ممنون از جوابتون. تا حالا امتحان نکردم. امتحان می کنم. دوستانی که g750 داران این مشکل و ندارن?با گوشی های هم مدل خودتون امتحان کردید؟
مثلا یه g750 دیگه بزارید کنارش ببینید مشکل فقط از گوشی شماست یا از گوشی های دیگه هم مدل خودتون هم هست.
ممنون از جوابتون. تا حالا امتحان نکردم. امتحان می کنم. دوستانی که g750 داران این مشکل و ندارن?با گوشی های هم مدل خودتون امتحان کردید؟
مثلا یه g750 دیگه بزارید کنارش ببینید مشکل فقط از گوشی شماست یا از گوشی های دیگه هم مدل خودتون هم هست.
فکر نکنم چنین چیزی وجود داشته باشه..سلام خیلی ممنون از تاپیکه خوبتون
ببخشید من میخوام یه گوشی بگیرم همین g750 هستش،دست دومه میخوام ببینم چطور میتونم بفهمم گوشی چه مدته کار کرده
برنامه ای رمزی چیزی هست که بزنم نشون بده؟؟
فکر کنم با نصب Google Play Services اگرم مشکلی وجود داشته باشه حل میشه.خیلی ممنونم،یک سوال دیگه هم داشتم شاید ساده باشه ولی واقعا نمیدونم
تو این گوشی g750 با همون اندرویید خودش ینی 4.2.2 میشه به گوگل پلاس وصل شد؟؟
واسه بازی کلش مثله این که باید sign in کنیم تو گوگل...
تو این گوشی مشکلی از این نظر وجود نداره؟؟
سلام دوست عزیزبا سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم بنده همه ی درایورهارو نصب کردم ولی بعد از 100% شدن فلش در SP Flash Tool به جای تیک سبز با ارور BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004) مواجه میشوم و در واقع عملیات فلش انجام نمیشود. خیلی ممنون میشوم اگر بنده را راهنمایی بفرمایین تبدیل اندروید این گوشی به 4.4 برام جنبه ناموسی داره لطفا کمکم کنید. با تشکر
در حال حاضر رام اصلی خود گوشی B116 نصب هستش اگر بتونم ریکاوری که در آن Install from SD card وجود داشته باشه نصب کنم خیلی عالی میشه چون میشه هر رام کاستوم مثل Cyanogen یا MIUI را نصب کرد. حدود 1هفته است که دارم اینترنت رو زیرو رو میکنم ولی نتونستم روش نصب CWM یا هر ریکاوری دیگری رو پیدا کنمسلام دوست عزیز
به این مطلب یه نگاهی بندازید
یا مشکل از درایور هاتونه یا از خراب بودن فایل رام.
الان چه رامی با چه ورژنی روی دستگاهتون نصبه و چی می خواید نصب کنید؟
ببینید دوست عزیزدر حال حاضر رام اصلی خود گوشی B116 نصب هستش اگر بتونم ریکاوری که در آن Install from SD card وجود داشته باشه نصب کنم خیلی عالی میشه چون میشه هر رام کاستوم مثل Cyanogen یا MIUI را نصب کرد. حدود 1هفته است که دارم اینترنت رو زیرو رو میکنم ولی نتونستم روش نصب CWM یا هر ریکاوری دیگری رو پیدا کنم
سلام مجدد، استاد محترم به سختی بلاخره رام b113 رو دانلود کردم ولی هنگام آپدیت کردن با sd کارت Fail میده با فلش تول هم امتحان کردم ارور داد فکر کنم به خاطر اینه که رام من b116 هستش در حقیقت آپدیت به حساب نمیاد. چطوری باید این رام رو روی گوشی بریزم و دیسگریت کنم ؟ببینید دوست عزیز
اول شما باید رام b113 رو نصب کنید تا بتونید بوت لودر آنلاک داشته باشید. بعد باید ریکاوری CWM , رام کیتی کت رو نصب کنید و گوشیتونو تبدیل به t00 کنید. وقتی این کارارو کردید دیگه تمومه و هر رامی که برای گوشیتون بیاد میتونید نصب کنید.
در مورد رام سیانوژن هم فکر نکنم هنور برای این مدل گوشی اومده باشه.
سلام مجدد، استاد محترم به سختی بلاخره رام b113 رو دانلود کردم ولی هنگام آپدیت کردن با sd کارت Fail میده با فلش تول هم امتحان کردم ارور داد فکر کنم به خاطر اینه که رام من b116 هستش در حقیقت آپدیت به حساب نمیاد. چطوری باید این رام رو روی گوشی بریزم و دیسگریت کنم ؟
دوست عزیز آپدیت نکردم وقتی خریدم همین رام روش نصب بود بک آپ هم گرفتم ازش.من استاد نیستم عزیز
من فقط مطالب رو ترجمه کردم و خودمم یه دفعه امتحان کردم.
چطوری گوشیتونو آپدیت کردید به ۱۱۶؟
قبلش از همه چیز بک آپ بگیرید.
خوب طبق آموزش اول باید رام 113 رو دانلود کنیددوست عزیز آپدیت نکردم وقتی خریدم همین رام روش نصب بود بک آپ هم گرفتم ازش.
اول با استفاده از آموزشهای بالا از IMEI گوشیت حتما حتما حتما حتما بکاپ بگیر که بعدا لازمت خواهد شد
از این لینک رام b113 رو دانلود کن و فلش کن تا بوت لودرت باز شه.(سایز فایل 1.73 گیگ)
http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/detail/index.htm?id=23185 (اول از داخل پوشه rework-secro فایل MT6592_Android_scatter.txt رو انتخاب کرده و فلش کنید که سریعا فلش خواهد شد سپس از داخل پوشه USB_Upgrade فایل MT6592_Android_scatter.txt را انتخاب کرده و فلش کنید)
سپس از این لینک https://mega.co.nz/#!Nwpziara!9y1VitCix5Vx_6zwPtGpB6mTxlpHEAxIqUODCz4dl-s که اساتید زحمت کشیدن و لینکشو بنام رام استوک Kitikat G750-T00_4.7.16_SPFT.rar گداشتن رو دانلود و فلش کنید.همین.
باقی توضیحات این صفحه را مطالعه کنید که همه این توضیحات هنگام فلش کردن مورد نیازتان خواهد بود.
این گوشی به راحتی با VRoot یا IRoot (البته هر دو یکی هستند که اسمشون عوض شده.اول V بود و حالا شده iroot ) روت میشه.برای برنامه هم یه سرچ تو گوگل بزنی زیاده.سلام
لطفا اموزش روت کردن جی 750 رو هم میزاری
باتشکر
شما یه نگاه به این اموزشها بنداز.به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.هر جا هم مشکل خوردی بپرس تا دوستان کمک کنند.دوست عزیز آپدیت نکردم وقتی خریدم همین رام روش نصب بود بک آپ هم گرفتم ازش.