• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

ebi136

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كلا اشتباه نقل قول كرديد اسم منم محمد نيست
الان با اون روشي كه گفتم تونستيد وارد ريكاوري شيد؟

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

آره نفل اشتباهي زدم
ولي روشي كه گفتم كارساز شد نيازي به تموم شدن شارژ بصورت كامل هم نيست. همون تبلت رو خاموش كنيد و بقيه مراحل1 تا 8 برين جلو. خودم چك كردم رو تبلتم مشكل حل شد.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان میدونین از چی خندم می گیره ! از اینکه اینقدر دنبال یه چیزی میگردین ولی درست نمیگردین ! پست اول همین جا طریقه ورود به محیط ریکاوری رو نوشته دیگه ! بعد شما درگیر این هستین که چظوری وارد محیط ریکاوری بشین ! بازم خدا رو شکر که مشکلتون حل شده !

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستان میدونین از چی خندم می گیره ! از اینکه اینقدر دنبال یه چیزی میگردین ولی درست نمیگردین ! پست اول همین جا طریقه ورود به محیط ریکاوری رو نوشته دیگه ! بعد شما درگیر این هستین که چظوری وارد محیط ریکاوری بشین ! بازم خدا رو شکر که مشکلتون حل شده !
مدل تبلت فرق داشت!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
ولی باید همون کارو انجام میداد ! جالب اینه که تو اکثر device های آندرویدی ورود به محیط ریکاوری همین طوره !
من امتحان كردم با مدلاي اول تاپيك فرق داره نحوه ورود به ريكاوري
هم مدلايه تاپيك رو داشتم هم 704

Jaber1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیزم پست اول برای مدل 704 توضیح نداده
والا من که نتونستم دقیقا با اون روش ها وارد محیط ریکاوری بشم (البته دکمه ها رو درست گفته بودند ولی اون 3 ثانیه و 10 ثانیه نگه داشتنش اشتباهه)
تنها کاری که باس میکردم این بود که تا تبلت ُ روشن کردم و عکس مدیر شرکت پیرکاردین اومد بالا دکمه ی + رو نگه دارم ... اصلا نیازی به نگه داشتن دکمه ی پاور نیست
الکی اینقد پیچیده ش کردین

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
عزیزم پست اول برای مدل 704 توضیح نداده
والا من که نتونستم دقیقا با اون روش ها وارد محیط ریکاوری بشم (البته دکمه ها رو درست گفته بودند ولی اون 3 ثانیه و 10 ثانیه نگه داشتنش اشتباهه)
تنها کاری که باس میکردم این بود که تا تبلت ُ روشن کردم و عکس مدیر شرکت پیرکاردین اومد بالا دکمه ی + رو نگه دارم ... اصلا نیازی به نگه داشتن دکمه ی پاور نیست
الکی اینقد پیچیده ش کردین
باشه داداش شما اصلا متخصص ! مدیر شرکت چیه ؟
خوبیش اینه که مشکلتون حل شد حالا به روشی که پیدا کردین !

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان تبلت پیرکاردین(حالا هر مدلیش مهم نیست) قابلیت bluetoth therathing یا همون اتصال اینترنت تبلت به سیستم با بلوتوپ رو دا ه؟

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دوستان من یه تبلت پیرکاردین 7558 دارم که اومدم رام روش نصب کنم،رام اصلیش فرمت شد و اومد که رام جدید رو بزنه که دیگه نمیزد و هرکاری کردم فایده ای نداشت!
البته من 3-4 ماه پیش هم اینجا میومدم هر روز!!!
اما الان واسه فروشش اومدم. اون موقع هم گذاشتمش واسه فروش.150 تومن.امابه خاطر یه نفر همه رو جواب کردم که اونم آخر نخرید و من دیگه بیخیالش شدم تا الان!!!
تبلت روشن نمیشه اما از بقیه لحاظ کاملا سالم هست1-2 ماه بیشتر کار نکرده.
الان فقط تاچ و lcd رو بخوایید بخرید،با هم میشن 200 تومن.تازه بدون دستمزد منظورمه!!!
این تبلت شامل باطری،بعلاوه شارژر،بعلاوه کابلش و همچنین کارتنش هست.
قیمت 100 تومن.حالا مگه چند نفر بخوانش که من به بالاترین قیمت میدمش!
اول هم پولو میگیرم بعد میفرستمش.اما اگه طرف هم مثل خودم فروشنده معتبر باشه،نصف پول رو بعد از رسیدن به دستش ازش میگیرم.وحتی اگه بخواد2 روز هم بهش مهلت میدم تستش کنه و بعد باقی پول رو بفرسته
کسی خواست فقط پیام خصوصی بده

Milo.Metallboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه
دوستان یه تبلت pc704 بود که اصلا بالا نمیومد و وارد ریکاوری هم نمیشد یه رام وینتاچ q74 روش فلش کردم بالا میاد ولی تاچ کار نمیکنه
حالا من یه pc704 دیگه هم دارم... میتونم رام اون رو بک آپ بگیرم و روی اون یکی نصب کنم ؟ اگه میشه آموزشش رو هم بدین لطفا

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان

من پیر گاردینpc704دارم خیلی هنگ میکنه بعضی وقت ها هم خاموش میشه خود به خود
علاوه بر این سرعت اینترنتش واقعا پایینه نمیدونم چی کار کنم لطفا یه کمکی کنید

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
کسی نیست جواب ما رو بده؟من که برم تاپیک بزنم اینجا ابی گرم نمیشه

ymansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند روز پیش تبلتم رو فلش کردم اما حالا تاچش کار نمی کنه
این مشخصات تبلت هست:
S-Touch Dubai 747B
BRAND : Stouch Tablet
Model : M702vm
3G Tablet PC
DUAL CAMERA (Front 1.3MP & back 2MP)
7" ANDROID 4 ICS
1.5GHZ Speed Processor
کسی میدونه برای این تبلت چه فایل فریمور را باید نصب کنم

Untitled-1.jpg

Milo.Metallboy

Registered User
لایک‌ها
1
داداشای گلم برین تو این سایت :http://www.slatedroid.com/ هر رامی برای هر سی پی یویی خواستین توش هست
در مورد pc704 هرکی تبلتش روشن نمیشه یا روی آرمش گیر کرده یا وارد ریکاوری نمیشه یا فلش کرده تاچش کار نمیکنه میتونه بفرسته فروشگاه ما در اصفهان برای درست کنیم

ymansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من رام مخصوص تبلتم رو پیدا نکردم
میشه شما لینکش رو برام بفرستین
cpu: cortex a9 1.5 ghz

fswwe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.رام pc 704 میخواستم.خواهشا لینکی رامی چیزی بزارید استفاده کنم.خیلی احتیاج دارم.باتشکر

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه...
رفقایی که pc704 دارند...من نسخه جدید وینتاچ q74 از سایت وینتاچ دانلود کردم.... سیم کارت و دوربین کار نمیده...
البته دوتا فایله که من Q74J31212 تست کردم... بنابر این Q74_E6_9E_Newest_Rom رو که توی همین تایپیک هستش رو باش کار کنید...
کاری داشتید زنگ بزنید 9368036878

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.رام pc 704 میخواستم.خواهشا لینکی رامی چیزی بزارید استفاده کنم.خیلی احتیاج دارم.باتشکر

رفیق تو همین تایپیک سرچ کنی بهت میده... طریقه فلاش هم که با نرم افزار livesuit تو گوگل سرچ بزن میجوری...
اگه بچه اصفهانی بزنگ کارتا راه میندازم

بالا