با سلام، میخواستم باتری تبلت PC7518b مدلش دقیقا چیه؟
فوریه
الان دقیق نمیدونم چه رامی بگیرم تا دوربین اوکی شهشما اگه از فریمور وینتاچ استفاده کردید برای تبلتتون.ورژن هایه دیگشم دانلود کنیدتا به یکی که کاملا سازگاره برسید.من خودم یه مدت داشتمش اولی که پیداکردم دوربینش کار نمیکرد.چند تا دانلود کردم تا نتیجه داد و همه چیزاش اوکی بود
برنامه دیگه ای هم ج نمیده چون کلا درایور دوربین مشکل داره
مدل دقیق ،ولتاژ و جریان و ابعاد؟یعنی چی مدلش چیه ؟ برای باطری باید طول و عرض و قطر و ظرفیتشو بدونی ؟
برای چی میخوای چون یدونه دارم ! حدود 1-1.5 ساعت جواب میده ! برای فیلم و گیم !
چطوری این مشکل پیش اومد ؟؟؟؟؟
متاسفانه هنوز روشی برای نصب CWM پیدا نکردم تا بتونم بکاپ بگیرم و آپلود کنم ........
پ ن : فعلا سیم کارت خور ندارم فقط مدل 7518 رو دارم ... یعنی اگر هم بتونم فقط میشه بکاپ از این مدل گرفت ....
آقا برا من 7558 هستش کلید ولوم بغل پاور را همزمان با پاور نگه داشتم البته حوصله اتان سر نره یه کم طولانیه بعدش رفت تو منویی که میشد ریست فکتوری کرد اونم به این شکله که با ولوم روی گزینه ها حرکت می کنی و با پاور اوکی می کنی به همبن سادگی و بهمین خوشمزه گی ( راستش دستگاه من بالا اومده ام جرات نمی کنم خاموشش کنم میترسم بالا نیاد هاهاهاهاعزیز اینجا نوشته چی کار کنی
http://forum.persiantools.com/t388280.html
فقط شما که وارد هستی مشکلت حل شد نری سوی خودت وایسا یه چیزی یاد بده به ما
وایپ یعنی چی ها!اونوقت
شما جایی دنبال جواب سوالتون میگردین که اصلا ارتباطی به تبلت شما نداره ! تاپیک بیشتر در مورد pc701 و pc702 هست !
سلام بچه ها هرکی تبلت pc704پیرگاردین داره و مشکل نرم افزاری داره من در خدمتم
حاجی درب پشت تبلت رو بردارید و یه عکس از قسمت اتصال دوربین به برد بگیرید اونجا یه کد هستش تصویر واضح باشه فایل فلش رو بهتون معرفی میکنمسلام بچه ها هرکی تبلت pc704پیرگاردین داره و مشکل نرم افزاری داره من در خدمتم
اگه میزنی به شارژ و اصلا علامت باتری هم نمیاد در این صورت باتریت نیاز به شوک داره!دوستان تبلت من (pc704) خاموش شده و روشن نمیشه.
چطوری درب پشتش رو باز کنم که باطری رو حداقل ببینم؟ و درش بیارم؟