• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع آموزش ها و پرسش و پاسخ های (Huawei G750 (Honor 3x

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
نه نه منظورم اینه که گوشی نو نو هست و دوروزه که خریدمش هیچ کاری باهاش نکردم از همون وقتیم که به نت وصل شدم قسمت سیستم اپدیت یه یک قرمز اومده کنارش حالا من باید چیکار کنم ظاهرا رام رسمی 4.4.2 براش هنوز نیومده

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
خواهش میکنم داداش والله من دشتم شک میکردم که شاید گوشی تقلبی بوده :):):);)
فعلا که من بین این فروم اون فروم سر گردونم نمیدونم بایدچیکار کنم یه جا میگنم رام رسمی4.4 نیومده یجا میگن اومده اموزش شماهم کامله فقط من از بعضی چیزاش از جمله روش تغییر مدل یوده به تی00 سر در نمیارم .

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
بهترین نرم افزار روت کردن این گوشی چیه؟مشکلی از بابت خراب شدن EFCوبالا نیومدن گوشی نداره؟
در مورد روت کردن من خودم باینری رووت رو میگیرم نصب میکنم.البته با ریکاوری کاستوم.
در مورد سوال دومتون هم اطلاعی ندارم.

hamid1343

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام بر دوستان گرامی
با همکاری دوستان گرامی موفق شده گوشی را به t00 تبدیل و imei را ریستور کنم و تشکر فراوان از دوستان محترم دارم
در حال حاضر گوشی دارای emui3 به ورژن 246sp02 می باشد و از طریق ota پیغام اپدیت می اید برای من جای سوال است که وقتی از طریق فلش تولز اقدام به اپدیت emui3 کردم به جای ریکاوری که قبلا دیده بودم ریکاوری از نوع twrp ساخت شخصی به نام biobio از اعضای فروم xda نصب شده است به هرحال اپدیت اول به حجم 56 مگ چهت تبدیل به ورژن 251 را انجام دادم ولی بعد دانلود و هنگام نصب اول به محیط ریکاوری twrp میرود بعد فایل دانلود شده نصب نمی شود
ایا امکان داره که بتوانیم اپدیتهای اینده را داشته باشیم ؟
اگر بخواهیم موقتا هنگام اپدیت ریکاوری و روت موجود را که بوسیله فلش تولز و با قراردادن فایلهای زیپ cwm و supersu را که قبلا اعمال کرده ایم بی اثر کنیم تا ورژن جدید نصب کامل شود چه کار باید بکنیم
ضمنا لینک اخرین ورژن emui3 که فکر می کنم 256 است را لطفا قرار دهید که حد اقل با تعویض ریکاوری ان به cwm بشود emui3 موجود به روز و روت شده باشد
اگر نکته دیگری هم وجود دارد لطفا اعلام نمایید
ممنون از همه دوستان

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
سلام
من یک هفته هست این گوشیو خریدم
مدل u10 پشت چرم
ارزش داره تبدیلش کنم به t00 ؟؟
واقعا هواوی نمیخواد یه کیت کت برا این بده؟؟؟:eek:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
مدل u10 پشت چرم
مهمترین مشکل گوشیای چینی همینه که رامهاش رو زود زود آپدیت نمیکنه و رامهای کاستومشم کمه

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
مدل u10 پشت چرم
اگر گوشی عیب و ایرادی نداره و خوب کار میکنه به نظرم اصلا دست بهش نزن

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
تمامی دوستان عزیز زحمت بکشید حتما نقل قول کنید تا متوجه بشم که اینجا پست دادید تا اگر تونستم جواب بدم.
من زیاد به این تاپیک سر نمی زنم.
میشه یه لینک بدیدتو نت گشتم پیدا نکردم
اول باید ریکاوری CWM نصب کنید تا بتونید فایل های کاستو رو فلش کنید.
فکر کنم اینجا نوشته باشه چحوری می تونید فایل ریکاوری بریزید
بعدش باید از اینجا فایل زیپ روت رو بگرید و بریزید تو گوشیتون و ریست کنید برید تو ریکاوری و نصب کنید.
البته نمی دونم این رو همه گوشی ها کار میکنه یا نه ولی رو گوشی من راحت کار کرد.

سلام بر دوستان گرامی
با همکاری دوستان گرامی موفق شده گوشی را به t00 تبدیل و imei را ریستور کنم و تشکر فراوان از دوستان محترم دارم
در حال حاضر گوشی دارای emui3 به ورژن 246sp02 می باشد و از طریق ota پیغام اپدیت می اید برای من جای سوال است که وقتی از طریق فلش تولز اقدام به اپدیت emui3 کردم به جای ریکاوری که قبلا دیده بودم ریکاوری از نوع twrp ساخت شخصی به نام biobio از اعضای فروم xda نصب شده است به هرحال اپدیت اول به حجم 56 مگ چهت تبدیل به ورژن 251 را انجام دادم ولی بعد دانلود و هنگام نصب اول به محیط ریکاوری twrp میرود بعد فایل دانلود شده نصب نمی شود
ایا امکان داره که بتوانیم اپدیتهای اینده را داشته باشیم ؟
اگر بخواهیم موقتا هنگام اپدیت ریکاوری و روت موجود را که بوسیله فلش تولز و با قراردادن فایلهای زیپ cwm و supersu را که قبلا اعمال کرده ایم بی اثر کنیم تا ورژن جدید نصب کامل شود چه کار باید بکنیم
ضمنا لینک اخرین ورژن emui3 که فکر می کنم 256 است را لطفا قرار دهید که حد اقل با تعویض ریکاوری ان به cwm بشود emui3 موجود به روز و روت شده باشد
اگر نکته دیگری هم وجود دارد لطفا اعلام نمایید
ممنون از همه دوستان
من خودمم همین مشکل رو دارم . نمی تونم با آپدیت های OTA آدیت کنم گوشیم رو .
فکر کنم به خاطر روت بودنش هستش.
والا خیلی دنبالشم نگشتم که چجوری آنروت کنم و آپدیت نصب کنم و روت کنم.
اگر راهشو پیدا کردید بگید بزاریم اینجا دوستان دیگه استفاده کنند.
سلام
مدل u10 پشت چرم
شدیدا پیشنهاد میکنم به t00 آپدیت کنید. ( البته با مسئولیت کامل خودتون.)
رام t00 چون مخصوص چینی ها هستش تند تند آپدیت میشه.

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
تو کرمان کسی هست برام این کارو کنه؟؟؟
خودم سر در نیاوردم از آموزشش

msm1600212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ببخشید گوشی منt01 هست .قضیه من چی میشه چطوری باید ب کیت کت آپدیت کنم. و یه سوال دیگه با چ نرم افزاری گوشیم رو روت کنم کلی نرم افزارا رو تست کردم ولی جواب نداد. فقط kingo root گوشی رو روت کرد ولی ییهو مثلا بعد یکی دو روز گوشیم ریست میشه و روتش هم میپره، یکی دوبار هم تست کردم همینطور شد بازم.و سوال دیگه ک اگه گوشی رو آپدیت کنم سیو بازیها و اطلاعاتم پاک میشن؟
شرمنده اینقد سوال کردم.

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
سلام ببخشید گوشی منt01 هست .قضیه من چی میشه چطوری باید ب کیت کت آپدیت کنم. و یه سوال دیگه با چ نرم افزاری گوشیم رو روت کنم کلی نرم افزارا رو تست کردم ولی جواب نداد. فقط kingo root گوشی رو روت کرد ولی ییهو مثلا بعد یکی دو روز گوشیم ریست میشه و روتش هم میپره، یکی دوبار هم تست کردم همینطور شد بازم.و سوال دیگه ک اگه گوشی رو آپدیت کنم سیو بازیها و اطلاعاتم پاک میشن؟
شرمنده اینقد سوال کردم.
دوست عزیز به پست اول مراجعه کنید و یکی دو صفحه قبل رو هم بخونید جواب سوالاتتون رو خواهید یافت.
موفق و پیروز باشید

msm1600212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز به پست اول مراجعه کنید و یکی دو صفحه قبل رو هم بخونید جواب سوالاتتون رو خواهید یافت.
موفق و پیروز باشید
ممنون.خوندم ولی جواب سوالای من توش نیس!یا من نمیبینم!همش بحث در باره u10و t00هست ولی برامن t01هس!

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
ممنون.خوندم ولی جواب سوالای من توش نیس!یا من نمیبینم!همش بحث در باره u10و t00هست ولی برامن t01هس!
دوست عزیز من توجه نکرده بودم برای شما t01 هستش.
فکر کردم u10 هستش. توی تاپیک اصلی این سایت احتمالا بحث هایی هم در مورد گوشی شما شده باشه.

barakat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. آنتن دهی وای فای گوشیم نسبت به بقیه گوشیها خیلی خیلی ضعیفه. شما این مشکل و ندارید? راهکاری نداره?

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
سلام دوستان. آنتن دهی وای فای گوشیم نسبت به بقیه گوشیها خیلی خیلی ضعیفه. شما این مشکل و ندارید? راهکاری نداره?
با گوشی های هم مدل خودتون امتحان کردید؟
مثلا یه g750 دیگه بزارید کنارش ببینید مشکل فقط از گوشی شماست یا از گوشی های دیگه هم مدل خودتون هم هست.

بالا