• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

mirij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلاام .... بچه هایی که تو کار تعمیرن تبلتن من پرت کابلش که وصل میشه به کامپیوتر خراب شده ... هزینه ی درست کردنش چقدر میشه... اگه کسی هست که تعمیر میکنه بگه لطفا ... ممنون

با کابل دیگه امتحان کردی مطمئنی کابل کاملا سالمه ؟

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
باتری 7518A چقدر نگه میدارد ؟برای خواندن کتاب؟برای فیلم دیدن؟
hdmi ایا خروجی full hd هم ساپورت میکنه؟فیلم فول اچ دی بزاری وصل کنی تی وی؟

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام با بدبختی بکاب 7558L اصلی رو بعد از یک هفته زیر و رو کردن این فروم تهیه کردم ولی خداییش 3/4 وقتمو الکی صرف 7558 خالی کردم --میخوام بزارم واسه داونلود سایر دوستان !؟ و هرکی که مثل من مشکل داشت . نظرتون چیه ؟

فقط یه سوال؟ یکی از فایلهاشو به نام vold.fstb همونی که جای مموری ها رو عوض می کنه رو می خوام اصلاح منم و از اونجایی که فرمتش tar هست هیچ جور و با هیچ نرم افزاری نمیشه و اجازه نمیده !؟ لطفا راهنماییم کنید

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
سلام با بدبختی بکاب 7558L اصلی رو بعد از یک هفته زیر و رو کردن این فروم تهیه کردم ولی خداییش 3/4 وقتمو الکی صرف 7558 خالی کردم --میخوام بزارم واسه داونلود سایر دوستان !؟ و هرکی که مثل من مشکل داشت . نظرتون چیه ؟

فقط یه سوال؟ یکی از فایلهاشو به نام vold.fstb همونی که جای مموری ها رو عوض می کنه رو می خوام اصلاح منم و از اونجایی که فرمتش tar هست هیچ جور و با هیچ نرم افزاری نمیشه و اجازه نمیده !؟ لطفا راهنماییم کنید

فکر خوبیه.اگه بذاری خیلی خوبه.اگرچه من7558 دارم وبه کارم نمیاد!اون فایل رو با text ویرایش کن

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فکر خوبیه.اگه بذاری خیلی خوبه.اگرچه من7558 دارم وبه کارم نمیاد!اون فایل رو با text ویرایش کن

جچوری ویرایش کنم با تکست
اصلا اجازه نمیده!
انواع نرم افزارهای زیب رو هم امتحان کردم رنگ و وارنگ اما مثل اینکه سخت جون تر از این حرفهاست فرمت TAR?!!!

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
جچوری ویرایش کنم با تکست
اصلا اجازه نمیده!
انواع نرم افزارهای زیب رو هم امتحان کردم رنگ و وارنگ اما مثل اینکه سخت جون تر از این حرفهاست فرمت TAR?!!!

دوست عزیز مگه نمیخوای با کامپیوتر این کارو انجام بدی؟
من که الان این کار رو به راحتی انجام دادم.اما از اونجایی که واسه شما انگار سخته،میتونید یه کار دیگه انجام بدید.فایل vold.sftb رو به vold.txt تغییر بدیدو روش کلیک کن! اگه ویندوز شما 7 هستش رو این فایل راست کلیک کن و با word pad بازش کن.با notepad هم میشه بیاریش اما همه اون رو میکنه 2 خط و کمی واست سخته تصیح کردنش.اماwordpad دقیقا مثل موبایل اجراش میکنه.اخر سر که درستش کردی فرمتشو برگردون.ضمنا این فرمتش tar نیست.
fstbهستش.البته فرمت tar جزو اوندسته از فرمتاست که به وسیله نرم افزار winrar قابل اجراست

dvbskystar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باتری 7518A چقدر نگه میدارد ؟برای خواندن کتاب؟برای فیلم دیدن؟
hdmi ایا خروجی full hd هم ساپورت میکنه؟فیلم فول اچ دی بزاری وصل کنی تی وی؟

تقریبا سه ساعت.فیلم به هر سنگینی هم باشه تا full hd هم پخش میکنه بدون گرفتگی.

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24

چطوری بکاپ گرفتی ؟
این فایل vold.fstb رو از تبلت 7558L خودم گرفتم به دردت میخوره ؟
مشاهده پیوست vold.zip

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز مگه نمیخوای با کامپیوتر این کارو انجام بدی؟
من که الان این کار رو به راحتی انجام دادم.اما از اونجایی که واسه شما انگار سخته،میتونید یه کار دیگه انجام بدید.فایل vold.sftb رو به vold.txt تغییر بدیدو روش کلیک کن! اگه ویندوز شما 7 هستش رو این فایل راست کلیک کن و با word pad بازش کن.با notepad هم میشه بیاریش اما همه اون رو میکنه 2 خط و کمی واست سخته تصیح کردنش.اماwordpad دقیقا مثل موبایل اجراش میکنه.اخر سر که درستش کردی فرمتشو برگردون.ضمنا این فرمتش tar نیست.
fstbهستش.البته فرمت tar جزو اوندسته از فرمتاست که به وسیله نرم افزار winrar قابل اجراست

با تشکر. . این فایلی که گفتم(
vold.sftb
) درون یه فایل TAR هستش که دقیقا اسمش اینه :system.ext4.tar.a
من
vold.sftb رو از درون فایلی که گفتم بیرون کشیدم و ویرایش هم کرده ام اما بعد که اصلاح شده رو میخوام بریزم سر جاش به هیچ وجه و با هیچ نرم افزاری نمیشه یعنی اجازه نمیده !؟

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چطوری بکاپ گرفتی ؟
این فایل vold.fstb رو از تبلت 7558L خودم گرفتم به دردت میخوره ؟
مشاهده پیوست 419681
من کل بک اپ رام تبلتم رو گرفتم حدود 400 مگ که اینی هم که فرمودید داخلش هست.. حالا میخوام اصلاح شده
vold.fstb رو در بک اپم اعمال و دوباره ریستور کنم
که ...
مرسی

esirad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من کل بک اپ رام تبلتم رو گرفتم حدود 400 مگ که اینی هم که فرمودید داخلش هست.. حالا میخوام اصلاح شده
vold.fstb رو در بک اپم اعمال و دوباره ریستور کنم
که ...
مرسی

فایل بک آپی رو نمیتونی اصلاحش کنی . اگه تبلتت بخاطر اون فایل بالا نمیاد میتونی از این فیکس ک ساختم استفاده کنی .

http://forum.persiantools.com/attachments/f254/attachment-385308d1370895530-fix.zip

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو رو خدا كمكم كنيد تبلتم خاموش شده روشن نميشه ديشب زده بودم شارژ صبح ديدم به شارژ وصله ولى خاموشه به شارژرم واكنش نشون نداد

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان شارژرو دوباره زدم شد ولى بعد از چند ساعت حتى 1 درصد هم شارژ نشد كسى مشكل شارژ صفر درصد نداره ببخشيد شارژر نوكيا وصل كنم مشكلى نيست ؟

hamidaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تورو خدا کمک کنید بک آپ تبلت 7518a رو دارین؟میشه بک آپ 7518b رو نصب کنم؟

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
تقریبا سه ساعت.فیلم به هر سنگینی هم باشه تا full hd هم پخش میکنه بدون گرفتگی.

ببخشید برای خواندن کتاب باطریش 3ساعت نگه میدارد یا نمایش فیلم؟
فیلم که وصل کنیم به hdmi به تولوزیون بزنیم نیاز به شارجر هست؟

farshid5491

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیزان اگه میشه لطف کنید بگید چرا هرچقدر با تبلت پیرگاردین مدل pc7558l پیامک میفرستم ارسال نمیشه یا اینکه چرا هیچ پیامی دریافت نمیکنه؟ترو خدا دوستان کوتاهی نکنید جوابمو بدید.امیدورام شما هم اگه مشگلی دارید مشگلتون حل بشه یا اصلا به مشگل برنخورید.در ضمن من وقتی به تبلت فلاش وصل میکنم فلاشو نمیخونه علت اینم بگید ممنون میشم:rolleyes::blush:

mirij

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام به همه دوستان عزیزان اگه میشه لطف کنید بگید چرا هرچقدر با تبلت پیرگاردین مدل pc7558l پیامک میفرستم ارسال نمیشه یا اینکه چرا هیچ پیامی دریافت نمیکنه؟ترو خدا دوستان کوتاهی نکنید جوابمو بدید.امیدورام شما هم اگه مشگلی دارید مشگلتون حل بشه یا اصلا به مشگل برنخورید.در ضمن من وقتی به تبلت فلاش وصل میکنم فلاشو نمیخونه علت اینم بگید ممنون میشم:rolleyes::blush:

سلام دوست عزیز ...من این مدل تبلتو ندارم اما ممکنه علت عدم ارسال پیام اینه که شماره مرکز پیام رو تبلت تنظیم نیست .

بالا