دوستان یکی تبلتمو 7558 پترن اشنباه زده میره رو ریکاوری پسورد اونجا هم وای فای وصل نیست که رمزو تائید کنه
کسی راهی بلده؟
سلام دوست من زنگ بزنید شاید بتونم راهنمایی کنم.
09128703382
دوستان یکی تبلتمو 7558 پترن اشنباه زده میره رو ریکاوری پسورد اونجا هم وای فای وصل نیست که رمزو تائید کنه
کسی راهی بلده؟
سلام دوست من زنگ بزنید شاید بتونم راهنمایی کنم.
09128703382
دوستان یه خواهش دارم.چون تعداد کسایی که خریدار این تبلت هستن زیاده،فعلا کسایی فقط بهم پیام بدن که میخوان همشو با هم بخرن.(فردا و پس فردا) البته تا الان 4 نفر خواسته بخره همشو.موندم به کدوم بدم.خلاصه اگه فروختمش،دیگر عزیزان ببخشن دیگه.البته اولویت با کسیه که شرایطش بهتر باشه.مثلا هم شهریم باشه.یا سابقه خرید وفروش تو بازار داشته باشه.یا کسی که اول پولو بده بعد واسش بفرستم.ضمنا من خرم آبادم دوستان.
راستی چون خریداراش زیاد شدن اگه هم خواستید مزایده بذارمش.که این دیگه به خواست شماست و من اینطور حرکتی رو زیاد ترجیح نمیدم!
اوه ه ه ه !! آقا ممنون از این پیگیری شما! داداشم هم اینطور کاری واسم نمیکرد!!!!!!!!سلام شما تبلتو چکار کردی؟؟؟
من کل پستها رو پیگیر بودم
تهران هم نتونست ؟؟؟
من تونستم رام cube رو روی تبلت بریزم ولی هیچ فایده نداشت
در ضمن من رام کیوب رو از توی سایت راک چیب به عنوان تبلتی با سی پی یو 2928 دانلود کردم و نصب کردم والان تازه این پستو خوندم
منم باید برم توی فکر اوراقی
یه نفر توی تهران گفته باید تبلتو بیای 70 بگیرم ایسشو در بیارم فلش کنم و.....( البته من خودم مغازه دارم از این ...شرا زیاد به مشتری میگم !!!!)
شما فرستادی تهران کجا فرستادی ؟؟ میشه ادرس بدی
در ضمن اگه هنوز تبلتو رو داری میتونم بهت بگم چیکارش کنی که بعد 5 ثانیه قطع نشه ولی خوب رام cube روش جواب نمیده
سلام به همه دوستان گلم
اقا من دیگه خسته شدم بسکه دنبال این فریمور گشتم pc704
q73, تq74, q75, q95, T95 همه این فریمور هارو امتحان کردم ولی تاج کار نمیکنه
بوت و ربکاوری رو هم عوض کردم و با CWM از PC 8557 بک اپ رو ریختم روش .لی نشد رو لوگو گیر میکنه تروخدا بک فرویمور .img بهم معرقی کنید برای PC 704
آقا ميثم بگو با چه رامي زدين كه تاچ كار ميكنه
شايد بشه از درايور تاچش بك آپ گرفت و با رام q74 زد و درست شد احيانا
سلام
دوستان یه سوال
اینجا کسی رو میشناسید برد تبلت پریکاردین مدل704 یم کارت خور داشته باشه؟؟
سلام دوستان من ۱ مشکل با تبلتم دارم ژیرگاردین 704pcجدیدن خیلی هنک میکنه و ریاستارت میشه
از منو داخلش ستینگ بازگزدانی به تنظیمات کارخانه زدم ولی درست نشد میشه راهنمایی کنین >؟
سلام دوستان من ۱ مشکل با تبلتم دارم `dرگاردین 704pcجدیدن خیلی هنک میکنه و ریاستارت میشه
از منو داخلش ستینگ بازگزدانی به تنظیمات کارخانه زدم ولی درست نشد میشه راهنمایی کنین >؟