• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
جام جهانی فقط اسم در کرده وگرنه از نظر سطح کیفی و جذابیت اصلا به لیگ قهرمانان اروپا نمی رسه! اگه بازیکنان تیمهای ملی در طول سال فقط چند هفته ای دور هم جمع میشن و بازی می کنن بازیکنان تیمهای باشگاهی 10 ماه از سال رو در طی چندین فصل پیاپی کنار هم بازی می کنن و به مراتب منظم و هماهنگ تر میشن!
جام جهانی امسال مرحله ی گروهیش خوب بود ولی مرحله ی حذفی بازی های یکی پس از دیگری سبک علی اصغری و بردهای ناپلئونی! الان 4 تیم به نیمه نهایی رسیدن ولی بنظرم هیچکدوم لیاقت قهرمانی ندارن! 4 تیم بی حس و خشک! باز آلمان کمی نسبت به بقیه بهتره
جام جهانی 2010 هم 2 ریال ارزش نداشت جام جهانی 2006 هم همینطور! بازیها و تیمها یکی از یکی روی مخ تر! آخر هم جام رسید به یکی از همین تیمها!
جام جهانی 2002 با اون رونالدوی اورجینال یا 98 فرانسه بازیها به مراتب بهتر و تیمها جذاب تر بودن!
جذابیت و لذتی که لیگ قهرمانان داره اوج فوتباله! به شدت منتظر پایان هر چه زودتر جام جهانی و آغاز لیگهای اروپایی هستم!

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
من نفهمیدم این فینال چندتا پا داره!!

یکی میگه یه پای فینال هلنده یکی دیگه میگه نه آرژانتینه یا آلمانه یا برزیله

خودم طرفداره آرژانتینم تو نظرسنجی هم زدم ولی یه حسی بهم میگه امسال دیگه بدبیاری های آلمان تموم میشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با این وضع برزیل آلمان احتمال خیلی زیاد فیناله
از اونطرف دیماریا هم مصدوم شده و هلند به احتمال قوی فیناله

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
با وجود فرد و هالک برزیل میبازه :|

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
به جام ملت های اروپا میگن جام جهانی کوچک
یا میگن جام جهانی منهای برزیل و آرژانتین
اتفاقا جام ملت های اروپا یه حسنی هم نسبت به جام جهانی داره اینکه دیگه توش خبری از تیم های درجه چندم آسیایی و آفریقایی و بعضا آمریکایی نیست و همه تیماش اروپایی و با کیفیت هستن
از دوره بعدی جام ملت ها هم ظاهرا قراره بازی ها با 24 تیم برگزار بشه
منكه نگفتم كيفيتش پايينتره يا همچين چيزي!!!ميگم براي من اون جذابيت رو نداره و جذابيت ملتهاي آسيا هم بيشتر از اروپا هست واسه من و بيشتر ميچسبه...
مثل اينكه بگم ليگ ايران رو بيشتر از ليگ كره يا ژاپن درست دارم!!!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ای بابا
اومدم یه بحث راه انداختم فرار کردم:D
هنوز دارید بحث می کنید ؟
سلایق بنظرم متفاوت هست
برا کسی که خیلی فوتبال نمی بینه و با این تبلیغات فراوان و این فشار ها وقتی جام جهانی رو میبینه خب مسلم هست که خیلی لذت می بره
ولی برا یه فوتبال بینِ حرفه ای شک نکنید اکثرا لیگ های اروپایی جذاب تر هست :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این خداست!
troll_football_image_1b0e5c13d39326b439af6318b75ebbf1.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فیفا چه داوری واسه بازی آلمان-برزیل انتخاب کرده ...مارکو رودریگز مکزیکی!!! همون که سر ایتالیا رو برید با قرمز ندادن به سوارز...یواخیم لو هم ابراز نگرانی کرده..

Sent from my GT-I9300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حذف احتمالی برزیل و آرژانتین فقط و فقط نتیجه ی بدشانسی در مصدومیت ستارگان و مخصوصا بی لیاقتی مربیانشون هستش.
اسکولاری ابله رونالدینیو در اوج یا پاتو رو نمیاره که جسدشون نسبت به این فرد ارزش داره!!!!!!!! یا لوکاس مورا رو دعوت نکرده.
اونور هم سابیا مشنگ ویلی کابایرو که این فصل شاید بهترین دروازه بان لالیگا بود رو هم به حساب نیوورد. کابایرو به مراتب بهتر از این سرخیو رومروئه
از طرف دیگه، نیکولاس اوتامندی ستاره خط دفاعی پورتو رو هم دعوت نکرده، همینطور از اریک لاملا و اور بانگا هافبک های طراح و شوت زن.

این دسته تیم ها با اینکه اصلا دوست ندارم حذف بشن اما لیاقتشون حذف شدنه اونم فقط بخاطر سرمربی های نادانشون.
پکرمن چه تیمی رو اورد جام جهانی و چه بازی به نمایش گذاشت، آرژانتین 2006 با ناداوری محض و بخاطر میزبانی آلمان حذف شد وگرنه بهترین آرژانتین 20 سال اخیر بود. اونوقت مسئولان فدراسیون آرژانتین هنوز با پکرمن درگیر مشکلات غیرفوتبالین

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حذف احتمالی برزیل و آرژانتین فقط و فقط نتیجه ی بدشانسی در مصدومیت ستارگان و مخصوصا بی لیاقتی مربیانشون هستش.
اسکولاری ابله رونالدینیو در اوج یا پاتو رو نمیاره که جسدشون نسبت به این فرد ارزش داره!!!!!!!! یا لوکاس مورا رو دعوت نکرده.
اونور هم سابیا مشنگ ویلی کابایرو که این فصل شاید بهترین دروازه بان لالیگا بود رو هم به حساب نیوورد. کابایرو به مراتب بهتر از این سرخیو رومروئه
از طرف دیگه، نیکولاس اوتامندی ستاره خط دفاعی پورتو رو هم دعوت نکرده، همینطور از اریک لاملا و اور بانگا هافبک های طراح و شوت زن.

این دسته تیم ها با اینکه اصلا دوست ندارم حذف بشن اما لیاقتشون حذف شدنه اونم فقط بخاطر سرمربی های نادانشون.
پکرمن چه تیمی رو اورد جام جهانی و چه بازی به نمایش گذاشت، آرژانتین 2006 با ناداوری محض و بخاطر میزبانی آلمان حذف شد وگرنه بهترین آرژانتین 20 سال اخیر بود. اونوقت مسئولان فدراسیون آرژانتین هنوز با پکرمن درگیر مشکلات غیرفوتبالین
جدآ موندم اخه این لامصب چرا کابایرو رو دعوت نکرده!!!مگه میشه اخه!؟این مردم آرژانتین بهش اعتراض نکردن!؟
کابایرو،توز،پاستوره،لاملا،بانگا،فازیو،اوتامندی رو دعوت نکرده و باید بشینیم سوتیهای رومرو و فرناندز و بیگلیا رو نگاه کنیم!!!(جدی چی تو این بیگلیا دیدن من نمیدونم!!!دقیقآ حس جو آلن رو به من منتقل میکنه این بشر!!!)
رومرو تا اینجا بد نبوده(یعنی توپی رو دروازش نیومده که بد باشه) ولی هر آن امکان داره سرنوشت بازی و آرزوهای میلیونها نفر رو به باد بده!!!
باز خوبه بازی با بلژیک دمیکیلیس سوتی رو جای فرناندز فوق سوتی گذاشت!!!
واقعآ پکرمن حیف شد،اگه امسال مربی آرژانتین بود الان احتمالا بالای 15 تا گل زده بودیم!!!
--------------------------------------------------------
امسال حق مسی هست این جام رو ببره!
2006 که بازیش ندادن و آخر سر هم با بدشانسی محض حذف شدیم،2010 هم که نمیدونم مربی در حد لیگ ایران حتی شایدم پایینتر رو چطوری آوردن و سرمربی تیمی که همه ازش انتظار قهرمانی داشتن گذاشتن!!!
امسالم تیممون تیم کاملی نیست که مقصر باز مربی هست ولی خب خوبیش اینجاس هدفدار بازی میکنیم و مثل زمان مربی گری مارادونا نیست!!!
به نظر من سابیا خیلی خیلی بهتر از مارادوناس ولی با پکرمن هم خیلی فاصله داره...
با برگشتن دیماریا و آگوئرو و ایشالا یه بازی بدون سوتی از رومرو میتونیم قهرمان بشیم...:)

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
انصافا تیم آرژانتین 2006 با مربی پکرمن با اون بازی دیدنی مقابل یوگوسلاوی یک کلاس بالاتر ازهمه فوتبالهای موجود تا الان رو نشون داد
تیکی تاکا + سرعت + تکنیک آمریکای لاتین

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
کجایند طرفدارن آرژانتین؟
اینجا کیا عاششق آلبی سلسته اند؟

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
چرا اینقدر بی ذوقید؟ چرا از تیمتون دفاع نمی کنید ؟ چرا واسه آلبی سلسته پست نمیزنید ؟ چرا در برابر انتقادها دفاع نمکنید؟

بالا