• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

moh-23

Registered User
لایک‌ها
78
دوستان یکی تبلتمو 7558 پترن اشنباه زده میره رو ریکاوری پسورد اونجا هم وای فای وصل نیست که رمزو تائید کنه
کسی راهی بلده؟

سلام دوست من زنگ بزنید شاید بتونم راهنمایی کنم.
09128703382

hosseinr2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه خواهش دارم.چون تعداد کسایی که خریدار این تبلت هستن زیاده،فعلا کسایی فقط بهم پیام بدن که میخوان همشو با هم بخرن.(فردا و پس فردا) البته تا الان 4 نفر خواسته بخره همشو.موندم به کدوم بدم.خلاصه اگه فروختمش،دیگر عزیزان ببخشن دیگه.البته اولویت با کسیه که شرایطش بهتر باشه.مثلا هم شهریم باشه.یا سابقه خرید وفروش تو بازار داشته باشه.یا کسی که اول پولو بده بعد واسش بفرستم.ضمنا من خرم آبادم دوستان.
راستی چون خریداراش زیاد شدن اگه هم خواستید مزایده بذارمش.که این دیگه به خواست شماست و من اینطور حرکتی رو زیاد ترجیح نمیدم!

سلام شما تبلتو چکار کردی؟؟؟

من کل پستها رو پیگیر بودم

تهران هم نتونست ؟؟؟

من تونستم رام cube رو روی تبلت بریزم ولی هیچ فایده نداشت

در ضمن من رام کیوب رو از توی سایت راک چیب به عنوان تبلتی با سی پی یو 2928 دانلود کردم و نصب کردم والان تازه این پستو خوندم

منم باید برم توی فکر اوراقی

یه نفر توی تهران گفته باید تبلتو بیای 70 بگیرم ایسشو در بیارم فلش کنم و.....( البته من خودم مغازه دارم از این ...شرا زیاد به مشتری میگم !!!!)

شما فرستادی تهران کجا فرستادی ؟؟ میشه ادرس بدی

در ضمن اگه هنوز تبلتو رو داری میتونم بهت بگم چیکارش کنی که بعد 5 ثانیه قطع نشه ولی خوب رام cube روش جواب نمیده

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
سلام شما تبلتو چکار کردی؟؟؟

من کل پستها رو پیگیر بودم

تهران هم نتونست ؟؟؟

من تونستم رام cube رو روی تبلت بریزم ولی هیچ فایده نداشت

در ضمن من رام کیوب رو از توی سایت راک چیب به عنوان تبلتی با سی پی یو 2928 دانلود کردم و نصب کردم والان تازه این پستو خوندم

منم باید برم توی فکر اوراقی

یه نفر توی تهران گفته باید تبلتو بیای 70 بگیرم ایسشو در بیارم فلش کنم و.....( البته من خودم مغازه دارم از این ...شرا زیاد به مشتری میگم !!!!)

شما فرستادی تهران کجا فرستادی ؟؟ میشه ادرس بدی

در ضمن اگه هنوز تبلتو رو داری میتونم بهت بگم چیکارش کنی که بعد 5 ثانیه قطع نشه ولی خوب رام cube روش جواب نمیده
اوه ه ه ه !! آقا ممنون از این پیگیری شما! داداشم هم اینطور کاری واسم نمیکرد!!!!!!!!:rolleyes:
آقا وقتی رو آرم گیر میکرد،من اومدم و خواستم رام cube روش بریزم،برنامه اومد رامه رو تبلت رو پاک کرد و اومد رام جدید نصب کنه،که همون اول نصب،قطع میشد.اینطور شد که دیگه اصلا حتی روشن هم نمیشد.فرستادم تهران گفتن این درست نمیشه دیگه،باید حداقل روشن میشد!!
برگردوندن.بعد2-3ماه 1 هفته پیش دوستم داشت میرفت تهران گفتم بیا اینم ببر فلان آدرس،انگار حرفه ای تر هستن!شاید درستش کنن.اما اونم نتونست!

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
البته ميشه هر تبلتي رو با پروگرامر فلش كرد فقط كافيه قبلا از ايسي يه تبلت سالم بكاپ گرفته باشين با پروگرامر

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk HD

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
دوستان یه سوال
اینجا کسی رو میشناسید برد تبلت پریکاردین مدل704 یم کارت خور داشته باشه؟؟

abol098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان گلم

اقا من دیگه خسته شدم بسکه دنبال این فریمور گشتم pc704
q73, تq74, q75, q95, T95 همه این فریمور هارو امتحان کردم ولی تاج کار نمیکنه
بوت و ربکاوری رو هم عوض کردم و با CWM از PC 8557 بک اپ رو ریختم روش .لی نشد رو لوگو گیر میکنه تروخدا بک فرویمور .img بهم معرقی کنید برای PC 704

شما رو رام اصلی این تبلت چه جوری CWM نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هر کاری کردم نشد رو 704 ریکاوری CWM نصب کنم!!!!!!!!! اگه بلدی ما رو راهنمایی کن!!!!!!!!!!

gmailkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من ۱ مشکل با تبلتم دارم ژیرگاردین 704pcجدیدن خیلی هنک میکنه و ریاستارت میشه

از منو داخلش ستینگ بازگزدانی به تنظیمات کارخانه زدم ولی درست نشد میشه راهنمایی کنین >؟

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟
پترن اشتباهی زدن اینترنش هم وصل نیست که چک کنه ایمیلو محیط ریکاوری هم هرکاری میکنم نمیره (دکمه+و پاور)

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ميثم بگو با چه رامي زدين كه تاچ كار ميكنه
شايد بشه از درايور تاچش بك آپ گرفت و با رام q74 زد و درست شد احيانا

سلام رفیق توی همین تایپیک یکی از دوستان چند تا رام اپ کرده یکیش اسمش newest rom ...یه همچین چیزیه ....این کار داد...سرعتشم فوقالعادس...تبلت از اولشم بهتر شد!!!

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من ۱ مشکل با تبلتم دارم ژیرگاردین 704pcجدیدن خیلی هنک میکنه و ریاستارت میشه

از منو داخلش ستینگ بازگزدانی به تنظیمات کارخانه زدم ولی درست نشد میشه راهنمایی کنین >؟

شما فکر کنم خیلی برنامه نصب کردید... وقتی تبلتو روشن میکنی صبر کن و سریع وارد منو نشو.... یه راه دیگه: تبلتو روووت کن... یه برنامه هست ب نام autorun manager
روش نصب کن و اونجا میتونی ی سری برنامه هارو که وقتی روشن میکنی اتوماتیک اجرا میشنو دست کاری کنی...خیلی عالیه این روش خودمم انجامش دادم...
مشکلی ب.د در خدمتم
09368036848

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟
پترن اشتباهی زدن اینترنش هم وصل نیست که چک کنه ایمیلو محیط ریکاوری هم هرکاری میکنم نمیره (دکمه+و پاور)​

farzadmahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام دوستان خوبین من چند روز پیش یه تبلت پیر گاردین مدل704 خریدم 2تا مشکل باهاش دارم کمک کنین ممنون میشم

1.وقتی میخواستم بخرمش هر جا گشم نوشته بودن جی پی اس داره اما الان هرچی میگردم تو منوش هیچی نی؟؟؟
2.تو منوش لرزش زنگ و صفحه داره ولی کار نمیکنه ایا ویبره داره یا الکی گذاشتن؟؟؟؟؟

runner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان
یه پیر گاردین 704 دارم بعضی مواقع تو یه درصد باطری قفل میشه راحت تا 1.5 ساعت رو همون درصد قفل میشه کسی میدونه چجوری میشه تو هر دفه شارژ اینکارو بکنم
؟

minan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.من تبلت پیر کاردین pc704 دارم. یه شب زدم به شارژتا صبح.صبح هر کاری کردم بالا نیومد و فقط لوگوی پیر کاردین رو نشون میداد.ایا فلش خالی کرده یا سوخته ... اصلا چه اتفاقی براش افتاده؟
لطفا راهنمایی کنین

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
اقا کسی نیست بهمم کمک کنه برم ریکاوری ریست بزنم پترن بره؟
با روشای توی سایت نمیره هرکاری میکنم

gmailkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من ۱ مشکل با تبلتم دارم `dرگاردین 704pcجدیدن خیلی هنک میکنه و ریاستارت میشه

دوستان جدید برم تبلتم فلش کنه بیرون ولی اولش خوب میامد بالا و کمتر هنک میکرد

ولی جدید اصلا بالا نمیاد دیگه

کمک کنین لطفا

راهی هست بدونه این که بیاد بالا ریستش کرد که بیاد بالا

ymansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
کسی میدونه برای تبلت چینی استاچ که مشخصاتش در پایین آوردم چه فایلیimg رو باید دانلود کنم

S-Touch Dubai 747B

SIM TAB with call function
Used only for 2 months in excellent condition
BRAND : Stouch Tablet
Model : M702vm

High finger sensitive touch

3G Tablet PC
DUAL CAMERA (Front 1.3MP & back 2MP)
7" ANDROID 4 ICS
1.5GHZ Speed Processor
GPS
512MB DDR3 RAM
8GB, Up to 32GB (external hard drive supported)

CPU: 1.5GHZ, GPU Mali400
SKYPE video Calling
Youtube
Facebook
Wi-Fi, HDMI, Web Cam, Multi Touch, G Sensor
Front & back camera
7" LED CAPACITIVE 5 point Touch Screen
Google Android 4.04 ICS
Play store
support flash11.1x
3D Games supported
Office software WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXT,
HD Display
E book reader
Video : Any video format
AVI(H.264, DIVX, XVID, rm, rmvb, MKV, WMV, MOV, MP4(H.264, MPEG,
DIVX, XVID), MPEG, MPG, FLV. HD 2160P max

High speed USB Port
support any 3G HSDPA dongles too
ADSL Connections supported for surf internet.
OTG Cable included - Support external hard drives, printers and etc

بالا