• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

mobina68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تبلت 704 رو دارم.ناخوداگاه روش رمز گذاشتم ولی نفهمیدم چی بوده؟؟؟؟!!!
چه جوری پسوردشو بردارم؟؟؟؟

Last edited:

jahan57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام .دوست عزیز mnc برای ایرانسل 435 هست mcc هم 35 وبرای همراه اول به ترتیب 435 و11 هستش

jahan57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی میدونه اطلاعات سیمکارت رو چگونه باید روی 704 دید
باتشکر

little b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه pc7558 دارم که بردش سوخته.
نمایندگی بردم بردشو نداشتن تمیرگاهم زیاد بردم نداشتن.
یجا بردم گفتن 150 بده عوض میکنیم.
150 تومن ارزش نداره بدم درست کنن.
اگه کسی بردشو داره و ارزون تر میده پخ کنه اگه کسیم میخواد غیر از بردش همه چیش سالمه همینجوری میفروشم.

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
دوستان نگفتین عاقلانه هست که به خاطر یه چیز شکن تبلتو روت کنم؟
اصلا روت ممکنه تبلتو داغون کنه ؟:دی

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4
تبلت رو دادم به دوستم که میره تهران اونم برد خود ساینا سرویس (به اصطلاح نمایندگی این تبلت) اونا هم گفتن با فلش پروگرام کردت مشکل حل نشده یکی از آیسی هاش سوخته حدود 90 هزار تومن هزینه شه (البته طرف میگه هزینه دستمزد ش رو هم نمیگیره...بنده خدا داره از رو دلسوزی انجام میده(شوخی)
درهرحال منم موندم تبلتی که دو ماه هم استفاده نکردم الان قیمتش حدود 300 هزار تومنه میارزه ایسی ش رو به این قیمت عوض کنم یا نه.....
اصلا یه آیسی برای تبلت z touch q83 چینی انقدر ارزش داره!!!؟؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
تبلت رو دادم به دوستم که میره تهران اونم برد خود ساینا سرویس (به اصطلاح نمایندگی این تبلت) اونا هم گفتن با فلش پروگرام کردت مشکل حل نشده یکی از آیسی هاش سوخته حدود 90 هزار تومن هزینه شه (البته طرف میگه هزینه دستمزد ش رو هم نمیگیره...بنده خدا داره از رو دلسوزی انجام میده(شوخی)

درهرحال منم موندم تبلتی که دو ماه هم استفاده نکردم الان قیمتش حدود 300 هزار تومنه میارزه ایسی ش رو به این قیمت عوض کنم یا نه.....

اصلا یه آیسی برای تبلت z touch q83 چینی انقدر ارزش داره!!!؟؟

اخه این چه مدلی بود که خریدی !!!!!!!

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان عزیز
یه کمک میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کمک
تورو خدا کمک هر کاری میکنم تو محیط ریکاوری نمیره

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
راستی یه سوال کسی کابلی داره مصتقیما از تبلت پریکاردین مدل pc704 به usbبخورهمن هرکاری کردم پیدا نکردم همشون کوتاهن راستی تورو خدا کمک کنید این وامونده درست بشه

penta33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گلم

اقا من دیگه خسته شدم بسکه دنبال این فریمور گشتم pc704
q73, تq74, q75, q95, T95 همه این فریمور هارو امتحان کردم ولی تاج کار نمیکنه
بوت و ربکاوری رو هم عوض کردم و با CWM از PC 8557 بک اپ رو ریختم روش .لی نشد رو لوگو گیر میکنه تروخدا بک فرویمور .img بهم معرقی کنید برای PC 704

ARMANLOVELY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4
واسه من این روش جواب نداد ولو اینکه تبلت م هم یه بار ریستارت شد
مدل تبلتم zt ouch q83
rk2928sdk

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان
تورو خدا یکی کمک کنه یه تبلت پیرگاردین گرفتم از توی تنظیمانش بازگشت به تنظیمات کارخانه رو زدم تبلت خاموش شد بعد روی آرم گیر کرد. الانم دکمه ولوم+ و پاور رو میزنم وارد این صفحه میشه . نمیدونم چش شده. اگه کسی میتونه کمک کنه. راستی به کامپیوتر که میزدم نمیشناخت رم میکرو هم مینداختم نمیشناخت فقط با کابل OTG فلش رو میشناخت. میشه کاری کرد؟؟؟
اینم عکس

86830141596524388595.jpg

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان
تورو خدا یکی کمک کنه یه تبلت پیرگاردین گرفتم از توی تنظیمانش بازگشت به تنظیمات کارخانه رو زدم تبلت خاموش شد بعد روی آرم گیر کرد. الانم دکمه ولوم+ و پاور رو میزنم وارد این صفحه میشه . نمیدونم چش شده. اگه کسی میتونه کمک کنه. راستی به کامپیوتر که میزدم نمیشناخت رم میکرو هم مینداختم نمیشناخت فقط با کابل OTG فلش رو میشناخت. میشه کاری کرد؟؟؟
اینم عکس

86830141596524388595.jpg

ابتدا wipe cache partition و بعد wipe data/factory reset و بعد هم خاموش روشن حله ان شا ا...

پ ن : مسئولیتی در مورد خرابی قبول نمیکنم !

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
ابتدا wipe cache partition و بعد wipe data/factory reset و بعد هم خاموش روشن حله ان شا ا...

پ ن : مسئولیتی در مورد خرابی قبول نمیکنم !

مرسی دوست عزیز ولی نشد:(
هرچی بگی زدم ولی نمیشه...
اینو الان pc نمیشناسه باید چه کار کنم که در همین حالت کامپیوترم بشناسش !
کلا واسه درست شدن همچین موردی چه راه هایی و چه نرم افزارایی هست؟
الان روشن که میشه میاد رو صفحه لودینگ پیر کاردین و دیگه تکون نمیخوره بعضی وقتها هم اون نمایش لودینگش حرکت میکنه ولی از هر 100 بار 1 بار!
در کل میاد رو لودینگ هنگ میکنه و از اون جلوتر هم نمیره هرچی هم روشن گذاشتم درست نشد آخه یه وینتاچ Q73 داشتم اونم همینجوری شد زدمش به شارژ 1 ساعت رو لودینگ هنگ کرده بود بعد یهو درست شد پشت سرش ریست فکتوری کردم دیگه مشکلش حل شد. ولی این یکی هرچی هم روشن میزارم نمیشه:(
این رم مینداختم توش نمیشناخت گفتم ریست کلی کنم شاید درست شه که دیگه بالا نیامد!
به کامپیوتر هم که میزنم پیغام usb Device NOT recognized میده و هی هم usb قطع و وصل میکنه مثل اینکه کابلش قطع و وصل بشه! با 5 تا کابل دیگه هم تست کردم همینجوره. ویندوزمم 7 64 بیت هست.
دوستان و اساتید راهنمایی کنن که چکار کنم:(

ARMANLOVELY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تبلت MID VIA 8650 یم کارت خور دارم و آندرویدش 2.2 هست الان می خوام ارتقاش بدم ولی نمی دونم باید چیکار کنم کسی رام این مدل تبلت رو داره
مشخصاتش داخل لینک پایینه:
7 Inch Via 8650 Android 2.2 Tablet PC/MID - China Android 2.2 Tablet Pc/Mid, Android 2.2 Tablet Pc
ممنون می شم کسی خبری داره بهم بده
کسی نبود ، آندروید این تبلت رو چه جوری آبدیت کنم

...amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تبلت 7558L دارم.. روش ازين رمزهاي الگو دار گذاشته بودم، اين بچه ها بهش خيلي رمز دادن ديگه الان اون رمز الگو دارو نميخواد. زده كه email بده.اما ميل كه ميدم هيچ عكس العملي انجام نميده. رو اون صفحه ميمونه. به سيم كارتي كه توش هست تماس هم ميگيرم زنگ ميخوره و جواب هم ميشه داد. اما قفل شده صفحه و رمز الگو دارو نمياره فقط ميل ميخواد كه اونم توضيح دادم.
ممنون ميشم بگين چطوري درست ميشه..

بالا