persiasina
Registered User
اگه به رنک فیفا باشه که بلژیک و کلمبیا ابر قدرت هستنن دوست من کیروش تنها مربی دنیل نیست
اما شما یکی و بگید بهتر از کیروش که بیاد ایران مربیگری کنه..
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
اگه به رنک فیفا باشه که بلژیک و کلمبیا ابر قدرت هستنن دوست من کیروش تنها مربی دنیل نیست
همین حضور خوبهوالا داداش من از همون اولشم میگفتم نباید صعود میکردیم چون صعود شانسی بود چون همون گل آخر به کره هم رو کار فردیه رضا بود و اشتباه حریف نه چیز دیگه
بلژیک سرگروه بوداگه به رنک فیفا باشه که بلژیک و کلمبیا ابر قدرت هستن
پس میخواستی علی دایی و قطبی بیان که باز گند بزنن تو تیم ملیکی روش میره گروهبان قلندری میشه مربی ایرانم قهرمان اسیامیشه خخخخخخخخخخخخ
مهم نیسچه بهتر چون منم باهت حال نمیکنم!
مهم نیس)))
بدو تا برسی بدو ، اصن هیچ موقع نمیرسی)))
ای بابا چه زود گل خوردیم ، حیف شد
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
فعلا که باید جلوش لنگ بندازین چون پرافتخارترین سرمربی ایران هستنه بابا افتخار ایران همون گروهبان قلندری هست البته باسربازاش
سرمربی استقلالی == سیستم دوپینگ بعدش هم خداحافظی بی خبر بازیکنا از بازی فوتبالسرمربی پرسپولیسی = سیستم علی اصغری
اصلا سوالت از پایه بی معنیه داداش منن دوست من کیروش تنها مربی دنیل نیست
اسم هرکدوم میگه تو المان فرانسه هزارجا دیگه بازس میکننلبنان که هنوزم جوجس
ولی اگه منظورت بوسنی هم هست باید بگم که اون جوجه ی قدیمی الان دیگه برای خودش عقابی شده که بیشتر بازیکنای ملی پوشش توی لیگ های معتبر دنیا بازی میکنن
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
الان بهترین گزینه ما واسه سر مربیگری کیروش هاصلا سوالت از پایه بی معنیه داداش من
الان به نظر شما بهترین مربی دنیا تو این رنج قیمت کیروشه؟ پس چرا نتوسنت غلطی بکنه؟ منظور شما چیه دقیق؟