• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

pedram2100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که خسته شدم تبلتم رو میذارم برای فروش تبلت 1 هفته دستم بود که با برنامه فایل منیجر جای حافظه اصلی و با حافظه ی جانبی عوض کردم و رامش پرید . همه چیزش تقریبا اکبند هستش حتی محافظ صفحه خودش روش هستش و کنده نشده . دیگه حوصله برای تعمیر ندارم اگر کسی خواست میتونه بخره و صبر کنه تا رامش بیاد یا برای تعمیر تبلت های دیگه ازش استفاده کنه . همه ی لوازم هم هستش (جعبه . شارژ )
مدل تبلتم pc701 یا همون 7518b
قیمت هم 150000 تومان

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من که خسته شدم تبلتم رو میذارم برای فروش تبلت 1 هفته دستم بود که با برنامه فایل منیجر جای حافظه اصلی و با حافظه ی جانبی عوض کردم و رامش پرید . همه چیزش تقریبا اکبند هستش حتی محافظ صفحه خودش روش هستش و کنده نشده . دیگه حوصله برای تعمیر ندارم اگر کسی خواست میتونه بخره و صبر کنه تا رامش بیاد یا برای تعمیر تبلت های دیگه ازش استفاده کنه . همه ی لوازم هم هستش (جعبه . شارژ )
مدل تبلتم pc701 یا همون 7518b
قیمت هم 150000 تومان

كاش هنگام خريد به موجود بودن فريمور توجه ميكرديد
اين مشكلم همين جور سر منم اومده البته يه مدل ديگه!
خيلي وقته ذكر ميكنم تبلت چيني بدون فايل فريمور يعني كشك!حتي اگه اخر كيفيت باشه

ارسال شده از Haier HW-W910 با استفاده از تپاتالک 2

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
با سلام وتشکر از همه دوستانی که اینجا زحمت میکشن واطلاعاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن .:)
چند تا سوال از دوستان داشتم .

1- درایور ویندوز 8 برا تبلت گاردین 7558 موجوده هست بصورت مجزا یا همون ویندوز 7 کفایت میکنه ؟
اون درایوری که دوستمون زحمت کشیدن چند تا فایل dll بود اونها رو باید تو قسمت c/windows/driver ریخت ؟ اگر بله که این کار رو انجام دادم و سیستم تبلت رو نشناخت ! پست اول رو هم انجام دادم منتها زمانی که با usb میزنم به سیستم اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده که مثلا درایور نصب نیست یا .... باید برم رو یه ویندوز دیگه امتحان کنم احتمال زیاد از ویندوز 8.1 هست .دوستانی که از این ویندوز استفاده کردند همچین مشکلی رو داشتند ؟

2- تبلت گزینه وای فای روشن میشه منتها مودمی رو پیدا نمیکنه ! علتش چی میتونه باشه ؟ با وای فای فیکس اینا حل میشه ؟ یا راه دیگه ای هست ؟
قبلا تو گوشی های دیگه مثلا hd2 این مشکل بود که با رفتن به قسمت advance وای فای و انتخاب usa مشکل حل میشد . منتها این گزینه تو این تبلت نیست .

علت پرسیدن سوالهام تو این تاپیک هم بخاطر اینه که دوستانی که تبلت چینی گاردین دارن اینجا زیادن و فکر کنم مشکل ما رو بتونن حل کنند :blush:
مرسی و موفق باشید .

Last edited:

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
کسی نیست به ما بگه چطوری برم تو ریکاوری این تبلت 7558 دیگه خسته شدم ازبس راههاشو امتحان کردم نشده

mhe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من دوتا 704دارم.فلششون کردم همه چیز خوب کار میکنه اما دوربین کار نمیکنه درایور دوربینشمhzg08 که هرچی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم.تو ی تبلت دیگه cwm ریختم که بکاپ بگریم بریزم رئی این دوتا ببینم راه میوفته ولی اون تبلت سومی هم الان توی محیط cwm گیرکرده هرچی ری استارت میکنی باز میاد تو همون محیط.یکی از دوستان ی بکاپ از 704 داره بی زحمت بدین لااقل اون سومی راه بندازم واسه ی آدم بندال مضخرفه.ممنونم

خیلی جالبه که هیشکی ی بکاپ نداره.یا شایدم نمیخواند بزارند

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
آقا من دوتا 704دارم.فلششون کردم همه چیز خوب کار میکنه اما دوربین کار نمیکنه درایور دوربینشمhzg08 که هرچی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم.تو ی تبلت دیگه cwm ریختم که بکاپ بگریم بریزم رئی این دوتا ببینم راه میوفته ولی اون تبلت سومی هم الان توی محیط cwm گیرکرده هرچی ری استارت میکنی باز میاد تو همون محیط.یکی از دوستان ی بکاپ از 704 داره بی زحمت بدین لااقل اون سومی راه بندازم واسه ی آدم بندال مضخرفه.ممنونم

فكر نكنم كسي بكاپشو داشته باشه
اما اين 704هم چند سري داره كه فايل فلششون بهم نميخوره من امتحان كردم تاچ كار نكرد
تبلتا رو باز كردم ديدم باهم فرق دارن در صورتي كه يه مدل بودن

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129

داداش من 704 دارم و مشكلم اينه كه نميتونم با سيستم ارتباط برقرار كنم واصلا نميشناسه ويندوز ٨٠١ ، كه بتونم root و cwm نصب كنم و بك آپ بگيرم .
وگرنه بك آپ ميذاشتم برات اينجا دادا . اگر تهراني آدرس بدمه
بيا با لپ تاپ خودت ازش بك آپ بگير كارت راه بيفته
موفق باشيد .همه راههايي كه دوستان گفتند و تو سايت هاي ديگه انجام دادم ونتونستم ارتباط برقرار كنم با سيستم

• Like
Reactions: mhe

ebi136

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

ميخاستم بدونم فرق PC7558 و PC7558L چيه ؟
من ديروز يه مدل 7558L گرفتم 310 تومان
پشت جعبه زردرنگش دوربين جلو و عقب هردو زده 0.3MP !!!!!؟؟؟؟و اصلا كيفيت نداره انگار
گارانتي هم نداره !
كابل OTG هم نداشت

دوستان اگه مورديه راهنمايي بفرماييد برم واسه تعويضش

ebi136

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بيزحمت راهنمايي بفرمائيد

pedram2100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نزدیک سه ماهه دارم هرروز میام اینجا و مطالب رو میخونم ولی متاسفانه هرسری که داشت مطلب به یه جایی میرسید یکی از دوستان اومد و بحث رو عوض کرد . الان من جای حافظه ای تبلتم رو برای نصب بازی حجیم عوض کردم و تبلتم روی ارم میمونه سه ماهه که اینطوریه . یه فایل بک اپ هم که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن هم که هم مدل تبلت پن هست رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور نصب کنم . تبلت رو هم که به کامپیوتر وصل میکنم میگه درایور هاش نصب نیست منم تاحالا چیزی به عنوان درایور تبلت رو روی ویندوزم نصب نکردم . دوستان یکی کمک کنه بگه من اینو چجوری درستش کنم خیلی ممنون میشم . cwm هم نصب نیست و نصب نمیشه از طریق کد cmd ولی تیک usb رو قبل از خرابی تبلت زدم و تبلتمم روت هست .

mhe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نزدیک سه ماهه دارم هرروز میام اینجا و مطالب رو میخونم ولی متاسفانه هرسری که داشت مطلب به یه جایی میرسید یکی از دوستان اومد و بحث رو عوض کرد . الان من جای حافظه ای تبلتم رو برای نصب بازی حجیم عوض کردم و تبلتم روی ارم میمونه سه ماهه که اینطوریه . یه فایل بک اپ هم که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن هم که هم مدل تبلت پن هست رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور نصب کنم . تبلت رو هم که به کامپیوتر وصل میکنم میگه درایور هاش نصب نیست منم تاحالا چیزی به عنوان درایور تبلت رو روی ویندوزم نصب نکردم . دوستان یکی کمک کنه بگه من اینو چجوری درستش کنم خیلی ممنون میشم . cwm هم نصب نیست و نصب نمیشه از طریق کد cmd ولی تیک usb رو قبل از خرابی تبلت زدم و تبلتمم روت هست .
دوست عزیز اون cwm که شما میخوای نصب کنی برای بعضی از مدلهاست.راه نصب cwm اینه که این فایل را بریزی توی یک مموری بعد تبلت را ببری توی رکاوری مد و اونجا گزینه دوم را انتخاب میکنی و فایلی که توی مموری ریختی را انتخاب میکنی تانصب بشه بعد از نصب یک بار دیگه تبلت را ببر توی رکاوری مد و فایل بک آپی که گرفتی را با cwm ;iتازه نصب کردی نصب کن.خیلی ساده وراحت.
این فایل را سرچ کن و دانلود کن بریز روی مموری کارت
cwm6028-a13-9part-v2

mhe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحید در ی جایی تو همین تاپیک نوشته بودی تبلت را با یک رام مثلا q74 فلش بزن وقتی بالا اومد حتی اگه تاچش یا دوربینش کار نکرد بکاپ ی تبلت مشابه را با cwm بریز تبلت بالا میاد.من اومدم دوتا تبلت با سخت افزار کاملا مشابه فلش زدم با این تفاوت که اولی با ی رام سازگار که کاملا همه چیزش کار میکرد و دومی هم با یک رام q74 که تاچش کار نمیکرد.از اولی با cwmبکاپ گرفتم ریختم رو دومی کهq74نصب بود و تاچش کار نمیکرد بکاپ کاملا نصب شد ولی مشکل همچنان باقیست.به نظرتون راه حل چیه؟شما اون روش را تست کردید؟اصلا بکاپ فایلهای سیستمی ازجمله درایور تاچ و دوربین و.. را عوض میکنه؟

pedram2100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جواب مدل تبلتمpc701 یا همون 7518b هست یه وقت unbrick نشه؟

pedram2100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فایل رو دانلود کردم و روی مموری ریختم و در قسمت فکتوری گزینه ی دوم نوشته adb که میزنم هیچ تغییری نمیکنه و روی نوشته میمونه و گزینه های دیگه هم قبول نمیکنه فایل رو . الان چیکار کنم ؟

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
کسی نیست کمکمون کنه بریم رو ریکاوری مود 7558
چرا کسی جواب نمیده اخه

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
دوست عزیز اشتباه اومدی ::)
1- اینجا تاپیک تبلت های ztouch نیست !
2- این جا بازارچه نیست !
من فقط یادم رفت reply کنم. توی جستجو رفتم به پست های خیلی وقت قبلی :D
ببخشید خلاصه.. قصد بدی نداشتم. چون توی دفتر گارانتی بودم گفتم شاید مشکلات کسی رو بتونم حل کنم

بالا