• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا....
من یه پیر کاردین 704 دارم.... قبلا روت کردم... با نرم افزارهای TitaniumBackup و ROM_Toolbox هم بک اپ گرفتم...امشب از روی کنجکاوی رفتم توی ROM_Toolbox و قسمت فونتهاش ...یکی رو زدم و اینستال کردم ...تبلت ریست شد و دیگه بالا نیومد ... تو رو خدا کمکم کنید نمیدونم چکار باید بکنم... توی قسمت ریکاوری هم که میرم یه ادمک میاد و یه مثلث قرمز رو شیکمشه!! خیلی لنگم... خیلی خیلی...

انوشکا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه تبلت پیر گاردین 704 خریدم ولی خود به خود خاموش میشه حتی وقتی شارژش پره بعد که می زنمش به شارژ روشن میشه مشکلش چیه

abol098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی دوست عزیز ولی نشد:(
هرچی بگی زدم ولی نمیشه...
اینو الان pc نمیشناسه باید چه کار کنم که در همین حالت کامپیوترم بشناسش !
کلا واسه درست شدن همچین موردی چه راه هایی و چه نرم افزارایی هست؟
الان روشن که میشه میاد رو صفحه لودینگ پیر کاردین و دیگه تکون نمیخوره بعضی وقتها هم اون نمایش لودینگش حرکت میکنه ولی از هر 100 بار 1 بار!
در کل میاد رو لودینگ هنگ میکنه و از اون جلوتر هم نمیره هرچی هم روشن گذاشتم درست نشد آخه یه وینتاچ Q73 داشتم اونم همینجوری شد زدمش به شارژ 1 ساعت رو لودینگ هنگ کرده بود بعد یهو درست شد پشت سرش ریست فکتوری کردم دیگه مشکلش حل شد. ولی این یکی هرچی هم روشن میزارم نمیشه:(
این رم مینداختم توش نمیشناخت گفتم ریست کلی کنم شاید درست شه که دیگه بالا نیامد!
به کامپیوتر هم که میزنم پیغام usb Device NOT recognized میده و هی هم usb قطع و وصل میکنه مثل اینکه کابلش قطع و وصل بشه! با 5 تا کابل دیگه هم تست کردم همینجوره. ویندوزمم 7 64 بیت هست.
دوستان و اساتید راهنمایی کنن که چکار کنم:(

سلام دوستان
من تبلت 7558L دارم.. روش ازين رمزهاي الگو دار گذاشته بودم، اين بچه ها بهش خيلي رمز دادن ديگه الان اون رمز الگو دارو نميخواد. زده كه email بده.اما ميل كه ميدم هيچ عكس العملي انجام نميده. رو اون صفحه ميمونه. به سيم كارتي كه توش هست تماس هم ميگيرم زنگ ميخوره و جواب هم ميشه داد. اما قفل شده صفحه و رمز الگو دارو نمياره فقط ميل ميخواد كه اونم توضيح دادم.
ممنون ميشم بگين چطوري درست ميشه..

برید نمایندی براتون فلش بزنه :)

این آدرس و شماره تلفن:

خ جمهوری-خانه موبایل-طبقه 6-واحد 615

66718946-66718446

...amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون. يعني هيچ راهي نداره كه فلش نشه؟!
بعد هزينه فلش چقدره؟

sat2020

Registered User
لایک‌ها
4
Brand: rk2928sdk
Name: rk2928sdk Device: rk2928sdk Board: rk2928sdk Cpu Version: armeabi-v7a Cpu Brand: armeabi Manufacturer: rockchip Language: en Region: US Model: TSINTECH Android Re

اموزش روت کردنشو بلده کسی؟

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجددا سلام به همه....
عزیزان فایل رام pc704 با چه تبلتی یکیه؟؟ من از سایت وین تاچ و با استفاده از تجربه دوستان همین انجمن توی صفحه 57 همین تایپیک این فایلو دانلود کردم ولی صفحه لمسی تاچ کار نمیکنه...Q74K30615.IMG
چکار کنم بنظرتون؟؟؟کدوم فایلا رو دانلود کنم؟؟؟با این سرعت اینترنت که ما داریم با مکافات دانلود دارم ...دمتون گرم اگه کمک کنید

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
من تبلت pc704 دارم و طبق همون تنظیمات ، نت رو فعال کردم ولی برای چند دقیقه وصل بود. ازون به بعد قطع شد!!! حتی آنتن دهی درستی هم نداره و باید حتما ری استارت کنم برای چند لحظه آنتن بده ! میشه یکی راهنمایی کنه

Last edited:

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تبلت pc704 دارم و طبق همون تنظیمات ، نت رو فعال کردم ولی برای چند دقیقه وصل بود. ازون به بعد قطع شد!!! حتی آنتن دهی درستی هم نداره و باید حتما ری استارت کنم برای چند لحظه آنتن بده ! میشه یکی راهنمایی کنه

داداش تو رو خدا اگه میتونی یه بکاپ از رام بگیر بزار دانلود کنیم... بخدا پدرم در اومد از بس از سایت وین تاچ رام دانلود کردم و عیب داشتند...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
داداش تو رو خدا اگه میتونی یه بکاپ از رام بگیر بزار دانلود کنیم... بخدا پدرم در اومد از بس از سایت وین تاچ رام دانلود کردم و عیب داشتند...

برادر رام های وینتاچو واسه این دانلود نمیکنن که استفاده کنن برای این دانلود میکنن که تبلت بالا بیاد و روتش کنن و روش CWM نسب کنن بعدش ناندروید بک اپ 704 رو روش بریزن!

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر رام های وینتاچو واسه این دانلود نمیکنن که استفاده کنن برای این دانلود میکنن که تبلت بالا بیاد و روتش کنن و روش CWM نسب کنن بعدش ناندروید بک اپ 704 رو روش بریزن!

خوب دادا ما الان تبلتمون بالا نمیاد!! چکار کنیم عایا؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
آقا کسی نبود کمکی به من بکنه ؟! لااقل ی راهنمایی کنید بفهمم باید چیکار کنم !

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه رام سازگار (حالا تاچشم کار نکرد مهم نیست) پیدا کن و بریز و بعدش CWM نصب کن!

رفیق من بکاپ که گرفتم app_data با فرمت .tar.gz ذخیره شده مثل:com.android.email.tar.gz
وuser_apps وsystem_apps با فرمت apk سیو شده
یه پوشه دیگه هم هست که اسمش xml سیو شده و توش یه فایل به نام _export.xml هست... با این بکاپ میشه کاری کرد؟؟

Herumor

Registered User
لایک‌ها
36
اساتید گرام فن ! میشه یکی کمک بکنه !!! وقتی میخوام تماس بگیرم و شماره گیری میکنم کادری باز میشه می نویسه در حال اجرای کدUSSD تماس هم برقرار میشه ولی گزینه های تماس زیر همون کادر میمونه و نه میتونم قطع کنم نه حرف بزنم
یکی کـــــــــــمک کنه لطفاً !!!
ممنون

meysamghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا کسی نیس بهم کمک کنه؟؟فایل فلش گرفتم ولی سیک کارت و دوربینام کار نمیکنن... با این بکاپه نمیشه کاری کرد؟؟؟

daneshj0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يه تبلت pc704 پير كاردين دارم كه مشكل اينترنت داشت با رام هاي q74 فلش كردم تاچش ديگه كار نميكنه
يه بك آپ گرفتم ازش ولي img نيست
ميشه طريقه نصب cmw رو بگين
طوري كه وقتي ريكاوري نصب ميكنم مشكل card mount نداشته باشم
ممنون ميشم

daneshj0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ميثم بگو با چه رامي زدين كه تاچ كار ميكنه
شايد بشه از درايور تاچش بك آپ گرفت و با رام q74 زد و درست شد احيانا

N I M A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من این تبلت رو دارم ، مجبور شدم فرمتش کنم ...
همه چیز اوکی بود

اما الان اکثر برنامه هایی که نصب کردم رو باز نمیکنه ... علتش چیه ؟

skkhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي بى شد
خيييييييييييييييييييييييييييييييييييلييييي
همون أموزش تغيير مسير ڀيشفرض نصب برنامه ها رو انجام دادم كه ..... بهلهههههه
ميدونستم هر مشكلي هست سر همون فايل لعنتي هست

uyio.JPG
به هر نحوه ممكن فايل اصلي رو از فايل هاي ضميمه شده اين تاڀيك به تبلت انتقال دادم با كلي درد سر و فوت وفن
متوجه شدم اينكار هم ممكن نيست
البته اينو هم بگم با فايل هاي فلشي كه براي cmw گذاشته شده هم ممكن نبود

2013370.JPG
به اين نتيجه رسيدم كه اشكال كار از اون فايل نيست به خاطر اينكه من اون فايل رو در جاي خودش اڀلود كرده بودم
تصميم گرفتم كل فايل هاي سيستمي كه دوستان براي مدل 7558 گذاشته بودن رو با روش adb sync كل ڀوشه سيستم رو اڀلود كنم
براي اين كار در environment variable از system properties بايد متغييري تعريف كرد با نام ANDROID_PRODUCT_OUT و مقدار آن باید همان مسیری باشد که ڀوشه سیستم موجود است.
این کار ها رو انجام دادم و همه چیز به خوبی تمام شد.
تبلت رو با دستور adb reboot رسيت كردم
تبلت روشن شد اما ديگه مستقيم مي رفت رو اندرويد شكم ڀاره
در ضمن من كاستوم ريكووري رو نصب كردم اما گويا نصب نشده
cmw.JPG
13371.JPG
من شنبه 23 ام تبلت رو به نمايندگي اين شركت مي برم تا شايد فرجي بشه
اگه هم نشد اين تبلت رو با تبلت لنوو مدل a2107 جايگزين مي كنم
تبلت لنوو اين مدل از سيم كارت هاي 3g ساڀورت مي كنه
تا ببينيم خدا
چي مي خواد

Last edited:

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
دوستان یکی تبلتمو 7558 پترن اشنباه زده میره رو ریکاوری پسورد اونجا هم وای فای وصل نیست که رمزو تائید کنه
کسی راهی بلده؟

بالا