم در مورد شخصی صحبت میشه با تشابه اسمی با ایشون... بالاخره شخص اول مملکت باید مصونیت داشته باشه در برابر توهین های یه عده معلوم الحال.

واقعا رییس جمهور ما رو در حد محمود مخمصه تنزل دادید؟

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
اصل ماجرا به پست اول اضافه شد....

ماجرا از این قراره که کاربر میگو یا همون علی ه خودمون.. 2 روز پیش یه ایپد 1300 از اینجا میخره که خوب طرف کلاه بردار در میاد و فرار...
دیروز هم یه نوت میخره که خوب دوست دزد مون به جای نوت 6 تا سی دی سوخته فرستاده برای علی... و خیلی هم پر رو گفته که من نوت فرستادم و تو دروغ میگی و اگه میتونی ثابت کن...
_____
_____
پ ن: الان من کاری به مدیران ندارم. فقط علی یه تاپیک زد و موضوع رو نوشت... بلافاصله مدیرا حذف کردن... من میگم این سایت که همه اسپم هست و ما هرشب شاهده الت تناسلی ه محمود مخمصه هستیم...
خالا یه بابای 2 میلیون وئ خورده ای کلاه شو تو 2 روز برداشتن... یه تاپیک زده اینجا که قضیه رو بگه به بقیه.. باید سری حذفش کرد ؟؟؟؟
حق كاملا با شماست
حق با كاربره ميگو هست

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز از شنیدناین خبر واقعا ناراحت شدم.
انشالله که به پولت برسی و طرف رو خوب ادب کنی با قانون تا درس عبرتی بشه برا دیگر گرگ ها.اگه از حقت بگزی ظلم بزرگی کردی برا دیگران چون این تیپ ادم ها اگه کاری نکنی گرگتر میشن و ضررشون به دیگران هم میرسه..

برا ثابت کردن وسایل داخل جعبه.دویت خوبمون خوب گفتن یکیش وزن بسته هست بعد وقتی بسته رو میفرستن بیمه هم میکنن و اطلاعاتش رو قید میکنن اعم از نوع جنس شکستنی هست نیست.. ببین بسته از کدوم باجه پستی ارسال شده اونجا برو و جویا شو...

bossrasoul

Registered User
لایک‌ها
3
آره عزیز با پست فرستاده.بیمه هم نکرده که نوع کالا مشخص نشه.
دوست عزیز چون مرصوله های پستی معمولا وزن میشن، اگه وزن مرصوله ارسالی با ورصوله دریافتی یکی باشه، یعنی داخل بسته ارسالی سی دی بوده
شما میتونید از این طریق ثابت کنید که داخل بسته ارسالی گوشی نبوده، چون وزن یه گوشی از وزن یه سی دی خیلی بیشتره

mego

Registered User
لایک‌ها
255
طرف حدود 100 تا سی دی داخل جعبه گذاشته که تقریبا هم وزن گوشی بشه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
واقعا رییس جمهور ما رو در حد محمود مخمصه تنزل دادید؟

دور از جونشون. نگرانی بنده فقط به دلیل تشابه اسمی بود و نداشتن چاک و بستن بر دهان یه عده. امیدوارم که هرگز چنین اتفاقی تو این تاپیک نیوفته.

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
اصل ماجرا به پست اول اضافه شد....

ماجرا از این قراره که کاربر میگو یا همون علی ه خودمون.. 2 روز پیش یه ایپد 1300 از اینجا میخره که خوب طرف کلاه بردار در میاد و فرار...
دیروز هم یه نوت میخره که خوب دوست دزد مون به جای نوت 6 تا سی دی سوخته فرستاده برای علی... و خیلی هم پر رو گفته که من نوت فرستادم و تو دروغ میگی و اگه میتونی ثابت کن...
_____
_____
پ ن: الان من کاری به مدیران ندارم. فقط علی یه تاپیک زد و موضوع رو نوشت... بلافاصله مدیرا حذف کردن... من میگم این سایت که همه اسپم هست و ما هرشب شاهده الت تناسلی ه محمود مخمصه هستیم...
خالا یه بابای 2 میلیون وئ خورده ای کلاه شو تو 2 روز برداشتن... یه تاپیک زده اینجا که قضیه رو بگه به بقیه.. باید سری حذفش کرد ؟؟؟؟

حق با شماست احسان جان ولی قبول کنین جاش تو قسمت خرید و فروش نیست ...الته اینو قبول دارم تا بخوان تاپیک شکایتو تو روابط عمومی تایید کنن ادم روانی میشه و کلا بیخیال از همه چی و طرف هم کلی تو این مدت به ریش متضرر میخنده ...
ان شالله مشکل علی جان حل بشه
به امید روزی ک نیاز نباشه هیچ کسی سر دیگری رو کلاه بذاره !!!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بله ارمین جان چنین پست هایی به مدیران انگیزه میده که بیشتر به کاربران خدمت کنند.منمنون:)

جون داداش خود بهروزیا
7367c1.gif
با آیدی دومیت اومدی نقش امام علی رو بازی کنی ها ؟
3.png

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
دوستان لطفا اسپم نکن فقط.. کاری به مندلی نژاد و بقیه عزیزان هم نگیرن.. موضوع کاملا" جدی ه و من خودم به قدری اعصابم خورده که اگه این دوستمون مشهد بود همین الان میرفتم در خونش....
___
___
لطفا اسپم نکنید و به موضوع بپردازید فقط

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دوست عزیز چون مرصوله های پستی معمولا وزن میشن، اگه وزن مرصوله ارسالی با ورصوله دریافتی یکی باشه، یعنی داخل بسته ارسالی سی دی بوده
شما میتونید از این طریق ثابت کنید که داخل بسته ارسالی گوشی نبوده، چون وزن یه گوشی از وزن یه سی دی خیلی بیشتره

این نمیشه ، طرف میتونه بگه خریدار دقیقاً به اندازه وزن بسته ی ارسالی داخل بسته cd و روزنامه گذاشته .....

روی بسته هم وزن دقیقش همیشه قید میشه ....

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
یک جایی باید پول حروم را پس بده و شک نکن با بیمارستانه

mego

Registered User
لایک‌ها
255
طرف حدود 100 تا سی دی داخل جعبه گذاشته که تقریبا هم وزن یه گوشی بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا