سلام دوستان خسته نباشید
یه هفتس تبلت پرگاردین من رو ارم اولش گبر میکنه و بالا نمیاد مدل سیم کارت خوره
یه وایپ بشه درست میشه ولی منکه نتونستم ببرمش تو محیط رکاوری
کسی از دوستان روشی بلد نیس که بشه تبلتو فکتوریریست کرد یا وارد رکاوری مود شد؟
تبلت ما که هنوز داره خاک میخورهحاجی اومدم بزنم تبلتمو خراب کنم شانسی شانسی اومد بالا :general105:
شش ماهه افتاده گوشه اتاقم... همون روزای اول که خراب شد با دکمه پاور و ولم + رفتم تو محیط ریکاوری درستش کردم:general404:
یه مدت بعد باز خراب شد:general210: رو آرم گیر میکرد تااااااا الان خراب بود تو محیط ریکاوری هم نمیشد برم...
سه چهار روزه دوباره افتادم به جونش:general211::general312: انواع نرم افزار هاش فلش رو تست کردم :general602:
امروز هم هرکاری کردم فلش نمیشد... اعصابم به هم ریخت اومدم بزنم داغونش کنم :general306: قاب پشتشو برداشتم :general706: تو حالت روشن گذاشتمش با پیچگوشتی CPUشو اتصال میدادم صفحه تبلت خوشگل میشد :general607: یه بارم صفحه ش برفکی شد :general611: آقا چند بار خاموشش کردم دوباره روشن کردم و با پیچگوشتی یه حالی بهش دادم بعد داداشم صدام زد برم ناهار بخورم...
منم تبلتم رو بستم روشنش کردم رو آرم لوگو بود رفتم ناهار وقتی برگشتم دیدم به به تبلتم اومده بالا زبانشم چینیه :general410::general105:
آقا ماهم فرصت غنیمش شمردیمو رفتیم تو تنظیمات ریست کلی زدیم... هم وایپ کردم هم کش ریست... الانم اگه شما چش نزنین داره کار میکنه :general406:
:general404:
تبلت ما که هنوز داره خاک میخوره
یه آموزش تصویری از تعمیرات استثناییت بزار داداش:general711:
میتونی یه عکس بزاری به کجاهای برد شاسی دست زدیآموزش نداره که... بزن داغونش کن درست میشه البته من هیچ ضمانتی نمیکنمااااا :general306:
الانم این متن رو با تبلتم نوشتم :general601::general705:
با تشکر فراوانممنون
من اینو امتحان کردم همونطور که یکی از دوستان گفتن فقط وب کمش کار نمی کنه
روی pc 7558 نصب کردم عالی بودداداش اقايي بخدا دست درد نكنه زحمت كشيدي .چشم اگه شد خبرت ميكنم داداش بازم ممنون
سلام عزیزم باید بگم این مشگلی ک تو داری مربوط به فایل فلش نمیشه تو باید کمی از حافظه ی تبلتو خالی کنی بعد روش رم بزنی من خودم روی pc7558l امتحان کردمسلام فایل فلش برای تبلت پیرگاردین pc704 میخواستم که سالم باشه و دوربینش کار کنه چون تا حالا هر چی فایل زدم دوربینش کار نکرده از دوستان هر کی داره لطفا قرار بده ممنون میشم
اینم عکس تبلت از مین بوردش
http://8pic.ir/images/538y9zp7odzjfifn9afl.jpg
سلام به همه دوستان
من تبلت پیرگاردین 7558 رو که با دستکاری رام اون و خراب کردم
یعنی دیگه اندروید بالا نمیاد ریکاوری استوک هم جواب نداد. آها عزیزم تو باید دکمه ی کم کردن صدا و خاموش رو نگه داری اگه یک صفحه با زبان چینی اومد تبلت رو خاموش کن و دوباره این کارو با دکمه ی زیاد کردن امتحان کن بعد یک صفحه با زبان اینگلیسی میاد شما با سه بار کلیک کردن میری روی آیتم wipe data/factory reset و یک بار کلیلک کردن بر دکمه خاموش وارد صفحه میشی که آیتم با نوشته یno ولی یک نوشته نوشته yes --delet all user data برای اینکه به این آیتم برسی باید هفت بار روی کیلید ک مکردن صدا ضربه بزنی وبعد به دکمه ی خاموش رو بزن و تبلت تو ریست می شه نگران عکسات هم نباش چون اونا پاک نمی شن